موضوعها: 0
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2015-09-24 ساعت 02:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-24 ساعت 02:17 توسط SAMBAR.)
(2015-09-24 ساعت 01:55)A2000 نوشته: (2015-09-23 ساعت 19:19)Manamehr نوشته: (2015-09-23 ساعت 18:13)SAMBAR نوشته: ما که تو این مملکت هم که فکر میکنیم وطنمون هست جا نداریم اشک اورش رو میخوریم از تحصیل محروم میشیم ارتش و برای سربازی انتخاب میکنیم ولی نمیدونم چرا از س سردر میاریم خدایا رحمتت رو شکر ما که نفهمیدیم چند چندیم فقط یه چیزی رو میدونم من نمیذارم پسرم چیزهایی رو که من و همسرم چشیدیم رو تجربه کنه.
آخ گفتی دست رو دلم گذاشتی!
ما بنظر اینجابی ها ض د ا ن ق ل ا ب هستیم و از نظر اونجایی ها هم لابد تروریست!
دقیقا منم همه فکرم دختر یکساله امه که دردسرهای منو باباشو نکشه
آمریکایی ها ما رو کلییر نکنن ضرر کردن چون کانادا یا اسنرالیا از وجود آدمهای خوبی مثل ما بهره مند میشه
اصلا شوخی نیست و واقعیته
با عرض پوزش از دوستان به نظر این حقیر تا اونجا که من متوجه شدم شاید اونا از اندیشه های م.ذ.ه.ب.ی فوی می هراسند که اکثرا در پیامهای دوستان بافیمانده نیز در این فروم بسیار مشاهده میشود . شاید یکی از دلایل کلیرنس طولانی ما به همین دلیل باشد که آفیسر مربوطه برداشت نموده اند. شاید اونا دنبال آدمای کمتر مذهبی هستن تا آدمای س.پ.ا.ه.ی و ار.ت.ش.ی و معتقد به ن.ظ.ا.م . ببخشید برداشت شخصیه و امیدوارم به کسی برنخوره ........
نه داداش ناراحتی نداره که. ولی موضوع اینه که اونا سوالی در مورد اعتقادات ما نکردن که ازش چیزی بدونن. ولی من به لطف لاتاری دارم به درجه اجتهاد میرسم
(2015-09-24 ساعت 01:55)A2000 نوشته: (2015-09-23 ساعت 19:19)Manamehr نوشته: (2015-09-23 ساعت 18:13)SAMBAR نوشته: ما که تو این مملکت هم که فکر میکنیم وطنمون هست جا نداریم اشک اورش رو میخوریم از تحصیل محروم میشیم ارتش و برای سربازی انتخاب میکنیم ولی نمیدونم چرا از س سردر میاریم خدایا رحمتت رو شکر ما که نفهمیدیم چند چندیم فقط یه چیزی رو میدونم من نمیذارم پسرم چیزهایی رو که من و همسرم چشیدیم رو تجربه کنه.
آخ گفتی دست رو دلم گذاشتی!
ما بنظر اینجابی ها ض د ا ن ق ل ا ب هستیم و از نظر اونجایی ها هم لابد تروریست!
دقیقا منم همه فکرم دختر یکساله امه که دردسرهای منو باباشو نکشه
آمریکایی ها ما رو کلییر نکنن ضرر کردن چون کانادا یا اسنرالیا از وجود آدمهای خوبی مثل ما بهره مند میشه
اصلا شوخی نیست و واقعیته
با عرض پوزش از دوستان به نظر این حقیر تا اونجا که من متوجه شدم شاید اونا از اندیشه های م.ذ.ه.ب.ی فوی می هراسند که اکثرا در پیامهای دوستان بافیمانده نیز در این فروم بسیار مشاهده میشود . شاید یکی از دلایل کلیرنس طولانی ما به همین دلیل باشد که آفیسر مربوطه برداشت نموده اند. شاید اونا دنبال آدمای کمتر مذهبی هستن تا آدمای س.پ.ا.ه.ی و ار.ت.ش.ی و معتقد به ن.ظ.ا.م . ببخشید برداشت شخصیه و امیدوارم به کسی برنخوره ........
نه داداش ناراحتی نداره که. ولی موضوع اینه که اونا سوالی در مورد اعتقادات ما نکردن که ازش چیزی بدونن. ولی من به لطف لاتاری دارم به درجه اجتهاد میرسم
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
حمید رضا خان
شرمندتم به مولا
همش تقصیر اونیکه که ساعت و خواب حالیش نیست
یه شلیک توپ دیگه داشتیم 
6505 - 24 سپتامبر
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امید داشته باشید
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-24 ساعت 02:29)yesorno نوشته: (2015-09-24 ساعت 02:23)areb1356 نوشته: حمید رضا خان
شرمندتم به مولا
همش تقصیر اونیکه که ساعت و خواب حالیش نیست
یه شلیک توپ دیگه داشتیم 
6505 - 24 سپتامبر
اتفاقا تو جدولی که گذاشتی من بهش نگاه کردم دیدم آشناس طفلکی.
شماره کیسش مهاجرسراییه،
من ازش معذرت میخوام
از صبح حقیقت کمک کسی بودم و مغازه داری کردم تا ساعت ده شب سرپا بودم، الان مغزم نمیکشه. بزاریمش واسه صبح دیگه. انشالا تا صبح همه کلیر بشن لازم نباشه چک کنیم کلا 
آره موافقم به شدت
منم الان شماره کیسها رو وارونه می بینم
ان شاء ا... اصن صبح می نویسی Clear All
شبت پرتقالی
کیس: 6xxx/ ابوظبی/مصاحبه: 16 آگوست / AP / کلیر : Has not been selected : was better than this
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
الهی امین
فرستاده شده از Hol-U19ِ من با Tapatalk
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-24 ساعت 03:09)Pariba نوشته: (2015-09-24 ساعت 00:40)SAMBAR نوشته: سلام دوستان من زهره هستم همسر فرهاد.
راستش تواین مدت خیلی صبر کردم و دیگه دارم میشکنم من ی مادرم و هر روز دارم به آینده بچم فکر میکنم نمیتونم با این که خیلی سعی میکنم با این موضوع کنار بیام و هر شب به خودم میگم تموم شد ول کن این لعنتی رو ولی باورم نمیشه کارمون به اینجا رسیده واقعا برای اولین بار خیلی خوشحال بودیم ولی الان بریدم احساس میکنم تو یه چاه تاریکم که هیچ نوری توش نیست.
خدایا ببخشید این حرف و میزنم ولی من دلم از تو هم گرفته ما هیچ پناهی جز تو نداریم و اینگار تو اصلا من و نمیبینی اگه داری من و تنبیه میکنی قبول ولی گناه بچم چیه. حداقل یه ویزا که اینقدر دل شکسته و ناامید نباشیم. ببخشید اینقدر غر زدم ولی اینجا تنها جایی هست که میتونم ناله کنم.
زهره جان سلام , من هم دقيقا اوايل ماه سپتامبر همين حس و حال را پيدا کرده بودم , چون به دليل سن فرزندانم آخرين بارى بود که مى توانستيم همه با هم ويزا بگيريم و همين موضوع , کلير شدن را براى ما حياتى کرده بود , ولى سعى مى کردم که نا اميد نشم و به اعضاى خانواده ام نيز اميدوارى مى دادم , تا اينکه در روز ۱۰ سپتامبر کلير شديم . اميدتان به خدا باشه , انشالا اين چند روز باقيمانده حامل خبرهاى خوبى براى شما و ديگر دوستان باشه . 

زهره خانم هفته دیگه دلت شاد میشه شک نکن این پست منو یادگاری نگه دار
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا