موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 22:42)میثم هاشملو نوشته: آقا بخدا دیگه خسته شدم یک عده از دوستان میگن کیسهای نصفه نیمه حد اقل شانس دارن اگه ویزاشون نیاد از اون طرف براشون اقدام میشه ولی بخدا اینجوری که فکر میکنین نیست یک زندگی ازهم گسسته میشه یکی تو ایران یکی دیگه اون سر دنیا اینهمه زحمت کشیدیم تلاش کردیم تواین بدبختی که از درو دیوار برای ایرانی جماعت میباره زندگیمونو ساختیم ولی حالا باید به این وضع ملالت آور دچار بشیم زندگی روی هوا دیگه چه امیدی برای آدم باقی میمونه؟
همسرم ۹ شهریور میره من میمونم یک کوه غم و غصه باید بشینم و تماشا کنم که تمام زندگیم بره و جز تماشا کردن کاری نتونم بکنم بعضی وقتها آرزو میکنم که ای کاش هیچ وقت لاتاری نبرده بودیم تنها گناه من اینه که قانون کشورم رو رعایت کردم و رفتم به خدمت لعنتی سربازی دیگه به این نتیجه رسیدم که در کل دنیا قانون جنگله و از عدالت خبری نیست
در انتها از تمام دوستان عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این درد دل من باعث رنجش دوستان نشده باشه امشب بدجوری دلم گرفته خیلی داغونم بازم به بزرگی خودتون ببخشید و به امید کلیری تمام دوستان
دوست عزیز, انشالله که کلیر می شی, ولی اینقدرهم مسئله رو دشوارش نکن, خانواده ات با گرفتن پاس سفید, تا زمام گرفتن ویزای شما می توانند در کنار شما باشند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
81
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 15:16)SAMBAR نوشته: ![[عکس: untitled.png]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwLmRvd25sb2FkLmlyL2RpL043MlcvdW50aXRsZWQucG5n)
این هم ازلیستی که نهایتا تا ۱ماه دیگه کلیر میشن آمین،آمین،آمین،آمین،آمین
ممنون که حداقل شما منو فراموش نکردید و در دعاهاتون شرکت میدید
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
از شیخ ِ بهایی پرسیدند : خیلے سخت می گذرد ، چـه باید کرد ؟
شیخ گفت: خودت که می گویی ، سخت مےگذرد ، سخت کــه نمی ماند!
پس خـــدا را شکــر کــه می گذرد و نمی ماند ...
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2015AS4147
2015AS4262
2015AS5928
2015AS6171
2015AS6763
2015AS7570
2015AS7589
2015AS7608
2015AS7634
2015AS7646
2015AS7649
این کیس ها از ارمنستان امروز آپدیت خوردن و کیس اول با or آپدیت شده و بوی کلیریش بدجور بلند شده پیشاپیش مبارکش باشه
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 00:18)1362amin1362 نوشته: دوستان عزيز سلام و شب همگي به خير. امروز دست خونواده رو گرفتم و با چند تا از دوستاي ديگه رفتيم خارج از تهران و جاي همتونو خالي كرديم. همين الان برگشتيم. امروز بعد از مدتها به لاتاري فكر نكردم. امروز بعد از مدتها سيس رو چك نكردم و از اين بابت خوشحالم كه تونستم طاقت بيارم. از طرفي ديگه الان كه سايت رو چك كردم مي بينم هيلداي عزيز. مريم معيني و مرمد عزيز هم تكليفشون مشخص شد و به سلامتي راهي آمريكا مي شن و انشالله مباركشون باشه. از دوست خوبم فرهاد و همسر مهربونشون هم كمال تشكر رو دارم و اميدوارم مابقي دوستان هم كلير بشن و به سلامتي راهي بشيم. موفق باشيد و عاقبتتون به خير.
دوست عزيز سلام بسيار كار خوبي كرديد زندگي جاريست و شنا كردن در اين مسير اجبار است . برخي مواقع بيخيالي بهترين نعمت براي انسان است . وضعيت شما بهتر از ماست ، مصاحبه در نيمه اول اگوست و خانواده ٤ نفره همه ap و انتظار كشنده. پاينده باشيد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 00:11)joybar نوشته: (2015-08-21 ساعت 22:42)میثم هاشملو نوشته: آقا بخدا دیگه خسته شدم یک عده از دوستان میگن کیسهای نصفه نیمه حد اقل شانس دارن اگه ویزاشون نیاد از اون طرف براشون اقدام میشه ولی بخدا اینجوری که فکر میکنین نیست یک زندگی ازهم گسسته میشه یکی تو ایران یکی دیگه اون سر دنیا اینهمه زحمت کشیدیم تلاش کردیم تواین بدبختی که از درو دیوار برای ایرانی جماعت میباره زندگیمونو ساختیم ولی حالا باید به این وضع ملالت آور دچار بشیم زندگی روی هوا دیگه چه امیدی برای آدم باقی میمونه؟
همسرم ۹ شهریور میره من میمونم یک کوه غم و غصه باید بشینم و تماشا کنم که تمام زندگیم بره و جز تماشا کردن کاری نتونم بکنم بعضی وقتها آرزو میکنم که ای کاش هیچ وقت لاتاری نبرده بودیم تنها گناه من اینه که قانون کشورم رو رعایت کردم و رفتم به خدمت لعنتی سربازی دیگه به این نتیجه رسیدم که در کل دنیا قانون جنگله و از عدالت خبری نیست
در انتها از تمام دوستان عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این درد دل من باعث رنجش دوستان نشده باشه امشب بدجوری دلم گرفته خیلی داغونم بازم به بزرگی خودتون ببخشید و به امید کلیری تمام دوستان دوست عزیز ، انجا ان بهشتی هم که تصور میشه نیست. و ارزش از هم گسستن زندگی را ندارد یک نگاهی هم به تاپیک های که حکایت انها که رفتند بکنید. انشاله شما هم ویزا بگیری که دیگه این حرف ها موضوعیت نداره! ولی لازمه به چند تا عیب اساسی انجا هم اشاره کنم.
-حقوق و درامدپایین برای شغل های عمومی که فقط کفاف زنده بودن را میده . (وقتی شما حتی در بهترین شهرهای دنیا زندگی کنی با زر برق و امکانات فراوان اگر درامد کافی نداشته باشی متوجه هیچکدوم از این مزایا نمیشی چون نمیتونی استفاده کنی)
-ناامنی اجتماعی (بله در محله های خوب که اجاره ها بالاست ناامنی کمترهست )
نبود سیستم حمایتی خدمات درمانی همگانی ، (تازه اباما هشت سال جنگیده تا حداقل خدمات درمانی را برای همه با پرداخت ماهانه صد دلار فراهم کنه اون هم پاش در هواست و جمهوری خواه ها هر ان ممکنه کنسلش کنند )
احساس شدید غربت و افسردگی ، خصوصا برای انهاییکه درگیر مشکلات تامین معاش هم هستند
ویک نکته مهمتر که خیلی ها روی اون تاکید میکنند اینده بچه هاست. بدون اینکه بخوام منکر اینده بهتر برای خود بچه ها بشم. ولی یاداوری میکنم که بچه ها که انجا بزرک میشن مثل من وشما برای پدر ومادرهاشان نخواهند بود و از هیجده سالگی دیگه انسان مستقل میشن .وخیلی از انها هم ممکنه بیکار بمونند مثل جوانان خود آمریکا.
لازمه یاداوری کنم که همین ینگه دنیا بیشتر از سی میلیون نفر زیر خط فقر داره..
ببخشید این نکات منفی را یاداوری کردم. فقط بیان حقایق بود حالا دیگه هر نفر باید شرایط فعلی خودش را مقایسه کند. خصوصا خانواده ها و کسانی که در وطن خودشان زندکی روبراهی دارند.
سلام
اینها متاسفانه همه واقعیت های جامعه ی ا م ر ی ک ا است که دو ستمون متذکر شدن!!
من خودم اقامت استرالیا رو دارم و وقتی ۷ـ۸ ماه اول که با خانواده اومدم استرالیا رو بیاد میارم تنم میلرزه!
ولی سختی ها شو تحمل کردیم . چون هدف داشتیم. این خیلی مهمه خیلی خیلی . پس اگه هدفی نداشته باشید سخت خواهد گذشت. و شاید بتونم بگم ارزشش رو نداره. من تجربه ۸ سال بیرون از ایران رو دارم در دو کشور مختلف و الان هم ا م ر ک ا سومین کشورخواهد بود.
متاسفانه به جز تعداد کمی از برندگان لاتاری بقیه هدف خاصی ندارن چون اصولا برنامه ای برای مهاجرت نداشته اند و بقولی بواسطه خوش شانسی برنده شدن و فکر میکنن نباید این فرصت رو از دست داد! و این خود مشکلی بزرگ است و یاعث میشود که دوام نیارید.
این رو هم بدونید که همه چیز رو باید از صفر شروع کنید و مثل یک ادم تازه متولد شده.
من نمی خوام بگم مهاجرت بد ست ولی برای کسانی که هدفی ندارن و باری به هر جهت قطعا نتیجه ای جز استرس و اتلاف وقت ٫ انرزی و سرمایه چیز دیگری نداره.
پس به نظر من اول خوب با خودتون سبک و سنگن کنین بعد اقدام کنید.
ببخشید پر چونه گی کردم خواستم چندین سال تجربه ام را در مورد مهاجرت با بقیه به اشتراک بزارم .
به امید موفقیت همه

رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کلیرنس ربطی به افیسر نداره . کیس من چهار نفره وقتی داخل رفتیم سلام و حالتون چطوره با بچه ها سلام و احوالپرسی و اینکه کدوم شهر میروید ؟تمام و برگه کلیرنس رو داد دست من .
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 17:21)khalilkhah نوشته: (2015-08-21 ساعت 16:19)asal1372 نوشته: (2015-08-21 ساعت 14:02)khalilkhah نوشته: و شماره 2015AS6290 همچنین
آقاي خليل خواه با آرزوي كلير شدن هر چه سريعتر شما كاشكي بين ما ٢٠١٦ ها هم يك نفر مثل شما باشه كه اينجوري هممون رو ساپرت كنه
شما دعا کن ما کلیر شیم, خودم در خدمتم
من هر لحظه دارم براي همتون دعا مي كنم زودتر كلير بشيد انشاالله
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/ ارسال فرمds260 : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون 
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 22:42)میثم هاشملو نوشته: آقا بخدا دیگه خسته شدم یک عده از دوستان میگن کیسهای نصفه نیمه حد اقل شانس دارن اگه ویزاشون نیاد از اون طرف براشون اقدام میشه ولی بخدا اینجوری که فکر میکنین نیست یک زندگی ازهم گسسته میشه یکی تو ایران یکی دیگه اون سر دنیا اینهمه زحمت کشیدیم تلاش کردیم تواین بدبختی که از درو دیوار برای ایرانی جماعت میباره زندگیمونو ساختیم ولی حالا باید به این وضع ملالت آور دچار بشیم زندگی روی هوا دیگه چه امیدی برای آدم باقی میمونه؟
در انتها از تمام دوستان عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این درد دل من باعث رنجش دوستان نشده باشه امشب بدجوری دلم گرفته خیلی داغونم بازم به بزرگی خودتون ببخشید و به امید کلیری تمام دوستان دوست عزیز من نه شغل دولتی و نه همسرم و همینطور معاف و کلیرنس چند ماهه
با یقین به ویزای یک ضرب .پس ربطی به سربازی نداره.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 20:37)M.d نوشته: (2015-08-21 ساعت 14:04)moj21 نوشته: دوستان عزيز سلام
يه راهنمايي وهمفكرى ازتون ميخواستم .من پسرم دانشجو هستش ومجوز خروج رو براى امارات ازدانشگاه ميخواهد بگيره وبليطمون هم ازطريق ابوظبي به امريكا هستش .ميخواستم بدونم موقع خروج تو فرودگاه ايران ،ويزاى امريكا تو پاسش هست اشكالى نداره وبهش گير نميدهند؟اصولاً به ويزاهاى توى پاس نگاه ميكنند يا فقط كارت پرواز ومجوز خروج وپرداخت خروجى واينكه ممنوع الخروج نباشى،برايشون مهمه؟
خيلى استرس دارم .نميدونم كيس مشابهى بين عزيزانى كه ازايران خارج شدند ،بوده يانه؟پيشاپيش از لطف وكمكتون سپاسگزارم .
سلام دوست عزيز
منم شرايطم شبيه پسر شما هست،و يك هفته پيش از مسئول نظام وظيفه پرسيدم گفت چون به صورت ترانزيت هست اگر دانشگاه نامه بزنه كه ميخواين برويد آمريكا هم مشكل نداره(گفت ما زياد داريم اينطوري) و ما مجوز خروج ميدهيم و تو فرودگاه هم فقط چك ميكنند كه مجوز خروج داريد يا نه،ولي جهت اطمينان ميتونيد نامه بگيريد واسه ابوظبي هيچ مشكلي هم پيش نمياد
خودتون هم وقتي نامه ميخواين ببريد نظام وظيفه كه مجوز خروج بگيريد بپرسيد كه باز هم مشكلي نداشته باشيد
موفق باشيد با سلام وسپاس فراوان ازلطف شما دوست عزيز
هميشه ودر هرجا كه هستيد سلامت ،شاد وسربلند باشيد.
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 19:55)M.d نوشته: تبريييييييييك به دوستان عزيز hilda 60 , marmad ,مريم معيني
خيلي خيلي خوشحال شدم،انشالله خدا تمامي دوستان گل كه تو ليست sambar و امين عزيز هست و مابقي دوستان را هر چه سريعتر كليييير كنه
خدايا شكرت،دعا واسه همديگه فراموش نشه
دوستان عزيز
مريم خانم معينى ،hilda 60,marmad كليرى هاتون مبارك باشه .خيلى خوشحال شدم .انشالا توهمين چندروزه بقيه دوستان عزيز هم كلير بشن وهمه با خيال راحت ازاين تاپيك بريم . اميدوار باشيد ,خداى مهربون هرگز دير نمى كنه !!!!اين هم انرژى مثبت براى بقيه همراهان مهاجرسرايى+++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-22 ساعت 02:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-22 ساعت 02:28 توسط khalilkhah.)
دوستان ما کمی بی خوابی به سرمان زده یک حساب سرانگشتی از تعداد ویزاهای مورد نیاز را حساب کردیم,
اول ایران: با توجه به اینکه تاکنون 2227 ویزا صادر شده و 658 نفر هم در چک امنیتی هستند و احتمالا با چند مصاحبه باقی مانده به 2900 ویزا نیاز است. که با توجه به وضعیت صدور ویزا قابل استحصال است
2) آسیا: که طبق محاسبه به 8000 ویزا نیاز دارد که با توجه به آمارهای سال های قبل قابل استحصال است
3) ولی چیزی که باعث نگرانی شده ویزاهای جهانی است که نباید بیشتر از 50000 هزار شود ولی براساس آمارهای موجود حدود 63000 ویزا نیاز است که 13 هزار بیشتر از تعداد موجود است, ولی می شود گفت در این مورد هم جای نگرانی نیست, چون به عنوان نمونه در افریقا تاکنون 14567 ویزا صادر شده و 2135 نفر در چک امنیتی و 10935 نفر آماده مصاحبه که سرجمع می شود 27637 نفر که رقم قابل توجهی است ولی با بررسی افراد به مصاحبه رفته برای ماه آگست آفریقا که از شماره 44000 به بالا بوده منطقا شماره های قبلی باید مصاحبه می رفتند که بخش اعظمی از آنها به مصاحبه نرفتند و با توجه به کمی زمان بعید است که به مصاحبه برسند, در نتیجه از حدود 11000 نفر منتظر مصاحبه فقط 2000 نفر دیگر مانده یعنی حدود 20 درصد از این تعداد به مصاحبه خواهند رفت که در نهایت رقم را به 19000 خواهند رساند
4) در نهایت می توان گفت کل ویزاهای موجود برای رقمی بین 45000 تا 48000 خواهد بود, شب خوش
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2015-08-22 ساعت 03:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-22 ساعت 03:26 توسط behjat.)
(2015-08-21 ساعت 23:03)hilda60 نوشته: از همه دوستانم که تبریک گفتن تشکر و قدر دانی میکنم
خیلی ازتون ممنونم از دل گرمی هاتون از نصیحت ها و حرفاتون
انشاالله هفته دیگه هم ویزای همسرم بخوره تو پاسپورتش به امید خدا
.... فقط بهتون بگم تا آخرین لحظه از یاد خدا غافل نشید
دوستان عزیزم از حضرت فاطمه و باب الحوائج هر چی بخوایید رد خور نداره
امیدوارم همه دوستانم همه تک نفره ها همه نصفه و نیمه ها همه دوستان مهاجرسرایی و هر کسی که واقعا قسمتشه انشاالله به امید خدا سریع تر کلیر بشه
و از این سردر گمی دربیاد
ان شاالله
هیلدا جان مبارکه به امید خدا موفق باشی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-22 ساعت 02:25)khalilkhah نوشته: دوستان ما کمی بی خوابی به سرمان زده یک حساب سرانگشتی از تعداد ویزاهای مورد نیاز را حساب کردیم,
اول ایران: با توجه به اینکه تاکنون 2227 ویزا صادر شده و 658 نفر هم در چک امنیتی هستند و احتمالا با چند مصاحبه باقی مانده به 2900 ویزا نیاز است. که با توجه به وضعیت صدور ویزا قابل استحصال است
۲) آسیا: که طبق محاسبه به 8000 ویزا نیاز دارد که با توجه به آمارهای سال های قبل قابل استحصال است
۳) ولی چیزی که باعث نگرانی شده ویزاهای جهانی است که نباید بیشتر از 50000 هزار شود ولی براساس آمارهای موجود حدود 63000 ویزا نیاز است که 13 هزار بیشتر از تعداد موجود است, ولی می شود گفت در این مورد هم جای نگرانی نیست, چون به عنوان نمونه در افریقا تاکنون 14567 ویزا صادر شده و 2135 نفر در چک امنیتی و 10935 نفر آماده مصاحبه که سرجمع می شود 27637 نفر که رقم قابل توجهی است ولی با بررسی افراد به مصاحبه رفته برای ماه آگست آفریقا که از شماره 44000 به بالا بوده منطقا شماره های قبلی باید مصاحبه می رفتند که بخش اعظمی از آنها به مصاحبه نرفتند و با توجه به کمی زمان بعید است که به مصاحبه برسند, در نتیجه از حدود 11000 نفر منتظر مصاحبه فقط 2000 نفر دیگر مانده یعنی حدود 20 درصد از این تعداد به مصاحبه خواهند رفت که در نهایت رقم را به 19000 خواهند رساند
۴) در نهایت می توان گفت کل ویزاهای موجود برای رقمی بین 45000 تا 48000 خواهد بود, شب خوش خلیل خواه جان بی خوابی شما داغ دل ما کارنت نشده ها را تازه کرد. من هم تحلیلم مثل شما اینه که اسیا 7500 ویزا میگیره و سقف پنجاه هزار ویزا هم پر نمیشه. دلیل عملکرد امسالشون معماست.
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
|