موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 19:56)2015reza نوشته: رييس كلير شدي، صداشو در نمياري. تابلويه ديگه ????.
مشکوک میزنی ریس ها
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-17 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-17 ساعت 20:07 توسط amj7.)
رضا جان نكن برادر گوشيم هنگ كرد !! [emoji3][emoji3][emoji3]
مباركه
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
من تمامی خبرها رو دنبال میکنم و صمیمانه به دوستان عزیزی که کلیر شدند تبریک میگم اینکه پستی نمیگذارم میخوام صفحات طولانی نشه و وقت عزیزان رو نگیرم البته ممنون از انرژی مثبت تمام عزیزان مخصوصا امین خان و بقیه دوستان . شرایط سختی رو هممون میگذرونیم این بلاتکلیفیش از همه بدتره واقعا نیاز داریم به همدیگه انرژی مثبت بدیم .ما هم بیست روز دیگه پرواز داریم در حالی که هنوز تکلیف همسرم معلوم نیست و طبیعتا تکلیف من هم معلوم نیست در موندن یا برگشتن....
من روز مصاحبه بعد از کلیری همسرم اصلا ناراحت نبودم چون یکبار که بصورت توریستی رفتیم کلیر همسرم دو هفته اومد مال من سه ماه
و فکر میکردم سریع کلیر بشه این بیشتر نگرانم میکنه که از 19 می تا حالا همسرم هیچ آپدیتی نداشته به قول دوستان پروندهاش افتاده پشت شوفاژ
روده درازی منو ببخشید یه جورای خواستم درددل کنم چون ما به نزدیکانمون نگفتیم و یه جورایی شرایط مشابهمون باعث شده با هم حرف بزنیم.
کیس نامبر:**47//نفرات کیس:4نفر//تاریخ تکمیل فرم ها:8july//تاریخ کارنت:9February//دریافت نامه دوم:24February//تاریخ مصاحبه :14April//محل مصاحبه : ایروان //نتیجه مصاحبه:نفر اصلی و فرزندان یکضرب وهمسرم کلیرینس آپدیت ها 17Aprilو19Mayو فقط نفر اصلی16July - تمام اعضای کیس 18 آگوست- 20 آگوست فقط شخص AP- کل اعضا 21 آگوست (با OR)-شکر خدا کلیر 21 آگوست:
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 19:54)Marmad نوشته: سلام دوستان
آیا نفر دوم کیس میتونه قبل از نفر اصلی وارد آمریکا بشه؟ یا وقتی ویزا صادر شد دیگه اصلی و فرعی فرقی ندارن؟
اگر نفر اصلی اعتبار ویزاش بگذره و وارد آمریکا نشه؛ نفر دوم میتونه بره و براش اقدام کنه؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدین
دوستان لطفا اگر پاسخ این سوال رو میدونید؛ جواب بدین چون الان برای ما خیلی مهمه این قضیه.
ممنونم
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 20:10)Marmad نوشته: (2015-08-17 ساعت 19:54)Marmad نوشته: سلام دوستان
آیا نفر دوم کیس میتونه قبل از نفر اصلی وارد آمریکا بشه؟ یا وقتی ویزا صادر شد دیگه اصلی و فرعی فرقی ندارن؟
اگر نفر اصلی اعتبار ویزاش بگذره و وارد آمریکا نشه؛ نفر دوم میتونه بره و براش اقدام کنه؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدین
دوستان لطفا اگر پاسخ این سوال رو میدونید؛ جواب بدین چون الان برای ما خیلی مهمه این قضیه.
ممنونم
دوست عزيز اول بايد نفر اصلي وارد بشه. همراهان يا با خودش و يا بعد از نفر اصلي.
اگه اعتبار نفر اصلي تموم بشه و وارد نشه كلاً ويزاي همه نفرات باطل مي شه. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۵
اساتيد گرامي سلام
بنده يه سوال داشتم
من ٣ اگوست مصاحبه داشتم كه ap شدم
كيس اصلي من بودم،ولي همون روز كه ايميل اومد برام استاتوس من نوشته بود ap ولي مال خانومم نوشته بود كامل و تا ٢٥ اگوست اعتبار دارد يعني اكسپاير ميشه
منظورشون چي بوده؟
ممنون راهنماييم كنيد
كيس نامبر:***٢
تاريخ مصاحبه:٣ آگوست
آپديتها:٢٦،١٣،٥،٤ آگوست
وضعيت:AP
معاف از سربازي و شغل مرتبط با پتروشيمي
بازمانده از لاتاري ٢٠١٥
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با تبریک فراوان به دوستای عزیز کلیری
یه سوال تا دیشب سایت آنکارا کیس ما رو 10 julyبود اما الان 15 july را نشون میده لطفا راهنمایی بفرمایید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۵
اساتيد گرامي سلام
بنده يه سوال داشتم
كيس اصلي من بودم،ولي همون روز كه ايميل اومد برام استاتوس من نوشته بود ap ولي مال خانومم نوشته بود كامل و تا ٢٥ اگوست اعتبار دارد يعني اكسپاير ميشه
منظورشون چي بوده؟
ممنون راهنماييم كنيد
كيس نامبر:***٢
تاريخ مصاحبه:٣ آگوست
آپديتها:٢٦،١٣،٥،٤ آگوست
وضعيت:AP
معاف از سربازي و شغل مرتبط با پتروشيمي
بازمانده از لاتاري ٢٠١٥
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 20:31)Alex 2014 نوشته: (2015-08-17 ساعت 20:28)raminpetro نوشته: RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۵
اساتيد گرامي سلام
بنده يه سوال داشتم
منظورشون چي بوده؟
ممنون راهنماييم كنيد
دوستان مطلع فکر کنم یک مورد عجیبه لطفا پاسخگوی این دوستمون باشید کارش راه بیفته کار شما رو هم خدا راه بندازه .
دوست عزيز منظورتون از ايميل اومد چيه؟ ايميل دعوت به مصاحبه منظورتونه؟ بعد از مصاحبه كه به كسي ايميل نمي دن. به هر حال شما كه نفر اصلي هستيد تا كلير نشيد به زيرمجموعه شما ويزا نمي دن. خيالتون راحت
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥