موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
همین الان ودر حالی که کاملا مستاصل هستم این فال حافظ رو گرفتم :
ز گریه مردم چشمم نشسته در خون است
ببین که در طلبت حال مردمان چونست
به یاد لعل لب و چشم مست می گونت
ز جام غم می لعلی که میخورم خونست
ز مشرق سر کوی آفتاب طلعت تو
اگر طلوع کند طالعم همایونست
حکایت لب شیرین کلام فرهادست
شکنج طرّه لیلی مقام مجنونست
دلم بجو که قدت همچو سرو دلجوی است
سخن بگو که کلامت لطیف و موزونست
ز دور باده به جان راحتی رسان ساقی
که رنج خاطرم از جور دور گردونست
از آن دمی که ز چشمم برفت رود عزیز
کنار دامن من همچو رود جیحونست
چگونه شاد شود اندرون غمگینم
به اختیار که از اختیار بیرونست
ز بی خودی طلب یار میکند حافظ
چو مفلسی که طلبکار گنج قارونست
تعبیر :
روشنایی و آفتاب خوبی ها در حال طلوع است و این طلعت بسیار مبارک است و سعادت به همراه دارد. اتفاقات شیرینی رخ خواهد داد . شما از در آشتی در می آیید. لحن کلامت را زیباتر کن. خاطرات دردآور را فراموش کن. کاری را که می خواهی انجام بده چون سود سرشاری برایت دارد.
امیدوارم وصف حال همه ما باشه دوستان ..هیچکس بجز ما حال ما رو نمیفهمه . انشالا همه این جمع دوستان خوب به مراد دلشون برسن . آمین
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-24 ساعت 08:41)ARSAMNEW نوشته: همین الان ودر حالی که کاملا مستاصل هستم این فال حافظ رو گرفتم :
ز گریه مردم چشمم نشسته در خون است
ببین که در طلبت حال مردمان چونست
به یاد لعل لب و چشم مست می گونت
ز جام غم می لعلی که میخورم خونست
ز مشرق سر کوی آفتاب طلعت تو
اگر طلوع کند طالعم همایونست
حکایت لب شیرین کلام فرهادست
شکنج طرّه لیلی مقام مجنونست
دلم بجو که قدت همچو سرو دلجوی است
سخن بگو که کلامت لطیف و موزونست
ز دور باده به جان راحتی رسان ساقی
که رنج خاطرم از جور دور گردونست
از آن دمی که ز چشمم برفت رود عزیز
کنار دامن من همچو رود جیحونست
چگونه شاد شود اندرون غمگینم
به اختیار که از اختیار بیرونست
ز بی خودی طلب یار میکند حافظ
چو مفلسی که طلبکار گنج قارونست
تعبیر :
روشنایی و آفتاب خوبی ها در حال طلوع است و این طلعت بسیار مبارک است و سعادت به همراه دارد. اتفاقات شیرینی رخ خواهد داد . شما از در آشتی در می آیید. لحن کلامت را زیباتر کن. خاطرات دردآور را فراموش کن. کاری را که می خواهی انجام بده چون سود سرشاری برایت دارد.
امیدوارم وصف حال همه ما باشه دوستان ..هیچکس بجز ما حال ما رو نمیفهمه . انشالا همه این جمع دوستان خوب به مراد دلشون برسن . آمین
آمييييييين. فال بسيار زيباييست. اميدوارم هممون كلير بشيم در اين روزاي باقيمونده (منم ريز اومدم arsam جان 
)
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-24 ساعت 08:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-24 ساعت 08:53 توسط DDDDD.)
به امید کلییر دوستان باقی مانده
عید مبارک
ویزا دبی ما برای تاریخ 27 فعلا حاضر نشده
اگردرتاریخی که سفارت مشخص کرده نتوانیم جواب مدیکال را تحویل بدهیم و فقط نامه تمدید مدیکال و پاس را درهمان روز تحویل بدهیم وروز بعد جواب تمدید مدیکال را ببریم آیا ویزاصادرمی شود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-24 ساعت 08:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-24 ساعت 11:03 توسط DDDDD.)
راجع به تمدید مدیکال هیچ پست کاملی نوشته نشده است (مخصوصا راجع به تمدید مدیکال بچه ها ) اگردوستان عزیزی که تمدید مدیکال کردند اطلاعات خودرا دردسترس قرار دهند بسیارسپاسگزارخواهیم بود
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عیدتون مبارک امیدوارم همگی اشب عیدی مون رو بگیریم . یه سوالی به نظرتون با روندی که درپیش گرفته ابوظبی و هرشب یه تعدادی اپ طلایی میخورن ممکنه تو این فرصت باقی مانده همه به امید خدا کلییر بشن؟؟؟
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام صبح برهمه ی دوستان عزیز بخیروشادی باد .
عیدمبارک .خدایا بحق کرمت عیدی این جمع فرامش نشه .........
آقای یس اورنو یه لطفی بفرماییدتحلیلی هم راجع به آنکارا کنید.هیچ خبری ازسایت آنکارا نیس ؟؟؟؟؟؟؟
ما طاقت شنیدنشوداریم لطفا توضیح دهید .مرسی موفق وموید باشید
شماره کیس ***5 as
تعدادافراد کیس 3نفر(شماره 1 نفر اصلی )
سفارت آنکارا
تاریخ مصاحبه 4 جون
شغل نفر اصلی کارمند وضعیت سربازی س
نتیجه مصاحبه AP ،آبدیت ها 10 جولای ،15،17،20 آگست ،1سپتامبر >باایمیل پیگری
خدایاهرچه به صلاح ماست آن شود
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-24 ساعت 08:56)DDDDD نوشته: راجع به تمدید مدیکال هیچ پست کاملی نوشته نشده است (مخصوصا راجع به تمدید مدیکال بچه ها ) اگردوستان عزیزی که تمدید مدیکال کردند اطلاعات خودرا دردسترس قرار دهند بسیارسپاسگزارخواهیم بود
یک سوال درباره دوستانی که مهلت مدیکالشون تموم شده و یا می خوان مهلت مدیکال رو تمدید کنن..البته اونهایی که در انکارا هستند...دکتر اونجا مثل اینکه از یک ماه قبل وقت میده...کسی که تو مرحله ای پی هست از کجا بدونه کی کلیر میشه که از یک ماه قبلش وقت بگیره??راهکاری داره?چون بقیه سفارت خونه ها این مشکل نیس
CN:2016AS48XX
ارسال فرم اولیه: 25 MAY
کارنت:ژاتویه
مصاحبه:هفته اخر مارچ ایروان
نتیجه : ای پی
اپ دیت: روز مصاحبه و 5 اپریل
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
جواب من رو هم بدین.....ممنون
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نظرتون در مورد اینکه برای آقای ظ ری ف که الان در نیویورک هست در صفحه ف ی س ب وک ش در مورد وضعیت خودمون بنویسم چی هست؟و بخواهیم به عنوان نماینده ایرانی ها پیگیر باشه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من ویزای اماراتم منقضی شده وچطور میشه ویزامون رو از ابوظبی بگیریم ؟؟؟