کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
اوضاع من از خودت بهتر نیست منم بعید میدونم کلیر بشم
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: mahyaaa ، 1362amin1362 ، ریحانا ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
اقای مدیر
شما خبرت درست از اب دراد این ++++ ها رو هر روز 10 بار بزن از اسکرول کردن که نمیمیریم Smile

اینم از امروز ایروان که هیچ کاری نکرد فکر کنم ابوظبی و انکارا هم که نکردن باید به روز امریکا خوش باشیم الان ساعت 9 اونهاست و چایی و صبحانه اشون خوردن میرن پای کامپیوتر که کلیرها رو تیک بزنن Smile
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-08-20 ساعت 17:16)yesorno نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 17:08)ملايي نوشته:  خوب دوستان ما که رو اپ دهم موندیم چی میشیم...اسا تید نظری دارن راجب ما

من خودمم بعد مصاحبه تا الان همون آپ دهم رو زورکی خوردم همون جا کنار خودت موندم غصه نخور سوت بلبلی بزن Big Grin

ویزا فراوونه اما من از کلیر شدن خودم دلم مطمئن نیست قیدشو زدم ایشالا همتون اون ور آب واسم دست تکون بدین Wink کلیرم بشم پول بلیطشو ندارم که برم Big Grin

اصلا نبینم ناامید باشی ها
من امروز یک نفر استخدام رسمی ن ا ج ا دیدم ۵۰ روزه کلیر شده !! مطمعنم کلی هامون نا آخر آگوست بقیش هم تا سپتامبر به امید خدا کلیر میشیم
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
دوستان ایروان کارش امروز تموم شد و همه مصاحبه های آگوست تماما انجام شد
7643 1 نفر READY
7646 3 نفر AP
7649 2 نفر AP
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
ورود خودم رو به ماه پنجم تبريك تهنيت عرض ميكنم ?
خدايى رفتين اونور اب يه دعوتنامه بفرستين مام چشممون به سواحل كاليفرنيا و ميامى بيچ روشن شه، يا على
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
دوستان
کسی میدونه که امسال 5000 ویزای مال NACARA که در سال 2014 بود را داریم یا خیر؟ اگه داشته باشیم که خوب یک کم بد میشه ولی اگه نداشته باشیم مگه اینها بخوان مردم ازاری کنن که به همه ایرانیها ویزا ندن چون توی کل دنیا سر جمع میشه حدود 52500 تا یعنی در بهترین حالت هم به سقف 55000 نمیرسند ولی اگه یه سهمیه 5000 تایی برای NACARA داشته باشن اونموقع میتونیم بگیم حدود 2500 تا ویزا کم میاد برای تمام کاندیداهای واجد شرایط
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: mahyaaa ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، violets ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-20 ساعت 17:27)ملايي نوشته:  اوضاع من از خودت بهتر نیست منم بعید میدونم کلیر بشم

به امید خدا همه کلیر میشن
تشکر کنندگان: mahyaaa ، 1362amin1362 ، ریحانا ، hamid99 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، hamed shayan ، moj21 ، A2000
سایت ابوظبی الان کیس مارو شناخت بعد از نه روز وبرای پنجمین دفعه اپ شدیم.با ارزوی بهترین خبرها.
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
تشکر کنندگان: ehsan_pars ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، hamed shayan ، moj21
(2015-08-20 ساعت 17:33)m.ghoreishi نوشته:  ورود خودم رو به ماه پنجم تبريك تهنيت عرض ميكنم ?
خدايى رفتين اونور اب يه دعوتنامه بفرستين مام چشممون به سواحل كاليفرنيا و ميامى بيچ روشن شه، يا على
ما هم اپیدتهامون مثل شما بوده( 4 5 تا پشت سر هم و دیگر هیچ) ولی ما توی ژولای بودیم خدا کنه که کمکاری نکنن
تشکر کنندگان: mahyaaa ، m.ghoreishi ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، hamid99 ، Alex 2014 ، moj21 ، آزاده_امین
(2015-08-20 ساعت 17:27)ملايي نوشته:  اوضاع من از خودت بهتر نیست منم بعید میدونم کلیر بشم
عزیز من طرف سپتامبر قراره بره مصاحبه امید داره
بچه ها اکتبر رفتن امید دارن
شما چی میگی ها! Wink
[emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji25]
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
Thank you for your email. Please be advised that admin processing is still pending.
Thank you
دوستان این جواب ایمیل پیگیری 29 جولای منه که امروز تازه دادن ، اون اپ سر ظهر امروزم واسه این بوده .... جالبه جواب ایمیل سوم پیگیریمو پریروز دادن و جواب اینو که ایمیل دوم پیگیری بوده امروز .... فک کنم پس فردا جواب ایمیل اولیو میدن ..... خلاصه اینکه من هم رو همون اپ 10 اگوست موندگارم فعلا .... تا ببینیم خدا چی مقدر کرده .....
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، moj21 ، آزاده_امین
(2015-08-20 ساعت 17:41)ملايي نوشته:  [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji25]
اقا شما تا 8 سپتامبر تازه میشه دو ماه تمام و خیلی شانس داری نگو این حرفها رو اصلا خوب نیست
ما شرایطمون از شما بدتره امسال امریکایی ها دارن جبران پارسال رو میکنن
سرعت کار سفارت انکارا خوب رفته بالا!دفعه پیش 10 روز طول کشید جواب ایمیل رو بدن! اما دیروز ساعت 5 ایمیل زدم
الان این جواب رو دادن!
Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. It is a multi agency process and our office does not have any control over it. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، moj21
(2015-08-20 ساعت 17:51)behzadsh نوشته:  Thank you for your email. Please be advised that admin processing is still pending.
Thank you
دوستان این جواب ایمیل پیگیری 29 جولای منه که امروز تازه دادن ، اون اپ سر ظهر امروزم واسه این بوده .... جالبه جواب ایمیل سوم پیگیریمو پریروز دادن و جواب اینو که ایمیل دوم پیگیری بوده امروز .... فک کنم پس فردا جواب ایمیل اولیو میدن ..... خلاصه اینکه من هم رو همون اپ ۱۰ اگوست موندگارم فعلا .... تا ببینیم خدا چی مقدر کرده .....

آقا بهزاد این جواب ایمیلتون ادامه نداشت همین یک خط؟ جواب ایمیل من یک خط دیگه داشتDear Sir or Madam,

Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.

Thank you,

IV Unit, Abu Dhabi
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، mahyaaa ، moj21 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان