کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
پایان مرداد را برایتان اینگونه آرزو میکنم :
خدایا گوشه چشمی از تو کافیست تا
هر رنجی به رحمت..
هر غصه ای به شادی ..
هر بیماری به سلامتی ..
هر گرفتاری به اسایش واسانی ..
هر فراقی به وصل ..
هر قهری به اشتی ..
هر زشتی به زیبایی ..
هر تاریکی به نور ..
هر ناممکنی به قدرت لایزال خودت ..
تبدیل شود پروردگارا تمام وجود و هستیما ن را .
.ارزوهایمان را
غرق محبت و نگاه گرمت بفرما..
به امید خوشحالی تمام منتظرین این فروم تا اخر همین هفته
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
(2015-08-22 ساعت 01:35)asal1372 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 17:21)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 16:19)asal1372 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 14:02)khalilkhah نوشته:  و شماره 2015AS6290 همچنین

آقاي خليل خواه با آرزوي كلير شدن هر چه سريعتر شما كاشكي بين ما ٢٠١٦ ها هم يك نفر مثل شما باشه كه اينجوري هممون رو ساپرت كنه

شما دعا کن ما کلیر شیم, خودم در خدمتمBig Grin

من هر لحظه دارم براي همتون دعا مي كنم زودتر كلير بشيد انشاالله

اقای خلیل خواه من با این که شناختی بهتون ندارم ولی به جان دخترم نمیدونم چرا هر وقت حالت نماز هستم شما اسمتون میاد به زبونم واقای شفت اگه اشتباه نکنم تیچر واقای قریشی بخدا ....دعاگوتونم ...و مطمینا کلیر میشد

(2015-08-22 ساعت 01:35)asal1372 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 17:21)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 16:19)asal1372 نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 14:02)khalilkhah نوشته:  و شماره 2015AS6290 همچنین

آقاي خليل خواه با آرزوي كلير شدن هر چه سريعتر شما كاشكي بين ما ٢٠١٦ ها هم يك نفر مثل شما باشه كه اينجوري هممون رو ساپرت كنه

شما دعا کن ما کلیر شیم, خودم در خدمتمBig Grin

من هر لحظه دارم براي همتون دعا مي كنم زودتر كلير بشيد انشاالله

اقای خلیل خواه من با این که شناختی بهتون ندارم ولی به جان دخترم نمیدونم چرا هر وقت حالت نماز هستم شما اسمتون میاد به زبونم واقای شفت اگه اشتباه نکنم تیچر واقای قریشی بخدا ....دعاگوتونم ...و مطمینا کلیر میشد
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
(2015-08-22 ساعت 10:37)kimfar نوشته:  سلام.. دوستان امیدوارم و از خدای بزرگ میخوام که هممون تکرار میکنم هممون اسم نمیارم چون همه منتظریم هممون کلیر بشیم تو این چند روزه...چون من دیگه بریدم داغون داغونم...???...و یه چیزی بچه ها دعا میکنید برای همه دعا کنید اسم نیارید چون شاید یکی باشه اینجا چیزی ننویسه ولی ماههاست منتظر اونوقت دلش میگیره پس وقتی دعا میکنید اسم نیارید برای همه دعا کنید...در ضمن خانواده هایی که یکیشون ویزا گرفتن چرا اینقدر نا شکری میکنن دلشون بزارن پیش بچه هایی که الان ۷ یا ۸ ماه منتظرن و آرزو داشتن اقلا یکیشون ویزا رو بگیره...شماها باز مطمئن هستید یکیتون میره و شما هم صد در صد خواهید رفت پس اینقدر نا شکری نکنید....ببخشید زیاد حرف زدم امروز خیلی حالم خراب???????

واقعا گل گفتی ما الان به داشتن یکدونه ویزا هم راضی هستیم ، آفیسر به هممون ap داد
اگه یکدونه ویزا داشتیم میرفتیم پاس سفید میگرفتیم برمیگشتیم ایران بعد از دوسال با خانواده همه میرفتبم ، سختیش فقط یکی دو ماهه
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
سلام
ایروان بد جور گیر داده اول آگوستیهایی که پروندشون سبک هست را کلیر کنه بعد بره سراغ بقیه
کیسهای زیر که در اگوست مصاحبه شده اند
دوشنبه کلبر میشن
7570
7589
7605
7634
و احنمال دارد 7608 و 7606 هم کلیر شوند شاید آپ 21 آگوست بخاطر نزدیک بودن مصاحبشون باشه (17 آگوست مصاحبه داشته اند)
به hamedshayan عزیز هم پیشاپیش تبریک میگم و از همین الان هوووووووووووووووووووورا برات میکشیم
موفق باشید به امید دوشنبه ای پر از کلیری
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
(2015-08-22 ساعت 11:10)aria802 نوشته:  
(2015-08-22 ساعت 10:37)kimfar نوشته:  سلام.. دوستان امیدوارم و از خدای بزرگ میخوام که هممون تکرار میکنم هممون اسم نمیارم چون همه منتظریم هممون کلیر بشیم تو این چند روزه...چون من دیگه بریدم داغون داغونم...???...و یه چیزی بچه ها دعا میکنید برای همه دعا کنید اسم نیارید چون شاید یکی باشه اینجا چیزی ننویسه ولی ماههاست منتظر اونوقت دلش میگیره پس وقتی دعا میکنید اسم نیارید برای همه دعا کنید...در ضمن خانواده هایی که یکیشون ویزا گرفتن چرا اینقدر نا شکری میکنن دلشون بزارن پیش بچه هایی که الان ۷ یا ۸ ماه منتظرن و آرزو داشتن اقلا یکیشون ویزا رو بگیره...شماها باز مطمئن هستید یکیتون میره و شما هم صد در صد خواهید رفت پس اینقدر نا شکری نکنید....ببخشید زیاد حرف زدم امروز خیلی حالم خراب???????

واقعا گل گفتی ما الان به داشتن یکدونه ویزا هم راضی هستیم ، آفیسر به هممون ap داد
اگه یکدونه ویزا داشتیم میرفتیم پاس سفید میگرفتیم برمیگشتیم ایران بعد از دوسال با خانواده همه میرفتبم ، سختیش فقط یکی دو ماهه

واقعا درسته كاش ما هم يه دونه ويزا داشتيم
٢٠١٥، ايالت تگزاس، شهر دالاس
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، Alex 2014 ، satan ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، babak90 ، SAMBAR ، moj21 ، mahyaaa ، Pariba ، A2000
سلاااااااااااااااااااااااااااااااام و یه عالمه آرزوهای خوب و امرژی مثبت برای همه منتظران کلیر و ویزا Smile
با تمام وجود و از صمیم قلب دعا میکنم امروز و چند روز آینده برای هممون پر از شادی و خبرای خوب و کلیر شدن باشه
( میدونم امروز شنبه ست و تعطیلات ولی شاید دلشون سوخته باشه و اضافه کاری کنن D: )
برای همتون دعا میکنم و واقعا با دعاهای شما برای خودم و بقیه انرژی میگیرم.
خدایاااااااااا همه بچه های مهاجرسرا رو کلیر کن و برسونشون به ویزا من و همسر رو هم همینطور (بعد از 275 روز انتظار)
Smile
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
(2015-08-22 ساعت 11:26)ebrahim1e نوشته:  سلام
ایروان بد جور گیر داده اول آگوستیهایی که پروندشون سبک هست را کلیر کنه بعد بره سراغ بقیه
دوشنبه کلبر میشن
7570
7589
7605
7634
و احنمال دارد 7608 و 7606 هم کلیر شوند شاید آپ 21 آگوست بخاطر نزدیک بودن مصاحبشون باشه (17 آگوست مصاحبه داشته اند)
به hamedshayan عزیز هم پیشاپیش تبریک میگم و از همین الان هوووووووووووووووووووورا برات میکشیم
وااااااااااااای دوست عزیز شماره منم تو لیست شماست یعنی واقعا میشه همسره من دوشنبه کلیر بشه؟؟؟؟؟؟؟
البته ما 13Augustمصاحبه داشتیم؟
Case number:7605
Interview:13 August
Embassy:yeravan
Updates:14,18,21.28
10،11،14Sep
درود بر دوستان
آرسام جان آفرین داداش ، مثبت باشید تا در زندگیتان نمود پیدا کند .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
تشکر کنندگان: SAMBAR ، hamed shayan ، 1362amin1362 ، دریای خروشان ، ARSAMNEW ، moj21 ، mahyaaa ، hilda60 ، A2000
(2015-08-22 ساعت 10:20)samirakn نوشته:  مردی از میان جمع بلند شد و گفت: چه کنیم که دعایمان مستجاب شود؟

حضرت پاسخ داد: با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید.

مرد متعجب و ناراحت گفت: یا رسول الله (ص) همه ما زبانی آلوده به گناه داریم!

حضرت فرمودند: زبان تو برای تو گناه کرده است نه برای برادر تو . پس زبان تو نسبت به برادرت بی‌گناه است و زبان او نسبت به تو .
برای یکدیگر دعا کنید تا مستجاب شود.
ممنون بابت متن زیباتون
شما سمیرا خانجان هستین؟
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، moj21 ، mahyaaa ، 2015reza
(2015-08-22 ساعت 11:37)r.f.h نوشته:  
دوشنبه کلبر میشن
7570
7589
7605
7634
وااااااااااااای دوست عزیز شماره منم تو لیست شماست یعنی واقعا میشه همسره من دوشنبه کلیر بشه؟؟؟؟؟؟؟
البته ما 13Augustمصاحبه داشتیم؟

اکه ap بخاطر سربازی ارتش بوده 100 % کلیره و شک نکن
سربازی ارتش؟؟؟؟؟
شما و کیس 7589هر دو 13 آگوست داشتین
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
سلام دوستان
برای پیکاپ ویزا برای کیس لاتاری چه مدارکی لازم است؟
آیا لازم است توی سایت خاصی ریجیستر کنیم ؟
توی شیراز چه آژانسی با مورد لاتاری آشنایی داره؟
تشکر از توجه شما
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، Alex 2014 ، satan ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، moj21 ، mahyaaa
(2015-08-22 ساعت 10:20)samirakn نوشته:  مردی از میان جمع بلند شد و گفت: چه کنیم که دعایمان مستجاب شود؟

حضرت پاسخ داد: با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید.

مرد متعجب و ناراحت گفت: یا رسول الله (ص) همه ما زبانی آلوده به گناه داریم!

حضرت فرمودند: زبان تو برای تو گناه کرده است نه برای برادر تو . پس زبان تو نسبت به برادرت بی‌گناه است و زبان او نسبت به تو .
برای یکدیگر دعا کنید تا مستجاب شود.
کلا تلاش بنده برای ایجاد انرژی مثبت و توصیه به دوستان برای دعا در حق همه برو بچه های خوب این سایت همینه دیگه .بابا همدیگه رو دعا کنید و از خدا خالصانه بخواهید کمکمان کند .باسپاس فراوان از سمیرا
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
[/align]
دوشنبه کلبر میشن
7570
7589
7605
7634

ابی جان داداش گلم درود و سپاس ، اول به کلیر شدگان لیست بالا پیشاپیش تبریک عرض میکنم .و یک حدسی می زنم که این هفته بچه های آپ خورده 28 جولای سفارت ایروان آماده باشند چون روند بررسی تا22 جولای پیش رفته ، فکر میکنم به احتمال زیاداین هفته آپ های طلایی رو بخورند .
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
[/align]
(2015-08-22 ساعت 11:31)sinapco نوشته:  
(2015-08-22 ساعت 11:10)aria802 نوشته:  
(2015-08-22 ساعت 10:37)kimfar نوشته:  سلام.. دوستان امیدوارم و از خدای بزرگ میخوام که هممون تکرار میکنم هممون اسم نمیارم چون همه منتظریم هممون کلیر بشیم تو این چند روزه...چون من دیگه بریدم داغون داغونم...[emoji22][emoji22][emoji22]...و یه چیزی بچه ها دعا میکنید برای همه دعا کنید اسم نیارید چون شاید یکی باشه اینجا چیزی ننویسه ولی ماههاست منتظر اونوقت دلش میگیره پس وقتی دعا میکنید اسم نیارید برای همه دعا کنید...در ضمن خانواده هایی که یکیشون ویزا گرفتن چرا اینقدر نا شکری میکنن دلشون بزارن پیش بچه هایی که الان ۷ یا ۸ ماه منتظرن و آرزو داشتن اقلا یکیشون ویزا رو بگیره...شماها باز مطمئن هستید یکیتون میره و شما هم صد در صد خواهید رفت پس اینقدر نا شکری نکنید....ببخشید زیاد حرف زدم امروز خیلی حالم خراب[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]

واقعا درسته كاش ما هم يه دونه ويزا داشتيم

خدا كنه زودتر اين مرحله بگذره براي من ديگه اين مهم نيست كه كلير بشم فقط بگن آره يا نه چون ديگه فكر كردن به اين موضوع به مدت ١٠ ماه واقعاً شكنجه است خدايا تكليف همه ي كساني كه شرايطشون مشابه من هست رو روشن كن [emoji120]

منم کاملا با شما موافقم من وشوهرم هیچ کدام شرایط کلیرنس رو نداشتیم وبرنده اصلی من بودم پس دعای دیگری در حق ما میگیرد دعا میکنم که خداوند تمام منتظران این تاپیک رو بزودی زود خوشحال بکند .
کیس نامبر ۷۰xx
تاریخ مصاحبه ۱۴ اگوست انکارا
برنده کیس خودم
همسرم معاف
نتیجه مصاحبه: کلیرنس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان