موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 11:28)mehrdad_123 نوشته: بعد کلی وقت ی دوستام را دیدم که به صورت اتفاقی فهمیده بود من لاتاری برنده شدم . بعد با ی پوزخندی بهم گفت اگه قرار بود قبول شی تا حالا شده بودی برو ببین چیکار کردی هر کسی نون قلبش را میخوره !!!!!!!!!!!!!
هی تو این اوضاع بدجور ریختم بهم اخه بعد 110 روز من نباید ی آپدیت داشته باشم.
آپدیتم کنند کلیر پیش کیش
عیب نداره! منم مثل شما 110 روزه آپدیت درست حسابی نداشتم..
چاره ای نیست. هیچکاری از دست ما بر نمیاد.
همینکه آدم خیالش راحته که خودش کم کاری نکرده باشه و مثلن نقص مدرک یا چیز دیگه نداشته، همین خوبه.
بقیه اش از توان ما خارجه.
باید دید چی پیش میاد.
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 10:31)HERMES7 نوشته: (2015-08-20 ساعت 02:16)hilda60 نوشته:
فهمیدم چرا منو کلیر نمیکنن گذاشتن اینجا تا دقیقه 90 کار همه رو راه بندازم.
هیلدا جان حتما تمدید میخواد یه بار هم گفتم بین ۴ تا ۵ ماه کلیرنس میشه ویزا گرفت ولی بیشتر از ۵ ماه حتما باید مدیکال جدید بدین .
ایشون که کلیر شد سریع میرین اونجا و مدیکال میدن و سه روز بعد ویزا شون ایشو میشه
نگران نباشید حله داستانتون
مرسی مدیر خوب
پس با این حساب بهتره برا مدیکال هم اقدام کنیم
انشاالله زودتر همسرم کلیر بشه و وقت کافی داشته باشیم.
انشاالله شما هم هرچه سریعتر کلیر بشید و مطمئن باشید که انقدر که به همه کمک میکنید هرچه سریعتر هم جوابشو میگیرید مطمئن باشید
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
نه تنها ابوظبي جواب نميده بلكه ابنجا هم كسي جواب نميده!!!
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 11:46)sinapco نوشته: نه تنها ابوظبي جواب نميده بلكه ابنجا هم كسي جواب نميده!!!
جانم عزيزم. سئوالتون رو مطرح كنيد. اگر بتونم كمكتون كنم خوشحال مي شم.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-20 ساعت 11:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-20 ساعت 11:57 توسط SAMBAR.)
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 11:28)mehrdad_123 نوشته: بعد کلی وقت ی دوستام را دیدم که به صورت اتفاقی فهمیده بود من لاتاری برنده شدم . بعد با ی پوزخندی بهم گفت اگه قرار بود قبول شی تا حالا شده بودی برو ببین چیکار کردی هر کسی نون قلبش را میخوره !!!!!!!!!!!!!
هی تو این اوضاع بدجور ریختم بهم اخه بعد 110 روز من نباید ی آپدیت داشته باشم.
آپدیتم کنند کلیر پیش کش
مهرداد جان داداش گلم خدا خودش نون قلبت رو بهت میده ما خودمون میدونیم که کار درست رو کردیم من همیشه اعتقاد به راه درست و کار درست دارم مطمعن باش که درست میشه تو خودت در جریانی که من از ۲۰فوریه تا اگوست اپ نداشتم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
نحوه مكاتبه با سفارت ابوظبي ميخواستم دو بار ايميل زدم جواب ندادن!!من ٤سال پيش ٢ترم تو دانشكاه بودم به صورت طرحي،همسرم هم. سربازي معاف و شغل خصوصي الان٥٢ روزه كه منتظريم
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-20 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-20 ساعت 12:09 توسط ebrahim1e.)
واقعا چه دور روز خوبی بوده واسه بچه هایی که 18 و 19 آگوست مصاحبه داشتند
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس-----------------تعداد------------------تاریخ مصاحبه-----------------------------وضعیت
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
7615--------------------------4--------------------------18---------------------------------3 تا ایشود 1 AP
7617--------------------------1--------------------------18---------------------------------1 نفر ایشود
7619--------------------------1--------------------------18---------------------------------1 نفر ایشود
7622--------------------------2--------------------------19---------------------------------2 نفر ایشود
7623--------------------------2--------------------------19---------------------------------2 نفر ریفیوز
7647--------------------------2--------------------------19---------------------------------2 نفر ایشود
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
6 کیس مصاحبه فقط یک نفر AP
واقعا نشون دهنده این هست که این آخرای کار سفارتها اطلاعات بهتری نسبت به افراد دارند و AP های کوتاه 6 روزه تا 14 روزه هم بیانگر این موضوع هست و نشان دهنده این هست که کارها با سرعت غیر قابل باوری پیش می رود
الان میشه فهمید که خانم سارا گرو چی میگفتند
واسه همه دوستان ارزو میکنم که خیلی زود کلیر بشوند و با وجود یک چنین روندی که در پیش رو هست زیاد هم این مسئله دور از دسترس نیست
موفق باشید
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-20 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-20 ساعت 12:12 توسط 1362amin1362.)
(2015-08-20 ساعت 12:02)sinapco نوشته: نحوه مكاتبه با سفارت ابوظبي ميخواستم دو بار ايميل زدم جواب ندادن!!من ٤سال پيش ٢ترم تو دانشكاه بودم به صورت طرحي،همسرم هم. سربازي معاف و شغل خصوصي الان٥٢ روزه كه منتظريم
دوست عزيز. ابتدا وارد سايت ابوظبي مي شيد
abudhabiivo.net
سپس كانتكت آس. كه مي فرماييد دو بار ايميل زديد. پس به نحوه ايميل زدن آشنايي داريد. تنها راهش همينه.
در خصوص جواب ايملتون. نگران نباشيد. من هم دوبار ايميل زدم و جواب نمي دن. عرض كردم خدمت دوستان به حدي سرشون شلوغه در خصوص كلير كردن كه جواب ايميل نمي دن. شرايط كيستون خيلي خوبه. منتظر باشيد به زودي كلير مي شيد. موفق باشيد و عاقبتتون به خير
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-20 ساعت 12:02)yesorno نوشته: سلام دوستان
فایل جدید رو گذاشتم آماده بشه این بار چون فقط نتیجه ی کار AP واسمون مهمه تنها کیسایی که وضعیتشون AP هستش رو پردازش می کنه، تعدادشون یک سوم هستش و زمان پردازش کمتر خواهد بود. تا حدود یک ساعت دیگه میفرستمش
ممنون داداش بابت این زحماتی که می کشید
انشالله زود کلیر بشی تا این همه زحمتی که میکشی جبران بشه
ارادتمند شما هستیم
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه