کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-16 ساعت 22:28)hilda60 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 19:26)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:49)لیدا59 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 18:47)hilda60 نوشته:  
ارمنستان که .....
راستی مگه شما نمی تونید تو سایت ارمنستان سرچ کنید؟!!
والا تا جاییکه میدونم ارمنستان فقط یه قسمت داره که هر چند روز یکبار یه تعداد شماره کیس لاتاری و غیر لاتاری رو اعلام میکنه
...
جای دیگه ایی هم مگه هست که باید چک کنیم؟؟؟
نه همون جاست اما از منوی Edit-Find مرور گر می تونید برای سرچ در صفحه وب استفاده کنید
تشکر کنندگان: bahar101 ، 1362amin1362 ، hilda60 ، sunn789 ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
آقا اينايى كه كلير ميشن چه شكلى ان؟!
جدى عين ماها هستن؟!

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، sunn789 ، hilda60 ، SAMBAR ، ebrahim1e ، بابراس ، Memolk ، m.ghoreishi ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، behzadsh ، moj21
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، sunn789 ، hilda60 ، SAMBAR ، ebrahim1e ، بابراس ، Memolk ، m.ghoreishi ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، behzadsh ، moj21
(2015-08-16 ساعت 23:52)amj7 نوشته:  آقا اينايى كه كلير ميشن چه شكلى ان؟!
جدى عين ماها هستن؟!

آره بخدا. من همش فکر می کنم اگه کلیر شم چکار باید بکنم؟ چه شکلی خوشحالیمو نشون بدم؟
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدنShy تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، sunn789 ، SAMBAR ، ebrahim1e ، بابراس ، Memolk ، m.ghoreishi ، ehsan_pars ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، behzadsh ، moj21
(2015-08-16 ساعت 23:53)bahar101 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 23:52)amj7 نوشته:  آقا اينايى كه كلير ميشن چه شكلى ان؟!
جدى عين ماها هستن؟!

آره بخدا. من همش فکر می کنم اگه کلیر شم چکار باید بکنم؟ چه شکلی خوشحالیمو نشون بدم؟

من فکر کنم گریه ام بگیره
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
با عرض سلام خدمت مدیریت محترم سایت و تمامی دوستان ما در 4 jun در آنکارا مصاحبه داشتیم با کیس نامبر 2015as5**8 و افیسر به ما گفت پرونده شما نیاز به بررسی دارد و بک تا سه ماه دیگر جواب شما می آید . حال با توجه به تغییرات سایت سفارت آنکارا از عزیزان راهنمایی می خواهم برای مشاهده و کنترل به کجا ( کدام سایت )باید مراجعه کنم . خیلی سپاسگزارم
شماره کیس ***5 as
تعدادافراد کیس 3نفر(شماره 1 نفر اصلی )
سفارت آنکارا
تاریخ مصاحبه 4 جون
شغل نفر اصلی کارمند وضعیت سربازی س
نتیجه مصاحبه AP ،آبدیت ها 10 جولای ،15،17،20 آگست ،1سپتامبر >باایمیل پیگری
خدایاهرچه به صلاح ماست آن شود
اقا پویای امریکایی سفر بی خطر. داداش سلام ما رو هم به رییس جمهور جدید برسون لوپشم بکش.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
(2015-08-17 ساعت 00:04)zohrehm نوشته:  با عرض سلام خدمت مدیریت محترم سایت و تمامی دوستان ما در ۴ jun در آنکارا مصاحبه داشتیم با کیس نامبر 2015as5**۸ و افیسر به ما گفت پرونده شما نیاز به بررسی دارد و بک تا سه ماه دیگر جواب شما می آید . حال با توجه به تغییرات سایت سفارت آنکارا از عزیزان راهنمایی می خواهم برای مشاهده و کنترل به کجا ( کدام سایت )باید مراجعه کنم . خیلی سپاسگزارم

دوست عزیز شما باید به این ادرس مراجعه کنین
http://turkey.usembassy.gov/iv_status_check.html
کیس نامبرتون رو وارد کنین اطلاعات مربوط به کیستون میاد.
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13Cool---ورود به آمريكا:7OCT Big Grin
(2015-08-17 ساعت 00:04)zohrehm نوشته:  با عرض سلام خدمت مدیریت محترم سایت و تمامی دوستان ما در ۴ jun در آنکارا مصاحبه داشتیم با کیس نامبر 2015as5**۸ و افیسر به ما گفت پرونده شما نیاز به بررسی دارد و بک تا سه ماه دیگر جواب شما می آید . حال با توجه به تغییرات سایت سفارت آنکارا از عزیزان راهنمایی می خواهم برای مشاهده و کنترل به کجا ( کدام سایت )باید مراجعه کنم . خیلی سپاسگزارم

دوست عزیز سایت انکارا که کلا بدرد نمیخوره شما اطفا اپدیت هاتون رو از سایت سیس ceac.gov چک کنید
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، بابراس ، ARSAMNEW ، آزاده_امین ، Alex 2014 ، mahyaaa ، hilda60 ، moj21
(2015-08-16 ساعت 18:49)MASTAN1 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 13:31)asal1372 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 09:50)MASTAN1 نوشته:  
(2015-08-16 ساعت 08:54)Azer نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 22:15)MASTAN1 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
من یه مدت خیلی کم پست گذاشتم به دلیل پیشکسوت بودن در کلیر نشدن، گفتم دوستان نگران نشنBig Grin. از اکتبریها، نوامبریها، دسامبریها، ژانویه و بعد از اونها هم خوشبختانه و خدا را شکر از این تاپیک رفتند. امیدوارم همه دوستان ویزا بگیرند. امیدوارم دلهای همه با خبرهای خوب در این دو سه هفته شاد شاد بشه. من خودم 300 روز رو رد کردم. خیلی سخت گذشته اما امید رو از دست ندادم. امیدوار باشید به نظر می رسه وضعیت دوستانی که اخیرا مصاحبه رفتند خوبه و کلیر داره خوب انجام میشه.
خدایا روز آخر هیچکدام از دوستان از این تاپیک با غم نرند و دلهاتون شاد بشه.

ببخشيد، من فضولي مي کنم، مي شه بپرسم شما چه شرايطي داشتيد که کليرنس شما اين قدر طول کشيد. مي شه شرايطتون را توضيح بدين. مثلاً خدمت س، کارمند س يا انرژي اتمي و امثال اينها، يا اينکه اسم شما خاصه. مثلا (طاها رمضان ابوبکر و ...)
ممنون مي شم جواب بدين.
سلام من نزدیک 20 سال در نفت و گاز و پتروشیمی سابقه دارم. معاف از سربازی. ما که فریز شدیم تا الان دعا کنید از فریزر درمون بیارنBig Grin
سلام آقاي مستان.اول از همه اميدوارم همين هفته كلير بشيد.من و همسرم هر دو كارشناس مهندسي در صنعت نفت و گازيم . من ديدم كه يكسري از دوستان با وجود اينكه فوق ليسانس مهندسي در اين صنعت داشتند اما كلير شدند.اگر مايل هستيد مي شه بدونم سمت شما توي اين صنعت چه بوده است؟. سزد.
رئیس کاخانه، مدیر پروژه، مدیر مهندسی و در ضمن کارشناسی ارشد هم داشتم
ممنونم از جوابتون،.مطمعنا به زودي كلير مي شيد.انشاالله ب ن
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin

ما هم سوم ژوئن در آنکارا مصاحبه داشتیم
شماره کیس تون رو بدون صفر به این صورت 2015AS5**8 وارد سایت

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

کنید و به تاریخ آخرین آپدیت توجه کنید.
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ebrahim1e ، p00ya2001 ، smpf ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، sunn789 ، moj21
این دعای زیبای امشب هم تقدیم به شما دوستان خوبم :
خداوندا
برای شانه های خسته قدری عشق،
برای گامهای مانده در تردید قدری عزم،
برای زخمها مرحم،
برای اخمها لبخند،
برای پرسش چشمان ما پاسخ،
برای خواهش دستان ما باران،
برای واژه ها گرما،
برای خوابها رؤیا،
برای این همه سرگشتگی ایمان،
برای این همه بیگانگی الفت،
برای بستگی آغاز،
برای ظلمت جان، روشناییهای پی در پی،
برای حیرت دل، آشناییهای پرمعنا،
برای عشقهای خسته قدری روح،
برای عزمهای مانده قدری راه...
عطا فرما .....آمین......
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-17 ساعت 01:19)1362amin1362 نوشته:  این دعای زیبای امشب هم تقدیم به شما دوستان خوبم :
خداوندا
برای شانه های خسته قدری عشق،
برای گامهای مانده در تردید قدری عزم،
برای زخمها مرحم،
برای اخمها لبخند،
برای پرسش چشمان ما پاسخ،
برای خواهش دستان ما باران،
برای واژه ها گرما،
برای خوابها رؤیا،
برای این همه سرگشتگی ایمان،
برای این همه بیگانگی الفت،
برای بستگی آغاز،
برای ظلمت جان، روشناییهای پی در پی،
برای حیرت دل، آشناییهای پرمعنا،
برای عشقهای خسته قدری روح،
برای عزمهای مانده قدری راه...
عطا فرما .....آمین......
آمییییییییییین

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
سلام دوستان
امشب داشتم صفحه کلیرنس 2014 را میخواندم البته صفحه های 2300 به بعد را و کلی استرس گرفتم که نکنه واسه ما هم ویزا کم بیاد و توی سپتامبر همون اتفاق پارسال بیفته که رفتم و فایلهای سیس مربوط به 1 آگوست 2014 و 2015 را با هم مقایسه کردم
که ارقام زیر هست
2014 کل ویزاهای صادر شده تا 1 آگوست 40533 ویزا بوده
2015 کل ویزاهای صادر شده تا 1 آگوست 36575 ویزا بوده
که تا الان 4000 ویزا نسبت به پارسال عقب هستیم و نکته مهمتر اینکه ماه آخر هم تقریبا کسی از آسیا واسه مصاحبه نمیره
این آمارها را که دیدم یکم آروم شدم
امیدوارم ویزا کم نیاد
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-08-16 ساعت 15:16)alireza.moazini نوشته:  دوستان منم کلیر شدم .
از همگی ممنونم بویژه خلیلخواه عزیز اقا رضای گل سیاوش جان دوست خوبم و جلال عزیز یا بهتر بگم تیچر گل.
ایشالا هیچایوایتو این تایپیک نمونه و همگی تا دو هفته اینده به تایپیک اولین سفر کوچ کنید.
تشکر ویژه دارم از رادوین جان و سیاوش عزیز واسه پیشبینیشون.

Sent from my GT-I9300I

تبريك و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا براي عليرضاي عزيز و خانواده محترم كه براي كلير شدنشون لحظه شماري ميكرديم .
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان