کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-14 ساعت 15:45)babisondes نوشته:  تبریک به دوستای خوبم
پیشکسوتات عزیز یکم دلداری بدین
دوستانی که جولای رفتیم مصاحبه و کلیرنس خوردن امروز چند نفرشون کلیر شدن در صورتی که بعد من رفتن ، من با شغل ازاد و خدمت ارتش هنوز خبری از کلیرم نشده، دوستان کلیر شده خدمت سپاه و شغل حساس هم داشتن. موچکرمRolleyes
عزیزم من9 جون رفتم مصاحبه نه شغل دولتی و نه همسرم سربازی و یا شغل دولتی . با یقین به یک ضرب ap خوردیم و تقریبا تا 30 جون هر روزه اپ داشتیم . اصلا نمیدونم چکاره اینجا بودم که این همه اپ باید داشته باشم!!! تازه قبل رفتن تمام چمدونامو بسته بودم و هنوز وسط پذیرایی رو هم چیده شده اند.
(2015-08-14 ساعت 16:39)nora نوشته:  
دوستانی که جولای رفتیم مصاحبه و کلیرنس خوردن امروز چند نفرشون کلیر شدن در صورتی که بعد من رفتن ، من با شغل ازاد و خدمت ارتش هنوز خبری از کلیرم نشده، دوستان کلیر شده خدمت سپاه و شغل حساس هم داشتن. موچکرمRolleyes
عزیزم من ۹ جون رفتم مصاحبه نه شغل دولتی و نه همسرم سربازی و یا شغل دولتی . با یقین به یک ضرب ap خوردیم و تقریبا تا 30 جون هر روزه اپ داشتیم . اصلا نمیدونم چکاره اینجا بودم که این همه اپ باید داشته باشم!!! تازه قبل رفتن تمام چمدونامو بسته بودم و هنوز وسط پذیرایی رو هم چیده شده اند.
واسم سواله که چرا از هم قطارهام عقب موندم با اینکه کیس حساسی نداشتم، من حتی خدمتو هم امریه اداره بودم و گواهی از اداره بردم !
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ali1980 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، آزاده_امین ، ریحانا ، nora-nora
(2015-08-14 ساعت 16:29)samane1363 نوشته:  هوررررررااااااااااا
خیلی خیلی تبریک میگم خدمت مژگان خانوم و علی آقا
ایشالا که با موفقیت تا انتهای مسیر به پیش برید دوستان
خدا پشت و پناهتون

ممنون بابت تبريكتون. انشالله شما هم هر چه زودتر كلير شيد تا هممون با هم شاد بشيم. به اميد خبرهاي خوب بقيه دوستان.
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، bahar101 ، Alex 2014 ، لطف اله ، samane1363 ، hamid99
(2015-08-14 ساعت 15:46)ali1980 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااا. سلام دوستان عزيز. ايميل من و خانمم هم همين الان اومد تا ٢٣ آگوست وقت داريم. انشالله همتون هر چي زودتر خبرهاي خوب بشنويد. همتون را دعا مي كنم. قابل توجه دوستان كه من سرباز س بودم. پس همتون اميدوار باشيد.

Ali1980 عزیز با عرض تبریک زیاد....آفیسر به شما برای کلیر زمان داد؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، bahar101 ، Alex 2014 ، samane1363
(2015-08-14 ساعت 16:57)endeavour نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 15:46)ali1980 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااا. سلام دوستان عزيز. ايميل من و خانمم هم همين الان اومد تا ٢٣ آگوست وقت داريم. انشالله همتون هر چي زودتر خبرهاي خوب بشنويد. همتون را دعا مي كنم. قابل توجه دوستان كه من سرباز س بودم. پس همتون اميدوار باشيد.

Ali1980 عزیز با عرض تبریک زیاد....آفیسر به شما برای کلیر زمان داد؟

سلام.ممنون از لطفتون. نه هيچي نگفت. فقط گفت تا ٣ هفته رزومتو برام ايميل كن
شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، endeavour ، SAMBAR ، Alex 2014
(2015-08-14 ساعت 15:23)mojgan m نوشته:  همین الان برام ایمیل اومد. تا 20 آگوست فرصت دارم پاسپورت رو به ابوظبی تحویل بدم

تبریک میگم مژگان جون خیلی خوشحال شدم...ایشالا به زودی همو تو ال ای میبینیم Wink
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، SAMBAR ، babisondes ، mojgan m ، Alex 2014 ، Jefferson ، ریحانا ، samane1363 ، hamid99

عزیزم نگران نباش دل من روشنه...سری قبل که واسه تاریخ مصاحبه نگران بودی دلداریت دادم و دلم روشن بود الان هم واسه کلیر شدنت و گرفت ویزات.
ایشالا همه دوستان کلیر بشن و خبر خوشحالیشونو تو این تاپیک ببینیم.
به امید روزهای خوبWink[/b]
(2015-08-14 ساعت 16:32)khalilkhah نوشته:  تقریبا از اول تا نیمه آگست حدود 220 کیس یک ضرب و دو ضرب گرفتند که تا آخر اگست اگر با همین روند ادامه یابد به حدود 450 ویزا می رسد از طرفی از کل 3310 نفری ایران وضعیت 2900 نفر مشخص شده که حدود 150 نفر آنها رد شدند و 2750 نفر باقی مانده که از این تعداد 2150 نفر ویزا گرفتن (حدود 43 درصد از کل در مقایسه با پارسال که 40 درصد بوده, امسال سال بهتری است ولی هنوز به میانگین ده ساله که 55 درصد است نرسیده) و حدود 600 نفر هم در چک امنیتی هستند. حال اگر همین میانگین 15 ویزا در روز ادامه یابد تا آخر سپتامبر انشالله همه ویزا می گیرند.

Khalilkhah عزیز متشکرم از کامنت های مثبت شما......وجود شما غنیمتی هست برای مهاجر سرا
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
میشه راهنماییم کنید چه جوری روحیه تونو اینقدر خوب حفظ کردید آخه من روزی هزاربار به خودم میگم یعنی میشه؟اگه نشه چی میشه؟Sad
نفراصلی همسرم،سرباز معلم، نیروی انتظامی،تدریس خصوصی زبان، تاریخ مصاحبه 10 جون ابو ظبی، کیس نامبر:2015AS564x
اپدیت نفراصلی:10، 26، 30 jul21،26,□□ jun (شبانه)،28jul(سفارت)□□4و 10 آگوست□□8سپتامبر در جواب ایمیل، 9سپتامبر با/، 10 سپتامبر باOR
اپدیتهای خودم:10، 26، 30 jun(شبانه) □□26 jul(سفارت)، □□10آگوست، 10سپتامبر با/
کلیرنس:10سپتامبر♥♥♥♥♥
(2015-08-14 ساعت 17:06)Elahe.mn نوشته:  

عزیزم نگران نباش دل من روشنه...سری قبل که واسه تاریخ مصاحبه نگران بودی دلداریت دادم و دلم روشن بود الان هم واسه کلیر شدنت و گرفت ویزات.

ایشالا ایشالاBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: SAMBAR ، mojgan m ، Alex 2014 ، ریحانا ، 1362amin1362 ، لطف اله
(2015-08-14 ساعت 17:06)Elahe.mn نوشته:  

bobisonds عزیز پس اگه جای بعضی از بچه ها مثل تیچر و لیدا و سمبار عزیز بودی چی کار میکردی که مصاحبه شون خیلی وقت پیش بوده و هنوز مثل کوه محکم وایستادن و تا ویزا نگیرن کوتاه نمیان و حتما میگیرن......شما هم برادر عزیز من محکم باش
خدا رو شکر که اوضاع داره روبه راه میشه دوستان کلیر شده تبریک میگم و امیدوارم که همیشه موفق و شاد باشید. و دعا میکنم دوستانی که خیلی وقته منتظرند هر چه زودتر کلیر بشن و این فشار روانی که همه رو خسته کرده تموم شه و حالمون ازحالت بی حسی به خوش حسی تبدیل بشه.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
(2015-08-14 ساعت 17:16)شیدا، 1367 نوشته:  میشه راهنماییم کنید چه جوری روحیه تونو اینقدر خوب حفظ کردید آخه من روزی هزاربار به خودم میگم یعنی میشه؟اگه نشه چی میشه؟Sad

شیدا جان اصلا به نشدن فکر نکن امیدوار باش.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
دوستان سلام امروز بعداز مصاحبه به ما برگه بنفش رنگ دادند چطور بقیه افراد کلیرنسی آنکارا برگه صورتی گرفتن کسی میدونه که رنگ بنفش چه مفهومی داره یا فرقی با صورتی نداره خواهشا جواب بدید
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، ebrahim1e
(2015-08-14 ساعت 15:23)mojgan m نوشته:  همین الان برام ایمیل اومد. تا 20 آگوست فرصت دارم پاسپورت رو به ابوظبی تحویل بدم

مبارک باشه مژگان خانم اینم ویزا ، بچه ها به خدا هممون می گیریم ویزارو فقط بد به دلتون راه ندین لطفا .مثبت باشین و برای همه دعا کنین .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان