کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-02 ساعت 19:46)i.rainy نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 19:38)m.ghoreishi نوشته:  بالاخره منم امروز بعداز 39 روز اپدیت شدم. امیدوارم خبرایی در راه باشه

سلام داش سیاوش جان خوبی ؟

منم ۶ عصری update شدم Smile
مبارکه تبریک به هر دو تاییتون دوستای خوب من ایشالا کلیر شدنتون.

Sent from my GT-I9300I
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
سلام دوستان
من هر چه قدر تلاش میکنم وارد ceac بشم نمیتونم ایا دوستان میتونند یه راهنمائی بکنن؟ ممنون میشم.
کیس نامبر=***5 ارسال فرم=21 می تعداد کیس= یک نفر سفارت=از انکارا به ایروان زمان مصاحبه=ماه می ورود به امریکا= انشالاه اگه خدا بخواد در اینده ای نزدیکShy
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
خدایا
من و همسرم که با هم موندیم
ویزا برسه رحمتت
ویزا نرسه حکمتت (هرچند ممکن ناراحت بشم چند روزی)
ولی یه خواهش ازت دارم
اینایی که نیمه نصفه موندنو زود کلیر کن اونا واجب ترن
خدایا هیچ خوانواده ای رو از هم جدا نکن
آمین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
(2015-06-02 ساعت 19:02)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 19:01)amirgharibi نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 18:54)hilda60 نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 18:21)amirgharibi نوشته:  دوستان
من همین الان گوشیم الارم تغییر در صفحه سفارت رو داد ، چک کردم دیدم که شمارم رو اعلام کردن تو صفحه شماره ها
:-)

فکر کنم باید بگم هوررررررااااااااااااا

مباااااااااااااااااااااااااااااااااااارکتون باشه خیلی زیاااااااااااااااااااااااااد
SmileSmileSmileSmileSmileSmile
امیدوارم هرکی که امروز آپدیت شده هم به زودی کلیر بشه و هم چنین هر کسی هم که مثل همسر من آپدیت نشده هر چه زودتر کلیر بشه ... به امید خدا
برای ما نصفه و نیمه ها هم دعا کنیدRolleyes

مرسی، ایشالاه واسه شمام درست شه
خدایا امشب هم دل ما رو با آپدیت و بعدش کلیر شدن شاد کن

ان شا ا... برای شما هوررررااااا بکشیم
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: hamid66 ، behjat ، hilda60 ، ginjer ، samane1363 ، amirgharibi ، p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 00:29)fa15 نوشته:  سلام دوستان
من هر چه قدر تلاش میکنم وارد ceac بشم نمیتونم ایا دوستان میتونند یه راهنمائی بکنن؟ ممنون میشم.

کروم نصب کنین
برید تو setting
بعد سمت چپ extension رو کلیلک کنین
تو صفحه ای که باز شد انتهای صفحه get more extensions رو بزنید
تو سرچ بار بالا Browsec رو سرچ کنین و بعد از اومدنش نصب کنین
این یه فیلتر شکن قویه که میتونین ازش استفاده کنین
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، fa15 ، bahar101 ، Daneshjo ، jupiterx ، Shahram914
(2015-06-03 ساعت 00:32)varchandi نوشته:  خدایا
من و همسرم که با هم موندیم
ویزا برسه رحمتت
ویزا نرسه حکمتت (هرچند ممکن ناراحت بشم چند روزی)
ولی یه خواهش ازت دارم
اینایی که نیمه نصفه موندنو زود کلیر کن اونا واجب ترن
خدایا هیچ خوانواده ای رو از هم جدا نکن
آمین

منم از ته دلم دعا میکنم همه بهشون ویزا برسه و همه خوشحال باشن...
مخصوصا همه نصفه ونیمه ها
مخصوصا شما و مخصوصا من و همسرم
واقعا طاقت جدایی رو نداریمSadSad
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Nima4185 ، r.bazargan ، samane1363 ، p00ya2001 ، mamal amrikaei ، SAAM_60 ، maryamb ، bahar101 ، Daneshjo
سلام دوستان من اوایل ماه می آنکا ا مصاحبه داشتمو ap خوردم, میخواستم ببینم چ مدت طول میکشه تا اولین آپ روبخورم؟ و چ مدت طول میکشه ک ایشاله کلیر بشم؟تا بحال شده بدون آپ کلیربشم؟
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo
(2015-06-02 ساعت 23:03)ginjer نوشته:  
من همین الان گوشیم الارم تغییر در صفحه سفارت رو داد ، چک کردم دیدم که شمارم رو اعلام کردن تو صفحه شماره ها

مبارک باشه دوست عزیز
از چه اپلیکیشن دارید واسه اندروید چیه اپلیکیشنی از کجا دانلود کنم اگه تغییر کرد الارم بده؟ ممنون میشم پاسخ بدهید؟

ممنون
http://www.webalert.me/
این اپ اندروییدیه واسه دادن الارم در صورت تغییر جزیی یا بخشی و یا کلی در صفحه مورد نظر شما
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵

تشکر کنندگان: samane1363 ، Daneshjo
(2015-06-02 ساعت 23:05)Shahriar olad نوشته:  

دوست عزیز ممکنه یکم در مورد شرایط کیستون توضیح بدید مثل سربازی، کار، رشته تحصیلی و..

رشته تحصیلی : مهندسی مکانیک سیالات، لیسانس
سربازی : ستاد م ارتش ، بهشون گفتم بخش مهندسی بودم و تهویه مطبوع کار میکردم، مربوط به رشته ام بود کارم، محاسبات مکانیک ساختمان
کار : مهندس پایه ۳ مکانیک نظام مهندسی و کار IT در یک شرکت خصوصی
همه چیزو راست و همونجوری که بود و هست گفتم.
شماره كيس: 35XX - یک نفر
سفارت ایروان
مصاحبه: 23 Feb
وضعيت: Issued
آپديت ها: 25 Feb ، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 13 May، ارسال میل پیگیری و آپدیت در 26 May، آپدیت در 2 June، و اعلام در سایت سفارت
دريافت ويزا: 29 June
مقصد : کالیفرنیا , اواخر نوامبر یا اوایل دسامبر ۲۰۱۵

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، SAAM_60 ، samane1363 ، Daneshjo
همه آپدیت شدن و ما اندر خم یک آپدیت شبانه... Smile
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، reza.aa ، mfte.teacher ، r.bazargan ، samane1363 ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-02 ساعت 23:32)mfte.teacher نوشته:  واقعا حال آدم گرفته میشه وقتی می بینی تمام کیسهای بالا و پایینیت یا کلیر شدن یا آپ کلیری خوردن اونوخت مال خودت تو 24 مارچ در جا زده

نگران نباش تیچرجان بالاخره نوبت ما هم میشه
خوشحالی دوستانمون رو که کلیر شدن یا اپ خوردن رو خراب نکنیم
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: mfte.teacher ، SAAM_60 ، HERMES7 ، samane1363 ، ginjer ، hilda60 ، m.ghoreishi ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-02 ساعت 23:00)Iaccept نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 22:52)hamid66 نوشته:  دوستان من امروزم آپديت خوردم ديروزم كه خورده بودم

حمیدخان فک کنم اولین هورارووووو خودت دش کنی دادآشششBig Grin
رتبه یادتون نره Smile

(2015-06-02 ساعت 22:45)ehsanalavy نوشته:  سلام دوستان. من هم امروز آپدیت داشتم. ۲ jun. امیدوارم که کلیر گروهی داشته باشیم. واسه همه ارزو میکنم. اپدیتی که روز اتفاق میفته ایا معنی خاصی داره؟ میشه به کلیر امیدوار بود؟

احسان جون یه چنتا از این آپدیتاتو خیرات کنی بد نیستآآآ Smile
اره بابا ، من خیلی اپدیت داشتم. نمیدونم چرا؟! مصاحبه هم خیلی زودتر از کیس های دیگه دعوت شدم. نمیدونم چرا اینجوری شده!!!
ولی در هر صورت حاضرم آپدیت هامو با شما تقسیم کنم!!
براتون امیدوارم که کلیر بشین ، نه اپدیت.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان: Iaccept ، samane1363 ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 04:39)amirgharibi نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 23:05)Shahriar olad نوشته:  

دوست عزیز ممکنه یکم در مورد شرایط کیستون توضیح بدید مثل سربازی، کار، رشته تحصیلی و..

رشته تحصیلی : مهندسی مکانیک سیالات، لیسانس
سربازی : ستاد م ارتش ، بهشون گفتم بخش مهندسی بودم و تهویه مطبوع کار میکردم، مربوط به رشته ام بود کارم، محاسبات مکانیک ساختمان
کار : مهندس پایه ۳ مکانیک نظام مهندسی و کار IT در یک شرکت خصوصی
همه چیزو راست و همونجوری که بود و هست گفتم.

ممنون از پاسخ خوب و جامع ای که دادید
امیدوارم همیشه موفق باشید
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، amirgharibi ، r.bazargan ، bahar101 ، Daneshjo
بیشتر کسایی که 1جون و 2 جون آپدیت خوردن سربازی ارتش بودن. کارمند دولت و سپاه آپدیت نداشتن
کیس نامبر: 2015AS38XX>
ارسال فرمهای اولیه: 28می
تعدادافراد کیس: 1نفر
سفارت:انکارا
تاریخ کارنت شدن: 9 نوامبر
نامه دوم: 12 نوامبر
مصاحبه: فوریه
وضعیت: کلیرنس
آپدیتها: 11feb, 17feb 19feb , 24feb, 27feb, 2march, 9march،20march 1jun(by email),5jun,9jun, 11jun(name az sefat baraye clear shoda Smile )
120 روز انتظار
تشکر کنندگان: r.bazargan ، bahar101 ، Daneshjo
سلام و صبح بخیر دوستان عزیز. دیشبم که خبری نشد. ! از عزیزان ماه مارچ ابوظبی کسی آپ داشته تو این دو سه روز؟ مدیران و پیشکسوتان محترم یک تحلیلی بکنین لطفا این وضعیتو. خانم من که دیگه صبرش داره لبریز میشه از استرس و انتظار برای من. زندگیمون شده استرس و انتظار. خدایا صلاح ما از این مرحله از زندگی و طی کردن اون چیه فقط خودت میدونی و بس.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، SAAM_60 ، ginjer ، hilda60 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان