کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-15 ساعت 19:46)1362amin1362 نوشته:  من و جلال و سياوش و فرهاد (سامبر) و ليدا و درياي خروشان و amj7 و آزاده و محمد(شفت) و ٢٠١٥رضا و آقا رضا مدير و بابي ساندز و مهرداد و عليرضا و ابراهيم و ريحانا و moj21 و ريسرچر و مرداد و آرسام و خليل خواه و يس و اور نو و احسان و آريا و رامين و بيداد و rbrb2015 و هوشيم و سميراك ن و بابراس و sun789 و سوشيانت و سارا و مرمد و fa15 و آذر و الكس و pmoudi و زارع و بهار عزيز يه چند تا ديگه.
هفته ديگه كليريم. مي گيد نه. ببينيد?????

پس من چی آقای امین؟ Sad Sad
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
(2015-08-16 ساعت 02:31)samane1363 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 19:46)1362amin1362 نوشته:  من و جلال و سياوش و فرهاد (سامبر) و ليدا و درياي خروشان و amj7 و آزاده و محمد(شفت) و ٢٠١٥رضا و آقا رضا مدير و بابي ساندز و مهرداد و عليرضا و ابراهيم و ريحانا و moj21 و ريسرچر و مرداد و آرسام و خليل خواه و يس و اور نو و احسان و آريا و رامين و بيداد و rbrb2015 و هوشيم و سميراك ن و بابراس و sun789 و سوشيانت و سارا و مرمد و fa15 و آذر و الكس و pmoudi و زارع و بهار عزيز يه چند تا ديگه.

پس من چی آقای امین؟ Sad Sad

شما هم سمانه جان مثل خودمون قديمي هستي. شما رو هم با خودمون مي بريم. ببخشيد اسمتون از قلم افتاد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-15 ساعت 23:12)golli نوشته:  سلام دوستان عزیز
ما هم بالاخره ۴ آگوست ویزا خوشگله رو گرفتیم
انشاالله همه دوستان بزودی زود کلیر بشن
ی نقطه قابل توجه اینکه روز ۳ آگوست که رفتیم پاس ها رو بدیم سفارت ۳ تا از کیس های که هم زمان با ما مصاحبه داشتن هم آمده بودن یکیشون کار دولتی داشت و با ما که کار دولتی نداشتیم کلیرشون هم زمان بود.

سلام یعنی کسانیکه تو یک روز بودن با هم کلیر میشن؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، p00ya2001 ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، bahar101
دوستان براي پيگيري وضعيت پرونده در مرحله كلرينس سايت مرجعي غير از اين سايت هست؟

Www.ceac.state.gov
كه آپديت پرونده رو نشان بده
تشکر کنندگان: بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، ebrahim1e ، 1362amin1362
(2015-08-15 ساعت 22:17)HERMES7 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 21:53)aria802 نوشته:  از بین مصاحبه شوندگان منتظر کلیر ابوظبی کسی هست که اپ ۱۰ آگوست را دریافت نکردن؟
بعد از پست من ریپلای کنید.
ممنون

چند تا کیس نگرفتن ۴۰۰۲ مثلا

جالبه این کیس نفر اولش اپ ۱۰ آگوست را نگرفته اما نفر دوم گرفته در صورتکه هر دو ap هستن
حدس من اینه که ان آپ ۱۰ آگوست مربوط به ارتقا سیستم اصلا نیس ، امیدوارم که مربوط به نفراتی باشه که قرار است در ماه آگوست کلیر شود صح
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
مقصد کالیفرنیا

سلام و صبح همگي دوستان خوبم توي اين تاپيك پر از انرژي...
خب كي بود ميخواست بره هواپيما چارتر كنه؟ بسم الله ....اين ليستي كه آقا امين گل ، داده رو بعلاوه اسامي دوستان زير:
تيچر و ميثم و ساتن و هيلدا و بهزاد ش و مستان و سمانه هم بهش اضافه كنه آماده باشه و گوش بزنگ....Big GrinWink
فقط قبل از اقدام هماهنگ كن تا اونجا بزن و بكوب رديف باشه...
آقا ديگه كسي نبود .....بدو بدو كه غفلت موجب پشيماني استBig GrinBig GrinBig Grin
بازمانده لاتاري 2015
(2015-08-16 ساعت 07:30)aria802 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 22:17)HERMES7 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 21:53)aria802 نوشته:  از بین مصاحبه شوندگان منتظر کلیر ابوظبی کسی هست که اپ ۱۰ آگوست را دریافت نکردن؟
بعد از پست من ریپلای کنید.
ممنون

چند تا کیس نگرفتن ۴۰۰۲ مثلا

جالبه این کیس نفر اولش اپ ۱۰ آگوست را نگرفته اما نفر دوم گرفته در صورتکه هر دو ap هستن
حدس من اینه که ان آپ ۱۰ آگوست مربوط به ارتقا سیستم اصلا نیس ، امیدوارم که مربوط به نفراتی باشه که قرار است در ماه آگوست کلیر شود صح

از بچه هاي اين تاپيك كسي بوده كه آپ نخورده باشه ....؟
دوستان دقت كنيد Wink توجه بفرماييد به سئوال :....آپ نخورده باشه Big Grin
اونايي كه خوردن نوش جونشون ديگه لازم نيست بيان بگن آپ خورديم فقط تو امضا هاشون اين موضوع رو بنويسن
اونايي كه آپ 10 آگوست نخوردن بيان اعلام كنن
بازمانده لاتاري 2015
دوستان سلام من يه سوال داشتم اگه ممكنه راهنماييم كنيد ممنون
ما مصاحبمون ماه جون بوده و از اون موقع همسرم كه برنده اصلي هست چند بار از جمله ١٠ آگوست آپ داشته ولي من فقط يك با و اون هم ١٦ جون!به نظرتون بايد ايميل بزنم؟اينكه من ١٠ آگوست آپ نداشتم معنيش چي ميتونه باشه؟!
تشکر کنندگان: ریحانا ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، p00ya2001 ، بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101
(2015-08-16 ساعت 07:55)vanilin نوشته:  دوستان سلام من يه سوال داشتم اگه ممكنه راهنماييم كنيد ممنون
ما مصاحبمون ماه جون بوده و از اون موقع همسرم كه برنده اصلي هست چند بار از جمله ١٠ آگوست آپ داشته ولي من فقط يك با و اون هم ١٦ جون!به نظرتون بايد ايميل بزنم؟اينكه من ١٠ آگوست آپ نداشتم معنيش چي ميتونه باشه؟!

شما که آپ ۱۰ آگوست را نگرفتبد شرایطتون (شغل، سربازی، رشته ، تحصیلات) چی بوده؟
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، p00ya2001 ، بابراس ، 1362amin1362 ، bahar101
سلام به همه
1-میشه بگین واسه تمدید مدیکال دقیقا باید چکار کنم؟
2- دوباره واکسن میزنن؟
3- چقدر زمان میبره؟
4- آیا قبلش باید با به سفارت اعلام کنم؟
ممنون
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن Smile بعد از 76 روز

***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، p00ya2001 ، بابراس ، 1362amin1362
(2015-08-16 ساعت 07:40)بابراس نوشته:  

خب كي بود ميخواست بره هواپيما چارتر كنه؟ بسم الله ....اين ليستي كه آقا امين گل ، داده رو بعلاوه اسامي دوستان زير:
تيچر و ميثم و ساتن و هيلدا و بهزاد ش و مستان و سمانه هم بهش اضافه كنه آماده باشه و گوش بزنگ....Big GrinWink

امین جان خدا از دهنت بشنوه ایشالا همه باهم یه چارتر بگیریم بریم بقول بابراس ..
راستی چند روزه شروع کردم کلیرنس 2014 رو از صفحه 2200به بعد که تقریبا تو همین زمان ما هست رو دارم می خونم البته قبلا جسته گریخته خونده بودم . خداییش اعصابم آسفالت شده... ولی واقعا به تجربیات اون دوره نیاز هست اونها هم همین بیم و امید رو داشتن .با اینکه ممکنه انرژی منفی بده ولی واقعا لازمه خوندنش و به این باید فکر کنیم که ایشالا امسال خیلی از پارسال وضعیت بهتره و هممون ویزا رو میگیریم+++++++++++++++++
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
(2015-08-16 ساعت 07:55)vanilin نوشته:  دوستان سلام من يه سوال داشتم اگه ممكنه راهنماييم كنيد ممنون

دوست عزیز کاش کمی درباره وضعیتتون مینوشتید .بنظرمیرسه که فقط همسرتون که برنده اصلی هسند AP خورده وشما چون همراه ایشان هستید باید تا کلیر شدنشون منتظر تا انشا الله همراه با ایشان ویزاتون صادر بشه
مصاحبه تان هم احتمالا حوالی همون 16 جون بوده پس استتوس شما در همون 16 جون می ماند تا یکی دو روز به کلیرشدن که همراه کیس اصلی آپ میخورید.
همسرتون هم که شکر خدا چندین آپ داشتند.پس جای نگرانی نیست ولی با این حال بسته به میلتون می تونید ایمیل پیگیری هم بزنید. موفق باشید
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، p00ya2001 ، بابراس ، babak90 ، ebrahim1e ، 1362amin1362 ، sunn789 ، bahar101 ، hilda60

الهی شکر که همه دوستان به فکر همدیگه هستن ، امین جان من به داشتن دوستانی چون شما در این سایت افتخار می کنم و از خدا بهروزی سلامتی عاقبت به خیری و رسیدن به آرزوی قشنگ همه نامبردگان و دیگر دوستان این سایت رو آرزو می کنم .خداکنه ، نفست حقه رفیق .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
این هفته که از امروز برای ابوظبی شروع می شه سفارت ها به ویژه ابوظبی قراره برای دوستان ماه می, به ویژه جون و تک و توکی جولای کولاک کنند, پس به این مناسبت تحلیل صبح شنبه:
سفارتها فعلا اولویت را روی چهار ماه می تا آگست گذاشتن و 7 ماه قبلی (که حدود 200 نفر می باشند) درحالت فریز هستند (و غیر از تک و توکی حتی آپ هم ندارند) ولی همین اولویت روی چهار ماه فعلی خود یک اولویت بندی جداگانه دارد که به شرح ذیل است:
اولویت اول) مصاحبه ها: سفارت ها سعی می کنند در سریع ترین زمان ممکن مصاحبه را به اتمام رسانده و تمامی افراد یک ضربی را ویزا دهند که در این مرحله حدود 50 ویزا صادر خواهد شد.
اولویت دوم) اولویت دوم روی افرادی است که شرایط یک ضربی را داشته ولی کمی چک امنیتی می خوردند که نباید بیشتر از 100 نفر باشند و تمامی این افراد هم تا آخر سپتامبر ویزا خواهند گرفت
اولویت سوم) روی افرادی است که باید پروسه چک امنیتی را که معمولا سه ماه است طی کرده (مانند همین گروهی که قرار است این هفته یا هفته آینده کلیر شوند) منتهای احتمالا مدت آن را برای ماه های اخر به دو ماه می رسانند که احتمالا افرادی را که در ماه آگست به مصاحبه رفتند را شامل نشود, در این مرحله هم حدود 200 نفری کلیر خواهند شد
اولویت چهارم: روی افراد بالای سه ماه انتظار است که فعلا حدود 200 نفر هستند و با روند فعلی 300نفر دیگر از چهار ماه آخر به آنها افزوده خواهند شد و باید دید سفارت های چه تصمیمی برای آنها خواهند گرفت.

در نهایت لاتاری 2015 با همین وضعیت روی 2300 نهایت 2400 نفر خاتمه خواهد یافت. البته فعلا روزانه 15 نفر ویزا می گیرند که با همین روند تعداد نهایی را به 2600 می رساند, یعنی اگر همین روند صدور ویزا ادامه یابد احتمالا بین 100 تا 200 نفر از اولویت چهارم هم ویزا خواهند گرفت.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-16 ساعت 08:03)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 07:40)بابراس نوشته:  

امین جان خدا از دهنت بشنوه ایشالا همه باهم یه چارتر بگیریم بریم بقول بابراس ..
راستی چند روزه شروع کردم کلیرنس ۲۰۱۴ رو از صفحه 2200به بعد که تقریبا تو همین زمان ما هست رو دارم می خونم البته قبلا جسته گریخته خونده بودم . خداییش اعصابم آسفالت شده... ولی واقعا به تجربیات اون دوره نیاز هست اونها هم همین بیم و امید رو داشتن .با اینکه ممکنه انرژی منفی بده ولی واقعا لازمه خوندنش و به این باید فکر کنیم که ایشالا امسال خیلی از پارسال وضعیت بهتره و هممون ویزا رو میگیریم+++++++++++++++++
دوست من که برنده لاتاری 2014 بودند دیرمتوجه قبول شدنش شد در این فاصله ازدواج هم کرده بود و همسرش هم که سربازی رفته بود .
فقط چند روز به پایان لاتاری مانده بود هر دو هم AP خوردند و نهایت ویزا گرفتند الان هم در دالاس هستند. من اعتقاد راسخی به شانس و تقدیر و بیش از همه انرژی مثبت دارم .افکار ما مثل اسفنج هرآنچه به آن فکرکنیم را جذب می کند تمرکزمونو بگذاریم روی هواپیمای چارتر پیشنهادی دوستمان بابراس.Wink
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان