کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
از اول اگست تا امروز 100 نفر یک ضرب و دوضرب ویزا گرفتند.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-07 ساعت 16:54)khalilkhah نوشته:  از اول اگست تا امروز 100 نفر یک ضرب و دوضرب ویزا گرفتند.

ممنون از اطلاع رساني آقاي خليلخواه
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
(2015-08-07 ساعت 01:01)hilda60 نوشته:  دوستان این که میگید اوایل ماه کیس های زیادی رو اعلام نمیکنن و بیشتر اخر ماه اعلام میکنن،
مثلا ما باید الان از چه روزی منتظر باشیم برای اعلام کلیری کیس های جدید؟؟؟
دوستان جواب منو کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSadSad
SadSad
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، bahar101 ، smpf ، بابراس
(2015-08-07 ساعت 18:06)hilda60 نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 01:01)hilda60 نوشته:  دوستان این که میگید اوایل ماه کیس های زیادی رو اعلام نمیکنن و بیشتر اخر ماه اعلام میکنن،
مثلا ما باید الان از چه روزی منتظر باشیم برای اعلام کلیری کیس های جدید؟؟؟
دوستان جواب منو کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟SadSadSadSadSadSadSadSad
SadSad

عزيزم خودتو درگير اين آمار احتمالات نكن
شما هر روز اونم صبح و بعد از ظهر هم ceac هم سايت سفارت هم ايميليت همه رو چك كن درسته اعصاب خورد كنه ولى در هر صورت نميشه به اين گفته اول و آخر ماه تكيه كرد
من خودم ٢١ ماه كلير شدم شوهرم ١٨ ماه
ايشالا بزودى جيغ خوشحاليتو از همين جا ميشنويم عزيزم
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
خیلی ممنونم لاله جان
برای ما هم دعا کن بدون اینکه از هم جدا بشیم با هم بریم یو اس
Sad
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، hamid99 ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، SAMBAR ، bahar101 ، smpf ، ARSAMNEW ، ali1980 ، babak90
لاله خانم سلام
امیدوارم سلامت باشین و ورودتون به سرزمین رویایی رو تبریک میگم .شما دستت سبکه ما ها رو هم دعا کنین بلکه ویزای ما هم OK بشه .موفق باشین
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، samane1363 ، SAMBAR ، bahar101 ، smpf ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، بابراس ، babak90
(2015-08-07 ساعت 08:15)p00ya2001 نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 08:13)zhila1393 نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 02:51)TajbakhshSalma نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 20:34)Marmad نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 18:12)2015reza نوشته:  اين آپهايي كه ٤ آگوست و امروز ٦ آگوست شده، چرا هيچ بازتابي تو اين تاپيك نداره؟ احتمالا صاحبان اين آپ ها از بچه هاي مهاجرسرا و اين تاپيك نيستند. من كسي رو نديدم كه بگه ما تو يكي از تاريخها آپ شديم.

سلام
کیس اصلی ما ۴ آگوست آپدیت شد اما کیسی که منتظر کلیر شدنش هستیم همچنان در ۲۶ جون مونده Sad

سلام دوستان ،
كيس اصلي ما هم ٦ اگوست بعد از يك ماه براي بار دوم در سايت سيس آپديت شد! نميدونم معني اين آپ چيه! چون در سايت سفارت ابوظبي همچنان تاريخ مصاحبه هست!
دوستان برای چندمین باره که اینو مینویسم و دوستان دیگه هم گفتن به سایت سفارت ابوظبی خیلی کار نداشته باشین من ۲۰ روزه ویزام دستمه سایت سفارت یک روز بعد مصاحبه رو نشون میده ! امضای منو ببینین نکته دیگه ای هم دستتون میاد !

سلام درسته ژيلا خانم
اصلا سايت ابوظبي در مورد كليرنس هنگ شده
آخرين آپديت ما هنوز روز بعد از مصاحبه رو نشون ميده در حالي كه ويزاي من پرينتم شده
Big GrinBig GrinBig Grin

آقا پویا با سلام, شما هنوز توی سیس هم ایشود نشدید؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، smpf ، ARSAMNEW ، ali1980 ، بابراس ، babak90
(2015-08-07 ساعت 10:25)Azer نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 23:23)yesorno نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 22:35)Azer نوشته:  با سلام خدمت دوستان،
من امروز تو ابوظبی مصاحبه داشتم. همسرم قبلاً دوسال و نيم هم تو آمريکا زندگي کرده (و کلي اطلاعات و روش هاي جواب دادن به سوالات آفيسر را با تاکيد به من ياد مي داد چون فبلاً خودش مصاحبه اقامتي داشته و پذيرفته شده بود ولي 12 سال پيش به ايران برگشته) و مصاحبه کننده خيلي باهاش گرم گرفته بود، و معلوم شد که همسرم قبلاً در محلي نزديک خونه اوم خانوم افيسره اقامت داشته (همسايه بودنCool Cool ) و من فکر مي کردم که به همسرم حتماً ويزا مي ده ولي به من شايد ندهندSad، گفتش، که AP خوردي. به اون يک برگه سفيد داد. و در کمال تعجب در حالی که حتي يک کلمه هم با من صحبت نکرد، و نه قسم خورديم، نه سوالي پرسيد نه حتي پرسيد که مي خواهي بري آمريکه که چند منه و چي کار کني و سوالاتي که دوستان به طور مفصل توضيح دادند، حتي يک کلمه!!!!!! به من يک ضرب ويزا دادند (برگه صورتي)، و گفت که سه شنبه بعد تحويلش مي دهند!!!Big Grin
خلاصه حالا، حال آقامون حسابي گرفتهCool، هر چند خانومه گفت که آقاي شوهر به احتمال زياد خيلي زود کلير مي شه. و تو برگه سفيدي که بهش دادن گفتش که سايت "http://www.abudhabiivo.net/" را زود زود چک کن. ولي ما سايت رو چک کرديم جواب مي ده
"No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers
Please click here to try again ..."
خلاصه ما ده ها بار چک کرديم دوباره همون پيغام می یاد.
حالا دوستاني که تجربه دارند، اگه لطف کنند و سوالات پايين من را جواب بدهند ممنون مي شم:
۱- آيا سايت ديگه ای هست که بتونيم براي چک کردن AP اطلاعات ازش بگيريم.
۲- چرا به آقاي شوهر نه برگه صورتي دادند، نه آبي؟ فقط سفيد که قسمت Administrative Processing تيک خورده.
۳-اگر ايشون کلير بشه، ظاهراً لازم نيست دوباره به امارات بياييم و شرکت هايي در ايران اين کار را مي کنند که ويزا را از سفارت مي گيرند و تحويل مي دهند.
اگر دوستاني از اين شرکت ها استفاده کردند، مي شه اسم شرکت با قيمت پيشنهادي شرکت را به اشتراک بگذارند و يا ايميلي اطلاع رساني کنند. در ضمن، آيا به دليل حساسيت زماني موضوع، آيا به ريسکش مي ارزه به شرکت ها اين کار را سپرد و يا بهتره آدم خودش بياد دنبال کارش.
ممنون مي شم دوستاني که اطلاعات دارند جواب بدهند.

دوست عزیز بهتون تبریک می گم. اول اینکه ویزای خودتون رو هرچه سریعتر بگیرین و کیفشو ببرین، دوم اینکه :
۱. برای چک کردن از سایت http://ceac.state.gov/ قسمت مهاجرتی کمک بگیرین. بسیار معتبر تر از سایت سفارت هستش.
۲. به تازگی به این نتیجه رسیدیم که رنگ برگه اصلا مهم نیست و وقتی برگشون تموم میشه رو یه رنگ دیگه کپی می زنن. پس رنگ اصلا و ابدا مهم نیست و فقط محتویات برگه مهم هستش. تازه ابوظبی به حساسیت ایرانیها به رنگ برگه می خنده Big Grin
۳. من توی یکی از پاسخ هام توی همین تاپیک چند تا از شرکتایی که بچه ها واسه پیک آپ (همون ارسال پاسپورت و دریافت ویزا توسط شرکت) گذاشتنه بودن رو گذاشتم. از این لینک استفاده کنین.

به امید کلیر شدنتون و کلیر شدن خودم و همه ی دوستان [عکس: rose.gif]

خيلي ممنون yesorno
جوابتون واقعاً کامل و قانع کننده بود. انشاء ... هم شما و هم همه منتظران کليرنس زودتر کلير بشن. خيالمون را تا حدي راحت کردي ولي هنوز هم آقاي شوهر از شک خارج نشده، مي گه بايد از طريق وکيل کيس را پيگيري کنم. ولي من مي گم تا وکيل جم بخوره سپتامبر تموم مي شه. آخه اين کارت سفارت رو هم حساس مي کنه، آخه چي کار داري دنبال دردسر مي گردي.
باز هم ممنون ، بهش مي گم حداقل صبر و تحمل را از شما که با صبر و حوصله جواب من را دادين يا بگيره و اينقدر لج من را در نياره! Sad
خواهش می کنم انجام وظیفس
بازم در خصوص وکیل دوستان تا جایی ک خاطرم هست اقدام کردن و پاسخی ک گرفتن اینه که برای کیس های لاتاری کلا اقدام قانونی چندان فایده ای نداره، فقط حتما ویرای خودتون رو هرچه زودتر بگیرین تا اگت خدایی نکرده پاسخ کلیر دور از جون دیر اومد از طریق کیس های ازدواجی اقدام لازم رو انجام بدین[عکس: rose.gif]
ماشالله هیچ خبری نیست ...
رفت تا دوشنبه.... هیچ کی هم نیست!!
....
من خیلی دارم غصه میخورم دوستان .
همسری فردا میخواد بره بلیط بگیره برام Sad
دیگه داره یواش یواش باورم میشه باید تنها برم . خیلی میترسم . دوستان Sad
(2015-08-07 ساعت 22:17)hilda60 نوشته:  ماشالله هیچ خبری نیست ...
رفت تا دوشنبه.... هیچ کی هم نیست!!
....
من خیلی دارم غصه میخورم دوستان .
همسری فردا میخواد بره بلیط بگیره برام Sad
دیگه داره یواش یواش باورم میشه باید تنها برم . خیلی میترسم . دوستان Sad
سلام
شما غصه نخورید. ایشالا ویزای همسرتون هم میاد. خوشحال باشید که شما ویزا دارید. تازه اگر هم یک درصد نشد تازه میشید مثل ما. زود کاراتونو انجام میدید ظرف مدت کوتاهی همسرتونم میاد. کار مهاجرت سخته ولی ارزششو داره. فعلا که وقت زیاده پس نگران نباشید. منم تو 17 آپریل گیر کردم. ایشالا تو همین ماه کلیر میشیم همه با هم میریم اونور آب.
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
(2015-08-07 ساعت 19:45)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 08:15)p00ya2001 نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 08:13)zhila1393 نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 02:51)TajbakhshSalma نوشته:  
(2015-08-06 ساعت 20:34)Marmad نوشته:  سلام
کیس اصلی ما ۴ آگوست آپدیت شد اما کیسی که منتظر کلیر شدنش هستیم همچنان در ۲۶ جون مونده Sad

سلام دوستان ،
كيس اصلي ما هم ٦ اگوست بعد از يك ماه براي بار دوم در سايت سيس آپديت شد! نميدونم معني اين آپ چيه! چون در سايت سفارت ابوظبي همچنان تاريخ مصاحبه هست!
دوستان برای چندمین باره که اینو مینویسم و دوستان دیگه هم گفتن به سایت سفارت ابوظبی خیلی کار نداشته باشین من ۲۰ روزه ویزام دستمه سایت سفارت یک روز بعد مصاحبه رو نشون میده ! امضای منو ببینین نکته دیگه ای هم دستتون میاد !

سلام درسته ژيلا خانم
اصلا سايت ابوظبي در مورد كليرنس هنگ شده
آخرين آپديت ما هنوز روز بعد از مصاحبه رو نشون ميده در حالي كه ويزاي من پرينتم شده
Big GrinBig GrinBig Grin

آقا پویا با سلام, شما هنوز توی سیس هم ایشود نشدید؟

سلام
چرا امضامو ببینی نوشتم که ایشیود شدم فقط تو سیس
پاسپورتامونم فردا بهمون میدن ده روز دیگه هم پرواز داریم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

همسر من امروز پاسپورت مزين به ويزا رو دريافت كرد
دوستان منتظر اصلا اميدتون رو از دست ندين

2015AS1950-01 issued 16 October
2015AS1950- 02 clear 29 July
Issued 7 August
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
(2015-08-07 ساعت 23:06)negarpak نوشته:  همسر من امروز پاسپورت مزين به ويزا رو دريافت كرد

Issued ۷ August
Ankara/ October

تبریک دوست عزیز

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخرین لحظه زیر باران باقی میمانند
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-08-07 ساعت 23:06)negarpak نوشته:  همسر من امروز پاسپورت مزين به ويزا رو دريافت كرد

Issued ۷ August
Ankara/ October

خیلی خیلی مبارکه بهتون خوش بگذره ، اینم همسرتون دیگه چی می خواین از این بهتر؟مارو هم دعا کنین که کلیر بشیم .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
خیلی خیلی مبارکتووووووووون باشه نگارخانوم
برای بقیه و همسر منم دعا کنید. مرسی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان