کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام امروز همه کیسهایی که از 5 آگوست به این طرف مصاحبه داشتن آپ خوردن (12 آگوست) چون یکی از بچه ها که 4 آگوست بوده آپ نخورده
7514 کیس اصلی فقط آپ خورده. تاریخ مصاحبه 5 آگوست (این کیس همراه ما مصاحبه داشت خانم و پسرش نقص مدرک داشتن اما 5 روز بعد گرفتن اما آقاشون بدلیل سربازی که البته 7 ماه بیشتر نبوده AP خوردن)
7530 تاریخ مصاحبه 10 آگوست
7534 تاریخ مصاحبه 10 آگوست
7563 تار یخ مصاحبه 10 آگوست
7517 تاریخ مصاحبه 6 آگوست
7518 کیس دوم آپ خورده تاریخ مصاحبه 7 آگوست
7520 تاریخ مصاحبه 7 آگوست
این کیسها شاید توی یک طبقه قرار بگیرند واسه همین نوشتم
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-08-12 ساعت 13:05)s.zare نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 12:51)mfte.teacher نوشته:  من سه روز دیگه 150 روز تقویمی رو هم پر می کنم.
خلیل خواه عزیز نظر خاصی ندارین؟
هرمس عزیز چطور شد که پرسیدین آفیسر به من چند ماه واسه کلیری زمانن داده ؟ ۴-۳ ماه زمان بود که آفیسر بی انصاف به من زمان احتمالی واسه کلیر شدن داده بود.
----------------------------------------------------------
خوب یادمه که وقتی از آفیسر پرسیدیم این پروسه اداری چقدر طول میکشه گفت بین دو هفته تا ۴ ماه. همسرم پرسید حدااکثر ۴ ماه؟ گفت بله .

حالا ۸ ماه گذشته.
نه میخواستم ببینم ایا واقعا رابطه ای بین حرف افیسر هست یا نه که نیست !
انشاله بزودی کلیر بشین
(2015-08-12 ساعت 12:49)mehrdad_123 نوشته:  انکارا ۱۰ ام و 11 ام آپ دیت داشته که من مطمئنم کلیری هم داشته چون تو این تاریخ کلی کیس دانشجویی کلیر کرده بچه ها یکم کم لطفی میکنند و کلیر شدنشون را نمیگنند.

ما كه چشم انتظار يه آپديت ..
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، p00ya2001 ، bahar101 ، Alex 2014 ، hilda60 ، ریحانا ، 1362amin1362 ، بابراس ، SAMBAR ، moj21
من در مرحله ای قرار گرفتم که باید هزینه لندینگ کانادا و مدیکال چک کانادا که حدود 5 میلیون میشه را تا حداکثر 10 روز دیگه بپردازم و انجام بدم وگرنه انتظار چند ساله برای ویزلی کانادا به هدر میره
اگه کلیر بشم بیخیال کانادا میشم و این مبلغ باقیماندخ را دیگه هزینه نمیکنم. شما نظرتون چیه، دیگه مغزم کار نمیکنه کذوم راه را انتخاب کنم
واقعا بلا تکلیفی سخته
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، nora ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، بابراس ، SAMBAR ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21 ، rbrb-2015
دیشب همسر و دخترم که ready بودن آپدیت شدن ولی من همچنان 31 جولای ....تاحالا دیده بودین ?آپ شبانه برای کیسهای ready?
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
تشکر کنندگان: hilda60 ، p00ya2001 ، m.ghoreishi ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، بابراس ، SAMBAR ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21
امیدوارم تا پایان همین هفته انتظار همه به سر بیاد. من دلم روشنه که به زودی همه دوستان ویزاشون رو میگیرن. ولی واقعا ١۵٠ روز انتظار و بلاتکلیفی خیلی سخته
تشکر کنندگان: hilda60 ، m.ghoreishi ، p00ya2001 ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، hamid99 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، بابراس ، bahar101 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 02:40)hilda60 نوشته:  ببخشید دوستان یه سوال؟
منبع اون گفته ایی که "اگه کلیرنس بیشتر از شش ماه طول بکشه و بعدش باید پاسخگو باشن" کجاست؟
میشه یکی از دوستان لطفا مرا راهنمایی کند؟!
دوستان عزیز کسی منو میتونه راهنمایی بفرماید ؟؟؟؟
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، بابراس ، SAMBAR ، karo.eng ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 10:18)ehsanalavy نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 09:50)aria802 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 09:37)yesorno نوشته:  سلام به همه ی دوستای خوبم. خدا رو شکر مشکل سایت بر طرف شد و مجدد راه اندازی شد.

عرض به خدمتتون که تمامی کسانی که توی ابوظبی چک خورده بودن در یکی از دو دسته ززیر قرار می گیرن:
۱. در تاریخ ۱۰ آگوست آپدیت داشتن. این آپدیت ساعت دو و ربع ظهر به وقت ایران بود.
۲. تا تاریخ ۸ آگوست (عموماً آخرین آپ ۶ آگوست هستش) در ماه آگوست آپدیت شدن و کلیر شدن. اگه کیس نامبر هایی که منتظر کلیر شدن هستن رو بر انداز کنین می بینین که یک سری از کیس ها آپدیت ۱۰ آگوست نخوردن و خوشبختانه جزو همون گروهی هستن که تا قبل از تغییر سیستم ها در ابوظبی کلیر شدن.

به نظر من اگه آپدیت کیس ها به دلیل ارتقاء سیستم بود، چون باید تمامی اطلاعات از سیستم قدیم بر روی سیستم جدید بارگذاری می شد، در نتیجته تمامی کیسها آپ می خوردن.

این حرکت تنها میتونه آمار گیری باشه. به عبارتی ابوظبی گزارش آماری از افرادی که در لیست چک قرار دارن رو آماده کرده و بیشترین امید من و برخی دوستان که باهاشون صحبت می کردم اینه که آمار گیری به منظور تسریع روند پرونده ها خواهد بود.

دوستان به نظر من تا کامل شدن فرآیند تغییر سیستم و اولین کلیرنس های ابوظبی با سفارت مکاتبه ای در خصوص وضعیت پرونده نداشته باشین.

اما نکته ی بعد اینکه دو سفارت دیگه هم در همین زمان اولیه ی آگوست بیکار نبودن و شدیداً در حال فعالیتن تا این حد که بیش از 95% کیس های موجود در کل سه سفارت بعد از 26 جولای آپدیت داشتن و این کاملاً خوشحال کنندس (میگی نه؟ مثل من بشین تک تک کیسا رو بزن نگاه کن)

به زودی خیلیا از این صفحه به صفجه ی اولین سفر نقل مکان می کنن.... اینم هورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا [عکس: rose.gif]

من هم با شما موافقم . بیشتر جنبه امارگیری از کیسهایی که قرار است به زودی کلیر بشن

سلام دوست عزیز

ببخسید میتونم بپرسم شما این امار ها رو از کجا آوردین؟! فک میکنم همینجوری واسه تقویت روحیه بچه ها دارین امار میدین!!
تا جاییکه بنده همه ساعته در حال چک کردن هستم میدونم که هیچ اپدیتی بعد از 26 جولای در ۲ سفارت دیگه انجام نشده، و در صورت اپ همگی با ایمیل بودن

بازم ممنون از شما که با پیگیری هاتون به بچه ها روحیه میدین.
دوست گلم از حرفت تعجب میکنم فقط. شما کافیه زحمت بکشین و خودتون کیس ها رو چک کنین، بخصوص سفارت های انکارا و ابوظبی. انکارا تقریبا کیس های با آپدیت قبل از ۲۶ جولای انگشت شمارن. نگاهی ب ارسال های قبلی من بندازین شاید متوجه بشین که تا الان بدون بررسی و مطالعه و محاسبه پاسخی نذاشتم.
اگه فرصت دارین روش چک کردن تمام کیس هارو واستون بگم خودتون آمار بگیرین و واسه دوستان هم ب اشتراک بزارین، همونرسفارت ارمنستان بیش از سی عدد آپدیت آگوست داره... ابوظبی م همه ده آگوستن بجز کسایی که تا دهم کلیر شدن آنکارا هم ک ماشالا اکثراجدید آپدیت شدن...
(2015-08-12 ساعت 14:10)aria802 نوشته:  من در مرحله ای قرار گرفتم که باید هزینه لندینگ کانادا و مدیکال چک کانادا که حدود ۵ میلیون میشه را تا حداکثر ۱۰ روز دیگه بپردازم و انجام بدم وگرنه انتظار چند ساله برای ویزلی کانادا به هدر میره
اگه کلیر بشم بیخیال کانادا میشم و این مبلغ باقیماندخ را دیگه هزینه نمیکنم. شما نظرتون چیه، دیگه مغزم کار نمیکنه کذوم راه را انتخاب کنم
واقعا بلا تکلیفی سخته

من فکر میکنم باتوجه به آپ آخر که شامل خودتون و همراهاتون بوده انشا الله تا هفته دیگر کلیر بشید من جای شما بودم این هفته را هم منتظر میموندم و بعد بدون ضیع وقت سریعا برای هزینه موردنظر کانادا اقدام میکردم نهایتش 5 میلیون بعد کلیر شدن و انشا الله ویزا آمریکا گرفتنتون می پره.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، بابراس ، bahar101 ، aria802 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 14:22)hilda60 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 02:40)hilda60 نوشته:  ببخشید دوستان یه سوال؟
منبع اون گفته ایی که "اگه کلیرنس بیشتر از شش ماه طول بکشه و بعدش باید پاسخگو باشن" کجاست؟
میشه یکی از دوستان لطفا مرا راهنمایی کند؟!
دوستان عزیز کسی منو میتونه راهنمایی بفرماید ؟؟؟؟

هیلدا جان وکلای صادق ایرانی امریکایی مثل اقای کاملی هم این موضوع رو تایید نمیکنن البته برای کیسهای لاتاری. شاید کتگوری های دیگه بتونن برای بالای 9 ماه اقدامی بکنن ولی لاتاری از روز اول در نامه قبولی عنوان شده که قبولی شما به معنی دریافت ویزا نبوده و متاسفانه همین جمله حق هرگونه اعتراضی رو از ما سلب میکنه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
سلام
توی این صفحه سوال بعضی دوستان که آیا می شود مدت زمان AP را از نظر قانونی در صورتی که زمانش زیاد شود را پیگیری کرد یا نه را چند وکیل آمریکایی جواب داده اند
http://www.avvo.com/legal-answers/assist...32539.html
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، ریحانا ، hamid99 ، hilda60 ، smpf ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، بابراس ، bahar101 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 10:58)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته:  دوستان میشه منو راهنمایی کنین.....سایت ابوظبی نمیشناسه مارو .دیروز مصاحبمون بود ای پی خوردیم.یه خطا چند خطی میده که اطلاعاتی پیدا نمیشه.نگرانم.ولی در سیس ای پیهستیم.
چند روز طول میکشه نگران نباشید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، p00ya2001 ، ریحانا ، بابراس ، SAMBAR ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 10:04)yesorno نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 09:56)mbsamani نوشته:  با سلام
اپدیت های ابوظبی در چه ساعتی زده میشه؟ چه ساعتی سایت رو چک کنیم؟
در ضمن من در ابوظبی هیچ اپدیتی نداشتم به غیر از اپدیت شناختن کیس، ولی در سیس اپدیت داشتم، نباید اپ ابوظبی و سیس یکی باشه؟
ممنون

سلام دوست خوب
آپدیت ها ساعت مشخصی نداره و بین ساعت ۸ صبح تا 17 عصر دیده شدن. بیشترین تعداد آپدیت از سفارت عموماً نزدیک 15-17 بوده. شما یه بار صبح که بیدار میشی یه بار ظهر واسه ناهار یه بار عصر و یه بارم قبل خواب چک کن (انگار دارم دارو تجویز می کنم!)
سایت سفارت کلاً آپدیتش مهم نیست و با تاریخ سیس جلو نمیره. بهش زیاد توجه نکن مگه اینکه کلیر بشی. آپ ابوظبی و سیس یکی نبست.

اونایی که می گن ارمنستان خوابه دیروز ۶ تا کیس آپ شدن توی ارمنستان. البته یکم تنبله خب اما خواب نیست [عکس: rose.gif]
میشه بگید چه کیسهایی بودن؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، hilda60 ، smpf ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، بابراس ، bahar101 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 10:56)mojgan m نوشته:  سلام. من هم ده آگوست آپدیت سیز داشتم. که حتما بخاطر آپدیت سیستم های ابوظبی بوده. داخل سایت سفارت نوشته بودن آپدیت سیستم ها بخاطر بالا بردن ظرفیت کیلرنس هست. ان شاالله که به ما که ماه های آخر مصاحبه رفتیم هم ویزا برسه و به موقع کلیر بشیم
نخندید ها...هر روز دارم فکر میکنم اگر روز های آخر سپتامبر ویزا دریافت کنم آیا تا پایان سپتامبر فرصت دارم برم یو اس یا اینکه تا پایان اعتبار ویزا؟ تا الان از چند نفر هم پرسیدم ولی هنوز شک دارم

تا پایان تاریخ انقضای مدیکال یا ویزا هرکدوم که زودتر منقضی بشه فرصت دارین وارد خاک امریکا بشین، انشالا تا قبل پایان آگوست رفتین کار به تاریخ انقضا هم نمیرسه... ایشاااالاااBig Grin
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، hilda60 ، smpf ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، mojgan m ، بابراس ، bahar101 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 14:38)houshym نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 10:04)yesorno نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 09:56)mbsamani نوشته:  با سلام
اپدیت های ابوظبی در چه ساعتی زده میشه؟ چه ساعتی سایت رو چک کنیم؟
در ضمن من در ابوظبی هیچ اپدیتی نداشتم به غیر از اپدیت شناختن کیس، ولی در سیس اپدیت داشتم، نباید اپ ابوظبی و سیس یکی باشه؟
ممنون

سلام دوست خوب
آپدیت ها ساعت مشخصی نداره و بین ساعت ۸ صبح تا 17 عصر دیده شدن. بیشترین تعداد آپدیت از سفارت عموماً نزدیک 15-17 بوده. شما یه بار صبح که بیدار میشی یه بار ظهر واسه ناهار یه بار عصر و یه بارم قبل خواب چک کن (انگار دارم دارو تجویز می کنم!)
سایت سفارت کلاً آپدیتش مهم نیست و با تاریخ سیس جلو نمیره. بهش زیاد توجه نکن مگه اینکه کلیر بشی. آپ ابوظبی و سیس یکی نبست.

اونایی که می گن ارمنستان خوابه دیروز ۶ تا کیس آپ شدن توی ارمنستان. البته یکم تنبله خب اما خواب نیست [عکس: rose.gif]
میشه بگید چه کیسهایی بودن؟
سلام و عرص ادب خدمت شما
خیلی ساکتین این روزا
والا عرض کنم صبح کل کیسای ارمنستان رو چک کردم خیلیا چهارم آپ داشتن، شیش تایی هم دیروز. شماره میس چهارتاییشون زیر پنج هزارن. ببخش با سیستم محل کار چک کردم الان دسترسی ندارم. عصر پست میزارم همشونو.
راستی چه خبر ؟؟ آپ نخوردی؟؟؟ منتظر شیرینی حسابیتونمااااا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، smpf ، ARSAMNEW ، ریحانا ، بابراس ، SAMBAR ، bahar101 ، ebrahim1e ، 2015reza ، Alex 2014 ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان