کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
این بحث پاکت و مدیکال و این چیزارو اشتباه نکنید مثل تیچر عزیز.
کلا هر نفر یک سی دی و یک پاکت داره بعد در روز مصاحبه سی دی نزد خودتون و پاکت تحویل سفارت میشه. بعداز دریافت ویزا یک پاکت مدیکال معروف به پاکت زرد به شما داده میشه که همون نتایج مدیکال شماست و با سی دی که دست خودتون بوده در مرز ورود ازتون تحویل میگیرند که اونم همیشگی و کلی نیست و ممکنه کسی ازتون نخواد تا جاهایی مثل موقع ثبت نام فرزندان در مدرسه یا هر جای دیگه ای.
امیدوارم شک و شبهات رفع شده باشه
پس بعداز کلییر شدن فقط پاسپورت و برگه کلیرنس (با رنگهای متفاوت) و در صورت نیاز مدارک خواسته شده از طرف افیسر همراتون باشه کفایت میکنه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-08-15 ساعت 20:40)mahyaaa نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 20:36)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 20:32)mfte.teacher نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 20:29)bahar101 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 20:26)mfte.teacher نوشته:  ۱. تا جاییکه اطلاع دارم شما پس از انتخاب دفتر پستی قادر به تغییر دادن ان نخواهید بود.
۲. در صورت داشتن نقص مدارم مدارک لازم رو همراه تون خواهید برد در غیر اینصورت پاس/ پاس ها رو همراه ایمیل سفارت و برگه ای که از سفارت گرفتین همون برگه آبی / صورتی رو همراه تون خواهید برد و پاکتی مدیکالی رو هم که دارین فراموش نکنین ( برای احتیاط)
کدوم پاکت مدیکال؟ منظورتون مدارکی است که همراه سی دی واسه خودمون داده؟
یه پاکت زرد رنگ که سفارت بعد مصاحبه بهمون تحویل داد. همون.
سفارت هیچ پاکت زردی به ما نداد!!!!!همه دارن اینو.؟؟؟فقط عکس سینه رو پس دادن و بقیه رو گرفتن
براي بعضيارو نگه مي دارن.براي مارو هم پس ندادن
به ما هم فقط یکسری مدارک پزشکی توی کاور و عکس قفسه سینه داد
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، ebrahim1e ، nora-nora ، moj21 ، ARSAMNEW ، Alex 2014
من از همین تریبون اعلام میکنم که 160 روز انتظار رو رد کردم
به امید اینکه این انتظار در این هفته واسه من و همه منتظران تمام شه..................
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

(2015-08-15 ساعت 20:41)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 19:46)1362amin1362 نوشته:  من و جلال و سياوش و فرهاد (سامبر) و ليدا و درياي خروشان و amj7 و آزاده و محمد(شفت) و ٢٠١٥رضا و آقا رضا مدير و بابي ساندز و مهرداد و عليرضا و ابراهيم و ريحانا و moj21 و ريسرچر و مرداد و آرسام و خليل خواه و يس و اور نو و احسان و آريا و رامين و بيداد و rbrb2015 و هوشيم و سميراك ن و بابراس و sun789 و سوشيانت و سارا و مرمد و fa15 و آذر و الكس و pmoudi و زارع و بهار عزيز يه چند تا ديگه.
هفته ديگه كليريم. مي گيد نه. ببينيد?????

هورااااا پس من برم چمدون ببندم Big GrinCool
ممنون آقا امین از اینکه به فکر همه هستین ، خدایا تا ۵ شنبه همین هفته دل هممون را شاد کن
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
بچه ها امروز حالم خيلي گرفته بود. واقعيتش از وقتي كه خليلي خواه عزيز صبح گفت كه اگه اين ١٥ روز ويزا رو گرفتيم كه گرفتيم ولي اگه نگرفتيم ديگه بايد به فكر زندگي بعد از لاتاري باشيم، با تمام وجود ، بازماندگي احتمالي از لاتاري رو حس كردم. هر چي سعي كردم كه خودم رو قانع كنم كه آدمي مثل من نيازي به مهاجرت نداره و مهاجرت برام جز دردسر چيزي نداره، تا از اين طريق آروم بگيرم، نشد كه نشد. تا الان اومدم تاپيك و ديدم كه همه دارند انرژي مثبت ساطع مي كنند و كلي حالم بهتر شد. دم امين جان و همه دوستان عزيز گرم كه همه با هم هستيم و انشا... همه با هم از اين تاپيك با موفقيت خداحافظي مي كنيم. همه با هم تا ٣٠ سپتامبر با موفقيت . ضمنا خليل خواه جان تو اگه نخواي هم با ما بياي ، به زور مي بريمت. مطمئنم كه تو كلير خواهي شد كه كليري برازنده تو هست.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-08-15 ساعت 20:39)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته:  سلام و عرض تبریک به همه کلیری ها سوال دارم اینکه ما بعد از جواب لاتاری ازدواج کردیم و کلی عکس و مدرک بردیم ولی اصن افیسر سوالی نکرد در این مورد خیلی عجیبه یعنی شکی نداشته سوال نکرده فقط از شغل و سربازی پرسید وای پی شدیم و یه برگه ابی داد.پاکت زرد هم نداد!!!!!!نگرانم خیلی!!!!

سلام دوست عزیز
ما هم بعد از قبولی ازدواج کردیم و روز مصاحبه کلی عکس بدیم دادیم به بتجه تحویل مدارک
آفیسر سرسری نگاهشون کرد و انگار قبول داشت که ما ازدواجمون واقعی بوده و شما اصلا خودت را ناراحت نکن و اگه مشکلی در این رابطه وجود داشت و آفیسر در مورد این موضوع شک میکرد حتما از شما مدارک میخواست و میخواست تا این موضوع را اثبات کنید و تا قانع نمیشد ار این موضوع عبور نمیکرد و حتی امکان داشت نقض مدرک بزنه و بگه واسه اثبات این موضوع به مدارک بیشتری نیاز داره.
در نتیجه اصلا نگران نباشید و خوشحال باشید که آفیسر از شما این موضوع را پذیرفته
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
امین جان خدا از دهنت بشنوه مهمون منی ارکیده جاده چالوس با ۲قلوها.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
(2015-08-15 ساعت 21:09)2015reza نوشته:  بچه ها امروز حالم خيلي گرفته بود. واقعيتش از وقتي كه خليلي خواه عزيز صبح گفت كه اگه اين ١٥ روز ويزا رو گرفتيم كه گرفتيم ولي اگه نگرفتيم ديگه بايد به فكر زندگي بعد از لاتاري باشيم، با تمام وجود ، بازماندگي احتمالي از لاتاري رو حس كردم. هر چي سعي كردم كه خودم رو قانع كنم كه آدمي مثل من نيازي به مهاجرت نداره و مهاجرت برام جز دردسر چيزي نداره، تا از اين طريق آروم بگيرم، نشد كه نشد. تا الان اومدم تاپيك و ديدم كه همه دارند انرژي مثبت ساطع مي كنند و كلي حالم بهتر شد. دم امين جان و همه دوستان عزيز گرم كه همه با هم هستيم و انشا... همه با هم از اين تاپيك با موفقيت خداحافظي مي كنيم. همه با هم تا ٣٠ سپتامبر با موفقيت . ضمنا خليل خواه جان تو اگه نخواي هم با ما بياي ، به زور مي بريمت. مطمئنم كه تو كلير خواهي شد كه كليري برازنده تو هست.

من مطمعنم تا آخر سپتامبر هممون کلیریم اما ما هممون میخوایم تا آخر این هفته یا هفته دیگه کلیر بشیم
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
(2015-08-15 ساعت 21:09)2015reza نوشته:  بچه ها امروز حالم خيلي گرفته بود. واقعيتش از وقتي كه خليلي خواه عزيز صبح گفت كه اگه اين ١٥ روز ويزا رو گرفتيم كه گرفتيم ولي اگه نگرفتيم ديگه بايد به فكر زندگي بعد از لاتاري باشيم، با تمام وجود ، بازماندگي احتمالي از لاتاري رو حس كردم. هر چي سعي كردم كه خودم رو قانع كنم كه آدمي مثل من نيازي به مهاجرت نداره و مهاجرت برام جز دردسر چيزي نداره، تا از اين طريق آروم بگيرم، نشد كه نشد. تا الان اومدم تاپيك و ديدم كه همه دارند انرژي مثبت ساطع مي كنند و كلي حالم بهتر شد. دم امين جان و همه دوستان عزيز گرم كه همه با هم هستيم و انشا... همه با هم از اين تاپيك با موفقيت خداحافظي مي كنيم. همه با هم تا ٣٠ سپتامبر با موفقيت . ضمنا خليل خواه جان تو اگه نخواي هم با ما بياي ، به زور مي بريمت. مطمئنم كه تو كلير خواهي شد كه كليري برازنده تو هست.

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ...
(2015-08-15 ساعت 19:46)1362amin1362 نوشته:  من و جلال و سياوش و فرهاد (سامبر) و ليدا و درياي خروشان و amj7 و آزاده و محمد(شفت) و ٢٠١٥رضا و آقا رضا مدير و بابي ساندز و مهرداد و عليرضا و ابراهيم و ريحانا و moj21 و ريسرچر و مرداد و آرسام و خليل خواه و يس و اور نو و احسان و آريا و رامين و بيداد و rbrb2015 و هوشيم و سميراك ن و بابراس و sun789 و سوشيانت و سارا و مرمد و fa15 و آذر و الكس و pmoudi و زارع و بهار عزيز يه چند تا ديگه.

داداش ما تا شما را رد نکنیم رومون نمیشه اصلا از کلیر شدن حرف بزنیم
اول خودت و بقیه دوستای منتظر

ما رو یادتون رفت
چرا
آخه چراااااSadSadSadSad
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
خدا از دهنت بشنوه
چقدر حال داد این پیامی که گذاشتی انشاالله که همینطور میشه
ممنونم
بازمانده لاتاري 2015
(2015-08-15 ساعت 19:52)mehrdad_123 نوشته:  
یعنی من اگه کلیر بشم ی بریان مهمون من اونم حج میرزا بازار
آقا مهرداد منم بریونی هوس کردم دادا....
بریونی اعظم هم باشد من راضیم....Tongue
بازمانده لاتاري 2015
(2015-08-15 ساعت 21:31)بابراس نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 19:52)mehrdad_123 نوشته:  
یعنی من اگه کلیر بشم ی بریان مهمون من اونم حج میرزا بازار
آقا مهرداد منم بریونی حوس کردم دادا....
بریونی اعظم هم باشد من راضیم....Tongue

درود به شما منم حسم میگه تا اخر هفته دیگه کلیریم
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-08-15 ساعت 21:19)hilda60 نوشته:  

ما رو یادتون رفت
چرا
آخه چراااااSadSadSadSad

راست مي گي. ببخشيد. تو هميشه تو دعاهام هستي. نمي دونم چرا اينجا از قلم افتادي. حالا فكر كن جزو همون چند تا ديگه ي آخري. به هر حال دوستاني كه اسمشون رو فراموش كردم ببخشيد به ياد موندن اين همه اسم خدايي خودش مدال داره. اونايي كه يادم رفت ديگه ببخشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان