موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
امروز یک کیس ماه می از ابوظبی کلیر شد, این نشون میده هنوز تب فریز شدن به می نرسیده
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-17 ساعت 22:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-17 ساعت 22:08 توسط aria802.)
(2015-08-17 ساعت 21:40)khalilkhah نوشته: امروز یک کیس ماه می از ابوظبی کلیر شد, این نشون میده هنوز تب فریز شدن به می نرسیده
فریز شدن چیه ؟
یک نفر چه دلیلی داره فریز بشه؟
از کجا میشه فهمید
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
اى خداااا،
نزديك ١١٠ روزه. كى آپديت و كلير ميشم پس؟!
چشم هام داره دو دو ميزنه،
همه اش ده آگست رو هفده ميبينم!!!
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 22:13)amj7 نوشته: اى خداااا،
نزديك ١١٠ روزه. كى آپديت و كلير ميشم پس؟!
چشم هام داره دو دو ميزنه،
همه اش ده آگست رو هفده ميبينم!!!
آفیسر بهتون گفت چند روز منتظر بمونید؟ سربازی س بودین؟
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من این وسط نمیفهمم برای انرژی مثبت باید تمام این مثبتا رو خوند اینکه سر آدم گیج میره من که نتونستم خخخخخخخ
از خدا می خواهم بهترین ها رو زودتر زودتر برای همه ی ماها که منتظر یم بفرستد ++++++
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
کسی امشب از واشنگتن اپ نشد؟؟ چرا خبری نیست پس ... دوستان اپ شین ما یکم روحیه بگیریم ...
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال
آیا به نظرتون این تاخیر کلیر شدن علتش این نیس که چون من یک گواهی ارایه دادم مبنی بر اینکه دوران بعد اموزشی در ارتش ۱۸ ماه تو اداره خدمت کردم?
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوال من بي جواب موند.
ميشه لطفا راهنمايي كنيد
كل سه نفر كيس ما در ١٠ اگوست و بعد نفر دوم ١٣ اگوست و بعد دوباره كل كيس در ١٤ آگوست اپديت داشتيم كه توي اين آپديت ١٤ ام ، نفر دوم / به or تغيير كرد و بعد هم هر سه نفر ١٦ ام آپديت داشتيم كه البته همون روز ١٦ ام جواب ايميل پيگيري كه حدودا ده روز پيش زده بوديم اومد با توجه به اين هم زماني پاسخ ايميل و آپديت ١٦ ام ميشه اميدوار بود يا خير ؟ ?
سفارت ابوظبي بوديم و مصاحبه ابتداي جون
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-17 ساعت 22:23)Pishool نوشته: دوستان سوال من بي جواب موند.
ميشه لطفا راهنمايي كنيد
كل سه نفر كيس ما در ١٠ اگوست و بعد نفر دوم ١٣ اگوست و بعد دوباره كل كيس در ١٤ آگوست اپديت داشتيم كه توي اين آپديت ١٤ ام ، نفر دوم / به or تغيير كرد و بعد هم هر سه نفر ١٦ ام آپديت داشتيم كه البته همون روز ١٦ ام جواب ايميل پيگيري كه حدودا ده روز پيش زده بوديم اومد با توجه به اين هم زماني پاسخ ايميل و آپديت ١٦ ام ميشه اميدوار بود يا خير ؟ ?
سفارت ابوظبي بوديم و مصاحبه ابتداي جون
در جواب ایمیل چی گفتن؟
مقصد کالیفرنیا