موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-16 ساعت 11:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-16 ساعت 11:08 توسط 1362amin1362.)
سلام دوستان. صبحتون به خير. من ديشب تا ساعت ٣ نصفه شب بيدار بودم همه چي امن و امان بود. امروز يكم گرفتم خوابيدم مي بينم فضاي منفي كل تاپيك رو گرفته. دوستان من ازتون خواهش مي كنم انقدر منفي نباشيد و انرژي مثبت به تاپيك بديد و اگر نمي تونيد انرژي مثبت بديد حداقل انرژي منفي هم نديد. به خدا امروز اول هفته سفارته از فردا شب آمريكا كارش شروع مي شه. انقدر منفي نباشيد.
ضمناً لاتاريه. يا مي شه يا نمي شه. طلب كه نداريم. دادان چه بهتر. ندادن فداي سرمون. با امروزتون حال كنيد.
ﭼﻨﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﺳﺨﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﯾﻢ ﮔﻮﯾﯽ ﺳﺎﻝ ﻫﺎ
ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﯿﻢ !
ﮐﺎﺵ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﯾﻢ ، ﺭﻫﺎ ﮐﻨﯿﻢ ، بگذريم
ﮔﺎﻫﯽ بايد ﺭﻓﺖ ...
ﺩﻝ ﺑﻪ ﺳﺎﺣﻞ ﻧﺒﻨﺪﯾﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻦ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺯﺩ ...
ﻣﺎ ﺑﻪ ﺁﺭﺯوهايمان ﯾﮏ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﺪﻫﮑﺎﺭﯾﻡ ...
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺍﺳﺖ
ﺷﺎﯾﺪ ، فرصتي نيست تا
ﻋﮑﺴﯽ ﺷﻮيم ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﯼ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻃﺎﻗﭽﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ
ﮔﺮﺩﮔﯿﺮﯼ ماﻥ ﮐﻨﻨﺪ!
اصلا گاهي بايد نرسيد ...
اصلا قرار نيست به همه آرزوها رسيد
گاهي نرسيدن، نداشتن
تو را عاشق تر ميکند ....
و مفهوم زندگي چيزي جز " عشق " نيست !!
زندگيتون پر از عشق
ضمناً از دوست خوبم آقاي خليل خواه هم بابت آمار جامعشون تشكر مي كنم.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااا امروز همسر یکی از دوستان من که ۱۸ روز پیش در ابوظبی مصاحبه داشتن، با شرایط شغل خصوصی و سربازی ارتش کلیر شد.
دوستم و بچه هاشون یکضرب ویزا گرفته بودن.
به امید یه روز سرشار از کلیری برای کیس های ابوظبی . . . . .
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia
My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
بچه که بودیم یادمون دادن که شروع هر کاری با نام خداست و فقط این اسمه که گره های کور زندگی مونو باز می کنه.
بزرگ که شدیم یادمون رفت ، که آنقدر پیچ خوردیم تو گره های زندگی که کور شدیمو نمی بینیم کسی رو که فقط اسمش کافیه تا هر در بسته ای باز بشه .
بچه که بودیم یادمون دادن رسم خط و پاره خط و اینکه یه خط از کجا شروع می شه و به کجا ختم.
بزرگ که شدیم یادمون رفت خط هایی که رو صورتمون رسم شد، ردپای کدوم درد به جا مونده رو قلبمون بوده و از کجا شروع شد و اصلا به کجا ختم؟
بچه که بودیم یادمون دادن چطور مدادرنگی هامونو به بغل دستی مون که یادش رفته بیاره یا اصلا نداشته که بیاره، شریک شیم تا نقاشیش بی رنگ نمونه.
بزرگ که شدیم یادمون رفت سفره ی خالیه همسایه مونو، و هیچ تلاشی برای شریک شدن تو رنگی شدنش نکردیم.
بچه که بودیم یادمون دادن برای کمک به بابای مدرسه، هفته ای یه بار خودمون آشغالای حیاطو جمع کنیم.
بزرگ که شدیم یادمون رفت به رفتگری که تو چله ی زمستون آشغالای کوچه رو جارو می زنه ،حتی سلام بدیم.
بچه که بودیم یادمون دادن که وقتی تو بازی یکی خورد زمین، چطور دستشو بگیریم و کمکش کنیم تا دوباره بایسته.
بزرگ که شدیم یادمون رفت بزرگترین صحنه ی زندگی، دنیاست و ما کمک به ایستادن کسی که نکردیم هیچ، باعث زمین خوردن خیلی ها شدیم.
بچه که بودیم یادمون دادن به بزرگترامون احترام بذاریم و با تمام وجود به عزیزانمون محبت داشته باشیم.
بزرگ که شدیم یادمون رفت بزرگتر - کوچکتری و حرمت و ، حتی خجالت کشیدیم بهشون بگیم"دوستت دارم"
بچه که بودیم یادمون دادن...
ای کاش بچه که بودیم یادمون می دادن چطور وقتی بزرگ که شدیم یادمون نره همه ی اون چیزهایی رو که:... بچه که بودیم یادمون دادن
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به همه كليير شده هاى اخير تبريك ميگم و همچنين اميدوارم كه بقيه دوستان هم به زودى ويزاشونو بگيرن.موفق باشيد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 10:38)ebrahim1e نوشته: (2015-08-16 ساعت 10:20)khalilkhah نوشته: دوستان ماه های می و جون که آپ 14 ام را داشتن در حال خوردن آپ 16 ام هستند, احتمالا دارن ویزاهاشون را صادر می کنند. جالبه که توی متن آپشون or است, قابل توجه اونهایی که می گند این مال آمریکاست (روز روشن و تعطیل)
سلام جناب خلیلخواه
منم با شما موافقم و مطمعنم که این آپدیتها اصلا کاری به آم ریکا نداره .
شما در نظر بگیرید که اگر سفارت بخواهد برای کسی هم درخواست پیگیری موردی را داشته باشد آن سازمان مربوطه نهایتا جواب را برای سفارت ارسال میکند و اصلا نیازی نیست که سفارت به KCC ارجاع دهد و دوباره KCC از سازمان مربوط تقاضا کند بعد دوباره آن سازمان بعد بررسی به KCC دوباره از آنجا به سفارت بر طبق این عملکرد بروکراسی و کاغذ بازی زیادی انجام میشود که نهایتا این روش اجرا، روشی منطقی نیست و منم موافق این هستم که همه آپها از سفارت است و نمونه بارز آن کیس 7635 بود که حدود ساعت 12 به وقت ایران آپدیت 14 آگوست خورد این در صورتی است که آگر آپ KCC بود می بایستی آپ 13 آگوست میخورد.
البته یکی از دوستان گفتند که این یک اشتباه می باشد و ساعت سرورها درست نمیباشد که آن قضیه هم از نظر من احتمالش صفر است چون سرورهایی که برای صدور ویزا به کار میروند باید حتما دقیق باشند
موفق باشید
جناب خلیلخواه، من هم با شما کاملا موافقم. همانطور که قبلا گفتم ۱۰۰% مطمئنم در مورد کیس من وقتی / تبدیل به Or شد روز بود، چون تفاوت زمانی کوالا لامپور با آمریکا طوری است که یا آنها خوابند، یا اینجا ساعت تعطیلی کار سفارت است. اما بعضی دوستان اظهار کردند من اشتباه میکنم. اما من با اطمینان میگم من هیچ اپ شبانه ای نداشتم. آگر چه که هنوز سفارت بعد از یک هفته هنوز جواب ایمیل منو نداده که پاس را چه وقت و کجا ببرم، اما ایمیل اینکه پروسهام کامل شده هفته پیش اومده. واقعا نگران هستم چرا تکلیفم را مشخص نمیکنند. حالا نگرانیه همسر و فرزند که هنوز تکلیف آنها مشخص نیست جای خود دارد.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما امروز ساعت 11:30 اولین اپ بعد از مصاحبه 11 اگوست داشتیم این از امریکاس یا سفارت؟؟؟
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 10:50)mojgan m نوشته: (2015-08-16 ساعت 10:44)credelboy2004 نوشته: دوستان من گیج شدم
خواهر من سال ۲۰۱۳ لاتاری قبول شد و ۲ ماه بعد از مصاحبه کلیر شد
یعنی باید ویزاش ۴ ماه اعتبار میداشت در صورتی که دقیقا ۶ ماه اعتبار داشت (بدون تمدید مدیکال)
و الان هم به من میگه تمام ویزاها بدون توجه به مدیکال، ۶ ماه اعتبار داره و اگر از مدیکال بگذره و بعد از اعتبار مدیکال (۶ماه) وارد آمریکا بشیم در اونصورت هست که باید دوباره در آمریکا تست مدیکال بدیم
نظر شماها چیه؟؟؟؟؟
سلام. من شنیدم اگر تاریخ مدیکال از شش ماه بیشتر بشه ممکنه افسر مهاجرت فرودگاه آمریکا شما رو دیپورت کنه. نمیدونم تا چه حد این قضیه صحت داره
دوست عزيز، تاريخ اعتبار ويزا در پاسپورت شما خواهد خورد که معمولاً شش ماه بعد از معاينه پزشکي است. شما بعد از منقضي شدن ويزا قطعاً اجازه ورود به آمريکا نداريد. در مورد ساير کشورها و حتي ايران خودمان هم همين طوره با ويزاي منقضي کسي نمي تونه به يک کشور وارد بشه. در ضمن با وجود ويزا هنگام ورود به آمريکا، هنگام ورود به آمريکا شما بايد توسط port-of-entry (يا مسئولين امنيتي و مرزي فرودگاه) اجازه ورود به آمريکا را دريافت کنيد. هر چند در 99% موارد اين امر براي مهاجرين و يا ويزيتورها انجام مي شه ولي، مواردي بوده که مسئول مرزي اجازه ورود را نداده. شوهر من يک مورد ريجکت دارنده ويزا را در فرودگاه هيوستون به عينه ديده که به طرف اجازه خروج از منطقه ترانزيت فرودگاه را ندادند، و ايشان را براي خروج از آمريکا تحت الحفظ به يک اتاق مخصوص بردند (طرف شهروند آمريکاي لاتين بود، علت و چرا و .... مشخص نبود).
بنابراين براي يک همچي مورد مهمي اصلاً ريسک نکنيد که به مديکال نرويد. در ضمن من بعيد ميدونم که اگر مديکال منقضي شده باشد، سفارت براي شما ويزا صادر کند، حداقل سفارت ابوظبي که من رفتم، از کيس هاي کلير شده قديمي (مديکال قبلي منقضي) هم اولين مدرکي که مي خواست مديکال بود.
موفق باشيد.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 11:42)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته: سلام دوستان ما امروز ساعت 11:30 اولین اپ بعد از مصاحبه 11 اگوست داشتیم این از آمریکاس یا سفارت؟؟؟
سلام. سفارت
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 11:42)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته: سلام دوستان ما امروز ساعت 11:30 اولین اپ بعد از مصاحبه 11 اگوست داشتیم این از آمریکاس یا سفارت؟؟؟
سلام. فعلا تا 2-3 روز اپدیتهای متوالی خواهی داشت. مربوط به استعلام انگشت نگاری و جواب اون از امریکا. خیلی تاثیر گذار نیستن. به امید خدا هرچه زودتر کلییر خواهید شد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 11:14)رشید نوشته: (2015-08-16 ساعت 10:38)khalilkhah نوشته: (2015-08-16 ساعت 10:32)رشید نوشته: سلام به همه دوستان
ما از آنکارا برگشتیم و همسرم ویزا رو دریافت کرد خدا رو شکر و من به جمع نصفه نیمه ها اضافه شدم - به امید کلیر شدن همه دوستان امضام هم خیلی دوست دارم همینجور داره اضافه میشه
با تبریک بر شما بزرگوار, میشه شرایط خودتون را بفرمایید
(شغل : حسابدر)-(شرکت : خصوصی)-(مقطع :لیسانس)-(دانشگاه: آزاد)
سربازی
اسمشو رو نگو-تو مصاحبه کلا با من افیسر قهر بود هیچی حرف نزد باهام آپ ۱۰آگوستم فکر کنم به خاطر تمدید مدیکال بود
قابل توجه قریشی عزیز
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت