کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-12 ساعت 16:19)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 16:18)SAMBAR نوشته:  مدیران,پیشکسوتان,عزیزان
به نظر شما اپ شدن کیس اصلی بعد از گذشت مدت زمان طولانی از طرف سفارت چه معنی میتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا آپ داشتید یا نه ؟

اره داشتم امروز صبح چک کردم نبود ولی ساعت ۴به تاریخ ۱۲اگوست اپ شدم ولی کیس اصلی.یه اپ هم که هیچ وقت نفهمیدم از کجا بوده و چرا ۲۸جولای با باقی دوستان داشتم. نظرتون چیه؟
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hilda60 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 16:29)SAMBAR نوشته:  
به نظر شما اپ شدن کیس اصلی بعد از گذشت مدت زمان طولانی از طرف سفارت چه معنی میتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا آپ داشتید یا نه ؟

اره داشتم امروز صبح چک کردم نبود ولی ساعت ۴به تاریخ ۱۲اگوست اپ شدم ولی کیس اصلی.یه اپ هم که هیچ وقت نفهمیدم از کجا بوده و چرا ۲۸جولای با باقی دوستان داشتم. نظرتون چیه؟

اقا اخدا بخواد کلیر شدی. دو تا آپ پشت سر هم دومی هم سفارت بوده یه ای میل بزن احتمالا بگن پاشو بیا ویزا رو بگیر.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، samane1363 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 16:34)MASTAN1 نوشته:  
حالا آپ داشتید یا نه ؟

اقا اخدا بخواد کلیر شدی. دو تا آپ پشت سر هم دومی هم سفارت بوده یه ای میل بزن احتمالا بگن پاشو بیا ویزا رو بگیر.
دیشب یه ایمیل زدم تا حالا جواب ندادن.والا ۸ماهه سرکاریم باورم نمیشه کلیر بشم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، moj21
با تجربه ها مي شه راهنمايي کنند.
آقا من هر بار که سايت CEAC را چک مي کنم، آپديت شده است. من روز 6 آگوست مصاحبه داشتم بهد از اون 8 آگوست برا اولين بار رفتم سايت CEAC که آپديت همان روز را نشان داد. در تاريخ 10 آگوست رفتم دوباره آپديت همون روز را نشان داد. آلان هم رفتم آپديت امروز را نشان ميده. مگه سفارت بيکاره که کيس ما را هر روز آپ کنه يا من بلد نيستم چکار بايد بکنم!! لطفا دوستاني که تجربه دارند راهنمايي کنند که آيا کيس من داره آپديت مي شه يا فکر مي کنم که آپديت مي شه.
در ضمن آيا راهي هست که بدونم چه راهي هست که خلاصه تاريخ هاي آپديت من را نشان بده. لازم هست توضيح بدم که هنوز کيس من را سايت ابوظبي نمي شناسه.

پيغامي که سايت مي ده به شرح زيره

Immigrant Visa Case Number: 2015AS7*** 02 ABD
Case Creation Date: 28-Oct-2013
Status Updated Date: 12-Aug-2015

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of 2011 were selected for Diversity Visa 2012 Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, 2012 otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hilda60 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 16:38)Azer نوشته:  با تجربه ها مي شه راهنمايي کنند.
آقا من هر بار که سايت CEAC را چک مي کنم، آپديت شده است. من روز ۶ آگوست مصاحبه داشتم بهد از اون ۸ آگوست برا اولين بار رفتم سايت CEAC که آپديت همان روز را نشان داد. در تاريخ ۱۰ آگوست رفتم دوباره آپديت همون روز را نشان داد. آلان هم رفتم آپديت امروز را نشان ميده. مگه سفارت بيکاره که کيس ما را هر روز آپ کنه يا من بلد نيستم چکار بايد بکنم!! لطفا دوستاني که تجربه دارند راهنمايي کنند که آيا کيس من داره آپديت مي شه يا فکر مي کنم که آپديت مي شه.
در ضمن آيا راهي هست که بدونم چه راهي هست که خلاصه تاريخ هاي آپديت من را نشان بده. لازم هست توضيح بدم که هنوز کيس من را سايت ابوظبي نمي شناسه.

Case Creation Date: 28-Oct-۲۰۱۳
Status Updated Date: 12-Aug-۲۰۱۵

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of ۲۰۱۱ were selected for Diversity Visa ۲۰۱۲ Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, ۲۰۱۲ otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
طبیعیه یک نگا به امضام کن متوجه میشی
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، moj21
آقا من هر بار که سايت CEAC را چک مي کنم، آپديت شده است. من روز ۶ آگوست مصاحبه داشتم بهد از اون ۸ آگوست برا اولين بار رفتم سايت CEAC که آپديت همان روز را نشان داد. در تاريخ ۱۰ آگوست رفتم دوباره آپديت همون روز را نشان داد. آلان هم رفتم آپديت امروز را نشان ميده. مگه سفارت بيکاره که کيس ما را هر روز آپ کنه يا من بلد نيستم چکار بايد بکنم!! لطفا دوستاني که تجربه دارند راهنمايي کنند که آيا کيس من داره آپديت مي شه يا فکر مي کنم که آپديت مي شه.

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days. Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa. For example, entrants into the Diversity Visa Program in Fall of ۲۰۱۱ were selected for Diversity Visa ۲۰۱۲ Program, and selectees MUST apply and receive their visa prior to September 30, ۲۰۱۲ otherwise they lose eligibility to receive a Diversity Immigrant Visa, regardless of additional administrative processing. In addition, please note that some immigrant visas may not be able to be issued if the annual numerical limit for that category has been reached.
دوست عزیز اگه شرایط یک ضربی رو داشتید ولی به خاطر شک افیسر کلیر خوردین که نشان دهنده گرفتن ویزاست ولی اگه باید بررسی بشید مربوط به تبادل اطلاعات بین سفارت و واشنگتن هست.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، moj21
(2015-08-12 ساعت 16:09)HERMES7 نوشته:  چه ساعتی اپ خوردین؟ بنظرم این اپ سفارت هست و داره رو پرونده شما کار میکنه

فکر می کنم ساعت حدود4 چون قبل از اون چک کرده بودم و آپدیت نشده بود
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، moj21
(2015-08-12 ساعت 16:38)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 16:34)MASTAN1 نوشته:  
حالا آپ داشتید یا نه ؟

دیشب یه ایمیل زدم تا حالا جواب ندادن.والا ۸ماهه سرکاریم باورم نمیشه کلیر بشم.

انکارا جواب ایمیل را بین ساعت 2-5 میده از من هز چی جواب داده 2-3 بود
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: لطف اله ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 12:51)mfte.teacher نوشته:  من سه روز دیگه 150 روز تقویمی رو هم پر می کنم.
خلیل خواه عزیز نظر خاصی ندارین؟
هرمس عزیز چطور شد که پرسیدین آفیسر به من چند ماه واسه کلیری زمانن داده ؟ ۴-۳ ماه زمان بود که آفیسر بی انصاف به من زمان احتمالی واسه کلیر شدن داده بود.

شما هم کم کم خودت را آماده کن
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: لطف اله ، HERMES7 ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، mfte.teacher ، bahar101 ، samane1363 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 14:28)ریحانا نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 14:10)aria802 نوشته:  من در مرحله ای قرار گرفتم که باید هزینه لندینگ کانادا و مدیکال چک کانادا که حدود ۵ میلیون میشه را تا حداکثر ۱۰ روز دیگه بپردازم و انجام بدم وگرنه انتظار چند ساله برای ویزلی کانادا به هدر میره
اگه کلیر بشم بیخیال کانادا میشم و این مبلغ باقیماندخ را دیگه هزینه نمیکنم. شما نظرتون چیه، دیگه مغزم کار نمیکنه کذوم راه را انتخاب کنم
واقعا بلا تکلیفی سخته

من فکر میکنم باتوجه به آپ آخر که شامل خودتون و همراهاتون بوده انشا الله تا هفته دیگر کلیر بشید من جای شما بودم این هفته را هم منتظر میموندم و بعد بدون ضیع وقت سریعا برای هزینه موردنظر کانادا اقدام میکردم نهایتش ۵ میلیون بعد کلیر شدن و انشا الله ویزا آمریکا گرفتنتون می پره.
ممنون
خودمم گفتم تا یک هفته دیگه صبر کنم اگه کلیر نشدم بقیه پروسه کانادا را ادامه میدیم
خدایا مارا از بلا تکلیفی نجات بده
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: لطف اله ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، nora-nora ، ریحانا ، moj21
سلام بر دوستان مهاجرسراىى ،من حدود ىکساله که با اىن ساىت آشنا شده ام ، ىعنى از زمانى که متوجه ى قبولى همسرم در لاتارى 2015 شدم ، شماره ى کىس ما هم شش هزارو........ مى باشد ومصاحبه مانىز درماه جولاى در اىروان بود ومتاسفانه وارد مرحله ى کلىرنس شدىم وحدودا ىک ماه از آن زمان مى گذره وما به غىر چند تا آب اولىه که روتىن وطبىعىه دىگه آپى نداشتىم. دوستان ومدىران محترم ، لطفا راهنماىى بفرماىىد که که باىد به سفارت اىمىل پىگىرى بزنم ىا نه ؟ اگر جوابتان مثبته مى تو نىد در نوشتن نامه به من کمک کنىد ؟ با تشکر از همه دوستان وبه امىد درىافت وىزا براى همه. Pariba
2015AS6### * تعداد افراد کيس: 4 نفر * مصاحبه 16 جولاى ارمنستان * آپديت طلايى شبانه: 9سپتامبر * کلير شدن: 10سپتامبر * صدور ويزا: 16 سپتامبر * ورود به آمريکا ( واشنگتن. دى.سى ) : بزودى و درسال 2015 Rolleyes
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، ریحانا ، hilda60 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 16:48)aria802 نوشته:  

طبیعیه یک نگا به امضام کن متوجه میشی

آريا جان ممنون از جواب سريع شما،
آیا تاريخ هاي آپ را خودتون يادداشت کردين و يا همان سايت آمريکا خلاصه آنها را نشان مي ده. چون همونطور که گفتم هر بار که مي رفتم ديدم آپ خوردم، روزهايي که نرفتم را در نظر نگرفتم. در شمن 8 آگوست شنبه است که آمريکا و امارات تعطيله، آخه کي کيس ها را آپ مي کنه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 16:49)SAMBAR نوشته:  

دوست عزیز اگه شرایط یک ضربی رو داشتید ولی به خاطر شک افیسر کلیر خوردین که نشان دهنده گرفتن ویزاست ولی اگه باید بررسی بشید مربوط به تبادل اطلاعات بین سفارت و واشنگتن هست.

من نمي دونم دقيقا چي تو ذهن افيسر بوده، ولي شوهرم سربازي معاف بوده، در ضمن کارش نفتي هستش. اما قبلاً رزيدنت آمريکا بوده، سوشال نامبر و آي دي آمريکايي داشته که سال 2013 اکسپاير شده. موقع مصاحبه هم افيسر به قدري باهاش گرم گرفته بود، که من شک کرده بودم که به اون ويزا مي ده و به من نه! ولي شرايط برعکس شد.
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، nora-nora ، ریحانا ، hilda60 ، moj21
(2015-08-12 ساعت 16:55)aria802 نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 14:28)ریحانا نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 14:10)aria802 نوشته:  من در مرحله ای قرار گرفتم که باید هزینه لندینگ کانادا و مدیکال چک کانادا که حدود ۵ میلیون میشه را تا حداکثر ۱۰ روز دیگه بپردازم و انجام بدم وگرنه انتظار چند ساله برای ویزلی کانادا به هدر میره
اگه کلیر بشم بیخیال کانادا میشم و این مبلغ باقیماندخ را دیگه هزینه نمیکنم. شما نظرتون چیه، دیگه مغزم کار نمیکنه کذوم راه را انتخاب کنم
واقعا بلا تکلیفی سخته

من فکر میکنم باتوجه به آپ آخر که شامل خودتون و همراهاتون بوده انشا الله تا هفته دیگر کلیر بشید من جای شما بودم این هفته را هم منتظر میموندم و بعد بدون ضیع وقت سریعا برای هزینه موردنظر کانادا اقدام میکردم نهایتش ۵ میلیون بعد کلیر شدن و انشا الله ویزا آمریکا گرفتنتون می پره.
ممنون
خودمم گفتم تا یک هفته دیگه صبر کنم اگه کلیر نشدم بقیه پروسه کانادا را ادامه میدیم
خدایا مارا از بلا تکلیفی نجات بده

تصميم درست گرفتي، نقد را به نسيه نده، اگر تا آخرين روزهاي مدتت برا کانادا کلير نشدي، حتماً هزينه را پرداخت کن. اگر بعداً کلير شدي که اون پنج ميليون را مي توني به حساب وکيلي بگذاري که شما را از کانادا به آمريکا ببره،(که خيلي بیشتر از اين خيلي ها حاضرند بدند)، اگر هم خداي نکرده کلير نشدي که شانس کانادا را از دست نمي دي.
ولي بهت بگم اگر پوله را بپردازي 99 درصد کلير مي شي (قانون مرفي). (من دقيقا وقتي متوجه قبولي لاتاري آمريکا شدم، که شوهرم داشت گرين کارت دانمارک را مي گرفت. هر چند کار پيدا کردن تو دانمارک قابل مقايسه با آمريکا نيست و خيلي سخت تره)
تشکر کنندگان: karo.eng ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، aria802 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، endeavour ، bahar101 ، nora-nora ، ریحانا ، moj21
سلام دوستان،

ما دیروز حدود ساعت ۱-۳ و امروز حدود ساعت ۸ به وقت واشنگتن آپ خوردیم. به نظرتون بعد ۹ ماه داریم کلیر میشیم؟!سفارت ما مونترال و شماره کیس2015AS11**.
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، ریحانا ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان