موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-16 ساعت 13:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-16 ساعت 15:20 توسط Azer.)
(2015-08-16 ساعت 12:38)MASTAN1 نوشته: (2015-08-16 ساعت 10:07)khalilkhah نوشته: (2015-08-16 ساعت 09:50)MASTAN1 نوشته: (2015-08-16 ساعت 08:54)Azer نوشته: (2015-08-15 ساعت 22:15)MASTAN1 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
من یه مدت خیلی کم پست گذاشتم به دلیل پیشکسوت بودن در کلیر نشدن، گفتم دوستان نگران نشن
. از اکتبریها، نوامبریها، دسامبریها، ژانویه و بعد از اونها هم خوشبختانه و خدا را شکر از این تاپیک رفتند. امیدوارم همه دوستان ویزا بگیرند. امیدوارم دلهای همه با خبرهای خوب در این دو سه هفته شاد شاد بشه. من خودم 300 روز رو رد کردم. خیلی سخت گذشته اما امید رو از دست ندادم. امیدوار باشید به نظر می رسه وضعیت دوستانی که اخیرا مصاحبه رفتند خوبه و کلیر داره خوب انجام میشه.
خدایا روز آخر هیچکدام از دوستان از این تاپیک با غم نرند و دلهاتون شاد بشه.
ببخشيد، من فضولي مي کنم، مي شه بپرسم شما چه شرايطي داشتيد که کليرنس شما اين قدر طول کشيد. مي شه شرايطتون را توضيح بدين. مثلاً خدمت س، کارمند س يا انرژي اتمي و امثال اينها، يا اينکه اسم شما خاصه. مثلا (طاها رمضان ابوبکر و ...)
ممنون مي شم جواب بدين.
سلام من نزدیک 20 سال در نفت و گاز و پتروشیمی سابقه دارم. معاف از سربازی. ما که فریز شدیم تا الان دعا کنید از فریزر درمون بیارن
ببخشید, افسر به شما نگفت چک امنیتی چند ماه طول می کشه؟
۴ ماه
آقا خدا به ما رحم کنه. پس من ديگه بيخيال چک کردن بايد بشم ديگه، شرايط دقيقاً مثل MASTAN ممنون. ولي مصاحبه کننده به من گفت سه هفته ديگر سايت را چک کن، کلير مي شي؟؟؟!!!! حالا نميدونم واسه دل خوشي من بود يا ؟؟؟ به هر حال اميدوارم همگي به زودي کلير بشيم.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 10:38)ebrahim1e نوشته: (2015-08-16 ساعت 10:20)khalilkhah نوشته: دوستان ماه های می و جون که آپ 14 ام را داشتن در حال خوردن آپ 16 ام هستند, احتمالا دارن ویزاهاشون را صادر می کنند. جالبه که توی متن آپشون or است, قابل توجه اونهایی که می گند این مال آمریکاست (روز روشن و تعطیل)
سلام جناب خلیلخواه
منم با شما موافقم و مطمعنم که این آپدیتها اصلا کاری به آم ریکا نداره .
شما در نظر بگیرید که اگر سفارت بخواهد برای کسی هم درخواست پیگیری موردی را داشته باشد آن سازمان مربوطه نهایتا جواب را برای سفارت ارسال میکند و اصلا نیازی نیست که سفارت به KCC ارجاع دهد و دوباره KCC از سازمان مربوط تقاضا کند بعد دوباره آن سازمان بعد بررسی به KCC دوباره از آنجا به سفارت بر طبق این عملکرد بروکراسی و کاغذ بازی زیادی انجام میشود که نهایتا این روش اجرا، روشی منطقی نیست و منم موافق این هستم که همه آپها از سفارت است و نمونه بارز آن کیس 7635 بود که حدود ساعت 12 به وقت ایران آپدیت 14 آگوست خورد این در صورتی است که آگر آپ KCC بود می بایستی آپ 13 آگوست میخورد.
البته یکی از دوستان گفتند که این یک اشتباه می باشد و ساعت سرورها درست نمیباشد که آن قضیه هم از نظر من احتمالش صفر است چون سرورهایی که برای صدور ویزا به کار میروند باید حتما دقیق باشند
موفق باشید
دوستان
با قاطعیت بهتون میگم که همه چیز دست افیسر مصاحبه کننده است و شاید حتی بدون استعلام هم تصمیم بگیره ویزا بده
استعلام ها متاسفانه طول میکشه عدد بسیار زیادی درخواست برای fbi چک وجود دارد و این باعث طولانی شدن موضوع میشه شما فکر کنید همین لاتاری بالای 10000 چک امنیتی داره ویزاهای دانشجویی هست و ....... عدد درخواست بالاست
دعا کنیم که بیشترین اولویت رو به لاتاری بدن و اینکه افیسرها امسال وجدانشون یک کم بیشتر درد بگیره و با توجه به اینکه میدانن اکثر ایرانی ها مشکلی ندارند گیر ندهند
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
کسی جدیدا به ابوظبی ایمیل نزده ؟
جواب گرفته؟
من حتی جواب معمول را هم نگرفتم!!!
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 13:04)Alex 2014 نوشته: (2015-08-16 ساعت 12:56)m.ghoreishi نوشته: (2015-08-16 ساعت 12:51)satanicboy1 نوشته: (2015-08-16 ساعت 12:45)mfte.teacher نوشته: من از امروز ۵ ماه رو تموم کردم و وارد ماه ۶ شدم
٩ ماه چك امنيتي ! و هنوز هيچي به هيچي
الله مع الصابرین
21 روز چک امنیتی و هنوز پنجاه پنجاه . هیچی به هیچی
.
امروز چهلمین روز ماست دیگه با اجازه از فردا جامه سیاه رو از تنمون در بیاریم بریم برای کلیری ایشالا
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم هیچ راهی نداریم جز اینکه امید داشته باشیم امید امید و امید +++ تا اینجاشو با هم اومدیم تا آخرش و باید باید باید بریم ماراتن آخرش سخته طاقت بیارید چیزی نمونده
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از گروه 19 می انکارا کسی اپدیت شده؟! اعلام بفرمایید.ما که دیگه صبرمون داره تموم میشه!!!
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-16 ساعت 13:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-16 ساعت 13:43 توسط ariana80.)
(2015-08-16 ساعت 09:11)2015reza نوشته: (2015-08-16 ساعت 08:09)khalilkhah نوشته: این هفته که از امروز برای ابوظبی شروع می شه سفارت ها به ویژه ابوظبی قراره برای دوستان ماه می, به ویژه جون و تک و توکی جولای کولاک کنند, پس به این مناسبت تحلیل صبح شنبه:
سفارتها فعلا اولویت را روی چهار ماه می تا آگست گذاشتن و ۷ ماه قبلی (که حدود 200 نفر می باشند) درحالت فریز هستند (و غیر از تک و توکی حتی آپ هم ندارند) ولی همین اولویت روی چهار ماه فعلی خود یک اولویت بندی جداگانه دارد که به شرح ذیل است:
اولویت اول) مصاحبه ها: سفارت ها سعی می کنند در سریع ترین زمان ممکن مصاحبه را به اتمام رسانده و تمامی افراد یک ضربی را ویزا دهند که در این مرحله حدود 50 ویزا صادر خواهد شد.
اولویت دوم) اولویت دوم روی افرادی است که شرایط یک ضربی را داشته ولی کمی چک امنیتی می خوردند که نباید بیشتر از 100 نفر باشند و تمامی این افراد هم تا آخر سپتامبر ویزا خواهند گرفت
اولویت سوم) روی افرادی است که باید پروسه چک امنیتی را که معمولا سه ماه است طی کرده (مانند همین گروهی که قرار است این هفته یا هفته آینده کلیر شوند) منتهای احتمالا مدت آن را برای ماه های اخر به دو ماه می رسانند که احتمالا افرادی را که در ماه آگست به مصاحبه رفتند را شامل نشود, در این مرحله هم حدود 200 نفری کلیر خواهند شد
اولویت چهارم: روی افراد بالای سه ماه انتظار است که فعلا حدود 200 نفر هستند و با روند فعلی 300نفر دیگر از چهار ماه آخر به آنها افزوده خواهند شد و باید دید سفارت های چه تصمیمی برای آنها خواهند گرفت.
در نهایت لاتاری ۲۰۱۵ با همین وضعیت روی 2300 نهایت 2400 نفر خاتمه خواهد یافت. البته فعلا روزانه 15 نفر ویزا می گیرند که با همین روند تعداد نهایی را به 2600 می رساند, یعنی اگر همین روند صدور ویزا ادامه یابد احتمالا بین 100 تا 200 نفر از اولویت چهارم هم ویزا خواهند گرفت.
مرسي خليل خواه. يه سوال آيا اين ٢٣٠٠ تا ٢٤٠٠ نفر رو به احتساب اين كه بالاي ٤ ماه انتظارها ويزا نگيرند مي گيد يا به فرض اينكه اونها ( گروه ٤) ويزا بگيرند؟
اول تشکر از جناب خلیلخواه که واقعا وقت میزارن و انالیزمیکنن
فقط یک نکته به ذهنم میرسه که اضافه کنم امسال میخواهند که بهترین حالت ممکن سقف 50000 ویزا را پر کنند.
طبق فایل سیمون با درصد دقت بالا :
۱- کلا 61766 نفر در لیست دریافت ویزا هستند
۲- بر اساس چیزی که من محاسبه کردم و با این فرض که کسانی که در وضعیت ready قراردارند و از ماه ژوین به قبل در این وضعیت هستند یعنی مصاحبه نرفته اند. سرجمع این افراد میشود 8500 نفر
۳- اگر این مقدار را از 61766 کم کنیم میشود 53266 نفر حداکثر افرادی که امکان گرفتن ویزا را دارند.
۴- از افراد باقیمانده حدود ۱۰% به مصاحبه نمیروند که نشان میدهد که حدود 600 نفر از افراد باقیمانده نیز مصاحبه نمیروند.
بنابراین حداکثر افراد واجد شرایط برای ویزا 52600 نفر خواهند بود که به معنای این است که واقعا و بر اساس محاسبه دقیق نزدیک به 100% ویزا به هیچ عنوان کم نخواهد امد.
بنابراین دو معنی دارد:
۱- امسال باید به همه افراد مصاحبه رفته ویزا بدهند که به سقف مورد نظر برسند که به نظر میرسد دارند تمام تلاششان را میکنند.
۲-یعنی باز هم فقط انرژی بفرستیم که کلیر شویم و خلااااااص
دوستان همگی فقط انرژی مثبت بفرستیم برای همه که به خودمون هم برگرده
به قول یکی از دوستان طاقت بیار رفیق
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 13:34)behzadsh نوشته: (2015-08-16 ساعت 13:30)aria802 نوشته: کسی جدیدا به ابوظبی ایمیل نزده ؟
جواب گرفته؟
بله من زدم ، سومین بار بود ..... هیچکدومو جواب ندادن ...
ایمیلو درست میفرستید ؟ خدارو شکر ایروان این یه کارشو درست انجم میده در جا جواب میده میگه به ما ربطی نداره منتظر بمونین خخ
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-16 ساعت 13:34)behzadsh نوشته: (2015-08-16 ساعت 13:30)aria802 نوشته: کسی جدیدا به ابوظبی ایمیل نزده ؟
جواب گرفته؟
بله من زدم ، سومین بار بود ..... هیچکدومو جواب ندادن ...
از طریق سایت ارسال کردید یا از طریق ایمیل ابوظبی؟
هیچکدام ایمیلها آپدیت نداشتید؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان.
ما هم امروز ابوظبی مصاحبه داشتیم. والبته چک خوردیم.
برنده خانمم. قبلن کار حسابداری کرده الان خانه دار
خودم لیسانس مهندسی مواد. خریدخدمت. کارخصوصی
حالا برای چی بهمون کلیرنس زدرو نمیدونم
افیسر یه خانم عینکی و خوش اخلاق بود.
امروز یک نفر غیر لاتاری و یک خانم و اقای میانسال یکضرب بودن بقیه از دم کلیرنس. البته یه زوج مسن هم بودن که ظاهرن رفیوز شدن.
افسر گفت کارتون ۲ تا ۳ ماه طول میکشه ولی با توجه به نزدیک بودن به پایان لاتاری, سعی می کنه که یکماهه تموم بشه.
تا خدا چی بخواهد.
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this