موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 11:35)لیدا59 نوشته: (2015-08-15 ساعت 11:33)ARSAMNEW نوشته: کیس های نصفه نیمه کلیر شده دیروز ایروان : 6804-6832-6786-6236-5167-4294 شامل ۶ نفر کلیر شده
کیس های معمولی کلیر شده دیروز ایروان : 4946-5831-5820-5361-5891-5946-5283 شامل 17 نفر
کلا 23 نفر دیروز کلیر شدن .
این نشون میده که ظاهرا می خوان امسال تکلیف نصفه نیمه ها رو زود تر روشن کنن .
اصلا سه رقمی تو عدداش نیست معلوم نیست تکلیف ما چیه
متاسفانه تا جایی که من تو فایل ها دیدم تنها سه رقمی ایروان شما هستید بقیه یا ایشو شدن یا ردی هستن ایشالا به همین زودی خبرای خوب میاد براتون. البته شما دیر رفتین مصاحبه و باید خودتون رو با هم دوره ای های خودتون که رفتین مصاحبه مقایسه کنید نه سه رقمی ها ...نگران نباشید هنوز وقت زیاده .
موفق باشید .
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-15 ساعت 12:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-15 ساعت 12:22 توسط samirakn.)
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیزم، امروز ویزای من به دست خودم که نه، به دست دوستم رسید، چون خودمون جایی بودیم، راستش حالا که تکلیف همسرم مشخص نیست هیچ حسی ندارم. واقعا چی میشه؟همسرم یه بار 17 آپریل آپ دیت شد. بعدش 27,28,29 جولای که گفتیم تمومه، ولی باز هیچ... و بعد 10 آگست. الان125 روز گذشته.
نه این وری هستیم و نه اون وری.
من تا قبل امروز هیچ وقت این جوری این جا ننوشته بودم، ولی امروز که ویزا رسید دیگه ترکيدم، یه حالی شدم...
خدایا...
تا به این جا که کمکمون کردی شکر.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 12:12)ریحانا نوشته: دوستان همه ما حداقل 15 ماهه منتظریم و الان در یک قدمی موفقیت هستیم .
نبینم امید کسی ناامید شده باشه.... نبینم کسی به نتیجه دیگه ای فکرکنه ....ما با پشت سرگذاشتن این مرحله، به نقطه شروع تازه ای میرسیم که دوسال اولش هم به کلی انرژی نیازداریم پس لطفا انرژیتونو سیو کنید. 
آی گفتی اینقدر گیجم که نمیدونم چی کار کنم یه پام اینجاست یه پام سیس و سایت سفارت یه ذره زبان می خونم یه ذره کار میکنم بعد دوباره از اول ..واقعا معنی گیجو منگ بودن رو تواین یکسالو خورده ای با تمام وجود حس کردم ..نمیدونم خوشحالم یا ناراحت... کلا بلاتکلیفم دستو دلم به هیچ کاری نمیره جرثقیل باید منو بلند کنه خخخ
ایشالا وقتی کلیر شدیم یه روحیه مضاعف میگیریم خودمونو تازه برای مشکلات اونجا و دوری از خانواده آماده کنیم.
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 12:19)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیزم، امروز ویزای من به دست خودم که نه، به دست دوستم رسید، چون خودمون جایی بودیم، راستش حالا که تکلیف همسرم مشخص نیست هیچ حسی ندارم. واقعا چی میشه؟همسرم یه بار 17 آپریل آپ دیت شد. بعدش 27,28,29 جولای که گفتیم تمومه، ولی باز هیچ... و بعد ۱۰ آگست. الان125 روز گذشته.
نه این وری هستیم و نه اون وری.
من تا قبل امروز هیچ وقت این جوری این جا ننوشته بودم، ولی امروز که ویزا رسید دیگه ترکيدم، یه حالی شدم...
خدایا...
تا به این جا که کمکمون کردی شکر.
این ده آگوستیه مثله اینکه جدیه یکم ...امیدوار باشین
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان راهکاری برای تغییر دفتر پستی ـ از استانبول به آنکارا ـ در سایت CSC دارید؟!
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من يك سوال برام پيش اومده لطفا راهنماييم كنيد.
من در زمان مصاحبه اصل مدرك دانشگاهي به دليل قوانين دانشگاهاي ايران همراهم نبود اما مدرك موقت و ترجمه و ريز نمرات همراهم بود يه موضوع ديگه در فرم ٢٦٠ من ادرس يكي از دوستان رو معرفي كرده بودم ولي به دلايلي منصرف شدم و روز مصاحبه اعلام كردم كه قصد تغيير ادرس رو دارم ولي به دليل كامل نبودن ادرس جديد افيسر در برگه ابي كه به من تحويل داد جلوي گزينه هاي اصل مدرك و ادرس علامت زد
حالا سوال من اينه كه ايا من نقص مدارك خوردم و اگر جواب بله هست بايد چيكار كنم و اگر هم در دوره كلرينس هستم ايا لازم هست قبل از اينكه كلير بشم مدارك رو ارسال كنم؟
اخرين اپديت من ٤ اگوست بود
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 12:34)Aliparto نوشته: سلام دوستان من يك سوال برام پيش اومده لطفا راهنماييم كنيد.
من در زمان مصاحبه اصل مدرك دانشگاهي به دليل قوانين دانشگاهاي ايران همراهم نبود اما مدرك موقت و ترجمه و ريز نمرات همراهم بود يه موضوع ديگه در فرم ٢٦٠ من ادرس يكي از دوستان رو معرفي كرده بودم ولي به دلايلي منصرف شدم و روز مصاحبه اعلام كردم كه قصد تغيير ادرس رو دارم ولي به دليل كامل نبودن ادرس جديد افيسر در برگه ابي كه به من تحويل داد جلوي گزينه هاي اصل مدرك و ادرس علامت زد
حالا سوال من اينه كه ايا من نقص مدارك خوردم و اگر جواب بله هست بايد چيكار كنم و اگر هم در دوره كلرينس هستم ايا لازم هست قبل از اينكه كلير بشم مدارك رو ارسال كنم؟
اخرين اپديت من ٤ اگوست بود
بعد از کلیر شدن و رفتن به سفارت برای گرفتن ویزا مدارک علامت زده رو باید با خودتون همراه داشته باشین تا براتون ویزا صادر بشه اگه نقص مدرک داشتین همونجا ریفیوز می کردن اگه اشتباه می کنم لطفا دوستان تصحیح کنند.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چطوری و از کدوم فایل میشه فهمید که چند نفر از یک سفارت کلیر شدن و یا اینکه از هر ماه چند نفر باقی موندن .مثلا از سفارت آنکارا ماه فوریه. ؟؟؟؟من چطور میتونم متوجه بشم که چه شماره هایی از سفارت آنکارا در ماه فوریه رد یا کلیر ویا اینکه تو پروسه هستن؟ ؟؟؟؟
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap