کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
ولی ابوضبی امروز جواب ایمیل منو داد ولی اپ نکرد...و فقط گفت پندینگ هستی و از اپ دیت چیزی نگفت ...چرا اینطوریه

Thank you for your email.  Please be advised that admin processing is still pending in your case.

Thank you

From: U.S. Embassy, Abu Dhabi
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، moj21
(2015-08-20 ساعت 17:55)aria802 نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 17:51)behzadsh نوشته:  Thank you for your email. Please be advised that admin processing is still pending.
Thank you
دوستان این جواب ایمیل پیگیری 29 جولای منه که امروز تازه دادن ، اون اپ سر ظهر امروزم واسه این بوده .... جالبه جواب ایمیل سوم پیگیریمو پریروز دادن و جواب اینو که ایمیل دوم پیگیری بوده امروز .... فک کنم پس فردا جواب ایمیل اولیو میدن ..... خلاصه اینکه من هم رو همون اپ ۱۰ اگوست موندگارم فعلا .... تا ببینیم خدا چی مقدر کرده .....

آقا بهزاد این جواب ایمیلتون ادامه نداشت همین یک خط؟ جواب ایمیل من یک خط دیگه داشتDear Sir or Madam,

Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.

Thank you,

IV Unit, Abu Dhabi
بله، همین بود ، ادامه نداشت .....

(2015-08-20 ساعت 17:55)aria802 نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 17:51)behzadsh نوشته:  Thank you for your email. Please be advised that admin processing is still pending.
Thank you
دوستان این جواب ایمیل پیگیری 29 جولای منه که امروز تازه دادن ، اون اپ سر ظهر امروزم واسه این بوده .... جالبه جواب ایمیل سوم پیگیریمو پریروز دادن و جواب اینو که ایمیل دوم پیگیری بوده امروز .... فک کنم پس فردا جواب ایمیل اولیو میدن ..... خلاصه اینکه من هم رو همون اپ ۱۰ اگوست موندگارم فعلا .... تا ببینیم خدا چی مقدر کرده .....

آقا بهزاد این جواب ایمیلتون ادامه نداشت همین یک خط؟ جواب ایمیل من یک خط دیگه داشتDear Sir or Madam,

Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.

Thank you,

IV Unit, Abu Dhabi
بله، همین بود ، ادامه نداشت .....
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-20 ساعت 17:33)m.ghoreishi نوشته:  ورود خودم رو به ماه پنجم تبريك تهنيت عرض ميكنم [WINKING FACE]
خدايى رفتين اونور اب يه دعوتنامه بفرستين مام چشممون به سواحل كاليفرنيا و ميامى بيچ روشن شه، يا على
سیاوش جان خیالت راحت که ویزا میگیری و با هم تو سواحل میامی افتاب میگیریم.
مگه میشه اینهمه راهنمایی کردن دوستان بی اجر و مزد بمونه؟دوست من.
خیالت راحت اماده شو که دقیقه 90هم که شده ویزات اماده هست.

Sent from my GT-I9300I
سایت ابوظبی الان کیس مارو شناخت بعد از نه روز وبرای پنجمین دفعه اپ شدیم.با ارزوی بهترین خبرها.
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، moj21 ، SAMBAR
جالبه که ابوظبی دو تا متن متفاوت واسه جواب نامه پیگیری داده امروز ... یکم سرشون خلوت شده دارن تنوع میدن تو کارشون ... ?
تشکر کنندگان: ali-2015 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، moj21 ، SAMBAR
(2015-08-20 ساعت 15:50)yesorno نوشته:  دهنمو سرویس کردن این سه تا سفارت! هیجدهم ابوظبی فقط آپدیت می کرده این دو روز فقط داره چاپ میکنه ها!!!!!

از کیس که رد میشم آپدیت میشه! چه خبرشونه ایناWink بعد بر می گردم می بینم وضعیت عوض شده!!
آپدیت از ساعت دو تا الان.

فایل فقط کیسایی که AP خوردن.

http://www.pro.uploadpa.com/?file=144006..._20.۸.xlsx

دیروز بعد از فایلی که گذاشتم حدود 30 کیس ایشود شدن! سرعت سفارتا داره به سرعت نور میرسه.

سلام ،خسته نباشید.من این فایل و فایل قبلی که گذاشتید رو نمیتونم دانلود کنم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، yesorno ، moj21 ، SAMBAR
سلام دوستان مهاجرسرایی عزیز
الان ارمنستانم و دیروز پاس خودم و دخترمو دادم سفارت
واقعا الانش که چندروزه و بدون همسرم آمدیم فکرمیکنم چقدر همینش سخته چه برسه وقتی آمریکا را تنها لازم بشه بری
امیدوارم همه کلیر شوید و همسر منم همینطور
برای ماهم دعاکنید Wink
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
Thank you for your email. Please be advised that admin processing is still pending.

خداروشكر. اين دفعه ابوظبي منو آدم حساب كرد و جواب ايميلمو داد. يه up هم نفر اول كيس كه خودم هستم رو به تاريخ ٢٠ آگوست زد. غير از up ١٠ آگوست تنها آپه واقعي من ١٩ مي هست و ارادتمند بر و بچ ١٩ مي هم هستيم.
ولي خوبيش اين بود كه خيالم راحت شد كه از دستم ناراحت نيستن و باهام قهر نكردنBig GrinBig GrinBig Grin
البته جالب اينجاست كه اين جواب ايميل ٢٠ روز پيش من بوده و ايميل ديروزم هنوز مونده جوابش
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: ریحانا ، behzadsh ، ebrahim1e ، Shaft ، hilda60 ، ARSAMNEW ، Memolk ، hamid99 ، Alex 2014 ، mahyaaa ، hamed shayan ، samane1363 ، moj21 ، SAMBAR
در چه صورتی برلی جواب ایمیل اپ نمیزننن

یعنی با کسی که اپ نمیزنن قهرن
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21 ، SAMBAR
من دوست داشتم اینجا دوتاستاره بیادجلوی اسمم نه تو سایت سفارت Cool
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، mahyaaa ، hilda60 ، moj21 ، SAMBAR
(2015-08-20 ساعت 18:21)ریحانا نوشته:  سلام دوستان مهاجرسرایی عزیز
الان ارمنستانم و دیروز پاس خودم و دخترمو دادم سفارت
واقعا الانش که چندروزه و بدون همسرم آمدیم فکرمیکنم چقدر همینش سخته چه برسه وقتی آمریکا را تنها لازم بشه بری
امیدوارم همه کلیر شوید و همسر منم همینطور
برای ماهم دعاکنید Wink

مبارک‌باشه ایشالا ایشونم با ما همگی کلیر میشم .. چی گفتم ؟ خخخخBig Grin
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، hilda60 ، mahyaaa ، Alex 2014 ، farrokh33 ، moj21 ، آزاده_امین ، SAMBAR
(2015-08-20 ساعت 18:22)1362amin1362 نوشته:  Thank you for your email. Please be advised that admin processing is still pending.

خداروشكر. اين دفعه ابوظبي منو آدم حساب كرد و جواب ايميلمو داد. يه up هم نفر اول كيس كه خودم هستم رو به تاريخ ٢٠ آگوست زد. غير از up ١٠ آگوست تنها آپه واقعي من ١٩ مي هست و ارادتمند بر و بچ ١٩ مي هم هستيم.
ولي خوبيش اين بود كه خيالم راحت شد كه از دستم ناراحت نيستن و باهام قهر نكردنBig GrinBig GrinBig Grin
البته جالب اينجاست كه اين جواب ايميل ٢٠ روز پيش من بوده و ايميل ديروزم هنوز مونده جوابش
جالبه همین جواب رو دقیقا برای یه کیس دیگه فرستاده که امروز اپ خورده پس معلومه کاملا هر دفعه یکی ایمیل ها رو چک میکنه و متن خودش رو میزاره Smile

دوستان ابوظبی خسته نباشید اقا یه نگاه به اون اول صف بکنین ما هستیم و چندتا کیس دیگه Rolleyes
(2015-08-20 ساعت 18:25)ملايي نوشته:  در چه صورتی برلی جواب ایمیل اپ نمیزننن

یعنی با کسی که اپ نمیزنن قهرن

يا خداااااا. آره. كسي رو كه دوسش ندارن آپ نمي كننBig GrinBig GrinBig Grin
شوخي كردم. ربطي نداره. حالشو داشته باشن جواب ايميلو مي دن. نداشته باشن هم نمي دن.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، hilda60 ، mahyaaa ، Alex 2014 ، farrokh33 ، moj21 ، آزاده_امین ، SAMBAR
(2015-08-20 ساعت 18:08)behzadsh نوشته:  جالبه که ابوظبی دو تا متن متفاوت واسه جواب نامه پیگیری داده امروز ... یکم سرشون خلوت شده دارن تنوع میدن تو کارشون ... ?

دوست عزیز منم امروز ایمیل زدم و جواب دقیقا مثل شما بود. کلا این مفهوم رو داشت " یکم صب کنین داریم رو کیس تون کار میکنیم"
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

من نمیدونم این آپدیت ها یعنی چی
آپدیت نمیشدیم یه دردسر آپدیت شدیم یه دردسر دیگه!!
بابا کلیر کنید دیگه ای بابا ای بابا
دوستان همسر من به تاریخ امروز دوباره آپدیت شد بدون OR
دقیق نمیدونم چه ساعتی بود ولی تا تا ساعت چهارو نیم پنج به وقت ایران که دیدیم هیچ آپدیتی نداشتیم
دوستان نظری دارید؟؟
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان