موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 09:44)babak90 نوشته: (2015-08-22 ساعت 17:51)1362amin1362 نوشته: (2015-08-22 ساعت 17:32)Siamak.k نوشته: منم سه شنبه تولدمه و منتظر يه كادو هستم!
ببينم ميگيرم يا نه [emoji16]
ایشالا که میگیرید خوبش رو هم میگیرید 
اگه اينجوري باشه كه خيلي خوبه. منم فردا تولدمه[emoji3][emoji3][emoji3]
ضمناً amj7 عزيز پيشاپيش تولدتون مبارك و اميدوارم با كلير شدنتون، امسال بهترين هديه رو دريافت كرده باشيد.
موفق باشيد.
amj وamin عزیز ان شا الله که امسال بهترین هدیه تولدتون رو از سفارت میگیرین . تولدتون رو تبریک میگم و براتون بهترینها را آرزو دارم
ممنون بابك جون، خيلى مخلصيم داداش.
هرچى خدا بخواد!
واى رفقا اگه ميدونيد جواب بديد لطفن.
امروز كه امريكا تعطيله ما چرا بايد منتظر سفارت ابوظبى باشيم!!؟
مگه اونا خودمختار كار ميكنن؟! مگه از اون طرف اول نبايد جواب بياد؟
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
من فکر میکنم که برای پر کردن کل سهمیه باید ماهی حدودا 4500 تا صادر میکردن که نشده حدود 3800 به طو متوسط ماهیانه پر کردند و باید این دو ماه اخر حداقل هر ما 8000 تا صادر کنن( یا در بدترین حالت 6000 تا باید صادر کنن) بنابراین باید حسابی اضافه کاری کنن
خدا کنه قسمت بدش به ما ایرانی ها نیفته
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-23 ساعت 11:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-23 ساعت 11:43 توسط ariana80.)
دوستان ایروانی
به نظرم هنوز به مصاحبه های ماه ژولای نرسیدن چون تقریبا تمام کسانی که ما ژون رفتند در این روزهای اخیر اپدیت شده اند و بنابراین باید امیدوار باشیم اونهایی که توی ژولای رفته اند اخرین اپدیتهایشان بین 15 ژولای تا 28 ژولا است این هفته نوبتشان شود
لطفا این دوستان اپدیت گرفتند اینجا اعلام کنند ما هم خوشحالی کنیم
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 09:34)M.d نوشته: سلام صبح بخير،دوستاني كه منتظر كلير شدن هستند امروز پاسپورت هاشون را آماده كنند كه بعد از ايميل كليري بپرند برن دوبي يا پيكاپ كنند چون امروز و اين هفته خداي بزرگ خودش كمك ميكنه و سفارت ها ميخوان بتركونند
سلام همراهان گرامي. دوست عزيزمون رادوين هميشه مي گفت امسال سال طلايي لاتاري براي ايرانيانه و من هم هميشه سعي كردم به اين قضيه اعتقاد داشتم و دو تا دليل پيدا كردم كه صحه گذاري مي كنه براين مطلب.
١- كيس هاي كارنت شده امسال تا ٧٦٥٠ بيشتر نبود
٢- موضوع تغيير سفارت بعضي از دوستان از آنكارا به دو سفارت ديگه.
اين دو دليل فوق نشون مي ده kcc از همون ابتدا به فكر كلير كردن افراد مصاحبه شده بود. دليل اول كه كاملاً مشخصه و دليل دوم به اين خاطره كه سفارت آنكارا درخواستهاي دانشجويي زياد داشت و وقت نمي كرد براي لاتاري ها. به همين جهت و به دليل انجام بهينه كارمون يه سري دوستان رو جابجا كردن. تا توزيع كيس ها عادلانه تر باشه.
از يه جاي ديگه البته زياد نمي شه گفت موثق شنيدم كه امسال قصد دارن همه ايرانيان رو كلير كنند. اميدوارم.
اگر موارد فوق ايرادي داره تصحيح بفرماييد. يا علي.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم سلام
من چند روز نبودم ....از ابوظبی توی این چند روز خبری نشده؟
کسی کلیر نشده؟ آپدیت چطور...؟
بازمانده لاتاري 2015
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 11:59)بابراس نوشته: دوستای گلم سلام
من چند روز نبودم ....از ابوظبی توی این چند روز خبری نشده؟
کسی کلیر نشده؟ آپدیت چطور...؟
خبر خاصي نيست بابراس جان. اين چند روز عملكرد ارمنستان بهتر بوده. خدا روشكر هيلدا و مريم معيني و مرمد كلير شدن. همچنان منتظر كلير شدنيم.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 11:52)1362amin1362 نوشته: (2015-08-23 ساعت 09:34)M.d نوشته: سلام صبح بخير،دوستاني كه منتظر كلير شدن هستند امروز پاسپورت هاشون را آماده كنند كه بعد از ايميل كليري بپرند برن دوبي يا پيكاپ كنند چون امروز و اين هفته خداي بزرگ خودش كمك ميكنه و سفارت ها ميخوان بتركونند
سلام همراهان گرامي. دوست عزيزمون رادوين هميشه مي گفت امسال سال طلايي لاتاري براي ايرانيانه و من هم هميشه سعي كردم به اين قضيه اعتقاد داشتم و دو تا دليل پيدا كردم كه صحه گذاري مي كنه براين مطلب.
١- كيس هاي كارنت شده امسال تا ٧٦٥٠ بيشتر نبود
٢- موضوع تغيير سفارت بعضي از دوستان از آنكارا به دو سفارت ديگه.
اين دو دليل فوق نشون مي ده kcc از همون ابتدا به فكر كلير كردن افراد مصاحبه شده بود. دليل اول كه كاملاً مشخصه و دليل دوم به اين خاطره كه سفارت آنكارا درخواستهاي دانشجويي زياد داشت و وقت نمي كرد براي لاتاري ها. به همين جهت و به دليل انجام بهينه كارمون يه سري دوستان رو جابجا كردن. تا توزيع كيس ها عادلانه تر باشه.
از يه جاي ديگه البته زياد نمي شه گفت موثق شنيدم كه امسال قصد دارن همه ايرانيان رو كلير كنند. اميدوارم.
اگر موارد فوق ايرادي داره تصحيح بفرماييد. يا علي.
من هم حرف شما رو 100% تایید میکنم که میخوان امسال به ایرانی ها ویزا بدهند به همشون دو دلیل داره:
1- حتما فهمیدن که سال قبل در حق ایرانیها جفا شد
2- اعتراضات سال گذشته ایرانی ها خوب یا بد برای اونا اثر بخش بوده
3- میدونن که جدا کردن خانواده ها انسانی نیست و تلاششون رو برای حداقل کردن انجام میدن
4- امسال روند کارنت کردنشون بسیار منطقی بوده و اعلام سال 2016 نیز منطقی تر
بنابراین باید امیدوار باشیم که فقط هیچ کدام از ماها استثنا نشیم
فقط برای ما ژولایی ها یک کم بد شد این اگوستی ها که اخر رفتن رو خیلی بهشون سخت نگرفتن چون میدونستن خیلی عقبن
اونهایی که قبلا رفتن هم نوبتشون رسیده بود که از زیر خاک دران
لطفا هوای این ژولایی ها رو داشته باشید بیشتر دعاشون کنید
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 12:13)yesorno نوشته: من بازم انرژی مثبت دارم

این همه ویزا اضاف میاد چرا غمگین نشستین ؟؟؟
![[عکس: J4o95.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3MyLmltZzcuaXIvSjRvOTUuanBn)
اگه ٣٢٠٠ ويزا به ايران بدن كه خيلي عاليه. مطمئني در حالت بدبينانه ٣٢٠٠ تا؟؟؟؟؟؟
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال

![[عکس: J4o95.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3MyLmltZzcuaXIvSjRvOTUuanBn)
فقط یک سوال, شما گفتید اگه همه ویزا بگیرند می شه 2900 پس مازاد ویزای ایران بدبینانه می شه 3 و خوش بینانه 6 هزار
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال

سلام دوست عزیز خیلی خیلی ممنون بابت این همه زحمتی که میکشید
من چون روی دیتاهای ایروان کار میکنم این نتایج را خدمتتون عرض میکنم و مطمئن باشید که صحیح هست چون تعداد کلیر شده های اخیر را به شکل دستی داخل داده های 17 آگوست سیمون وارد کردم
تعداد نفرات AP ایروان 173 نفر که از این 173 نفر 30 نفر طی چند روز اخیر کلیر شده اند که این تعداد AP به 143 نفر کاهش می یابد
تعداد نصف نیمه ها 19 نفر بوده که از این تعداد 10 نفر کلیر شده اند که این تعداد نصف نیمه میشود 9 نفر
جمع نصفه نیمه ها (9 نفر) و AP ها (143 نفر) میشود 152 نفر
در نتیجه : 152 نفر از ایروان مانده اند که باید کلیر شوند
ارادتمند شما
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه