موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-23 ساعت 23:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-23 ساعت 23:09 توسط mahyaaa.)
(2015-08-23 ساعت 22:51)areb1356 نوشته: کاربران در حال بازدید:
Ahad-P، ali1350، ali_bf1، areb1356، hadir، h_researcher، Jefferson، mahyaaa، malekimh، maryamg، mbsamani، mojgan m، sadri54، Setayesh_13642001@yahoo.com، Shaft، sunn789، تدبیر
خدایا انتظار همه منتظرها رو ختم به خیر بفرما .
از جمله خودتون دوست عزيز
(2015-08-23 ساعت 19:15)violets نوشته: (2015-08-23 ساعت 17:10)saman98 نوشته: دوستان امروز هم كه سفارت انگلستان باز شد ! واقعا من نميفهمم چه تفاوتي بين انگليس و امريكا هست كه امريكا نبايد سفارت داشته باشه ! از ما كه گذشته انشاالله در سال هاي بعد مسولين سر عقل بيان كه امريكا هم سفارت داشته باشه اين طوري هم پول تو جيب خارجي ها نميره به شخصه دوست ندارم تا اخر عمرم اون دكتر اونگان لعنتي رو ببينم !!
Send from Tapatalk
وای منم ازش متنفرم ، آب میزنه ۶۰۰ دلار میگیره
:-))))))
تاريخ مصاحبه: ٩ جولاي آنكارا كليرنس برگه صورتي/ برنده اصلي همسرم ليسانس مكانيك شغل خصوصي/ سربازي س /خودم ارشد رشته غير حساس/ آپديت ها؛ ٩ و ١٤ جولاي هر دو، ١٥،١٦ جولاي نفر اصلي
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من هستم ها....
مرا خیال تو بی خیال عالم کرد .............
شماره کیس **63 , رویت قبولی :11 may ،ارسال فرمها:30 may، سفارتخانه :ابوظبی ، تعداد نفرات:3 ،کارنت :11 may , نامه دوم:.2 جون مصاحبه: 8 جولای , آپ دیتها : 15 و 20 و 21 جولای و 10 اوت ویزا: 11 sep, ورود به آمریکا:تا 20 Dec , مقصد : کالیفرنیا . ارواین
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
همسر گرامی بنده آش نذری داده و برای همه ی دوستان مهاجرسرای هم دعا کرده باز از خداوند می خواهم که همه ی منتظران رو زود زود از چشم انتظاری نجات بدهد خدایا چشم انتظاری خیلی بده برای هیچ یک از بنده هات این روزهارو رقم نزن امید امید امید این نیز بگذرد
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 21:31)Alex 2014 نوشته: بادرود فراوان بر دوستان عزیز
دوستان در هر سه سفارت آماده باشند فردا از ساعت ۱۰ به وقت تهران اخبار خوبی خواهیم شنید .به خصوص دوستان ایروانی و انکارایی هر گونه اپ را لطفا گزارش نمایند و دوستانی که در اپ 28 جولای باقی مانده اند ممکنه ظرف مدت 48 ساعت آپ جدید شوند .
برای دیگر دوستانتان لطفا دعا کنید از این برزخ بیرون بیان .با سپاس
اقا این الکس هم خیلی عالیه حتی اگه اینطوری هم نشه نصف العیشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
موضوعها: 3
رتبه:
109
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز پیشکسوت
تبریک به کلیر شدگان چند روز گذشته و آرزوی موفقیت برای همه دوستانی که منتظرن
امیدوارم زودتر کلیر بشید و از این بلاتکلیفی در بیاین
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اميدوارم فردا پر از خبرهاي خوب كليري براي هممون باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من يه سوال داشتم اكه ممكنه راهنمايي كنيد
من و همسرم ٧جون مصاحبه داشتيم،ابوظبي و از اون به بعد من دوبار و همسرم چندين بار از جمله ١٠ آگوست در سيس آپ داشتيم ولي تاريخ آخرين آپديت در سايت سفارت ٨ جون هست!به نظر شما مشكلي نيست؟!
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
انشالله فردا اینجا پر هورا و کلیر شدن باشه
فردا اول هم بچه های ابوظبی هورا بکشن
جناب areb1356 فردا منتظر کلیر شدنتون هستیم
شب همه دوستان بخیر
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و شب همه دوستان به خير
از فردا شب منتظر آپهاي شبانه باشيد و از روز سه شنبه كلي از بچه ها كلير مي شن. تو اين يك هفته خيلي از ماها بايد از اين تاپيك هجرت كنيم. اميدوارم همه منتظران به ويزاي آمريكا برسن. لطفاً براي بچه هاي سربازي س بيشتر دعا كنيد. با دعاهاي خير دوستان چند نفر از بچه هاي س تو هفته گذشته كلير شدن. اگه دوست داشتيد من رو هم دعا كنيد. ممنونم از همگي. يا علي.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 21:38)Arshia2000 نوشته: دوستان من چند روز پیش از سایمون در مورد کیس خودم سوال کردم که چرا به من گفتند برای پسرت الان ویزا نداریم. سایمون گفت روزی که هر کیسی به مصاحبه میره به تعداد نفرات کیس ویزا نامبر به اون کنسولگری فرستاده میشود، حالا اگه یک ضرب ویزا بهشون تعلق بگیرد این ویزا نامبرها استفاده میشود، اگر AP بشوند این ویزا نامبرها بر میگرد تو اون مخزن ویزاهای لاتاری در KCC. حالا بر حسب نوبت که تو ویتینگ لیست است به افراد ویزا میدهند. این دلیل کاملا منطقی به نظر میرسد چون شاهدیم که تعداد ویزاهای یک ضربی در این ماه افزایش داشته است پس سفارتها نمیخواستند ویزاها را برگردانند به KCC و سریع کلیر کردند. از طرفی با توجه به اینکه کیس نامبرهای پایین دارند به تدریج کلیر میشوند، کسانی که دیرتر به مصاحبه رفتند دیرتر کلیر میشوند. از طرفی این نشون میده که اگه کیس شما کلیر نشده دلیلش تنها این نیست که چک امنیتی شما تموم نشده، دلیش این است که اگه شما را کلیر کنند باید بهتون ویزا نامبر بدهند، که شاید الان طبق اولویت کیس نامبر ها نمیتوانند سریع این کار را انجام دهند. بیایید همه امیدوار باشیم، و فکر نکنیم پایان لاتاری پایان همه چیز است. من بعد از شوکی که به خاطره ویزا نگرفتن پسرم بهم وارد شد، شروع کردم به منطقی فکر کردن، و الان هم خودم هم همسرم به این نتیجه رسیدیم اگه ۱- ۲ سال دیگر همه باهم وارد آمریکا شویم خیلی بیشتر به نفعمون است چون با توجه به اینکه همسرم پزشک است شاید به امید خدا ۲ سال دیگه بتواند استپهای usmle را پاس کند و به عنوان دکتر وارد آمریکا شود. بیایید به همه چیز با دید مثبت نگاه کنیم.
در عین حال برای همهٔ شما دوستان ,پسرم و همسرم کلیر شدن هر چه سریعتر و شیرینی را آرزو دارم. ببخشید زیاد صحبت کردم.
سلام در تایید حرف دوستمون این پست یکی از دانشجویان منتظر کلیر را میگذارم. فقط اینو بدونین ممکنه خیلی از شماها کلیر شده باشید حتی یک ماه پیش یا بیشتر اما به دلیل همین ویزا نامبر سفارت نمیتونه همه را با هم اعلام کنه احتمالا سپتامبر که مصاحبه نیست همه این لیستشون یکی یکی برای دریافت ویزا اعلام میشن فقط میخندین به این روزها که کلیر بودین و شما بیخبر بودین .
این پست را از کلیرنس دبی 2015 اپلای ابرود کپی کردم:
من هم امروز ویزام به دستم رسید. خواستم تاریخ آپدیتها و البته اتفاق به نظر عجیبی که برام افتاد رو اینجا پست کنم، شاید به درد دوستان بخوره.
سوم جون: مصاحبه با آفیسر قد بلند موبور باجه 7
دوم جولای: آپدیت اول و دریافت ایمیل جهت ارسال مدارک معافیت تحصیلی سربازی. من همون روز مدارک سربازیم رو هم از طریق dubainiv و هم ایمیل USConsulateDubaivisa@state.gov برای سفارت ارسال کردم.
نهم جولای: دریافت ایمیل از سفارت مبنی بر اینکه اطلاعات دریافت شده و به آفیسر ارسال شده.
سی جولای: ایمیلی از سفارت (بعد از یک هفته از ارسال یک ایمیل پیگیری از جانب من) برای من اومد که توش ازم پرسیده شده بود که آیا تا بحال جای نظامی فعالیت داشتهام یا خیر. مجددا بنده همون روز جواب منفی خودم رو برای اونها ارسال کردم.
نه آگوست: من به سفارت ایمیلی زدم با این محتوا که پروازم رو از دست دادم دارم کلاسام هم از دست میدم.
دوازده آگوست: در سایت CEAC آپدیت شدم. فردای اون روز ایمیل اومد که ویزام آمادس.
در اولین روز کاری بعد از این آپدیت (16 آگوست) پاسپورتم رو تحویل امپوست دادم و بعد از سه آپدیت در روزهای 17، 18 و 19 آگوست ویزا ایشو شد و امروز هم به دستم رسید.
چیزی که برای من بسیار عجیب و ناراحتکننده بود این بود که روی ویزام نوشته تاریخ کلیرنس 30 جون بوده! درواقع من با همون آپدیت اول کلیر شده بودم و به نظر میرسه 50 روز پروندم زیر دست آفیسر مونده بوده!
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-23 ساعت 22:38)mbsamani نوشته: (2015-08-23 ساعت 22:28)Shaft نوشته: (2015-08-23 ساعت 20:59)mbsamani نوشته: من هم کلیر شدم امروز، اما بخاطر نت بد نتونستم سرییع بگم، امروز ایمیل کلیری، تغییر وضعیت در سایت ابوظبی و تماس از سفارت و اعلام کلیری بنده همه با هم اومد، خداروشکررررررررر،
تاریخ مصاحبه۲ اگوست و تاریخ کلیر شدن23 اگوست. من اولین کیس ۲-اگوست بودم که مصاحبه شدم و کلیرنس خوردم.
انشالله بچه های این تایپیک برن که دیگه بر نگردن
لطفا شرايط كيستون رو بزاريد
خدمت: سپاه، کار خصوصی، خودم تنها، مدرک تحصیلی فوق برق(اما روز مصاحبه لیسانس ارائه دادم، چون مدرک موقت فوق داشتم اما به افیسر گفتم)
تبریک میگم.مبارک باشه
جالبه 21روزه سربازی س پاه.ارشد?
پروردگارا
آرامشی به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم
و شجاعتی به من ده تا چیز هایی که میتوانم تغییر دهم
و عقلی که تشخیص دهم تفاوت میان این دو را
کیس نامبر : 2015as47xx /ابوظبی 10may/ سربازی س پاه/کار خصوصی
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
شاد باش بهتون میگم دوست عزیز امیدوارم که در تمام مراحل زندگی پیروز و سربلند باشید
خیلی جالبه که سرباز س اونم در 21 روز کلیر بشه من بخت برگشته الان 40 روز هست که با شرایط شبیه به شما منتظرم
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبی معمولا کسانی را که در یک روز مصاحبه داشتن و شرایط مشابه داشتن را با هم کلیر میکنه؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-24 ساعت 00:42)میثم هاشملو نوشته: شاد باش بهتون میگم دوست عزیز امیدوارم که در تمام مراحل زندگی پیروز و سربلند باشید
خیلی جالبه که سرباز س اونم در 21 روز کلیر بشه من بخت برگشته الان 40 روز هست که با شرایط شبیه به شما منتظرم
تا الان ١٢٥ روز. اما اميدوار
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥