کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-23 ساعت 00:26)ریحانا نوشته:  دلم روشنه تانیمه سپتامبر دوستان مظلوم سربازی رفته هم کلیرمی شوندازجمله همسرمWinkBig Grin

تا نيمه سپتامبر خيلي ديره. تا آخر آگوست ايشالله
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

همتون که خوابین که
خودم بیدارمBig Grin
گفتم قبل شروع هفته یه وضعیت مشخص کنم

رو فایل امروز کار کردم و داده های فرد اول کیس صد در صد دیگه باید دقیق و کمل باشه
داده های نفرات دوم به بعد ممکنه 2% خطا داشته باشه.

بازم مشکلی بود بگین

آخرین تغییرات تا 1:45 بامداد 23 آگوست.

http://www.pro.uploadpa.com/?file=144027....8.15.xlsx

جالب اینکه طبق معمول شنبه 22 آگوست سفارتا هیچ کاری نکردن و فقط انگار باز نگهبان سفارت ابوظبی رفته کیسای 2015AS7470 و 2015AS7312 رو باز کرده Big Grin این ذو تا آپ شدن Rolleyes
(2015-08-23 ساعت 01:47)yesorno نوشته:  همتون که خوابین که
خودم بیدارمBig Grin
گفتم قبل شروع هفته یه وضعیت مشخص کنم

رو فایل امروز کار کردم و داده های فرد اول کیس صد در صد دیگه باید دقیق و کمل باشه
داده های نفرات دوم به بعد ممکنه ۲% خطا داشته باشه.

بازم مشکلی بود بگین

آخرین تغییرات تا ۱:45 بامداد 23 آگوست.

http://www.pro.uploadpa.com/?file=144027....۸.15.xlsx

جالب اینکه طبق معمول شنبه 22 آگوست سفارتا هیچ کاری نکردن و فقط انگار باز نگهبان سفارت ابوظبی رفته کیسای 2015AS7470 و 2015AS7312 رو باز کرده Big Grin این ذو تا آپ شدن Rolleyes
دستت درد نکنه ما با تبلتیم دانلود نمیشه
آقا ما بی خوابی زده به سرموم از فکر کلیرنس نه خواب دارم نه خوراک
بیزحمت یک آماری از منتظزین ابوظبی بدین
چرا ابوظبی ما را کلیر نمیکنه پس این همه آپدیت الکی بوده !!!
خدا یک گوشه چشمی به همه ما بکن
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
متاسفانه منم آپدیت واقعیم ۱۰ آگوست بعدش هیچ یقبلش هم ۲۳ جولای
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، mahyaaa ، moj21 ، ریحانا ، آزاده_امین
(2015-08-23 ساعت 02:20)aria802 نوشته:  متاسفانه منم آپدیت واقعیم ۱۰ آگوست بعدش هیچ یقبلش هم ۲۳ جولای

آريا جان. در واقع آپديت واقعي شما همون ٢٣ جولايه. رو ١٠ آگوست اصلاً حساب نكن. من خودمم آپديت واقعيم ١٩ مي هست.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، khalilkhah ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، mahyaaa ، moj21 ، ریحانا ، آزاده_امین
سلام به همه دوستان
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-08-23 ساعت 02:45)p00ya2001 نوشته:  سلام به همه دوستان

سلام پويا جان. صبح شما به خير. برادر يكم از ينگه دنيا برامون بگو. همه چي اوكيه؟ راحتي؟

(2015-08-23 ساعت 02:46)1362amin1362 نوشته:  

سلام پويا جان. صبح شما به خير. برادر يكم از ينگه دنيا برامون بگو. همه چي اوكيه؟ راحتي؟

سلام
همه چی اوکی هست
اتلانتا یه شهر سرسبز میون جنگل با هوای شرجی که خودش از چندتا شهر تشکیل شده
تو فرودگاه فقط موقع کنترل پاسپورت انگشت نگاری شدیم هیچی امضا ندادم فقط دلارمو پرسیدن و منم راستشو گفتم یه برگه دادن امضا کردم که چه قدر دارم حتی نشمردن
با اینکه آفیس مهاجرت شلوغ بود بیست دقیقه کارمون تموم شد بارام از دستگاه رد شد فقط یکیش باز شده بود و برگه سکیوریتی گذاشته بودن که ما چمدونتو باز کردیم به هیچی گیر ندادن اینا تو فرودگاه میامی بود که من شنیده بودم یکی از بدترین فرودگاههاست واسه کارای مهاجرتی خوب واسه ما که نبود پاکتهارو گرفتن خوشبختانه موقع ورود ما پروازی نبود و باجه ها خلوت بودند من زرشک داشتم و پسته و بادوم اصلا نپرسیدن چی داری با خودت
پرواز بعدی با امریکن بود فقط قهوه دادند
همه چی عالی بود
منتظر همتون هستم هیشکی حق نداره جا بمونه
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

ارزوی کلیر شدن واسه دوستان
من امشب رسیدم دبی و فردا صبح میرم سفارتRolleyes
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
سلام وصبح بخىر , خدمت همه ى دوستان., انشا الله که روز خوبى را شروع کنىد, به خصوص براى بچه هاى ابوظبى ( امروز ىکشنبه است وفقط سفارت ابوظبى کار مى کنه ) , در ضمن امروز ىکم شهرىوره ,انشاالله تکلىف هممون توى نىمه ى اول شهرىور به خىر و خوشى معلوم بشه ,به امىد کلىر شدن همگى به زودى .
2015AS6### * تعداد افراد کيس: 4 نفر * مصاحبه 16 جولاى ارمنستان * آپديت طلايى شبانه: 9سپتامبر * کلير شدن: 10سپتامبر * صدور ويزا: 16 سپتامبر * ورود به آمريکا ( واشنگتن. دى.سى ) : بزودى و درسال 2015 Rolleyes
سلام.صبحتون بخیر.روزهای نفسگیری برای این تاپیکه.تو این روزا سرنوشت خیلیا تغیر می کنه و بهتون قول میدم همگی باید بارو بندیلو ببندیم برا مرحله بعدی که به مراتب سختر اما لذتبخشتر از این مرحله خواهد بود.به امید اینکه تو همین اول هفته همگی وارد مرحله بعدی یعنی اولین سفر به امر کا بشیم و عاقبت قشنگتریو رقم بزنیم.
پیشاپیش برا یهمه عزیزان هوراااااا++++++++++++++++++++
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
خدایا تا آخر آگوست از این تاپیک هممونو پرتمون کن بیرون .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
سلام دوستان صبح تون بخیر خوشخال و شاد باشید امروز روز اول شهریور است امیدوارم که ابوظبی همه ی دوستان رو کلیر بکنه و بعد این آنکارای تنبل دست بجنبونه و ما هارو هم کلیر بکنه دیگه وقت کاره انکارا همه منتظرن خونه تکونی کن +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
سلام بر دوستان عزيز . صبحتون بخير و با كلي انرژي مثبت براي هفته بعد كه مطمئنا هفته سرنوشت ساز و مهم و پر كليري خواهد بود. باز هم آرامش قبل از طوفان برقرار شد. ضمنا امروز روز پزشكه كه اين روز رو به همه پزشكان عزيز گروه ( كه البته اكثرا به تاپيك اولين سفر رفتن) و از جمله بر خودم Big GrinBig GrinBig Grinمبارك .
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
(2015-08-23 ساعت 03:02)p00ya2001 نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 02:46)1362amin1362 نوشته:  

سلام
همه چی اوکی هست
اتلانتا یه شهر سرسبز میون جنگل با هوای شرجی که خودش از چندتا شهر تشکیل شده
تو فرودگاه فقط موقع کنترل پاسپورت انگشت نگاری شدیم هیچی امضا ندادم فقط دلارمو پرسیدن و منم راستشو گفتم یه برگه دادن امضا کردم که چه قدر دارم حتی نشمردن
با اینکه آفیس مهاجرت شلوغ بود بیست دقیقه کارمون تموم شد بارام از دستگاه رد شد فقط یکیش باز شده بود و برگه سکیوریتی گذاشته بودن که ما چمدونتو باز کردیم به هیچی گیر ندادن اینا تو فرودگاه میامی بود که من شنیده بودم یکی از بدترین فرودگاههاست واسه کارای مهاجرتی خوب واسه ما که نبود پاکتهارو گرفتن خوشبختانه موقع ورود ما پروازی نبود و باجه ها خلوت بودند من زرشک داشتم و پسته و بادوم اصلا نپرسیدن چی داری با خودت
پرواز بعدی با امریکن بود فقط قهوه دادند
همه چی عالی بود
منتظر همتون هستم هیشکی حق نداره جا بمونه
پویا جان خدارو شکر که سفرت راحت بوده . و آتلانتا رو انتخاب کردی که ایالت عالیه . مرسی از توضیحات کامل و دقیقت . خوش باشی هر جا که هستی

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان