کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
با سلام

دوستان کسی اینجا هست که اکتبر مصاحبه شده باشه و هنوز کلیر نشده باشه؟

میخواستم بدونم حدودا حداکثر زمان کلیر شدن چقدره؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Alex 2014 ، بابراس ، p00ya2001
سلام دوستان
لطفا اگه کسی به سفارت ابوظبی ایمیل جهت پیگیری زده ، متنشو همراه ادرس ایمیل به من برسونه ممنونش میشم . Rolleyes
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، بابراس ، p00ya2001 ، Pariba
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: SAMBAR ، آزاده_امین ، bahar101 ، Alex 2014 ، yesorno ، بابراس ، nimanoush ، p00ya2001 ، moj21 ، ebrahim1e ، Pariba
(2015-08-15 ساعت 13:55)mordad نوشته:  268 روز گذشته و همچنان AP . واقعا این روزا دیگه داره سخت و نفس گیر میشه این انتظار.
امیدوارم آنکارا یه تکونی به خودش بده.

سلام مرداد عزیز .
شما بعد از اپ ۴اگوست دیگه اپدیت نداشتید؟ما با هم کلیر میشیم امیدوار باشید.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، p00ya2001 ، moj21 ، Alex 2014 ، Pariba ، Aliz12363 ، sunn789
با سلام وصبح بخیر به همه مهاجر سرایی های عزیز
یه ایمیل دریافت کردم که فرستنده اون abu dhabi , IV هست واین متن هم به ایمیل من وهم به ایمیل همسرم که در فرم 260 داده بودیم ارسال شده و گفته
پاستو بیار ویزا ببر
اما امروز سفارت ابوظبی تعطیل بوده؟ یا دارن روز تعطیل هم کار میکنن؟
تا حالا داشتیم روز تعطیل نامه کلیر بیاد؟
[/quote]
سلام. بله. من نامه کلیری رو روز جمعه ساعت 14:30 دریافت کردم.سفارتها دارن اضافه کاری میکنن و روند صدور ویزا رو تسریع کردن. دعا میکنم همه دوستانمون کلیر بشن و ویزا رو دریافت کنن
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
(2015-08-15 ساعت 14:07)farnaz100 نوشته:  با سلام

دوستان کسی اینجا هست که اکتبر مصاحبه شده باشه و هنوز کلیر نشده باشه؟

میخواستم بدونم حدودا حداکثر زمان کلیر شدن چقدره؟

والا ما یه دونه اکتبری داشتیم اینجا که ۲هفته پیش کلیر شد در۲۹۵ امین روز انتظار. وبه نظر من اگه شما فکر میکنید ممکن هست مشکل کلیری داشته باشید از الان با یه وکیل مشورت کنید.
(2015-08-15 ساعت 13:49)mordad نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 12:19)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
دوستان عزیزم، امروز ویزای من به دست خودم که نه، به دست دوستم رسید، چون خودمون جایی بودیم، راستش حالا که تکلیف همسرم مشخص نیست هیچ حسی ندارم. واقعا چی میشه؟همسرم یه بار 17 آپریل آپ دیت شد. بعدش 27,28,29 جولای که گفتیم تمومه، ولی باز هیچ... و بعد ۱۰ آگست. الان125 روز گذشته.
نه این وری هستیم و نه اون وری.
من تا قبل امروز هیچ وقت این جوری این جا ننوشته بودم، ولی امروز که ویزا رسید دیگه ترکيدم، یه حالی شدم...
خدایا...
تا به این جا که کمکمون کردی شکر.

عزیزم اولا تبریک بابت ویزای خودتون. و اینکه انقدر نا امید و ناراحت نباشین و به جای این ناشکری به ماهایی فکر کنین که بعد از ۸ ماه هنوز AP هستیم. من اگه جای شما بودم بدون ناراحتی میرفتم و از اونجا برای همسرم اقدام میکردم.
دوست عزیز، ممنون از بابت دلگرمی تون. هر چند من ناشکری نکردم، و در انتها خدا رو شکر کردم و خواهم کرد که تا به این جا ما رو رسونده، فقط خواستم تو این محیط بین دوستام درد دلی کرده باشم.
باز هم ممنون از دلگرمی تون.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
(2015-08-15 ساعت 14:16)mojgan m نوشته:  با سلام وصبح بخیر به همه مهاجر سرایی های عزیز
یه ایمیل دریافت کردم که فرستنده اون abu dhabi , IV هست واین متن هم به ایمیل من وهم به ایمیل همسرم که در فرم 260 داده بودیم ارسال شده و گفته
پاستو بیار ویزا ببر
اما امروز سفارت ابوظبی تعطیل بوده؟ یا دارن روز تعطیل هم کار میکنن؟
تا حالا داشتیم روز تعطیل نامه کلیر بیاد؟
سلام. بله. من نامه کلیری رو روز جمعه ساعت 14:30 دریافت کردم.سفارتها دارن اضافه کاری میکنن و روند صدور ویزا رو تسریع کردن. دعا میکنم همه دوستانمون کلیر بشن و ویزا رو دریافت کنن
[/quote]

بله من هم نامه كليري را جمعه ساعت ١٤:٣٠ دريافت كردم.

شماره كيس: **64///مصاحبه: 8 جولای./// آپديتها: ١٣ و ١٤ جولاي، ٢٠ جولاي، ٧ آگوست،10 آگوست، ١٣ آگوست///كلير: ١٤ آگوست/// تعداد افراد: ٢نفر ///محل مصاحبه: ابوظبی. /// وضعيت: سربازي س. ///شغل خصوصي.
بلاتکلیفی و دغدغه 45 روز باقیمانده از این داستان(میشه یا نه؟) آدم رو اذیت می کنه، نه آپدیتی، نه نشونی از تعیین تکلیف پرونده،اون هم بعد از گذشت روزها و ماهها.
به هر حال امیدوارم برای تمام دوستان هرچی خیره پیش بیاد.
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
تشکر کنندگان: ریحانا ، ARSAMNEW ، samirakn ، 1362amin1362 ، بابراس ، لطف اله ، bahar101 ، Alex 2014 ، Pariba ، SAMBAR ، hilda60 ، mel
من مطمئنم همه چیز خوب داره پیش میره و همه مان به ویزا میرسیم من دغدغه ام این تناقضه که از طرفی دوست دارم این دو هفته زودتر بگذره چون میدونم به نتیجه می رسیم و از طرفی ترس از اینکه با گذشت سریع این دوهفته به سپتامبر میرسیم که انتظارش سخت تر و نفس گیرترمیشه وگرنه همون موقع هم باز ویزا میگیریم.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
سلام به دوستان مهاجرسرایی

بالاخره همه مشقهایم رو خواندم. ماشالا!!!!!!
به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم وامیدوارم همه به زودی خوش خبر باشند.شاید این اواخرکمتر پیام داده باشم ولی من همچنان این تاپیک روبه خاطر دوستان قدیمی که هنوز متاسفانه کلیر نشدند پیگیری میکنم وهربار که میخواهم مشقهایم رو شروع به خواندن کنم ،دعا میکنم تویش پراز خبرهای خوب باشه وکلیری فراوان!!!!!!!!فقط خواهش میکنم مایوس نباشید ،خداوند مهربون هرگز دیرنمی کنه وحتما در زمان درستش آنچه که باید رو انجام میده.
برای تک تکتون آرزوی کلیری وبهترینها رو دارم وهمیشه به یاد محبتهای شما دوستان گرامی هستم.
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
(2015-08-15 ساعت 10:28)mfte.teacher نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 10:25)amj7 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 10:12)khalilkhah نوشته:  دوستان ابوظبی این هفته سنفونی کلیر ماه می را راه می اندازه, پیشاپیش بهشوم تبریک می گم, حیف که من بینشون نیستیم.

من كه ماه مى بودم اما نه آپديتى نه هيچى!
فكر كنم از من خوششون نمياد

من از مارچ موندم همراه با سجاد دال از ابوظبی. فک کنم از مارچی های ابوظبی فقط ما موندیم. Sad
I think you forgot me dude.
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، mfte.teacher ، Alex 2014 ، hamid99 ، Pariba ، m.ghoreishi ، hilda60 ، moj21 ، AliReza.Sh
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Shaft ، bahar101 ، ریحانا ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، ehsan_pars ، Alex 2014 ، Pariba ، sunn789 ، SAMBAR ، hilda60 ، moj21
سلام دوستان نظرتون چیه با این حساب که ماها از ماهای قبل موندیم ایا در این روزهای باقی مانده کاری میشه کرد که فردا روز نگیم نشستیم و دست روی دست گذاشتیم من که با تو جه به این وضعیت موندم چه کاری ازم بر میاد ، خانوده رفتم و من اینجا م هنوز، حال چه باید کرد نمیدانم
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، behzadsh ، SAMBAR ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان