کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-16 ساعت 13:41)areb1356 نوشته:  سلام به دوستان.
ما هم امروز ابوظبی مصاحبه داشتیم. والبته چک خوردیم.
برنده خانمم. قبلن کار حسابداری کرده الان خانه دار
خودم لیسانس مهندسی مواد. خریدخدمت. کارخصوصی
حالا برای چی بهمون کلیرنس زدرو نمیدونم
افیسر یه خانم عینکی و خوش اخلاق بود.
امروز یک نفر غیر لاتاری و یک خانم و اقای میانسال یکضرب بودن بقیه از دم کلیرنس. البته یه زوج مسن هم بودن که ظاهرن رفیوز شدن.
افسر گفت کارتون ۲ تا ۳ ماه طول میکشه ولی با توجه به نزدیک بودن به پایان لاتاری, سعی می کنه که یکماهه تموم بشه.
تا خدا چی بخواهد.
دوست عزیز
مهندسی مواد جز رشته های حساسه متاسفانه
فقط باید امید داشته باشیم و بس
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101 ، ebrahim1e ، hamid99 ، m.ghoreishi ، SAMBAR
(2015-08-16 ساعت 13:37)Alex 2014 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 13:34)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 13:04)Alex ۲۰۱۴ نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 12:56)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 12:51)satanicboy1 نوشته:  ٩ ماه چك امنيتي ! و هنوز هيچي به هيچي

الله مع الصابرین

21 روز چک امنیتی و هنوز پنجاه پنجاه . هیچی به هیچی Big Grin.
امروز چهلمین روز ماست دیگه با اجازه از فردا جامه سیاه رو از تنمون در بیاریم بریم برای کلیری ایشالاWink

به افتخار آرسام جان بزن دست قشنگه رو .ایشالا بزودی کلیر میشیم آرسام جان .هرچند ما به جز اون آپ اولیه تا اینجا هیچ آپی نخوردیم به غیر از یکی اونم با ایمیل پیگیری .

ممنون ..الکس جان از کارهای اینا ما اصلا سر در نمیاریم این آپ و این چیزا حدسیاتی هست که داریم میزیم ... من داشتم 2014 رومیخوندم یکی شون سی تا آپ خورده بود اخرشم هیچی یکی هم میبنی یهو کلیر میشه امیدت به خدا باشه ایشالا امسال ویزا کم نمیاد همه ویزا رو گرفتیم .. منم اون اپ دوازده آگوستم ایمیل بوده و گرنه تو همون 28 جولای گیر کردم ... این هفته به نظرم خبرای خوبی تو راهه ایشالا همه با هم کلیر میشیم و چارتر و میگیریم ...
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101 ، mahyaaa ، m.ghoreishi ، sunn789
ایشالا آرسام جان هواپیمای آقا پویا مثلیکه پرید اقلا یکی دیگه شما چارتر کن با هم بپریم .RolleyesBig Grin
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، بابراس ، p00ya2001 ، bahar101 ، ebrahim1e ، samane1363 ، m.ghoreishi ، SAMBAR
(2015-08-16 ساعت 10:36)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 09:57)khalilkhah نوشته:  فکر می کنم که سفارت ها موظف به دادن ویزا تا یک سقف خاص هستند, حال برای پرکردن آن اگر بخواهند منتظر افراد با چک امنیتی طولانی شوند به دلیل کمی زمان, ممکن است به آن سقف نرسند, لذا ریسک نکرده افرادی که چک امنیتی کوتاه تری دارند را هدف قرار می دهند.

خدا لعنتشون کنه. از اول میگفتن اهای جماعتی که سربازی س رفتی.شمایی که رشته های فلان و فلانو خوندی شمایی که پتروشیمی پالایشگاه نفت و گاز کار کردی شمایی که ..... ثبت نام نکنید. ویزاااا نمیدیم
داشتیم زندگیمونو میکردیم بخدا تا اینکه لاتاری برنده شدیم
ای کاش نشده بودیم

من که شغلم ازاده و رشتم غیر حساس و خدمتم ارتش بوده باید به کدوم بیابون سر بزارمSadBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
(2015-08-16 ساعت 13:49)Alex 2014 نوشته:  ایشالا آرسام جان هواپیمای آقا پویا مثلیکه پرید اقلا یکی دیگه شما چارتر کن با هم بپریم .RolleyesBig Grin

ما میمونیم سری آخری ا بچای جولای و آگوسترو ببریم که مطمعن بشیم کسی جا نمونده
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، بابراس ، smpf ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، ریحانا ، Pariba ، SAMBAR
با عرض پوزش
دوستان بعد دو ساعت مياي ميبيني سه چهار صفحه اضافه شده به اين تاپيك بعد بازش ميكني لطفا دوستان ناراحت نشن ميبيني اين عزيز داره به اون عزيز تعارف ميزنه ، دوست ديگه اي شعر نوشته ، همراه ديگه اي مسافر هواپيما سوار و پياده ميكنه!!!!! اگر كسي هم سوال اساسي كنه تو اين مطالب گم ميشه . يادش بخير قبلن ها مطالب بي ارتباط توسط مديران سريعا حذف ميشد و تذكر داده ميشد لطفا رعايت كنيد . ممنون
(2015-08-16 ساعت 13:52)babisondes نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 10:36)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 09:57)khalilkhah نوشته:  فکر می کنم که سفارت ها موظف به دادن ویزا تا یک سقف خاص هستند, حال برای پرکردن آن اگر بخواهند منتظر افراد با چک امنیتی طولانی شوند به دلیل کمی زمان, ممکن است به آن سقف نرسند, لذا ریسک نکرده افرادی که چک امنیتی کوتاه تری دارند را هدف قرار می دهند.

خدا لعنتشون کنه. از اول میگفتن اهای جماعتی که سربازی س رفتی.شمایی که رشته های فلان و فلانو خوندی شمایی که پتروشیمی پالایشگاه نفت و گاز کار کردی شمایی که ..... ثبت نام نکنید. ویزاااا نمیدیم
داشتیم زندگیمونو میکردیم بخدا تا اینکه لاتاری برنده شدیم
ای کاش نشده بودیم

من که شغلم ازاده و رشتم غیر حساس و خدمتم ارتش بوده باید به کدوم بیابون سر بزارمSadBig Grin

شما دیگه نگران چی هستی خانومت که ویزا گرفته و جزو نصفه نیمه هایی تا هفته دیگه کلیری .. خدایی نکرده زبونم لال کلیر نشدی اقدام کنی دوساله اونجایی ... صبر کن ایشالا کلیری ..دارن نصفه نیمه ها رو سریعتر کلیر میکنن
چقدر کلیر کلیر کردم نفسم بند اومد خخ
سلام به همه دوستان
خانم ها و آقایونی که اعتبار مدیکالشون تموم شده دوستان قدیمی بهتره برند تمدید کنند چون ممکنه کارمون به اواخر سپتامبر بکشه و خدایی نکرده کم اومدن ویزا و وقتی برای تلف کردن مدیکال دادن نداشته باشید.
شاید خیلی ها بگید اگه بهمون ویزا ندند که هزینه الکی کردیم خوب اینم هست و این نظر شخصی من بود.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

تشکر کنندگان: بابراس ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، smpf ، 1362amin1362 ، bahar101 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، ehsan_pars
(2015-08-16 ساعت 13:56)ican2015 نوشته:  با عرض پوزش
دوستان بعد دو ساعت مياي ميبيني سه چهار صفحه اضافه شده به اين تاپيك بعد بازش ميكني لطفا دوستان ناراحت نشن ميبيني اين عزيز داره به اون عزيز تعارف ميزنه ، دوست ديگه اي شعر نوشته ، همراه ديگه اي مسافر هواپيما سوار و پياده ميكنه!!!!! اگر كسي هم سوال اساسي كنه تو اين مطالب گم ميشه . يادش بخير قبلن ها مطالب بي ارتباط توسط مديران سريعا حذف ميشد و تذكر داده ميشد لطفا رعايت كنيد . ممنون
دوست خوبم
لطفاً امضا خودتون رو نوشته و قرار دهيد حداقل اگر مطلب مفيدي در تاپيك پيدا نشه بدرد بعضي از دوستان ميخوره.در ضمن قبلاً هم توضيح داده شد در روزهاي پاياني اين پروسه هستيم و ناخداگاه نگراني و اضطراب همه دوستان كم و بيش رو به افزايش ميزاره پس اگر مطلبي در جهت كاهش اين موارد گذاشته ميشه زياد جاي سئوال نداره ....در ضمن بنده قبلاً هم در جواب دوست ديگري عنوان كردم اگر از دوستان كسي سئوالي داره و مطرح ميكنه و ميبينه جوابي كه لازم داره دقيق و درست داده نميشه ميتونه در پيام خصوصي از مدير محترم يا دوستان پيشكسوتي كه خوشبختانه عده شون هم كم نيست به صورت خصوصي بپرسه.
ممنون بابت تذكر جنابعاليWink
باتشكر و سپاس فراوان
بازمانده لاتاري 2015
(2015-08-16 ساعت 13:59)s.zare نوشته:  سلام به همه دوستان
خانم ها و آقایونی که اعتبار مدیکالشون تموم شده دوستان قدیمی بهتره برند تمدید کنند چون ممکنه کارمون به اواخر سپتامبر بکشه و خدایی نکرده کم اومدن ویزا و وقتی برای تلف کردن مدیکال دادن نداشته باشید.
شاید خیلی ها بگید اگه بهمون ویزا ندند که هزینه الکی کردیم خوب اینم هست و این نظر شخصی من بود.

ﺑﺮاﻱ ﺗﻤﺪﻳﺪ ﻣﺪﻳﻜﺎﻝ ﻣﮕﻪ ﻧﺒﺎﻳﺪ اﻳﻤﻴﻞ ﻛﻠﻴﺮ ﻳﺎ ﺷﻤﺎﺭﻩ اﻋﻼﻡ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﺳﺎﻳﺘﻮ ﻧﺸﻮﻧﺸﻮﻥ ﺑﺪﻳﻢ? ﻫﻤﻴﻨﻂﻮﺭﻱ ﻣﻴﺸﻪ ﺭﻓﺖ ﺗﻤﺪﻳﺪ ﻛﺮد?
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
تشکر کنندگان: smpf ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، ebrahim1e ، Alex 2014 ، ehsan_pars ، A2000 ، SAMBAR

خدا شانس بده یبار تو این فروم شوخی کردیم مچمونو گرفتن .
حالا یه نفر سالی یبار میاد تو این تاپیک می خواد سوالات اساسی رو جواب بده سختش نباشه ...
دوست عزیز دیگه سوالی باقی نمونده این حرفها رو هم بچها میزنن به همدیگه روحیه بدن و گرنه اینجا باید گرد مرده بپاشن کسی دلو دماغ درست حسابی نداره . ولی با این وجود چشم رعایت میکنیم
(2015-08-16 ساعت 14:12)raminvet نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 13:59)s.zare نوشته:  سلام به همه دوستان

ﺑﺮاﻱ ﺗﻤﺪﻳﺪ ﻣﺪﻳﻜﺎﻝ ﻣﮕﻪ ﻧﺒﺎﻳﺪ اﻳﻤﻴﻞ ﻛﻠﻴﺮ ﻳﺎ ﺷﻤﺎﺭﻩ اﻋﻼﻡ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﺳﺎﻳﺘﻮ ﻧﺸﻮﻧﺸﻮﻥ ﺑﺪﻳﻢ? ﻫﻤﻴﻨﻂﻮﺭﻱ ﻣﻴﺸﻪ ﺭﻓﺖ ﺗﻤﺪﻳﺪ ﻛﺮد?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دوست عزیز هیچ نیازی به کلیرشدن و نامه کلیری نیست . همون نامه دعوت به مصاحبه کافیه و بگید که برای تمدید اومدیم خودشون پرونده شما رو دارند. همسر من هفته پیش رفت دبی تمدید کرد.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، بابراس ، bahar101 ، Alex 2014 ، ریحانا ، ehsan_pars ، m.ghoreishi ، smpf
(2015-08-16 ساعت 14:12)بابراس نوشته:  
دوست خوبم
لطفاً امضا خودتون رو نوشته و قرار دهيد حداقل اگر مطلب مفيدي در تاپيك پيدا نشه بدرد بعضي از دوستان ميخوره.در ضمن قبلاً هم توضيح داده شد در روزهاي پاياني اين پروسه هستيم و ناخداگاه نگراني و اضطراب همه دوستان كم و بيش رو به افزايش ميزاره پس اگر مطلبي در جهت كاهش اين موارد گذاشته ميشه زياد جاي سئوال نداره ....در ضمن بنده قبلاً هم در جواب دوست ديگري عنوان كردم اگر از دوستان كسي سئوالي داره و مطرح ميكنه و ميبينه جوابي كه لازم داره دقيق و درست داده نميشه ميتونه در پيام خصوصي از مدير محترم يا دوستان پيشكسوتي كه خوشبختانه عده شون هم كم نيست به صورت خصوصي بپرسه.
ممنون بابت تذكر جنابعاليWink
باتشكر و سپاس فراوان

ممنون بابراس جان حرف دل ما رو راستو پوسکنده گفتی
(2015-08-16 ساعت 13:49)Alex 2014 نوشته:  ایشالا آرسام جان هواپیمای آقا پویا مثلیکه پرید اقلا یکی دیگه شما چارتر کن با هم بپریم .RolleyesBig Grin

الکس جان
هنوز نپریدم ولی اگه رفتم یه هواپیما چارتر رزرو کردم واسه همه دوستای مهاجرسرایی که میدونم همتون کلیرید
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

خدا قوت دوستانِ خوبِ من ...
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان