کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-14 ساعت 19:35)Memolkhan نوشته:  سلام دوستان لطفا راحنمايي كنيد من ديروز انكارا مصاحبه داشتم گفت مدارك كامله اما پرويه اداري داره. برگه هيچ رنگي نداد ولي يه برگه داد گفت اگه بهت ايميل داديم با اين برگه بيا پاسارم بيار برا ويزا. و نميدونم اين قضيه اپ كه دوستان ميگن چيه. همينه https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...spx?App=IV و اينكه بهش گفتم بايد سايتي رو چك كنم گفت نه ايميل ميزنيم.

ما هم دقیقا مثل شما بودیم امروز بعد از مصاحبه برگه بنفش رنگی دادن وهمان حرفهایی که به شما گفتن به ما هم گفتن اگه دوستان اطلاعی دارند لطفا اطلاع رسانی بکنند
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، بابراس ، لطف اله
(2015-08-14 ساعت 19:35)Memolkhan نوشته:  سلام دوستان لطفا راحنمايي كنيد من ديروز انكارا مصاحبه داشتم گفت مدارك كامله اما پرويه اداري داره. برگه هيچ رنگي نداد ولي يه برگه داد گفت اگه بهت ايميل داديم با اين برگه بيا پاسارم بيار برا ويزا. و نميدونم اين قضيه اپ كه دوستان ميگن چيه. همينه https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...spx?App=IV و اينكه بهش گفتم بايد سايتي رو چك كنم گفت نه ايميل ميزنيم.
دوست عزیز . شما سایت سیس و سایت سفارت رو مرتب چک کنید و مراقب آپهای سایت سیس باشید. موفق باشید.
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، بابراس ، لطف اله
(2015-08-14 ساعت 16:32)khalilkhah نوشته:  تقریبا از اول تا نیمه آگست حدود 220 کیس یک ضرب و دو ضرب گرفتند که تا آخر اگست اگر با همین روند ادامه یابد به حدود 450 ویزا می رسد از طرفی از کل 3310 نفری ایران وضعیت 2900 نفر مشخص شده که حدود 150 نفر آنها رد شدند و 2750 نفر باقی مانده که از این تعداد 2150 نفر ویزا گرفتن (حدود 43 درصد از کل در مقایسه با پارسال که 40 درصد بوده, امسال سال بهتری است ولی هنوز به میانگین ده ساله که 55 درصد است نرسیده) و حدود 600 نفر هم در چک امنیتی هستند. حال اگر همین میانگین 15 ویزا در روز ادامه یابد تا آخر سپتامبر انشالله همه ویزا می گیرند.

سلام
ممنون جناب خلیلخواه از امار خیلی خوبتون که منتشر کردید
لطفا این آمار را در قسمت بحث و آنالیز فایل سیس هم قرار دهید آخه 2 ساعت دیگه لابلای این همه مطلب گم میشه و دفعه بعد که میخواهیم ببینمش کلی باید دنبالش بگردیم
و یک نکته اینکه سال 2014 تعداد قبولی 6027 نفر بوده که از این تعداد 2326 نفر ویزا گرفته اند و سال 2015 تعداد قبولی حدوده 4000 نفر که از این تعداد تا الان به گفته جنابعالی 2150 نفر ویزا گرفته اند و از لحاظ آماری با توجه به اینکه تعداد قبولی های 2014 بیشتر بوده درصد کمتری (40 درصد) را نشان میدهد در حالی که بر طبق تعداد ویزاها هنوز هم به آمار 2014 که 2326 نفر بوده نرسیده ایم.
ممنون از لطف جنابعالی
ارادتمند شما
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-08-14 ساعت 19:41)sasanoush نوشته:  

ما هم دقیقا مثل شما بودیم امروز بعد از مصاحبه برگه بنفش رنگی دادن وهمان حرفهایی که به شما گفتن به ما هم گفتن اگه دوستان اطلاعی دارند لطفا اطلاع رسانی بکنند

نکنه ویزاهاشون تمومشده البته من از آفیسر پرسیدم ویزاتموم نشده گفت برا ایرانیها ویزا است.
کیس نامبر ۷۰xx
برنده کیس خودم
همسرم معاف
سلام به همه من نرسیدم این چند روز امضامو به روز کنم ، ولی ده و سیزده اگوست آپ داشتم و شکر خدا امروز از ابو ظبی کلیر شدم
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
انرژى مثبت برای روزجمعه
انسان ها زود پشیمان می شوند…. گاه از گفته هایشان گاه از نگفته هایشان
اما سراغ ندارم کسی را که از" لبخند زدن " پشیمان شده باشد…!
خوشا به حال آنانی که خوب میدانند ،
" لبخند زدن "منطقی ترين گفت و گوی عاشقانه است…..
زندگیتان سرشار، از لبخند?
جمعه تان لبریز از خوبی و انرژی مثبت????
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-14 ساعت 20:08)thedude نوشته:  دوستان خبره كيس من رو به شرح زير تحليل كنند. آيا دارم كلير ميشم؟
مصاحبه: ٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٣ آگست (با ايميل)، ٤ آگست، ٥ آگست (جواب ايميل)، ٦ آگست، ١٠ آگست، ١٢ آگست، ١٤ آگست

مباركه. كليري. به زودي ايميلت رو دريافت مي كني
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

(2015-08-14 ساعت 20:08)thedude نوشته:  دوستان خبره كيس من رو به شرح زير تحليل كنند. آيا دارم كلير ميشم؟
مصاحبه: ٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٣ آگست (با ايميل)، ٤ آگست، ٥ آگست (جواب ايميل)، ٦ آگست، ١٠ آگست، ١٢ آگست، ١٤ آگست

کدوم سفارت بودید؟
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، farrokh33 ، Alex 2014 ، Memolk ، ARSAMNEW ، بابراس
(2015-08-14 ساعت 14:23)mbsamani نوشته:  سلام، با احترام به نظرات بزرگان
به نظر من این قضیه OR به جای / یه اصلاح املایی بوده و هیچ چیز خاصی نیست. و به نظر من هیچ تاثیری در روند پروسه را نشون نمیده. به نظر من اصلا منطقی نمیاد که اگه or بود کلیر میشی. یه متن آمادست که برای بعضی ها نشون داده میشه. حالا اگه قبلا / بوده و جدیدا شده OR یا حالا برای دوستان هنوز / هست، هیچ چیز خاصی رو نشون نمیده. مگه بیکارن برای نشون دادن تغییر در پروسه یا پرونده، بشینن و وسط متن به جای / بذارن OR .
به نظر من هیچ منظقی پشت قضیه نیست.
معذرت خواهی میکنم، قصد جسارت نداشتم فقط نظرمو گفتم.
اما دم تمام دوستان بادقت گرمWinkWink

دوست گرامی دنبال منطق در این مسئله نگردید. الان که من در خدمتتان هستم نزدیک پنج شش ماه هست که با همین مکانیسم کلیر شدن دوستان مشخص میشود پس اصلا دنبال دلیل و مدرک نباشید هرموقع که به or تغییر پیدا کردید یعنی کلیر شده اید و لاغیر
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
ممنون از توضیحات مفید و آرام بخشت. همیشه موفق باشی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، آزاده_امین ، Pariba ، ARSAMNEW ، بابراس
دوستان گرامی به نظر می رسد موج جدید کلیر را در فاصله یک هفته تا ده روز آینده شاهد باشیم پس لطف کنید از دادن موج منفی خودداری کنید فقط انرژی مثبت لطفا. در ضمن به نظر میرسد بسیاری از فعالان این تاپیک تا ده روز دیگر از این تاپیک نقل مکان میکنند. الان گفتم که نگید نگفتمBig GrinBig Grin مسئله دیگر اینکه عزیزان گرفتن ویزا تازه اول داستانه نه آخرش و بعنوان توصیه دوستان بیایند که بمانند و فکر رفت و برگشت را از سرشان بیرون کنند و از الان خودشان را برای حداقل دوماه استرس از نوع نابش آماده کنند ولی این را هم بدانید که زحمات و استرسهایی که متحمل شدید و میشوید واقعا ارزشش را دارد. به امید زیارت تمامی دوستان باقیمانده در ایالات متحده. همگی شاد و پیروز باشید.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
کیس نامبر ۷۰xx
برنده کیس خودم
همسرم معاف
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، bahar101 ، ARSAMNEW ، لطف اله
(2015-08-13 ساعت 22:48)karo.eng نوشته:  ﺍﺯ ﺑﻮﺩﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ : ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ دعا ﺑﻪ درگاه ﺧﺪﺍوند ، ﭼﻪ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﯼ ؟

ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﻫﻴﭻ !
ﺍﻣﺎ ، ﺑﻌﻀﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻡ !
ﺧﺸﻢ ، ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ، ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ، ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ، ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻋﺪﻡ ﺍﻣﻨﯿﺖ ، ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﭘﯿﺮﯼ ﻭ ﻣﺮﮒ

* ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺣﺎلمان ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﮔﺎﻫﯽ با ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻧﻬﺎ ، خیال ﺁﺳﻮﺩﻩ تری داریم ...?
روزگارتان با خدا
بسیار زیبا .گفتار پر نغزی بود .در این روزهای پر هیجان باید بودایی اندیشید .همیشه شاد باشید
(2015-08-14 ساعت 20:26)Radwin نوشته:  
به نظر من این قضیه OR به جای / یه اصلاح املایی بوده و هیچ چیز خاصی نیست. و به نظر من هیچ تاثیری در روند پروسه را نشون نمیده. به نظر من اصلا منطقی نمیاد که اگه or بود کلیر میشی. یه متن آمادست که برای بعضی ها نشون داده میشه. حالا اگه قبلا / بوده و جدیدا شده OR یا حالا برای دوستان هنوز / هست، هیچ چیز خاصی رو نشون نمیده. مگه بیکارن برای نشون دادن تغییر در پروسه یا پرونده، بشینن و وسط متن به جای / بذارن OR .

دوست گرامی دنبال منطق در این مسئله نگردید. الان که من در خدمتتان هستم نزدیک پنج شش ماه هست که با همین مکانیسم کلیر شدن دوستان مشخص میشود پس اصلا دنبال دلیل و مدرک نباشید هرموقع که به or تغییر پیدا کردید یعنی کلیر شده اید و لاغیر
من 10 اگوست اخرین اپدیتو داشتم با OR و الانم رو همین or هست ولی اپهای قبلی رو چک نکردم ببینم توش or بوده یا /، الان وضعیتم چی میشه؟
(2015-08-14 ساعت 20:51)mbsamani نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 20:26)Radwin نوشته:  

من ۱۰ اگوست اخرین اپدیت داشتم با OR، الان وضعیتم چی میشه؟

شرايطتتون رو كامل بفرماييد

تشکر کنندگان: ebrahim1e ، Alex 2014 ، farrokh33 ، ریحانا ، SAMBAR ، bahar101 ، ARSAMNEW ، لطف اله

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان