کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-05 ساعت 16:51)شیدا، 1367 نوشته:  آپدیت ما ساعت۴:30بود، ایمیل هم نداده بودیم،or هم نداشتیم

ببخشيد منظورتون از or چيه؟
من تازه به اين تايپيك ملحق شدم زياد سر در نميارم فقط ميدونم بايد منتظر باشم
كيس نامبر:***٢
تاريخ مصاحبه:٣ آگوست
آپديتها:٢٦،١٣،٥،٤ آگوست
وضعيت:AP
معاف از سربازي و شغل مرتبط با پتروشيمي

بازمانده از لاتاري ٢٠١٥
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، smpf
(2015-08-05 ساعت 17:02)raminpetro نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 16:51)شیدا، 1367 نوشته:  آپدیت ما ساعت۴:30بود، ایمیل هم نداده بودیم،or هم نداشتیم

ببخشيد منظورتون از or چيه؟
من تازه به اين تايپيك ملحق شدم زياد سر در نميارم فقط ميدونم بايد منتظر باشم

رامین جان orیا/ یه نظریه هست از جانب دوستان.وقتی شما کیس خودتون رو تو سیس چک میکنید خط ۴ام متنی که براتون میاد / داره حالا اگه کلیر شده باشید اون/تبدیل به or میشه. البته این فقط یه نظریه هست.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
توی سایت ceac که برید در متنی که وقتی شماره کیستون رو وارد میکنید ظاهر میشه و ادمینستریتو پروسسینگ نوشته ... دوستان احتمال میدن اگر جای علامت / در داخل متن or نوشته شده باشه ممکنه که اپدیت از امریکا بوده باشه و اپدیت شبانه هست . و به کلیری نزدیکتر هست . البته در صفحه های قبل تر دوستان توضیخ دادند.
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
(2015-08-05 ساعت 17:15)ARSAMNEW نوشته:  توی سایت ceac که برید در متنی که وقتی شماره کیستون رو وارد میکنید ظاهر میشه و ادمینستریتو پروسسینگ نوشته ... دوستان احتمال میدن اگر جای علامت / در داخل متن or نوشته شده باشه ممکنه که اپدیت از آمریکا بوده باشه و اپدیت شبانه هست . و به کلیری نزدیکتر هست . البته در صفحه های قبل تر دوستان توضیخ دادند.

ممنون از راهنمايياتون
به اميد كليير شدنه همتون و خودم

بازمانده از لاتاري ٢٠١٥
(2015-08-05 ساعت 17:21)raminpetro نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 17:15)ARSAMNEW نوشته:  توی سایت ceac که برید در متنی که وقتی شماره کیستون رو وارد میکنید ظاهر میشه و ادمینستریتو پروسسینگ نوشته ... دوستان احتمال میدن اگر جای علامت / در داخل متن or نوشته شده باشه ممکنه که اپدیت از آمریکا بوده باشه و اپدیت شبانه هست . و به کلیری نزدیکتر هست . البته در صفحه های قبل تر دوستان توضیخ دادند.

ممنون از راهنمايياتون
به اميد كليير شدنه همتون و خودم

البته بگم كه توي خط ٤ ام مال من همچين چيزي نيست(/) و or هم نميبينم

بازمانده از لاتاري ٢٠١٥
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، smpf ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW
(2015-08-05 ساعت 16:43)mordad نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 14:37)SAMBAR نوشته:  دوستانی که نفر دوم کیسشون ۳ام یا۴ام اگوست اپ داشته ایا نفر دوم کیس شرایطش طوری بوده که نیاز به چک شدن داشته باشه یعنی شاغل باشه یا تحصیلاتشون دررشته خاصی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه خانم و پسر من اصلا اپ نخوردن.

نفر دوم کیس ماکه ۳ آگوست آپ خورده خانمم هست که هیج کار دولتی نداشته و کلا از اول اوکی بوده شرایطش.

ایضا خانم من شرایط یکضرب داشت و اصلا از اول هم به AP نرفت و ready بود.
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، smpf ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، ریحانا
اپ ها شروع شده!دوستان لطف سایت رو چک کنید
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، smpf ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، 2015reza ، M.d ، mel
(2015-08-05 ساعت 14:32)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 14:06)bidaad نوشته:  این که میگن آخرای کار پروسه کلیرنس سریعتر میشه که ظاهرا برعکسه. ما که همچین چیزی ندیدیم.
ظاهرا هر وقت ایران و آم ری کا به یک توافقی دست پیدا میکنن وضعیت ویزاها بد تر از قبل میشه. پارسال بعد از توافق ژنو اون بلا رو سر کیس های لاتاری آوردن. کلیرنس ویزاهای دانشجویی و توریستی و کاری هم که اطلاع موثق دارم سختگیرانه تر و طولانی تر هم شده، حتی دوستانی که تو مثلا تو اروپا مصاحبه رفتن. امسال هم که اینجور ...

به قول دوستان، اول انتظار کلیر شدن داشتیم ، بعدش به آپ شبانه راضی شدیم، بعدش به آپ روزانه امید داشتیم، بعد به آپ ایمیل دلخوش بودیم ، بعد با دیدن جواب ایمیل تکراری فکر کردیم علایم حیاتی از اون سفارت خونه داره بیرون میاد ! الان دیگه حتی جواب ایمیل هم نمیدن. آپدیت شدن پیشکش
به قول دوستی، اگه از آمریکا یکی رو پیاده فرستاده بودند که ببینن ما چقدر خطرناکیم بعد از هشت ماه تا حالا به یک نتیجه ای رسیده بودن !

اوایل ماه میگیم سرشون شلوغه، اواسط ماه میگیم برای این ماه ویزا تموم کردن، اواخرش میگیم ماه بعد حتما کلیر میشیم. خیلی خوبه که خیلی ها امیدوار تر از من هستن ولی کم کم به این نتیجه میرسم که خیلی هم امیدی نیست.

نیمه پر لیوان اینه بود که با این قضیه لاتاری، ماه های میلادی رو کاملا با گوشت و پوستمون حس کردیم و یاد گرفتیم. من خودم قبلش زیاد حسی نداشتم به اینکه فلان ماه چه موقعی از ساله ! ژانویه ... فوریه ... مارچ ... آپریل ... می ... جون ... جولای .. آگست ... !

فقط با دیدن کلیری افرادی مثل خانم نگار و آقای شیخی میگم که شاید در این روزهای باقیمانده اتفاق مثبتی بیفته.
امروز 234 روز رو پر کردیم.
۲۳۹ روز.برای منم روز های هفته از ۲شنبه شروع میشه. عجیب تر اینکه دلم میخواد روزهای عمرم سریعتر بگذره.

مثل اینکه اشتباه محاسباتی داشتم. شدم 262 روز دقیقا امروز. وضعیت در سفارت مثل همیشه است. امروز از طریقی از ابوظبی خبر گرفتم که همه کلیرنس خوردن بغیر از یک فیلیپینی و یک خانواده 4 نفره ایرانی که آقا کلیرنس و بقیه یک ضرب.
دوستان امیدوارم بزودی زود خبرهای خوب برای همه بیاد.
خلاصه آگوست پر کلیر برای همه دوستان، همه سفارتها و همه کیسها آرزومندیم. Smile
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
(2015-08-05 ساعت 17:28)Aliz12363 نوشته:  
(2015-08-05 ساعت 14:37)SAMBAR نوشته:  دوستانی که نفر دوم کیسشون ۳ام یا۴ام اگوست اپ داشته ایا نفر دوم کیس شرایطش طوری بوده که نیاز به چک شدن داشته باشه یعنی شاغل باشه یا تحصیلاتشون دررشته خاصی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه خانم و پسر من اصلا اپ نخوردن.

نفر دوم کیس ماکه ۳ آگوست آپ خورده خانمم هست که هیج کار دولتی نداشته و کلا از اول اوکی بوده شرایطش.

خوب من تکلیفم روشن شد اپ ما اپ ایمیل بوده.Sad
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، smpf
(2015-08-05 ساعت 17:51)SAMBAR نوشته:  

فرهاد جان. از كجا متوجه شدي؟؟
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، p00ya2001 ، آزاده_امین ، Alex 2014 ، SAMBAR ، moj21
دوستان به قولا SO FAR SO GOOD از اول اگست تا امروز 70 نفر یک ضرب و دو ضرب ویزا گرفتند اگر همین روند ادامه یابد, برای یک ماه می شود 400 نفر که برای دو ماه می شود 800 نفر.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت

سامبار جان اگه آپت فرداي پاسخ ايميلت باشه از ايميل نيست منتظر خبرهاي خوب باش
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

من امیدوار بودم ولی این ایمیلی که جواب دادن گفتن استیل پندینگ هستیم ناامید شدم... فکر نکنم فعلا نوبت ما باشه، همینجوری الکی کلی آپدیت داشت فقط
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
(2015-08-05 ساعت 01:21)mfarazz نوشته:  دوستان پیشکسوت و مطلع با سلام

یک سئوال داشتم بر اساس اطلاعات سایت http://travel.state.gov در سال ۲۰۱۴ میلادی تعداد 2326 ویزای مهاجرتی DVجهت اتباع ایرانی صادر شده است . در حالی که سهم هر کشور هفت درصد کل ویزاها (50000ویزا) یعنی 3500 ویزا است. اختلاف این دو رقم که 1174 ویزا میشود چه شده است؟؟؟؟؟
مصر با 3482 ویزا بیشترین ویرای DVصادره رو داشته که امیدوارم این رکورد امسال به ایران تعلق بگیره...انشالله... و کل ویزاهای DV صادره 51018 ویزا بوده است.
دوستان واقعا تکلیف ویزاهای باقیمانده چیه؟
(2015-08-05 ساعت 17:58)1362amin1362 نوشته:  

فرهاد جان. از كجا متوجه شدي؟؟
نفر دوم کیس ما سوم اگست اپ نخورده ولی بقیه کیس هایی که نفر اصلیشون۲۸جولای اپ خورده ,۳اگست هم نفر دوم اپ خورده.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، نیلوفرآبی ، farrokh33 ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان