کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام و تبریک به کلیر شدگان ابوظبی .برای دوستان دیگه در سفارتهای دیگه هم دعا کنید بچه ها موفق باشین .
ایروان دست بجنبون ما کلیری می خوایم .........................بچه ها منتظرن .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
دوستان مبارکه. چند نفر مهاجرسرایی داشتیم؟ امیدوارم همه کلیر شوند جناب خلیلخواه سپاسگزاریم برای این همه تلاش و اطلاع رسانی
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
(2015-08-16 ساعت 18:00)mfte.teacher نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 17:58)mfte.teacher نوشته:  بچه ها بیایین جناب خلیل خواه رو یه خسته نباشید جانانه بهشون بگید بابت زحمات شون و همه یکی یک رتبه بهش بدین. حیف نیست رتبه من بالاتر از ایشونی باشه که این همه زحمت می کشن.

من قبلا بهشون رتبه دادم. همچین کسی حداقل باید رتبش 90 باشه ها
منم الان به ایشون رتبه دادم، آنقدر روزهای پر استرسی دارم که رتبه را فراموش کرده بودم. واقعا خسته نباشند.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
(2015-08-16 ساعت 15:16)alireza.moazini نوشته:  دوستان منم کلیر شدم .
از همگی ممنونم بویژه خلیلخواه عزیز اقا رضای گل سیاوش جان دوست خوبم و جلال عزیز یا بهتر بگم تیچر گل.
ایشالا هیچایوایتو این تایپیک نمونه و همگی تا دو هفته اینده به تایپیک اولین سفر کوچ کنید.
تشکر ویژه دارم از رادوین جان و سیاوش عزیز واسه پیشبینیشون.

Sent from my GT-I9300I

تبرررررریک میگم دوست عزیز
امروز صبح دوستان بهم خبر دادن و کلی خوش‌حال شدم
راهتون سبز و سرشار از موفقییت باشه . . . . . . .
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
(2015-08-16 ساعت 18:49)لیدا59 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:47)hilda60 نوشته:  کاش ارمنستان هم مثل ابوظبی بود Sad
کاش ارمنستان هم یه سایت مثل ابوظبی داشت میشد کیس نامبر ها رو چک کرد Sad
..........
مرسی از آقای خلیلخواه بابت زحماتتون
ارمنستان چی داره ؟متاسفانه هیچی

ارمنستان که .....
راستی مگه شما نمی تونید تو سایت ارمنستان سرچ کنید؟!!
(2015-08-16 ساعت 18:49)لیدا59 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:47)hilda60 نوشته:  کاش ارمنستان هم مثل ابوظبی بود Sad
کاش ارمنستان هم یه سایت مثل ابوظبی داشت میشد کیس نامبر ها رو چک کرد Sad
..........
مرسی از آقای خلیلخواه بابت زحماتتون
ارمنستان چی داره ؟متاسفانه هیچی

هر چي هست كه از آنكارا بهتره
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
(2015-08-16 ساعت 15:37)ریحانا نوشته:  این کامنت هایی که شماره کیس کلیرشده اعلام میکنه را خیلی دوست دارم.
دوستان کلیر شده مبارکتون باشه

فقط وقتی رقمش با 6 شروع میشه نفسم حبس میشه و با اینکه شمارم نیست ولی حس مثبت به اوجش میرسه WinkSmile
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-08-16 ساعت 18:13)babisondes نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:11)میثم هاشملو نوشته:  تمام کیس نامبرهای اعلام شده توسط آقای خلیل خواه عزیز نزدیک به کیس منه هم خوشحالم برای دوستانی که کلیر شدن و هم ناراحتم برای خودم که هنوز پا در هوام و همسرم تا چندروز دیگه میره و من باید تنها تو این زندان بزرگ بمونم

من هم همینطور، قبل و بعد کیس من کلیر شدنSad، من واقعا هنگم هنوز چرا کلیر نشدم. من حتی ویزای اماراتمو هم گرفتم که جوابش اومد فرداش برم

قانون تعدی یا فشار در ریاضیات یادتونه فکرکنم دامنگیرتون بشه و شما که شماره های قبل و بعدتون کلیرشدند، به ناچار کلیربشید لطفا مقاومت نکنیدWink
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-08-16 ساعت 19:25)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 15:16)alireza.moazini نوشته:  دوستان منم کلیر شدم .
از همگی ممنونم بویژه خلیلخواه عزیز اقا رضای گل سیاوش جان دوست خوبم و جلال عزیز یا بهتر بگم تیچر گل.
ایشالا هیچایوایتو این تایپیک نمونه و همگی تا دو هفته اینده به تایپیک اولین سفر کوچ کنید.
تشکر ویژه دارم از رادوین جان و سیاوش عزیز واسه پیشبینیشون.

Sent from my GT-I9300I

تبرررررریک میگم دوست عزیز
امروز صبح دوستان بهم خبر دادن و کلی خوش‌حال شدم
راهتون سبز و سرشار از موفقییت باشه . . . . . . .
ممنونم ایشالا شما هم بزودی.

Sent from my GT-I9300I
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، hamid99 ، rbrb-2015 ، m.ghoreishi ، sunn789 ، بابراس ، mel ، moj21
(2015-08-16 ساعت 15:36)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 15:29)yesorno نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 15:27)khalilkhah نوشته:  و این یکی هم از جونه 2015AS5905

کیس منو هم بگو حسرت به دل از دنیا نرم Big Grin

بابا گذاشتیمون سرکا, کیست که کلیر شده

کیسم طفلی کجا کلیر شده؟؟ از دو روز بعد از مصاحبه که آپدیت شد زووورکی ی آپدیتم 10 آگوست اونم به لطف دوستان شد Sad پرونده منو گذاشتن پشت پنجره آفتاب به کله کچلشون نخوره. Rolleyes

دیروز داشتم یه فایل سیمونی از کیس های آسیا آماده می کردم کار پیش اومد... قول نمیدما اما اگه فرصت بشه فردا می زارمش Wink
خدا کنه فردا ایروان هم شروع کنه همه ما رو امیدوار کنه .. ایشالا...
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
(2015-08-16 ساعت 19:46)ARSAMNEW نوشته:  خدا کنه فردا ایروان هم شروع کنه همه ما رو امیدوار کنه .. ایشالا...

آرسام جان Let s go . فردا روز ماست ............
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
دوستان کلیر شده مبارکتون باشه
❶ کيس نامبر : **2015AS59
❷ تعداد افراد :۴ نفر . برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه:Yerevan, 9 June
❹ آپديت كل كيس: June 10, 11, 21
❺ آپديت خودم:June- 10,11,21,22, July-7
❻ کلیر:16 September Smile
❼ مقصد: LA
سرباز نیروی هوایی و فوق لیسانس مواد_ متالورژی
درود
من هم خانومم برنده اصلیه میتونم شماره یا ایمیلتونا داشته باشم. کیس ما شبیه کیس شماست چند تا سوال در مورد مصاحبه و مدارک برای انکارا ازتون بپرسم؟ ما اهل اصفهانیم
(2015-08-16 ساعت 18:42)khalilkhah نوشته:  با تشکر از تمامی دوستانی که با دادن رتبه, حقیر را شرمنده کردند, انشالله برای تمامی دوستان در آمریکا تلافی خواهیم کرد.
من هم سعی کردم رتبه تقدیم کنم که گویا لیافتشو نداشتم . از همینجا مراتب تشکر بنده را بپذیرید........
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، ریحانا ، bahar101 ، m.ghoreishi ، khalilkhah ، sunn789 ، SAMBAR ، M.d ، بابراس ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان