کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید بفهمم آپدیتی که کیسم میخوره مربوط به خودم هست یا همسرم؟ اگر هم که سیکرته که هیچی.با تشکر
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: SAMBAR ، ARSAMNEW ، sunn789 ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-08-21 ساعت 17:15)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 17:01)مریم معینی نوشته:  وای خدا شکرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابچه ها شوهرم کلیر شد فقط دارم با گریه خوشحالی براتون اینو مینوسم نمیدونید چه حالی هستم به قول هیلدا جون خدا هیچ خانواده ای رو از هم دور نکنه فکر کنم یکی دیگه از اون دو تا هم هیلدا یا لیدا باشند کمتر از یک ساعته اعلام شده
خدا قسمت تمام عزیزان منتظر در این سایت بکنه ولی بدونید من همچنان از صمیم قلب برای همتون دعا
ولی همه خواهشا امیدوار باشید و منتظر اعلام کیستون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خدارو شكر خدارو شكـــر، هووووورررررا برا شما و اپريليهاى ايروان
تبريكات مخصوص مارو پذيرا باشيد

آقای قریشی عزیز ممنونم من مطمئنم شما هم به زودی هورا خواهید کشید بجه ها مطمئنم امسال سال خوبی برای لاتاریها همتون کلیرید++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:**47//نفرات کیس:4نفر//تاریخ تکمیل فرم ها:8july//تاریخ کارنت:9February//دریافت نامه دوم:24February//تاریخ مصاحبه :14April//محل مصاحبه : ایروان //نتیجه مصاحبه:نفر اصلی و فرزندان یکضرب وهمسرم کلیرینس آپدیت ها 17Aprilو19Mayو فقط نفر اصلی16July - تمام اعضای کیس 18 آگوست- 20 آگوست فقط شخص AP- کل اعضا 21 آگوست (با OR)-شکر خدا کلیر 21 آگوست:
(2015-08-21 ساعت 16:40)APOLO5321 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 11:11)khalilkhah نوشته:  تعداد کیس های منتظر در سفارت ابوظبی:
[عکس: _افراد_کلیر_شده_در_ابوظبی.jpg]
در ارتباط با این جدول نکات ذیل را باید مد نظر داشت:
۱) فایل های نصفه نیمه در آمار وارد نشده
۲) کلیرهای ماه آگست را بیشتر به عنوان یک ضربه گرفته و وارد آمار نشده
۳) برای سه ماه اول سال هم فقط یک کیس باقی مانده

آقای خلیلخواه عزیز از زحمات بی وقفه تان در ارائه آمار و اطلاعات سفارتخانه ها و روند کلیرنس کیس ها بینهایت سپاسگزارم.
فقط جهت تصحیح عرض کنم برای سه ماه اول مصاحبه در ابوظبی، بیش از یک کیس باقی مونده که همسر من هم با 250 روز انتظار یکی از اوناست. همچنین همسر خانم زارع با 250 روز انتظار.
با آرزوی موفقیت برای همگی

اینها فکر کنم نصفه نیمه باشند, که ما گفتیم که نصفه نیمه ها را تو آمار نمیاریم, چون اونها هم به نوعی کلیر محسوب می شند. اگر انجوری بخواهیم حساب کنیم چهار کیس مونده
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-21 ساعت 17:22)مریم معینی نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 17:01)مریم معینی نوشته:  وای خدا شکرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابچه ها شوهرم کلیر شد فقط دارم با گریه خوشحالی براتون اینو مینوسم نمیدونید چه حالی هستم به قول هیلدا جون خدا هیچ خانواده ای رو از هم دور نکنه فکر کنم یکی دیگه از اون دو تا هم هیلدا یا لیدا باشند کمتر از یک ساعته اعلام شده
خدا قسمت تمام عزیزان منتظر در این سایت بکنه ولی بدونید من همچنان از صمیم قلب برای همتون دعا
ولی همه خواهشا امیدوار باشید و منتظر اعلام کیستون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

آقای قریشی عزیز ممنونم من مطمئنم شما هم به زودی هورا خواهید کشید بجه ها مطمئنم امسال سال خوبی برای لاتاریها همتون کلیرید++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مباركه
لطفا شرايط همسرتون رو اعلام كنيد ( سربازي)
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
(2015-08-21 ساعت 17:26)Shaft نوشته:  

مباركه
رشته و محل کار

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: SAMBAR ، ARSAMNEW ، دریای خروشان ، sunn789 ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21
ابوظبي انگار. قصد نداره تكليف ١٠اگستي ها روشن كنه!!اينا كه ميخواستن ظرفيت صدور ويزا رو بالا ببرن تو اين١١روز چند تا ويزا صادر شده؟
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
تشکر کنندگان: aria802 ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، شیدا، 1367 ، SAAM_60 ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-08-21 ساعت 17:34)houshym نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 17:26)Shaft نوشته:  

مباركه
رشته و محل کار

همسر من سربازی س پ ا ه بودند ولی رشتشون حساس نبود رشته مهندسی کشاورزی و کارشون هم تولید گل و گیاه
کیس نامبر:**47//نفرات کیس:4نفر//تاریخ تکمیل فرم ها:8july//تاریخ کارنت:9February//دریافت نامه دوم:24February//تاریخ مصاحبه :14April//محل مصاحبه : ایروان //نتیجه مصاحبه:نفر اصلی و فرزندان یکضرب وهمسرم کلیرینس آپدیت ها 17Aprilو19Mayو فقط نفر اصلی16July - تمام اعضای کیس 18 آگوست- 20 آگوست فقط شخص AP- کل اعضا 21 آگوست (با OR)-شکر خدا کلیر 21 آگوست:
(2015-08-21 ساعت 08:50)houshym نوشته:  دوستان
یک بار دیگر با قاطعیت اینجا اعلام میکنم که کل افراد واجد شرایط در دنیا 63360 نفر هستند که از این تعداد تا ما ژون حدود 7987 نفر و تا ماه ژولای 8497 و تا ما اگوست 9077 نفر به مصاحبه نرفته اند ( البته احتمالا در ماه سپتامبر هم به عدد 9600 نفر میرسیم) بنابراین اگر ملاک را ماه ژولای بگیریم و کیسهای قبل از ان که مصاحبه نرفته اند را دیگر فرض کنیم که نمیروند در کل 55163 نفر کل افرادی هستند که میتوانند ویزا بگیرند
لذا فقط و فقط و فقط دعا کنیم که پروسه AP ما ایرانی ها تمام شود مابقی حل است

رتبه فراموش نشود
من شنیدم ۵۰۰۰ تا شو باید کم کنیم، یعنی سهمیه ۵۰۰۰۰ تا داریم بجای ۵۵۰۰۰ تا درسته؟

(2015-08-21 ساعت 08:50)houshym نوشته:  دوستان
یک بار دیگر با قاطعیت اینجا اعلام میکنم که کل افراد واجد شرایط در دنیا 63360 نفر هستند که از این تعداد تا ما ژون حدود 7987 نفر و تا ماه ژولای 8497 و تا ما اگوست 9077 نفر به مصاحبه نرفته اند ( البته احتمالا در ماه سپتامبر هم به عدد 9600 نفر میرسیم) بنابراین اگر ملاک را ماه ژولای بگیریم و کیسهای قبل از ان که مصاحبه نرفته اند را دیگر فرض کنیم که نمیروند در کل 55163 نفر کل افرادی هستند که میتوانند ویزا بگیرند
لذا فقط و فقط و فقط دعا کنیم که پروسه AP ما ایرانی ها تمام شود مابقی حل است

رتبه فراموش نشود
من شنیدم ۵۰۰۰ تا شو باید کم کنیم، یعنی سهمیه ۵۰۰۰۰ تا داریم بجای ۵۵۰۰۰ تا درسته؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: SAMBAR ، ARSAMNEW ، دریای خروشان ، sunn789 ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-08-21 ساعت 15:42)houshym نوشته:  اقا ایروان جواب جدید داد
2015AS4243

2015AS4192

2015AS4708
هر کی هست مبارکش باشه جایزه ما فراموش نشه

مررررررسییییییی دوستان! هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ما هم کلیر شدیم!
به امید کلیر شدن همه دوستان Smile
خدایا شکرتتتتت
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
(2015-08-21 ساعت 15:29)2015reza نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 11:43)sasanoush نوشته:  دوستان تورو بخدا یکی جواب سوال بالای مارو بده فرق آپدیت سفارت با سیس چی وچرا یکیشون مارو آپدیت کرده ۲۰ولی سیس نکرده ممنونم اگه جواب بدید.

دوست عزيزم، سايت سيس وقتي آپديت ميشه كه پرونده شما يه تكوني بخوره. مثلا يه استعلامي بشه، يا جواب استعلامي بياد يه يه ايميا فرستاده بشه. اين تكون ميتونه از طرف سفارت و يا واشنگتن باشه.
سايت سفارت آپديت كيس شما رو نشون نمي ده، بلكه نشونگر تاريخ آپديت وبسايت سفارت هست. مثلا اگه ١٠ آگوست رو نشون بده، يعني سايت سفارت در صفحه اعلام كلير ها در ١٠ آگوست، آپديت شده و اصلا به پرونده شما ربطي نداره.
اوني كه مهم هست و ما اينجا مرتب در موردش صحبت مي كنيم آپ سيس هست و نه سفارت.
اون سايت سفارت فقط وقتي ارزش داره كه بخواييد ببينيد كلير شديد يا نه. اميد وارم جواب سوالتون رو داده باشم.
با سلام ممنونم از پاسختون بالاخره کسی جواب مارو هم داد بازم ممنونم .
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس
(2015-08-21 ساعت 15:16)SAMBAR نوشته:  [عکس: untitled.png]

این هم ازلیستی که نهایتا تا ۱ماه دیگه کلیر میشن

چه دل بزرگی دارن همسرتون؛ خدا ایشالا به خاطر این دل بزرگ بهترین اتفاق ها رو براتون رقم بزنه RolleyesRolleyesRolleyesRolleyes
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
(2015-08-21 ساعت 17:54)Marmad نوشته:  
2015AS4243

2015AS4192

2015AS4708

مررررررسییییییی دوستان! هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ما هم کلیر شدیم!
تبریک فراوان دوست عزیز هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
منتظر خبرهای خوب از تمام دوستان عزیز دیگر هستیم
خدایا شکرتتتتت
(2015-08-21 ساعت 17:59)Marmad نوشته:  

چه دل بزرگی دارن همسرتون؛ خدا ایشالا به خاطر این دل بزرگ بهترین اتفاق ها رو براتون رقم بزنه RolleyesRolleyesRolleyesRolleyes

مباركه
شما هم لطفا شرايتطون رو بزاريد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
(2015-08-21 ساعت 17:54)Marmad نوشته:  
2015AS4243

2015AS4192

2015AS4708

ما هم کلیر شدیم!
خدایا شکرتتتتت

ما اينقدر ديديم دوستان كلير شدن فكر ميكنم كلير شدن وجود خارجى نداره!! يه چيزى تو فضاى مجازيه فقط!
مباركه رفيق، حالا اگه تو فضاى حقيقى هم هستيد كه بريد حالشو ببريد [emoji16]
خدايى مجازى نيستين؟! [emoji12][emoji12][emoji12]

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)

من دوبار کلیرمیشم Smile احتمالا سفارت برام مصاحبه دوم میزاره Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان