کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-21 ساعت 16:19)ebrahim1e نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 15:16)SAMBAR نوشته:  [عکس: untitled.png]

این هم ازلیستی که نهایتا تا ۱ماه دیگه کلیر میشن

سلام
ممنون بابت این همه انرژی مثبت
من این عکس را save کردم با اجازتون و یادگاری نگه میدارمش واسه اینکه هر وقت خاستم یاد حسی که در این روزهای انتظار دارم بیفتم بهش نگاه کنم
انشالله همه افرادی که اینجا هستند و نیستند کلیر بشن تا با خاطره خوبی در آینده به این عکس نگاه کنیم
بازم ممنون

آقا marmad نیستش کاش بود یک هورای بلند خودش میکشید
یک خط روی marmad بکشید که کلیر شد
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، bahar101 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، mahyaaa ، آزاده_امین ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-08-21 ساعت 15:16)SAMBAR نوشته:  [عکس: untitled.png]

این هم ازلیستی که نهایتا تا ۱ماه دیگه کلیر میشن

خيليي عالي بود! من ميگم همين ليستو ايميل كنيم واسه سفارتا بلكه شرمنده بشن زودتر يه كاري كنن!

Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
(2015-08-21 ساعت 15:03)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 15:02)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 15:00)SAMBAR نوشته:  خانم من یه لیست ۵۰نفری از بچه ها رو نوشته چسبونده به در یخچال و هر لحظه که از جلوش رد میشه دعا میکنه که بچه ها کلیر بشن.

منم هستم ؟؟؟

بله شما نفر سوم لیستی بعد از امین.

اسم همه بچه ها هست حتی نصفه نیمه ها.لیدا خانم و هیلدا خانم شما هم هستید نگران نباشین.

ما رو هم دعا كنيد لطفا
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، SAMBAR ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-08-21 ساعت 11:11)khalilkhah نوشته:  تعداد کیس های منتظر در سفارت ابوظبی:
[عکس: _افراد_کلیر_شده_در_ابوظبی.jpg]
در ارتباط با این جدول نکات ذیل را باید مد نظر داشت:
۱) فایل های نصفه نیمه در آمار وارد نشده
۲) کلیرهای ماه آگست را بیشتر به عنوان یک ضربه گرفته و وارد آمار نشده
۳) برای سه ماه اول سال هم فقط یک کیس باقی مانده

آقای خلیلخواه عزیز از زحمات بی وقفه تان در ارائه آمار و اطلاعات سفارتخانه ها و روند کلیرنس کیس ها بینهایت سپاسگزارم.
فقط جهت تصحیح عرض کنم برای سه ماه اول مصاحبه در ابوظبی، بیش از یک کیس باقی مونده که همسر من هم با 250 روز انتظار یکی از اوناست. همچنین همسر خانم زارع با 250 روز انتظار.
با آرزوی موفقیت برای همگی
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، m.ghoreishi ، bahar101 ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21
اقا ما رو که کلیر نمیکنن لااقل یه اپ بزنن دلمون خوش شه توی صفیم
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: Aliz12363 ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، دریای خروشان ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21
کیس 7634 بد جور داره بوی کلیری ازش میاد الان آپ شد و فقط هم نفر اصلی آپ شد احتما تا دوشنبه کلیر میشه
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
وای خدا شکرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابچه ها شوهرم کلیر شد فقط دارم با گریه خوشحالی براتون اینو مینوسم نمیدونید چه حالی هستم به قول هیلدا جون خدا هیچ خانواده ای رو از هم دور نکنه فکر کنم یکی دیگه از اون دو تا هم هیلدا یا لیدا باشند کمتر از یک ساعته اعلام شده
خدا قسمت تمام عزیزان منتظر در این سایت بکنه ولی بدونید من همچنان از صمیم قلب برای همتون دعا
ولی همه خواهشا امیدوار باشید و منتظر اعلام کیستون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:**47//نفرات کیس:4نفر//تاریخ تکمیل فرم ها:8july//تاریخ کارنت:9February//دریافت نامه دوم:24February//تاریخ مصاحبه :14April//محل مصاحبه : ایروان //نتیجه مصاحبه:نفر اصلی و فرزندان یکضرب وهمسرم کلیرینس آپدیت ها 17Aprilو19Mayو فقط نفر اصلی16July - تمام اعضای کیس 18 آگوست- 20 آگوست فقط شخص AP- کل اعضا 21 آگوست (با OR)-شکر خدا کلیر 21 آگوست:
(2015-08-21 ساعت 17:01)مریم معینی نوشته:  وای خدا شکرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابچه ها شوهرم کلیر شد فقط دارم با گریه خوشحالی براتون اینو مینوسم نمیدونید چه حالی هستم به قول هیلدا جون خدا هیچ خانواده ای رو از هم دور نکنه فکر کنم یکی دیگه از اون دو تا هم هیلدا یا لیدا باشند کمتر از یک ساعته اعلام شده
خدا قسمت تمام عزیزان منتظر در این سایت بکنه ولی بدونید من همچنان از صمیم قلب برای همتون دعا
ولی همه خواهشا امیدوار باشید و منتظر اعلام کیستون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خیلی خیلی مبارکتون باشه ایشالا همیشه گریه هاتون از شادی باشه SmileSmileSmile
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
(2015-08-21 ساعت 17:01)مریم معینی نوشته:  وای خدا شکرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
من که همون موقع خبر دادم خانم مثل اینکه خواب ظهر جمعه بود ها
حالا یک کم از مشخصات بگید سربازی شغل و .... که ما ببینم چند چندیم
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، bahar101 ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، 2015reza ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21
عزیز دلم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم. ما 3رقنی هستیم ان شاالله هیلدا باشه تا از نگرانی در بیاد بعدش نوبت ما هست دیگه به امید حق

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
دوستان
28 ژولای ها هوای همو داشته باشیم هر کی اپ شد اینجا خبر بده

خدارو شكر خدارو شكـــر، هووووورررررا برا شما و اپريليهاى ايروان
تبريكات مخصوص مارو پذيرا باشيد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-08-21 ساعت 15:43)mahyaaa نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 13:47)khalilkhah نوشته:  کیس 2015AS6040 هم احتمالا کلیر شده

کیس 2015AS6050 از بچه های جولای آنکارا کلیر شد

آقاي خليلخواه عزيز ضمن تشكر از زحمتهاي بيشمارتون اين اطلاعات را از ceac بدست آورديد؟

(2015-08-21 ساعت 15:38)ali_bf1 نوشته:  دوستان یه سوالی واسم پیش اومده.مگه تمام پرونده ما توی واشنگتن بررسی نمیشه و بعدش توی سایت اپدیت میکنن پس نقش سفارت ها چیه این وسط که ما میگیم فرضا انکارا بد کار کرد ابوظبی خوب بود!میخواستم نظرتون رو بدونم.مرسی

اين سوال منم هست !!
از اینجا
https://turkey.usembassy.gov/iv_status_check.html
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: SAMBAR ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21 ، AliReza.Sh
(2015-08-21 ساعت 16:19)asal1372 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 14:02)khalilkhah نوشته:  و شماره 2015AS6290 همچنین

آقاي خليل خواه با آرزوي كلير شدن هر چه سريعتر شما كاشكي بين ما ٢٠١٦ ها هم يك نفر مثل شما باشه كه اينجوري هممون رو ساپرت كنه

شما دعا کن ما کلیر شیم, خودم در خدمتمBig Grin
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان