موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-15 ساعت 21:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-15 ساعت 21:47 توسط mfte.teacher.)
(2015-08-15 ساعت 20:45)Shaft نوشته: ٩ روز ديگه همسر و فرزندانم پرواز دارند ، دعا كنيد من بهشون برسم ، با اينكه اميدي نيست با اين وضعيتي كه تا الان آپي نزدند به كيس ما?
شفت عزیز توکلت به خدا باشه داداش من. خدا خودش همه چی رو حل می کنه. بسپر بخودش کاملا دلت رو پاک کن بعد از خودش بخاه
(2015-08-15 ساعت 20:53)m.ghoreishi نوشته: این بحث پاکت و مدیکال و این چیزارو اشتباه نکنید مثل تیچر عزیز.
کلا هر نفر یک سی دی و یک پاکت داره بعد در روز مصاحبه سی دی نزد خودتون و پاکت تحویل سفارت میشه. بعداز دریافت ویزا یک پاکت مدیکال معروف به پاکت زرد به شما داده میشه که همون نتایج مدیکال شماست و با سی دی که دست خودتون بوده در مرز ورود ازتون تحویل میگیرند که اونم همیشگی و کلی نیست و ممکنه کسی ازتون نخواد تا جاهایی مثل موقع ثبت نام فرزندان در مدرسه یا هر جای دیگه ای.
امیدوارم شک و شبهات رفع شده باشه
پس بعداز کلییر شدن فقط پاسپورت و برگه کلیرنس (با رنگهای متفاوت) و در صورت نیاز مدارک خواسته شده از طرف افیسر همراتون باشه کفایت میکنه
مدیر ارشد من دستت تون از بابت توضیح تون درد نکنه.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
امروز احتمالا ابوظبی دیگه.تعطیل بوده صدایی.ازش در نیومد. خدا فردا شروع کولاک ابوظبی قرار بده
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 21:09)2015reza نوشته: بچه ها امروز حالم خيلي گرفته بود. واقعيتش از وقتي كه خليلي خواه عزيز صبح گفت كه اگه اين ١٥ روز ويزا رو گرفتيم كه گرفتيم ولي اگه نگرفتيم ديگه بايد به فكر زندگي بعد از لاتاري باشيم، با تمام وجود ، بازماندگي احتمالي از لاتاري رو حس كردم. هر چي سعي كردم كه خودم رو قانع كنم كه آدمي مثل من نيازي به مهاجرت نداره و مهاجرت برام جز دردسر چيزي نداره، تا از اين طريق آروم بگيرم، نشد كه نشد. تا الان اومدم تاپيك و ديدم كه همه دارند انرژي مثبت ساطع مي كنند و كلي حالم بهتر شد. دم امين جان و همه دوستان عزيز گرم كه همه با هم هستيم و انشا... همه با هم از اين تاپيك با موفقيت خداحافظي مي كنيم. همه با هم تا ٣٠ سپتامبر با موفقيت . ضمنا خليل خواه جان تو اگه نخواي هم با ما بياي ، به زور مي بريمت. مطمئنم كه تو كلير خواهي شد كه كليري برازنده تو هست.
منظورتون چیه از اینکه تا ۱۵روز دیگه? مگه زمان تعیین کردن?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 19:52)mehrdad_123 نوشته: (2015-08-15 ساعت 19:46)1362amin1362 نوشته: من و جلال و سياوش و فرهاد (سامبر) و ليدا و درياي خروشان و amj7 و آزاده و محمد(شفت) و ٢٠١٥رضا و آقا رضا مدير و بابي ساندز و مهرداد و عليرضا و ابراهيم و ريحانا و moj21 و ريسرچر و مرداد و آرسام و خليل خواه و يس و اور نو و احسان و آريا و رامين و بيداد و rbrb2015 و هوشيم و سميراك ن و بابراس و sun789 و سوشيانت و سارا و مرمد و fa15 و آذر و الكس و pmoudi و زارع و بهار عزيز يه چند تا ديگه.
هفته ديگه كليريم. مي گيد نه. ببينيد?????
یعنی من اگه کلیر بشم ی بریان مهمون من اونم حج میرزا بازار
آقا مهرداد منم در دسترسم همیشه
تنهایی نرید یک موقع 
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 21:48)babisondes نوشته: (2015-08-15 ساعت 21:09)2015reza نوشته: بچه ها امروز حالم خيلي گرفته بود. واقعيتش از وقتي كه خليلي خواه عزيز صبح گفت كه اگه اين ١٥ روز ويزا رو گرفتيم كه گرفتيم ولي اگه نگرفتيم ديگه بايد به فكر زندگي بعد از لاتاري باشيم، با تمام وجود ، بازماندگي احتمالي از لاتاري رو حس كردم. هر چي سعي كردم كه خودم رو قانع كنم كه آدمي مثل من نيازي به مهاجرت نداره و مهاجرت برام جز دردسر چيزي نداره، تا از اين طريق آروم بگيرم، نشد كه نشد. تا الان اومدم تاپيك و ديدم كه همه دارند انرژي مثبت ساطع مي كنند و كلي حالم بهتر شد. دم امين جان و همه دوستان عزيز گرم كه همه با هم هستيم و انشا... همه با هم از اين تاپيك با موفقيت خداحافظي مي كنيم. همه با هم تا ٣٠ سپتامبر با موفقيت . ضمنا خليل خواه جان تو اگه نخواي هم با ما بياي ، به زور مي بريمت. مطمئنم كه تو كلير خواهي شد كه كليري برازنده تو هست.
منظورتون چیه از اینکه تا ۱۵روز دیگه? مگه زمان تعیین کردن?
نه babisodes عزيز ، نگراني نيست. منظور خليل خواه اين بود كه بيشترين احتمال دريافت ويزا تو اين ٤٥ روز باقيمانده، همين ١٥ روز اوله و اگه مونديم به ماه آخر، بايد يه نيم نگاهي هم به عدم كلير شدن داشته باشيم، و آمادگي هر پيش آمدي. كه البته انشا... كار به اونجا نمي كشه و همه كلير مي شيم.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
از بین مصاحبه شوندگان منتظر کلیر ابوظبی کسی هست که اپ ۱۰ آگوست را دریافت نکردن؟
بعد از پست من ریپلای کنید.
ممنون
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و شب بخیر.
از سفارت انکارا کسی خبر داره ظاهرا که خیلی آرومه؟
2015AS00006xxx<قبولی:1 MAY<کنسولگری:آنکارا <مصاحبه : هفته اول جولای < تعداد اعضای کیس: یک نفر
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 20:45)Shaft نوشته: ٩ روز ديگه همسر و فرزندانم پرواز دارند ، دعا كنيد من بهشون برسم ، با اينكه اميدي نيست با اين وضعيتي كه تا الان آپي نزدند به كيس ما?
آقا از خدا می خوام حتما بگیرید شما فرزند هم دارید حضورتون واقعا در کنار خانواده لازمه.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 22:02)farshad_dg نوشته: سلام و شب بخیر.
از سفارت انکارا کسی خبر داره ظاهرا که خیلی آرومه؟
سلام والا هيچ خبري از آنكارا نيست.كاش يه سفارت ديگه بوديم
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
من یه مدت خیلی کم پست گذاشتم به دلیل پیشکسوت بودن در کلیر نشدن، گفتم دوستان نگران نشن
. از اکتبریها، نوامبریها، دسامبریها، ژانویه و بعد از اونها هم خوشبختانه و خدا را شکر از این تاپیک رفتند. امیدوارم همه دوستان ویزا بگیرند. امیدوارم دلهای همه با خبرهای خوب در این دو سه هفته شاد شاد بشه. من خودم 300 روز رو رد کردم. خیلی سخت گذشته اما امید رو از دست ندادم. امیدوار باشید به نظر می رسه وضعیت دوستانی که اخیرا مصاحبه رفتند خوبه و کلیر داره خوب انجام میشه.
خدایا روز آخر هیچکدام از دوستان از این تاپیک با غم نرند و دلهاتون شاد بشه.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-15 ساعت 22:15)MASTAN1 نوشته: سلام به همه دوستانخ عزیز
من یه مدت خیلی کم پست گذاشتم به دلیل پیشکسوت بودن در کلیر نشدن، گفتم دوستان نگران نشن
. از اکتبریها، نوامبریها، دسامبریها، ژانویه و بعد از اونها هم خوشبختانه و خدا را شکر از این تاپیک رفتند. امیدوارم همه دوستان ویزا بگیرند. امیدوارم دلهای همه با خبرهای خوب در این دو سه هفته شاد شاد بشه. من خودم 300 روز رو رد کردم. خیلی سخت گذشته اما امید رو از دست ندادم. امیدوار باشید به نظر می رسه وضعیت دوستانی که اخیرا مصاحبه رفتند خوبه و کلیر داره خوب انجام میشه.
خدایا روز آخر هیچکدام از دوستان از این تاپیک با غم نرند و دلهاتون شاد بشه.
انشالله شما و بقیه دوستان نامه کلیر شدن را تا قبل از پایان اگوست دریافت خواهید کرد.
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ویزای نصفه و نیمه چیه؟ یه توضیح بدین مرسی.
شماره کیس: 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: 9 May ■ کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May ■ کارنت شدن: 9 Feb ■ نامۀ دوم: 22 Feb ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.