کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
همه آپ ميخورن!
كلير ميشن!
ميرن واسه گرفتن ويزا،
بارو بنديل ميبندن واسه امريكا...
شور و شوق تو خونواده شون مياد!
من هر روز اين سيس لعنتى رو چك ميكنم همون ده آگست....
[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
چرا فشار ميارين به خودتون!
الان اپ نميخورين انشالله از فردا شب چك كنيد
كلير ميشين به زودي Smile
(2015-08-23 ساعت 19:54)HERMES7 نوشته:  چرا فشار ميارين به خودتون!
كلير ميشين به زودي Smile

رضا من میگم تو یکی دو هفتس کلیر شدی...
اعتراف کن داداش من اعتراف
قرمه سبزی بر تو واجبه ها Big Grin
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، m.ghoreishi ، areb1356 ، moj21 ، hamed shayan ، Alex 2014 ، sunn789 ، bahar101 ، mahyaaa ، samane1363 ، SAMBAR
(2015-08-23 ساعت 18:26)areb1356 نوشته:  همشهری عزیز آقای mbsamani
بیار ناپلئونی رو قربان
Smile
هوووووووووووووووورررررررررررااااااااا

مرسیییییی، حتما درخدمتتون هستیم هر چی بخواین،
تشکر کنندگان: areb1356 ، Arshia2000 ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، Nima4185 ، behjan ، sunn789 ، moj21 ، mahyaaa ، hamed shayan ، ARSAMNEW ، SAMBAR
من هم کلیر شدم امروز، اما بخاطر نت بد نتونستم سرییع بگم، امروز ایمیل کلیری، تغییر وضعیت در سایت ابوظبی و تماس از سفارت و اعلام کلیری بنده همه با هم اومد، خداروشکررررررررر،
تاریخ مصاحبه2 اگوست و تاریخ کلیر شدن23 اگوست. من اولین کیس 2-اگوست بودم که مصاحبه شدم و کلیرنس خوردم.
انشالله بچه های این تایپیک برن که دیگه بر نگردن
(2015-08-23 ساعت 16:59)َalikh نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 16:56)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 16:43)َalikh نوشته:  کسی هست تو سپتامبر مصاحبه داشته باشه؟

میگویند که هست
آخه کارنتی نداریم برا سپتامبر همه تو آگوست کارنت شدن

جامانده های ماههای قبل هستند که دیر فرم رو سابمیت کردن
کارنتی نیستند.
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، SAMBAR
رفقا امشب دلم گرفته [emoji17]

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
(2015-08-23 ساعت 21:23)amj7 نوشته:  رفقا امشب دلم گرفته [emoji17]

واي از دست تو
من هي ميام ي عالمه انرژي مثبت ميفرستم
بقيه هم انرژي ميدن
بعد مياي همشو با ي جمله ميبريا Big Grin
منم كلا دلم داغونه اما ميام بگم؟؟ نچ
همه داغونيماااا بياين اصلا يكم انرژي منفيبديم تخليه بشيم Big Grin
بادرود فراوان بر دوستان عزیز
دوستان در هر سه سفارت آماده باشند فردا از ساعت 10 به وقت تهران اخبار خوبی خواهیم شنید .به خصوص دوستان ایروانی و انکارایی هر گونه اپ را لطفا گزارش نمایند و دوستانی که در اپ 28 جولای باقی مانده اند ممکنه ظرف مدت 48 ساعت آپ جدید شوند .
برای دیگر دوستانتان لطفا دعا کنید از این برزخ بیرون بیان .با سپاس
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]

پاشو برو یه دوری بزن حال و هوات عوض میشه .اصلا یه کاری بکن شما ، یه مدت خودتو به بیخیالی بزن .اصلا بگو این که آخر دنیا نیست چه میدونم یه سفری برو یا تا میتونی این ور اونور مهمونی برو .راستش من هر وقت اینجوری میشم میرم مهمونی اونا هم دعوت نکنن من خودم چتر میشم .تا میتونی فکر و خیال بد رو از خودتون دور کنید دوستان .
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
[/align]
(2015-08-23 ساعت 20:04)yesorno نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 19:54)HERMES7 نوشته:  چرا فشار ميارين به خودتون!
كلير ميشين به زودي Smile

رضا من میگم تو یکی دو هفتس کلیر شدی...
اعتراف کن داداش من اعتراف
قرمه سبزی بر تو واجبه ها Big Grin

من كلير شدم ميگم
قورمه سبزي هم بايد بگيرم Smile
دوستان من چند روز پیش از سایمون در مورد کیس خودم سوال کردم که چرا به من گفتند برای پسرت الان ویزا نداریم. سایمون گفت روزی که هر کیسی به مصاحبه میره به تعداد نفرات کیس ویزا نامبر به اون کنسولگری فرستاده میشود، حالا اگه یک ضرب ویزا بهشون تعلق بگیرد این ویزا نامبر‌ها استفاده میشود، اگر AP بشوند این ویزا نامبر‌ها بر میگرد تو اون مخزن ویزاهای لاتاری در KCC. حالا بر حسب نوبت که تو ویتینگ لیست است به افراد ویزا میدهند. این دلیل کاملا منطقی‌ به نظر می‌رسد چون شاهدیم که تعداد ویزاهای یک ضربی در این ماه افزایش داشته است پس سفارت‌ها نمی‌خواستند ویزا‌ها را برگردانند به KCC و سریع کلیر کردند. از طرفی‌ با توجه به اینکه کیس نامبر‌های پایین دارند به تدریج کلیر میشوند، کسانی‌ که دیرتر به مصاحبه رفتند دیرتر کلیر میشوند. از طرفی‌ این نشون میده که اگه کیس شما کلیر نشده دلیلش تنها این نیست که چک امنیتی شما تموم نشده، دلیش این است که اگه شما را کلیر کنند باید بهتون ویزا نامبر بدهند، که شاید الان طبق اولویت کیس نامبر ها نمیتوانند سریع این کار را انجام دهند. بیایید همه امیدوار باشیم، و فکر نکنیم پایان لاتاری پایان همه چیز است. من بعد از شوکی‌ که به خاطره ویزا نگرفتن پسرم بهم وارد شد، شروع کردم به منطقی‌ فکر کردن، و الان هم خودم هم همسرم به این نتیجه رسیدیم اگه ۱- ۲ سال دیگر همه باهم وارد آمریکا شویم خیلی‌ بیشتر به نفعمون است چون با توجه به اینکه همسرم پزشک است شاید به امید خدا ۲ سال دیگه بتواند استپ‌های usmle را پاس کند و به عنوان دکتر وارد آمریکا شود. بیایید به همه چیز با دید مثبت نگاه کنیم.
در عین حال برای همهٔ شما دوستان ,پسرم و همسرم کلیر شدن هر چه سریعتر و شیرینی‌ را آرزو دارم. ببخشید زیاد صحبت کردم.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
(2015-08-23 ساعت 21:38)Arshia2000 نوشته:  دوستان من چند روز پیش از سایمون در مورد کیس خودم سوال کردم که چرا به من گفتند برای پسرت الان ویزا نداریم. سایمون گفت روزی که هر کیسی به مصاحبه میره به تعداد نفرات کیس ویزا نامبر به اون کنسولگری فرستاده میشود، حالا اگه یک ضرب ویزا بهشون تعلق بگیرد این ویزا نامبر‌ها استفاده میشود، اگر AP بشوند این ویزا نامبر‌ها بر میگرد تو اون مخزن ویزاهای لاتاری در KCC. حالا بر حسب نوبت که تو ویتینگ لیست است به افراد ویزا میدهند. این دلیل کاملا منطقی‌ به نظر می‌رسد چون شاهدیم که تعداد ویزاهای یک ضربی در این ماه افزایش داشته است پس سفارت‌ها نمی‌خواستند ویزا‌ها را برگردانند به KCC و سریع کلیر کردند. از طرفی‌ با توجه به اینکه کیس نامبر‌های پایین دارند به تدریج کلیر میشوند، کسانی‌ که دیرتر به مصاحبه رفتند دیرتر کلیر میشوند. از طرفی‌ این نشون میده که اگه کیس شما کلیر نشده دلیلش تنها این نیست که چک امنیتی شما تموم نشده، دلیش این است که اگه شما را کلیر کنند باید بهتون ویزا نامبر بدهند، که شاید الان ندارند. بیایید همه امیدوار باشیم، و فکر نکنیم پایان لاتاری پایان همه چیز است. من بعد از شوکی‌ که به خاطره ویزا نگرفتن پسرم بهم وارد شد، شروع کردم به منطقی‌ فکر کردن، و الان هم خودم هم همسرم به این نتیجه رسیدیم اگه ۱- ۲ سال دیگر همه باهم وارد آمریکا شویم خیلی‌ بیشتر به نفعمون است چون با توجه به اینکه همسرم پزشک است شاید به امید خدا ۲ سال دیگه بتواند استپ‌های usmle را پاس کند و به عنوان دکتر وارد آمریکا شود. بیایید به همه چیز با دید مثبت نگاه کنیم.
در عین حال برای همهٔ شما دوستان ,پسرم و همسرم کلیر شدن هر چه سریعتر و شیرینی‌ را آرزو دارم. ببخشید زیاد صحبت کردم.

قربان برای شما الان که ویزا گرفتین خیلی راحته اینجوری فکر کردن و به استنباط منطقی رسیدن که البته طبیعی است . ایکاش ما هم یک ویزای نصفه نیمه گرفته بودیم ما هم مثل شما به این نتیجه میرسیدیم . ولی از نظر روانشناختی انسان وقتی به انتهای یک پروسه میرسه سعی میکنه با یک منطق خودش رو آروم کنه و به استنباط برسه .این یک روش غریزی در وجود همه انسانهاست قربان .امیدوارم پسرتون و همسرتون هم خیلی خیلی زود به شما بپیوندند و ما رو هم خوشحال کنند .
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
[/align]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ehsan_pars ، A2000 ، sunn789 ، m.ghoreishi ، bahar101 ، moj21 ، mahyaaa ، ebrahim1e ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، mordad ، SAMBAR

داداش تو هر شب دلت گرفته. واسه اينكه داري خودتو بيش از حد اذيت مي كني. رهاش كن. خودش مي آد.
ولي واقعاً برات هميشه دعا مي كنم. اميدوارم فردا شب يه آپ طلايي بخوري و تموم.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

دم همه گرم،
عاقا من شكر خوردم،
دلم بازه بازه اصن [emoji16][emoji16]
چقدر جبهه گرفتيد.. [emoji16]
بيا اينم انرژى مثبت
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++
+++++++++++++++

کاربران در حال بازدید این موضوع: