کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-14 ساعت 20:53)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 20:51)mbsamani نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 20:26)Radwin نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 14:23)mbsamani نوشته:  سلام، با احترام به نظرات بزرگان
به نظر من این قضیه OR به جای / یه اصلاح املایی بوده و هیچ چیز خاصی نیست. و به نظر من هیچ تاثیری در روند پروسه را نشون نمیده. به نظر من اصلا منطقی نمیاد که اگه or بود کلیر میشی. یه متن آمادست که برای بعضی ها نشون داده میشه. حالا اگه قبلا / بوده و جدیدا شده OR یا حالا برای دوستان هنوز / هست، هیچ چیز خاصی رو نشون نمیده. مگه بیکارن برای نشون دادن تغییر در پروسه یا پرونده، بشینن و وسط متن به جای / بذارن OR .
به نظر من هیچ منظقی پشت قضیه نیست.
معذرت خواهی میکنم، قصد جسارت نداشتم فقط نظرمو گفتم.
اما دم تمام دوستان بادقت گرمWinkWink

دوست گرامی دنبال منطق در این مسئله نگردید. الان که من در خدمتتان هستم نزدیک پنج شش ماه هست که با همین مکانیسم کلیر شدن دوستان مشخص میشود پس اصلا دنبال دلیل و مدرک نباشید هرموقع که به or تغییر پیدا کردید یعنی کلیر شده اید و لاغیر
من ۱۰ اگوست اخرین اپدیت داشتم با OR، الان وضعیتم چی میشه؟

شرايطتتون رو كامل بفرماييد
کار خصوصی، خدمت سپاه، افراد کیس یک نفر
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، Alex 2014 ، farrokh33 ، ریحانا ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، Memolk ، bahar101 ، ARSAMNEW ، لطف اله
(2015-08-14 ساعت 20:38)Radwin نوشته:  دوستان گرامی به نظر می رسد موج جدید کلیر را در فاصله یک هفته تا ده روز آینده شاهد باشیم پس لطف کنید از دادن موج منفی خودداری کنید فقط انرژی مثبت لطفا. در ضمن به نظر میرسد بسیاری از فعالان این تاپیک تا ده روز دیگر از این تاپیک نقل مکان میکنند. الان گفتم که نگید نگفتمBig GrinBig Grin مسئله دیگر اینکه عزیزان گرفتن ویزا تازه اول داستانه نه آخرش و بعنوان توصیه دوستان بیایند که بمانند و فکر رفت و برگشت را از سرشان بیرون کنند و از الان خودشان را برای حداقل دوماه استرس از نوع نابش آماده کنند ولی این را هم بدانید که زحمات و استرسهایی که متحمل شدید و میشوید واقعا ارزشش را دارد. به امید زیارت تمامی دوستان باقیمانده در ایالات متحده. همگی شاد و پیروز باشید.
اقا به ما بدن مطمینم استرسش از هین دوره ای که طی کردیم برای ما قطعا خیلی خیلی کمتره دعا کنید به ما بدن

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، farrokh33 ، ریحانا ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، bahar101 ، Pariba ، ARSAMNEW ، بابراس
(2015-08-14 ساعت 20:38)Radwin نوشته:  دوستان گرامی به نظر می رسد موج جدید کلیر را در فاصله یک هفته تا ده روز آینده شاهد باشیم پس لطف کنید از دادن موج منفی خودداری کنید فقط انرژی مثبت لطفا. در ضمن به نظر میرسد بسیاری از فعالان این تاپیک تا ده روز دیگر از این تاپیک نقل مکان میکنند. الان گفتم که نگید نگفتمBig GrinBig Grin مسئله دیگر اینکه عزیزان گرفتن ویزا تازه اول داستانه نه آخرش و بعنوان توصیه دوستان بیایند که بمانند و فکر رفت و برگشت را از سرشان بیرون کنند و از الان خودشان را برای حداقل دوماه استرس از نوع نابش آماده کنند ولی این را هم بدانید که زحمات و استرسهایی که متحمل شدید و میشوید واقعا ارزشش را دارد. به امید زیارت تمامی دوستان باقیمانده در ایالات متحده. همگی شاد و پیروز باشید.

جناب رادوین امکانش هست کیس ما رو تحلیل کنید؟
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: farrokh33 ، ریحانا ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، bahar101 ، Pariba ، ARSAMNEW ، لطف اله
چند مسيله يكي اينكه برگه من سفيد بود نه بنفش. و بعد چك كردن سايت سيز سودي هم داره؟ سوم امروز يكي از دوستان تو هتل ديدم گفت سفارت انكارا گفته سهميه ايران تمام شده و از ١٤ اگوست ديگه ايراني ها مصاحبه نميان. نميدونم والا
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، ARSAMNEW
شماره های 2015AS4930 و 2015AS4982 و 2015AS5014 و 2015AS5171 و 2015AS4813 و 2015AS4865 و 2015AS5174 با احتمال زیاد
و شماره 2015AS5068 و 2015AS5095 با احتمال کم
از بچه های می ابوظبی هفته آینده کلیر خواهند شد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-14 ساعت 21:09)Memolkhan نوشته:  چند مسيله يكي اينكه برگه من سفيد بود نه بنفش. و بعد چك كردن سايت سيز سودي هم داره؟ سوم امروز يكي از دوستان تو هتل ديدم گفت سفارت انكارا گفته سهميه ايران تمام شده و از ١٤ اگوست ديگه ايراني ها مصاحبه نميان. نميدونم والا

احتمالا منظورشون اینکه مصاحبه ها پایان یافته وگرنه ویزا هست.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-08-14 ساعت 21:09)Memolkhan نوشته:  چند مسيله يكي اينكه برگه من سفيد بود نه بنفش. و بعد چك كردن سايت سيز سودي هم داره؟ سوم امروز يكي از دوستان تو هتل ديدم گفت سفارت انكارا گفته سهميه ايران تمام شده و از ١٤ اگوست ديگه ايراني ها مصاحبه نميان. نميدونم والا
سلام دوست عزیز به هیچ عنوان این حرف های بیهوده رو باور نکن سفارت به هیچ عنوان به کسی نمیگه سهمیه ایران تموم شده وتاریخ هم بده .حتما اون آقا یاخانم از دوستان خصوصی سفارت هست Cool.لطفا تا اطمینان از گفتاری ندارید اون رو توی این تاپیک ننویسید.این روزها بسیار حساس اند وگفتاری این چنینی حتی اگر درست هم باشد که نیست کاری ناشایست هست .
(2015-08-14 ساعت 20:51)mbsamani نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 20:26)Radwin نوشته:  
(2015-08-14 ساعت 14:23)mbsamani نوشته:  سلام، با احترام به نظرات بزرگان
به نظر من این قضیه OR به جای / یه اصلاح املایی بوده و هیچ چیز خاصی نیست. و به نظر من هیچ تاثیری در روند پروسه را نشون نمیده. به نظر من اصلا منطقی نمیاد که اگه or بود کلیر میشی. یه متن آمادست که برای بعضی ها نشون داده میشه. حالا اگه قبلا / بوده و جدیدا شده OR یا حالا برای دوستان هنوز / هست، هیچ چیز خاصی رو نشون نمیده. مگه بیکارن برای نشون دادن تغییر در پروسه یا پرونده، بشینن و وسط متن به جای / بذارن OR .
به نظر من هیچ منظقی پشت قضیه نیست.
معذرت خواهی میکنم، قصد جسارت نداشتم فقط نظرمو گفتم.
اما دم تمام دوستان بادقت گرمWinkWink

دوست گرامی دنبال منطق در این مسئله نگردید. الان که من در خدمتتان هستم نزدیک پنج شش ماه هست که با همین مکانیسم کلیر شدن دوستان مشخص میشود پس اصلا دنبال دلیل و مدرک نباشید هرموقع که به or تغییر پیدا کردید یعنی کلیر شده اید و لاغیر
من ۱۰ اگوست اخرین اپدیتو داشتم با OR و الانم رو همین or هست ولی اپهای قبلی رو چک نکردم ببینم توش or بوده یا /، الان وضعیتم چی میشه؟

دوست گرامی شما کلیر شده اید فقط باید منتظر ایمیل کلیر باشید که تا سه چهار روز دیگر حداکثر میرسد
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
سلام
جهت تکمیل اطلاعات دوستان و برای امید واری ، بنده سربازیم س بوده ولی در ظرف چهل روز کلیر شدم . بخدا توکل کنید و امید وار باشین حتما حتما کلیر میشین
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
(2015-08-14 ساعت 21:02)houshym نوشته:  
اقا به ما بدن مطمینم استرسش از هین دوره ای که طی کردیم برای ما قطعا خیلی خیلی کمتره دعا کنید به ما بدن

دوست عزیزم مشخصه که الان شما همین را میگوئید طبیعیه ولی استرس مهاجرت جزء بزرگترین استرسها در زندگی یک انسان است و بعد از فقدان یک عزیز بعنوان دومین استرس بزرگ یک فرد است. البته انشاء الله بزودی ویزایتان را بگیرید ولی با چشم باز به استقبال این داستان بروید چون اینکه خیال کنید که تمام شد و رفت اول اشتباهه. باز هم برای تمام دوستان باقیمانده آرزوی طی کردن با موفقیت این مرحله را دارم
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-08-14 ساعت 21:19)farrokh33 نوشته:  
سلام دوست عزیز به هیچ عنوان این حرف های بیهوده رو باور نکن سفارت به هیچ عنوان به کسی نمیگه سهمیه ایران تموم شده وتاریخ هم بده .حتما اون آقا یاخانم از دوستان خصوصی سفارت هست Cool.لطفا تا اطمینان از گفتاری ندارید اون رو توی این تاپیک ننویسید.این روزها بسیار حساس اند وگفتاری این چنینی حتی اگر درست هم باشد که نیست کاری ناشایست هست .

تناقض در گفتار, همین چند سطر قبل یکی امروز به افسر سفارت گفته بود ممکنه ویزا تموم بشه, افسر گفته برای ایرانیها ویزا هست, ولی با این حال پارسال با اینکه مصاحبه گذاشته بودند افسره به مصاحبه شوندگان می گفتند که ویزا تمام شده.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: mars1980 ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، ریحانا ، Memolk ، bahar101 ، ARSAMNEW ، لطف اله

دوست گرامی اولا که سهمیه ایران تمام نشده جا هم حسابی برای همه دارد. ثانیا وقتی که بولتن ویزا اعلام میشود و یک تعدادی اعلام میشوند یعنی وضعیت افرادی که مصاحبه میروند مشخص است. اصلا به این مسائل دامن نزنید چون عزیزان به اندازه کافی استرس دارند با حرفهایی که کاملا مشخص است که هیچ مبنایی ندارند این یک و نیم ماه باقیمانده را نابود نکنید. شما به محض شنیدن چنین خبری باید بپرسید منبع آن چه کسی است نه اینکه بیانش کنید.
(2015-08-14 ساعت 21:37)khalilkhah نوشته:  

تناقض در گفتار, همین چند سطر قبل یکی امروز به افسر سفارت گفته بود ممکنه ویزا تموم بشه, افسر گفته برای ایرانیها ویزا هست, ولی با این حال پارسال با اینکه مصاحبه گذاشته بودند افسره به مصاحبه شوندگان می گفتند که ویزا تمام شده.

متاسفانه از این جور آدما تو آنکارا زیادن من خودم زمان مصاحبم یکیشو تو هتل دیدم ، چند دقیقه دیرتر از همسرم اومدم تو لابی یه نفر سر صحبت رو با ایشون باز کرده بود و وقتی فهمیده بود برنده لاتاری هستیم به همسرم گفته بود که "سفارت همه لاتاری ها رو رد میکنه من خودم امروز سفارت بودم و دیدم" حالا نمیدونم از رو حسادت این حرف رو زده بود یا چیز دیگه بالاخره ازاین جور آدمای شایعه ساز زیاد پیدا میشه ، من بعد از اون اتفاق سعی میکردم کمتر با هموطن هام تو آنکارا هم صحبت بشم ، متاسفانهSadSadRolleyes
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
عجب گرفتاری شدیم ما ، بابا ما چه گناهی کردیم شمارمون افتاده این آخر آخرا.یکم انصاف داشته باشین به جای روحیه دادن و مثبت اندیشی این حرفارو مطرح نکنین دوستان .به قول اقا رادوین امسال با اراده خداوند منان یکی از سالهای طلایی لاتاریه و به همه انشالله ویزا میرسه .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
دوستان عزیز کسی از گروه 17 آپریلی ها بوده که کلیر شده باشه?
ممنون میشم اطلاع رسانی کنید
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان