کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
صبورانه در انتظار زمان بمان،
هر چیز در زمان خود رخ می دهد.
حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند،
درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.

به امید اینکه فصل به بار نشستن درخت صبوریتان رسیده باشد Smile
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
متاسفم كه امشب هم خبري نبود. منتظر هفته بعد مي مونيم. اميدوارم از دوشنبه شب دوباره شروع كنن. توكل و توسل به خدا. شب خوش. يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

[عکس: o0nf_image.jpg]

http://www.1doost.com/hafez/225.htm
(2015-08-07 ساعت 23:06)negarpak نوشته:  همسر من امروز پاسپورت مزين به ويزا رو دريافت كرد
دوستان منتظر اصلا اميدتون رو از دست ندين

2015AS1950-01 issued 16 October
2015AS1950- 02 clear 29 July
Issued ۷ August
Ankara/ October
مبارک باشه نگار جان خیلی خیلی خوشحال شدم روزی ما باشه

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
همه چیز بستگی به حال و هوای دلت داره......
حال دلت که خوب باشد

آدمها همه شان دوست داشتنی اند و بدون منت می توانی ببخشی ...
حتی چراغ قرمز هم برایت مکثی دوست داشتنی می شود که لحظه ای پا از روی پدال برداری و بتوانی فکر کنی به امروزت،
که با دیروزت چقدر فرق داشتی؟! حال دلت که خوب باشد ... می شوی همبازی بچه ها؛ برای عزیزانت همیشه وقت داری و یک دنیا مهربانی در چهره ات نهفته است؛
و چقدر لذت دارد که آدم حال دلش خوب باشد...

الهی که حال دلتون خوب باشه ...
الهى همه منتظرا هرچه زودتر به مراد دلشون برسن و از اين بلا تكليفى رها شن. آمين
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
سه ماه گذشت و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایمSad
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
(2015-08-08 ساعت 01:38)m.ghoreishi نوشته:  همه چیز بستگی به حال و هوای دلت داره......
حال دلت که خوب باشد

حتی چراغ قرمز هم برایت مکثی دوست داشتنی می شود که لحظه ای پا از روی پدال برداری و بتوانی فکر کنی به امروزت،
که با دیروزت چقدر فرق داشتی؟! حال دلت که خوب باشد ... می شوی همبازی بچه ها؛ برای عزیزانت همیشه وقت داری و یک دنیا مهربانی در چهره ات نهفته است؛

الهی حال دلت خوب بشه دوستم . الهی هممون حال دلمون خوب شه همین ماه

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-08-07 ساعت 22:17)hilda60 نوشته:  ماشالله هیچ خبری نیست ...
رفت تا دوشنبه.... هیچ کی هم نیست!!
....
من خیلی دارم غصه میخورم دوستان .
همسری فردا میخواد بره بلیط بگیره برام Sad
دیگه داره یواش یواش باورم میشه باید تنها برم . خیلی میترسم . دوستان Sad

سلام عزیزم نگران نباش انشاالله کار شوهرت هم قبل از آخر سپتامبر درست بشه بالاخره که باید بری حالا کمی زودتر یا دیرتر عیبی نداره دعا میکنم بزودی باهم برید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
(2015-08-07 ساعت 16:22)mahyaaa نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 14:38)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 14:11)mahyaaa نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 13:40)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-07 ساعت 13:16)دریای خروشان نوشته:  دوستان عزیز روز جمعه خوبی رو براتون آرزو میکنم .ما که هرجا دنبال یه خبر از انکارا میگردیم چیزی پیدا نکردیم .می خواستم بدونم شما خبری دارید ؟چرا این هفته اینقدر سکوت بود!!!!

منم واقعا سرگردانم معلوم نیست دارن چی کار میکنند.فقط یه سری اپدیت سرکاری میکنند.

همين آپديت الكيو ما نميشيم نمي دونم چرا
دوست عزیزم ارسالهاتون به ۱۰تا رسیده لطفا از پنل کاربری امضاتون رو درست کنید که شرایطتون رو بدونیم.

سلام هنوز اين آيتم امضارو نمي بينم نمي دونم چرا

(2015-08-08 ساعت 01:38)m.ghoreishi نوشته:  همه چیز بستگی به حال و هوای دلت داره......
حال دلت که خوب باشد

الهی آمین
ممنون به خاطر متن قشنگتون
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!Smile)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
Last minute good news, is the sweetest
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: ریحانا ، SAMBAR ، hilda60 ، HERMES7 ، p00ya2001 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، babak90 ، 1362amin1362 ، m.ghoreishi
(2015-08-07 ساعت 23:06)negarpak نوشته:  همسر من امروز پاسپورت مزين به ويزا رو دريافت كرد
دوستان منتظر اصلا اميدتون رو از دست ندين

2015AS1950-01 issued 16 October
2015AS1950- 02 clear 29 July
Issued ۷ August
Ankara/ October
سلام نگار جون تبریک می گم مبارک با شه خیلی خیلی خوشحال شدم شنیدم همسرتون کلیر شدن امیدوارم موفق وپیروز باشید با اینده ی روشن و زیبا با بهترین ارزوها برای شما
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
به نظر من همون قدر که الان از نظر ما برده داری ظالمانه و بی منطق هست ولی در زمان خودش کاملا عادی بوده، اینکه به نصف یک خانواده ویزا بدن و به نصفی ندن مسخره و بی منطقه.
حالا کی اینها به این واقعیت پی ببرن خدا عالمه. آخه اگر کسی مشکل امنیتی یا ... داشته باشه معنی داره که بتونه خانوادشو بفرسته داخل اونجا؟ خداییش با هیچ عقل سلیمی جور در نمیاد!
بدیش اینه که حتی نمیشه این بحثها رو جایی با این اساتید مطرح کرد و استدلالشون رو شنید.

همون طوری که بعضی دوستان گفتند، متن سفارت ابوظبی فقط برای ویزاهای غیر مهاجرتیه نه لاتاری. اونم سفارت تعطیل نیست. فقط مصاحبه های غیر مهاجرتی روزهای 9 و 10 آگست کنسل شده که تقریبا همه غیر ایرانی هستند. پس روند مصاحبه ها و کلیرنس ویزاهای لاتاری ابوظبی اون دو روز تعطیل نیست.
6 آگست آنکارا حسابی آپدیت کرد. به نظرم این روزها کلی کلیر میشن.
ببینم ابوظبی این هفته یک تکونی به خودش میده یا نه.
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
صبر، توانایی انتظارکشیدن نیست،
بلکه توانایی در حفظ روحیه خوب به هنگام انتظار کشیدن هست.
WinkRolleyesSmileSmileSmile
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تا کی از ابوظبی خبری نیست؟ دوشنبه یا سه شنبه؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362
یک هفته از آگوست هم گذشت و . . . . . .
ای کاش روند کلیر های امسال، حداقل مثل 2013 بود.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: SAMBAR ، p00ya2001 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، hilda60 ، babak90 ، 1362amin1362 ، ریحانا ، endeavour ، m.ghoreishi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان