کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-16 ساعت 19:46)ARSAMNEW نوشته:  خدا کنه فردا ایروان هم شروع کنه همه ما رو امیدوار کنه .. ایشالا...
ان شاالله . خدایا یه نگاهی به ما ایروانیا کن

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-08-16 ساعت 19:55)milad89485 نوشته:  درود
من هم خانومم برنده اصلیه میتونم شماره یا ایمیلتونا داشته باشم. کیس ما شبیه کیس شماست چند تا سوال در مورد مصاحبه و مدارک برای انکارا ازتون بپرسم؟ ما اهل اصفهانیم

سلام آقا میلاد
هیلدا خانوم آقا میلاد ما کیسش شبیه شماست از من خواست که به شما بگم کمکش کنید و در صورت امکان تو پیام خصوصی ایمیلتون را بهش بدین تا باتون تماس بگیره
با تشکر
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، ARSAMNEW ، bahar101 ، Alex 2014 ، sunn789 ، hilda60 ، بابراس ، moj21
(2015-08-16 ساعت 19:39)alireza.moazini نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 19:25)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 15:16)alireza.moazini نوشته:  دوستان منم کلیر شدم .
از همگی ممنونم بویژه خلیلخواه عزیز اقا رضای گل سیاوش جان دوست خوبم و جلال عزیز یا بهتر بگم تیچر گل.
ایشالا هیچایوایتو این تایپیک نمونه و همگی تا دو هفته اینده به تایپیک اولین سفر کوچ کنید.
تشکر ویژه دارم از رادوین جان و سیاوش عزیز واسه پیشبینیشون.

Sent from my GT-I9300I

تبرررررریک میگم دوست عزیز
امروز صبح دوستان بهم خبر دادن و کلی خوش‌حال شدم
راهتون سبز و سرشار از موفقییت باشه . . . . . . .
ممنونم ایشالا شما هم بزودی.

Sent from my GT-I9300I
با عرض تبریک خدمت آقای موذنی....ببخشید شما که بعد از 95 روز کلیر شدین تا این لحظه بهشون ایمیل زده بودین جهت پیگیری کیس؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
آفیسر مو سر ژلی ابوظبی کار دستمون داد.......ولی داشتیم از در می‌رفتیم بیرون مثل مسلسل میگفت چک کنید.....
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
(2015-08-16 ساعت 20:08)endeavour نوشته:  
از همگی ممنونم بویژه خلیلخواه عزیز اقا رضای گل سیاوش جان دوست خوبم و جلال عزیز یا بهتر بگم تیچر گل.
ایشالا هیچایوایتو این تایپیک نمونه و همگی تا دو هفته اینده به تایپیک اولین سفر کوچ کنید.

Sent from my GT-I9300I

Sent from my GT-I9300I
با عرض تبریک خدمت آقای موذنی....ببخشید شما که بعد از 95 روز کلیر شدین تا این لحظه بهشون ایمیل زده بودین جهت پیگیری کیس؟
ممنونم و لطف دارید بله 2ایمیل زدم اولی رو در حدود 1ماه قبل و دومی رو 14روز بعد .
بعد از ان اپ 10اگست رو داشتم بعد 14و بعد 16و کلیر .
ایشالا شما هم بزودی .

Sent from my GT-I9300I
(2015-08-16 ساعت 19:32)ریحانا نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:13)babisondes نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:11)میثم هاشملو نوشته:  تمام کیس نامبرهای اعلام شده توسط آقای خلیل خواه عزیز نزدیک به کیس منه هم خوشحالم برای دوستانی که کلیر شدن و هم ناراحتم برای خودم که هنوز پا در هوام و همسرم تا چندروز دیگه میره و من باید تنها تو این زندان بزرگ بمونم

من هم همینطور، قبل و بعد کیس من کلیر شدنSad، من واقعا هنگم هنوز چرا کلیر نشدم. من حتی ویزای اماراتمو هم گرفتم که جوابش اومد فرداش برم

قانون تعدی یا فشار در ریاضیات یادتونه فکرکنم دامنگیرتون بشه و شما که شماره های قبل و بعدتون کلیرشدند، به ناچار کلیربشید لطفا مقاومت نکنیدWink

منظورتون قانون ساندویچه؟
کتگوری: F2A
تارخ مصاحبه: مارچ ۲۰۱۵
محل مصاحبه: ابوظبی
نتیجه: دریافت برگه سفید A.P
آپدیت: ۲ بار تا کنون- 》17 آپریل》۲۰ آگوست با ایمیل 》27 آگوست》
کلیرنس: بلاخره 27 آگوست تو سایت سفارت ابوظبی
ویزا: 10 سپتامبر 2015
عزیمت : اکتبر 2015
4 اکتبر 2015 ورود از مرز هوایی تگزاس به شهر مقدس سن آنتونیو
همش همین بود کلاغه هم به خونه اش رسید Big Grin
(2015-08-16 ساعت 20:18)alireza.moazini نوشته:  

Sent from my GT-I9300I

Sent from my GT-I9300I
ممنونم و لطف دارید بله ۲ایمیل زدم اولی رو در حدود ۱ماه قبل و دومی رو 14روز بعد .
بعد از ان اپ ۱۰اگست رو داشتم بعد 14و بعد 16و کلیر .
ایشالا شما هم بزودی .

Sent from my GT-I9300I
تبریک می گم تاریخ پایان سربازی تون کی بوده؟
تبريك ميگم رفقا.
ايشالا نوبت ما برسه و اين آپديت فريز شده رو نبينيم و يه عدد خوشگل ببينيم! [emoji52]

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
(2015-08-16 ساعت 20:05)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 19:55)milad89485 نوشته:  درود
من هم خانومم برنده اصلیه میتونم شماره یا ایمیلتونا داشته باشم. کیس ما شبیه کیس شماست چند تا سوال در مورد مصاحبه و مدارک برای انکارا ازتون بپرسم؟ ما اهل اصفهانیم

سلام آقا میلاد
هیلدا خانوم آقا میلاد ما کیسش شبیه شماست از من خواست که به شما بگم کمکش کنید و در صورت امکان تو پیام خصوصی ایمیلتون را بهش بدین تا باتون تماس بگیره
با تشکر
ممنونم ابراهیم
(2015-08-16 ساعت 18:40)khalilkhah نوشته:  از اول آگست تا امروز 284 نفر یا تقریبا روزی 18 نفر یک ضرب یا دو ضرب گرفتند و آمار کل ویزاها را به 2067 رسوندند. اگر همین روند تا 30 سپتامبر ادامه یابد حدود 810 ویزا صادر خواهد شد که جمع کل ویزاها را به 2900 رسانده یعنی همه ویزا خواهند گرفت.

(2015-08-16 ساعت 18:36)endeavour نوشته:  Khalilkhah عزیز این دوستان کلیر شده احتمالا همه آپ ده اگوست ابو رو داشتن بعد دوباره چهارده آپ خوردن که الان کلیر شدن؟

روی آپ ۱۰ آگست اصلا حساب نکن

جناب خلیل خواه جان دستت واقعا درد نکنه از خدا میخوام دلت را تو همین هفته شاد کنه ،
پس نظرت عوض شد که ممکنه یک عده جا بمونن؟
برم بلیط بخرم فردا؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
دوستان انگار مدل اضافه کاری سفارتها با هم فرق داره
سفارت ابوظبی کارمنداش روزای تعطیل میان کار
در حالی که سفارت ایروان ترجیح میدهند شبها کار کنند اما در عوض روزهای تعطیل کنار خانواده باشن (: (:
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-08-16 ساعت 17:38)khalilkhah نوشته:  کیس 2015AS6309 از بچه های جولای ابوظبی کلیر شد

جالبه که شماره 2015AS6309 که کلییر شده اصلا آپ 14 یا 16 ام نخورده و با آپ ۱۰ کلیر شده, قابل توجه افرادی که دنبال آپ هستند

باور کن همه این آپ ماپا الکیه هیچ قانونی نمیتونیم از توش استخراج کنیم
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا

تشکر ویژه دارم از رادوین جان و سیاوش عزیز واسه پیش بینیشون.

خواهش میکنم داداشم. مجددآ بهت تبریک میگم و خدارو 100 هزار مرتبه شکر میکنم که موفق شدی و تمام اون استرسهای لعنتی به پایان رسید.
به امید دیدار هرچه زودتر حالا یا ایران یا امریکا Smile
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-08-16 ساعت 20:24)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 20:18)alireza.moazini نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 19:25)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  تبرررررریک میگم دوست عزیز

Sent from my GT-I9300I
ممنونم و لطف دارید بله ۲ایمیل زدم اولی رو در حدود ۱ماه قبل و دومی رو 14روز بعد .
بعد از ان اپ ۱۰اگست رو داشتم بعد 14و بعد 16و کلیر .
ایشالا شما هم بزودی .

Sent from my GT-I9300I
تبریک می گم تاریخ پایان سربازی تون کی بوده؟
خواهش میکنم دوست عزیز دقیقا 20سال پیش.

Sent from my GT-I9300I

(2015-08-16 ساعت 20:46)m.ghoreishi نوشته:  

تشکر ویژه دارم از رادوین جان و سیاوش عزیز واسه پیش بینیشون.

خواهش میکنم داداشم. مجددآ بهت تبریک میگم و خدارو 100 هزار مرتبه شکر میکنم که موفق شدی و تمام اون استرسهای لعنتی به پایان رسید.
به امید دیدار هرچه زودتر حالا یا ایران یا آمریکا Smile
ممنونم سیاوش عزیز ایشالا با هم تو امریکا.[emoji2]

Sent from my GT-I9300I
(2015-08-16 ساعت 17:18)joybar نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 14:20)s.zare نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 14:12)raminvet نوشته:  [quote='s.zare' pid='648194' dateline='1439717347']
سلام به همه دوستان
خانم ها و آقایونی که اعتبار مدیکالشون تموم شده دوستان قدیمی بهتره برند تمدید کنند چون ممکنه کارمون به اواخر سپتامبر بکشه و خدایی نکرده کم اومدن ویزا و وقتی برای تلف کردن مدیکال دادن نداشته باشید.
شاید خیلی ها بگید اگه بهمون ویزا ندند که هزینه الکی کردیم خوب اینم هست و این نظر شخصی من بود.

ﺑﺮاﻱ ﺗﻤﺪﻳﺪ ﻣﺪﻳﻜﺎﻝ ﻣﮕﻪ ﻧﺒﺎﻳﺪ اﻳﻤﻴﻞ ﻛﻠﻴﺮ ﻳﺎ ﺷﻤﺎﺭﻩ اﻋﻼﻡ ﺷﺪﻩ ﺗﻮﺳﺎﻳﺘﻮ ﻧﺸﻮﻧﺸﻮﻥ ﺑﺪﻳﻢ? ﻫﻤﻴﻨﻂﻮﺭﻱ ﻣﻴﺸﻪ ﺭﻓﺖ ﺗﻤﺪﻳﺪ ﻛﺮد?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دوست عزیز هیچ نیازی به کلیرشدن و نامه کلیری نیست . همون نامه دعوت به مصاحبه کافیه و بگید که برای تمدید اومدیم خودشون پرونده شما رو دارند. همسر من هفته پیش رفت دبی تمدید کرد.
دوست عزیز ، اگر براساس تصمیم خودمان برویم مدیکال را تمدید کنیم. سفارت که اطلاع نداره ؟ پس تاریخ ویزا را براساس تاریخ مدیکال که در روز مصاحبه ارایه شده درج میکنند. خصوصا اگر قرار بر پیک اپ توسط غیر باشد.و حتی مثل ماه گذشته علیرغم اعلام خودشان به برنده بخاطر حفظ سهمیه ویزای ماه ، در رور اخر ما ه ویزاها را ایشو کردند.یعنی وقتی بعضی دوستان مراجعه کردند در اوایل ماه اگوست ویزاشان ایشو شده بود حتی با یکماه اعتبار مانده مدیکال. پس باید این موضوع را هم در نظرگرفت.حالا اینکه ایا سفارت با ایمیل تاریخ جدبد مدیکال را در نظر میگیرد یا نه ! الله اعلم ولی من که چنین آپشنی را در روند کاریشان ندیدم. ..این نظر شخصی بنده است...
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان