کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-20 ساعت 11:11)hamidrezamg نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 10:39)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 21:26)hamidrezamg نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 20:58)minan نوشته:  دوستان من استرس گرفتم،كسايي كه سربازي س بودن بايد فرمي رو پر كنن؟

نه چنین فرمی نیست .منم س بودم ...کاش هیچوقت سربازی نمیرفتم......Sad

حمیدرضا جان شما بعد ۸جولای اپ دیگه ای نداشتی؟
حق داری داداش هم ۲سال از زندگیمون هدر رفت هم حالا که یه شانسی اومده سراغمون به خاطر کار نکرده باید اعصابمون خرد بشه.
ولی ته همه اینا خدایی هست که حواسش به ماست.

آپ سایر اعضا کیس و آپ ایمیل داشتم
حمیدرضا جان نمیخوام امید بیخود بدم یا ناامیدت کنم شواهد نشون میده که انکارا داره رو کیس های قدیمی کار میکنه ولی متاسفانه کند هست اپدیت های شبیه شمارو من و چند تا از دوستانی که بیش از ۶ ماهه منتظریم داشتیم وامیدوارم سریعتر همه چی روشن بشه چون اینجوری تکلیف دوستانی که بعد ما رفتن مصاحبه مشخص میشه شما خودت برنده اصلی هستی؟
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، لطف اله ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، hilda60 ، Alex 2014
(2015-08-20 ساعت 12:02)yesorno نوشته:  سلام دوستان
فایل جدید رو گذاشتم آماده بشه این بار چون فقط نتیجه ی کار AP واسمون مهمه تنها کیسایی که وضعیتشون AP هستش رو پردازش می کنه، تعدادشون یک سوم هستش و زمان پردازش کمتر خواهد بود. تا حدود یک ساعت دیگه میفرستمشBig Grin

اقا ما چه جوری از خجالت شما در بیاییم خیلی زحمت میکشی.خسته نباشی.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، Alex 2014
اقا یعنی به جرات میگم تو دنیا فرومی از این فعالتر نداریم

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: behzadsh ، آزاده_امین ، 1362amin1362 ، ebrahim1e ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، M.d ، Alex 2014
(2015-08-20 ساعت 12:13)yesorno نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 12:05)ebrahim1e نوشته:  واقعا چه دور روز خوبی بوده واسه بچه هایی که 18 و 19 آگوست مصاحبه داشتند
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس-----------------تعداد------------------تاریخ مصاحبه-----------------------------وضعیت
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
7615--------------------------۴--------------------------18---------------------------------۳ تا ایشود ۱ AP
7617--------------------------۱--------------------------18---------------------------------۱ نفر ایشود
7619--------------------------۱--------------------------18---------------------------------۱ نفر ایشود
7622--------------------------۲--------------------------19---------------------------------۲ نفر ایشود
7623--------------------------۲--------------------------19---------------------------------۲ نفر ریفیوز
7647--------------------------۲--------------------------19---------------------------------۲ نفر ایشود
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
۶ کیس مصاحبه فقط یک نفر AP
واقعا نشون دهنده این هست که این آخرای کار سفارتها اطلاعات بهتری نسبت به افراد دارند و AP های کوتاه ۶ روزه تا 14 روزه هم بیانگر این موضوع هست و نشان دهنده این هست که کارها با سرعت غیر قابل باوری پیش می رود
الان میشه فهمید که خانم سارا گرو چی میگفتند
واسه همه دوستان ارزو میکنم که خیلی زود کلیر بشوند و با وجود یک چنین روندی که در پیش رو هست زیاد هم این مسئله دور از دسترس نیست
موفق باشید

می دونی دلیلش چیه؟
توی دوماه آخر واسه تمام کیس هایی که کارنت میشن و دعوت به مصاحبه، ویزا به صورت اختصاصی واسشون ارسال میشه و به همین دلیل کسایی که مصاحبه ی خوبی داشته باشن، عموماً یکضرب ویزا می گیرن.
اونایی که مصاحبه خوبی نداشتن کلیر می خورن و ویزاشون رو میدن به کسایی که در انتظار کلیر شدن هستن. عموماً سخت گیری بسیار کم تر خواهد بود.Cool
با تشکر از خبرهای خوبتون.یعنی با توجه به فرمایشات شما ماهایی که 12 آگوست مصاحبه داشتیم اگر هر چه سریعتر کلیر نشیم میتونه نشونه این باشه که به مشکل بخوریم؟ لطفا پاسخ رو فراموش نکنید.مرسی
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: SAMBAR ، 1362amin1362 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، Alex 2014
چند عامل میتونه دلیل این سرعت این چند روزه در بررسی کیسها باشه
1- چون پرونده های دانشجوها بررسی شده و حجم کار کمتر شده و سرعت بررسی پرونده ها زیادتر شده
دلیل وجود سرعت در بررسی: پرونده های (6844 سربازی و شغل دولتی مدت کلیرنس 20 روز) ، (7514 سربازی 14 روز) ، (7549 --------- مدت کلیرنس 7 روز) و ( 7635 سربازی مدت کلیرنس 15 روز)
2- شاید سفارتها اطلاعات بهتری نسبت به افراد دارند و شاید تحقیقات ابتدایی به عمل آمده
دلیل: همین دو روز اخیر که از 6 کیس و تعداد 12 نفر فقط یک نفر AP
3- خانم سارا گرو هم گفت ماههای آخر تعداد کارکنان افزایش می یابد و میتوان به فیلمی که سفارت ابوظبی در سایت قرار داده برای تایید این مطلب اشاره کرد
اگر دوستان دلیل دیگری به ذهنشان می رسد ذکر فرمایند
با تشکر
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-08-20 ساعت 12:05)ebrahim1e نوشته:  واقعا چه دور روز خوبی بوده واسه بچه هایی که 18 و 19 آگوست مصاحبه داشتند
شماره کیس-----------------تعداد------------------تاریخ مصاحبه-----------------------------وضعیت
7615--------------------------۴--------------------------18---------------------------------۳ تا ایشود ۱ AP
7617--------------------------۱--------------------------18---------------------------------۱ نفر ایشود
7619--------------------------۱--------------------------18---------------------------------۱ نفر ایشود
7622--------------------------۲--------------------------19---------------------------------۲ نفر ایشود
7623--------------------------۲--------------------------19---------------------------------۲ نفر ریفیوز
7647--------------------------۲--------------------------19---------------------------------۲ نفر ایشود
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
واقعا نشون دهنده این هست که این آخرای کار سفارتها اطلاعات بهتری نسبت به افراد دارند و AP های کوتاه ۶ روزه تا 14 روزه هم بیانگر این موضوع هست و نشان دهنده این هست که کارها با سرعت غیر قابل باوری پیش می رود
واسه همه دوستان ارزو میکنم که خیلی زود کلیر بشوند و با وجود یک چنین روندی که در پیش رو هست زیاد هم این مسئله دور از دسترس نیست
موفق باشید

می دونی دلیلش چیه؟
توی دوماه آخر واسه تمام کیس هایی که کارنت میشن و دعوت به مصاحبه، ویزا به صورت اختصاصی واسشون ارسال میشه و به همین دلیل کسایی که مصاحبه ی خوبی داشته باشن، عموماً یکضرب ویزا می گیرن.
اونایی که مصاحبه خوبی نداشتن کلیر می خورن و ویزاشون رو میدن به کسایی که در انتظار کلیر شدن هستن. عموماً سخت گیری بسیار کم تر خواهد بود.Cool
با تشکر از خبرهای خوبتون.یعنی با توجه به فرمایشات شما ماهایی که 12 آگوست مصاحبه داشتیم اگر هر چه سریعتر کلیر نشیم میتونه نشونه این باشه که به مشکل بخوریم؟ لطفا پاسخ رو فراموش نکنید.مرسی

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، mahyaaa ، Alex 2014
(2015-08-20 ساعت 12:25)hamed shayan نوشته:  
موفق باشید

می دونی دلیلش چیه؟

والا تا اونجایی که من متوجه شدم روال همینه، واسه کسایی که توی دو ماه آخر میرن مصاحبه، ویزا ارسال شده و آماده کنار گذاشته شده و سعی می کنن که یکضرب اکثراً رو ویزا بدن. در صورتی که بعضی ها کلیر خوردن تا حد ممکن سریع تر از کسایی که الان ماه هاست در صف انتظارن کلیرشون می کنن. روندیه که همین الان هم شاهدش هستیم و امثال من که سه ماه انتظارو طی می کنیم حتی آپدیت نداریم اما ته جدولیا دایم یا یک ضرب یا سرع کلیر می شدن. انشالا که شما هم جزو همون دسته خواهید بود.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، hilda60 ، arveen100 ، hamed shayan ، Alex 2014
موفق باشید

می دونی دلیلش چیه؟

خاهش میکنم دوست عزیز
نه اصلا اینچنین اتفاقی نخواهد افتاد و افراد اگر فاکتورهای کمی برای چک کردن داشته باشند خیلی زود کلیر میشوند با توجه به اطلاعاتی که من این چند وقت به دست آوردم از نظر من شغل الان شما و رشته تحصیلیتون خیلی مسئله مهم تری نسبت به سربازی هست
و مطمعنا کمتر از 4 هفته کلیر خواهید شد اگر فقط مبحث کلیرنس شما سربازی باشد
موفق باشید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hamed shayan ، لطف اله ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، hilda60 ، Alex 2014
(2015-08-20 ساعت 10:27)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 00:47)khalilkhah نوشته:  الان حدود 650 نفر در چک هستند که حدود 50 تا 100 نفر آنها دارای چک امنیتی سبک هستند, بعد از کلیر این تعداد بیش از 500 نفر باقی می ماند که باید دید با توجه وجود ویزا, آیا سفارت ها قصد دادن ویزا به آنها را دارند یا خیر, در واقع تا اوایل سپتامبر تقریبا همه چیز مشخص خواهد شد.

سلام جناب خلیل خواه
ممنون بابت زحماتی که می کشید
واسه بنده یک سوال تو ذهنم پیش اومده که جنابعالی از کجا می فهمید که بعضی ها پروندشون سبک هست و بعضی ها پروندشون سنگین هست؟؟؟
ملاک سبک و سنگینی پرونده ها از نظر شما چیه؟؟؟؟
و در آخر اینکه با چه دقتی این اعداد را اعلام میکنید؟؟؟؟
با تشکر از لطف شما

اینها بیشتر براساس ارقام قبلی است ولی باز هم نمی شود با احتمال بالا عنوانش کرد, مثلا همیشه ماه بعد از مصاحبه 10 درصد کلیر می شدند, ولی حالا ماه جولای 50 درصد کلیر شدند (ظرف یک ماه) خوب همین را می شود برای آگست پیش بینی کرد.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، آزاده_امین ، Alex 2014 ، AliReza.Sh
(2015-08-20 ساعت 12:17)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 11:11)hamidrezamg نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 10:39)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 21:26)hamidrezamg نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 20:58)minan نوشته:  دوستان من استرس گرفتم،كسايي كه سربازي س بودن بايد فرمي رو پر كنن؟

نه چنین فرمی نیست .منم س بودم ...کاش هیچوقت سربازی نمیرفتم......Sad

حمیدرضا جان شما بعد ۸جولای اپ دیگه ای نداشتی؟
حق داری داداش هم ۲سال از زندگیمون هدر رفت هم حالا که یه شانسی اومده سراغمون به خاطر کار نکرده باید اعصابمون خرد بشه.
ولی ته همه اینا خدایی هست که حواسش به ماست.

آپ سایر اعضا کیس و آپ ایمیل داشتم
حمیدرضا جان نمیخوام امید بیخود بدم یا ناامیدت کنم شواهد نشون میده که انکارا داره رو کیس های قدیمی کار میکنه ولی متاسفانه کند هست اپدیت های شبیه شمارو من و چند تا از دوستانی که بیش از ۶ ماهه منتظریم داشتیم وامیدوارم سریعتر همه چی روشن بشه چون اینجوری تکلیف دوستانی که بعد ما رفتن مصاحبه مشخص میشه شما خودت برنده اصلی هستی؟

بله متاسفانه برنده خودمم
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، mahyaaa ، Alex 2014
اقا در يك جمله بگين قضيه اين or چيه اصلا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، smpf ، hilda60 ، Alex 2014
(2015-08-20 ساعت 12:48)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 10:27)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 00:47)khalilkhah نوشته:  الان حدود 650 نفر در چک هستند که حدود 50 تا 100 نفر آنها دارای چک امنیتی سبک هستند, بعد از کلیر این تعداد بیش از 500 نفر باقی می ماند که باید دید با توجه وجود ویزا, آیا سفارت ها قصد دادن ویزا به آنها را دارند یا خیر, در واقع تا اوایل سپتامبر تقریبا همه چیز مشخص خواهد شد.

سلام جناب خلیل خواه
ممنون بابت زحماتی که می کشید
واسه بنده یک سوال تو ذهنم پیش اومده که جنابعالی از کجا می فهمید که بعضی ها پروندشون سبک هست و بعضی ها پروندشون سنگین هست؟؟؟
ملاک سبک و سنگینی پرونده ها از نظر شما چیه؟؟؟؟
و در آخر اینکه با چه دقتی این اعداد را اعلام میکنید؟؟؟؟
با تشکر از لطف شما

اینها بیشتر براساس ارقام قبلی است ولی باز هم نمی شود با احتمال بالا عنوانش کرد, مثلا همیشه ماه بعد از مصاحبه ۱۰ درصد کلیر می شدند, ولی حالا ماه جولای 50 درصد کلیر شدند (ظرف یک ماه) خوب همین را می شود برای آگست پیش بینی کرد.

ممنون دوست گرامی
با توجه به اینکه کیسهای مورد بررسی ما که از یک جامعه آماری هستند رفتار مشابهی نداشته اند که خود شما هم ذکر فرموده اید که ماههای آخر متفاوت بوده اند با ماههای نخستین پس اصلا کیسهای با شماره پایین و کیسهای با شماره بالا در یک طبقه قرار نمیگیرند و اصلا اجازه برآورد و پیش بینی را به ما نمی دهند
با تشکر ارادتمند شما
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، SAMBAR ، mahyaaa ، areb1356 ، Alex 2014
(2015-08-20 ساعت 12:34)ebrahim1e نوشته:  
موفق باشید

می دونی دلیلش چیه؟

خاهش میکنم دوست عزیز
نه اصلا اینچنین اتفاقی نخواهد افتاد و افراد اگر فاکتورهای کمی برای چک کردن داشته باشند خیلی زود کلیر میشوند با توجه به اطلاعاتی که من این چند وقت به دست آوردم از نظر من شغل الان شما و رشته تحصیلیتون خیلی مسئله مهم تری نسبت به سربازی هست
و مطمعنا کمتر از ۴ هفته کلیر خواهید شد اگر فقط مبحث کلیرنس شما سربازی باشد
موفق باشید
دوست عزیز بسیار ممنونم از پاسخ امیدوارکننده شما. واقعیتش من بازنشسته 6سال پیش با شغل ورشته تحصیلی غیر حساس اما بهرحال دولتی هستم و خدمتم در ارتش و سرباز بودم. این تقریبا کلیت شرایطم هست.باز هم ممنونم وامیدوارم اول شما ودیگر دوستانی که جلوتر از ما هستید کلیر بشید وما بعد از شما.

تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، smpf ، hilda60 ، آزاده_امین ، mahyaaa ، SAMBAR ، hamid99 ، Alex 2014
آخه 2014 زدن شماره های بالای 5000 رو ترکوندن با کم اومدن ویزا،2015ام که بالای 7500 رو پوکوندن با اون کارنت کردنشون.حالا میخوان یه جورایی به کیس بالایی ها حال بدن و از شرمندگیشون در بیان!!!بالا خره اونا ام آدمن دیگه،احساس اینهمه منتظرو که یه جورایی زندگیشونو گرفتن تو دستشون و منتظرن رو درک میکنن...احساس کردم یه کم شوخی ام تو این حال و هوا برای دوستان مضطرب لازمه!
ولی شوخی در رفته به نظرم میخوان با این کار، امسال یه کاری کنن که شماره کیس های بالا همچنان انگیزشونو برای رفتن به مصاحبه از دست ندن،و برشانسی بودن کل پروسه لاتاری صحه بزارن،میدونین نفری 330 دلار مصاحبه چه درآمدی رو برای کنسول گریهاشون همراه داره...نمونش بنده که به شخصه اگر امسال شماره هایی حدود خودم ویزا نمی گرفتن شاید اصلا عطاش رو به لقاش می بخشیدم و بیخیالش میشدم....
به امید روزهای روشن برای تمامی دوستان
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، smpf ، ebrahim1e ، hamed shayan ، SAMBAR ، آزاده_امین ، mahyaaa ، Alex 2014
(2015-08-20 ساعت 12:49)Memolkhan نوشته:  اقا در يك جمله بگين قضيه اين or چيه اصلا

هر وقت OR دیدی به احتما 99 % کلیر شدیBig Grin

اینم دو جمله برو حالشو ببرBig Grin
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، SAMBAR ، hilda60 ، آزاده_امین ، mahyaaa ، Alex 2014 ، AliReza.Sh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان