کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
از دوستاني كه در ماه مارچ و آوريل مصاحبه داشتند كسي در اين ٢ ،٣ روز آپديتي از آمريكا داشته؟
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 10:33)rz59 نوشته:  از دوستاني كه در ماه مارچ و آوريل مصاحبه داشتند كسي در اين ٢ ،٣ روز آپديتي از آمريكا داشته؟

Big Grin
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: rz59
دوستانی که تو می مصاحبه داشتن این چند روزه کسی آپ داشته یا حتی کلیر شده باشه؟

2015 as47xx.مصاحبه 9می.شغل دولتی.
ببخشید میشه بگید update خوردن به چه معناست ؟ کسی بوده با رشته نفت تایید شده باشه ؟ Sad
(2015-06-03 ساعت 10:39)roya.radmanesh نوشته:  دوستانی که تو می مصاحبه داشتن این چند روزه کسی آپ داشته یا حتی کلیر شده باشه؟

۲۰۱۵ as47xx.مصاحبه ۹می.شغل دولتی.

من ۱۲ می مصاحبه داشتم و دیروز update شدم .
مصاحبه ایروان بود.
شماره کیس: ***2015AS5 ,کنسولگری: Yerevan ,تعداد افراد منظور در کیس : 1 ,مصاحبه: May , کلیر بعد از ۲۱ روز
تشکر کنندگان: r.bazargan ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo ، hamed shayan
(2015-06-03 ساعت 10:33)rz59 نوشته:  از دوستاني كه در ماه مارچ و آوريل مصاحبه داشتند كسي در اين ٢ ،٣ روز آپديتي از آمريكا داشته؟

سلام . بنده 4 مارچ مصاحبه ایروان داشتم. 2jun هم اپدیت داشتم. ولی نمیدونم از سفارت بوده یا از امریکا!
مگه فرقی داره ؟! نوع اپدیت به چه معنا میتونه باشه؟
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان: r.bazargan ، rz59 ، ALISHARIFI ، hilda60 ، bahar101
(2015-06-03 ساعت 10:36)r.bazargan نوشته:  

Big Grin

اين خيلي خوبه، اميدوارم بزودي كلير بشيد٠ پس براي بقيه هم اميدواري هست كه در اين ماه يك اتفاقاتي بيفته.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
تشکر کنندگان: r.bazargan ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 10:51)ehsanalavy نوشته:  

سلام . بنده ۴ مارچ مصاحبه ایروان داشتم. 2jun هم اپدیت داشتم. ولی نمیدونم از سفارت بوده یا از آمریکا!

راستش مديران بهتر ميتونند نظر بدهند اما فكر ميكنم يك جايي توي فروم خوندم كه آپديت نيمه شب از آمريكا با فاصله حدود ٢ ماه از زمان مصاحبه ميتونه نشانه كلير شدن باشه، اميدوارم براي شما هم بزودي اين اتفاق بيفته.
تشکر کنندگان: r.bazargan ، ALISHARIFI ، samane1363 ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo
دوستان چرا ما اپدیت نشدیم?!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Daneshjo ، 1362amin1362

من امروز یه آپدیت از آمریکا داشتم و آپریلی هستم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، zohreh-gh ، rz59 ، samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo
اقای ورچندی تبریییییییییییک!دعاهاتون قبول شدا!همین الان یک دعا واسه همسر بنده هم بکنید!ممنون
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: varchandi ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 10:41)mehr.mehr نوشته:  ببخشید میشه بگید update خوردن به چه معناست ؟ کسی بوده با رشته نفت تایید شده باشه ؟ Sad

اپدیت شدن یعنی دارن رو پروندتون کار می کنن
اگه صبح به وقت ایران چک کردین سایت سیس رو وآپ نداشتین و همون روز بعد از ظهر هم چک کردین و آپ شده بودین یعنی سفارت رو پروندتون کار می کرده و اگه شب چک کردین و آپ نداشتین و صبح دوباره چک کردین و آپ داشتین یعنی تو یو اس رو پروندتون کار می کردن
نزدیک کلیر که باشین چند تا آپ پشت سر هم میخورین از آمریکا و سفارت و این یعنی دارن کلیرتون می کنن
در ضمن خیلی ها بودن با رشته و کار نفت که کلیر شدن
جای نگرانی نیست
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: ALISHARIFI ، fa15 ، SAAM_60 ، bahar101 ، Daneshjo
دوستان کیسهای زیر کلیر شده اند که یا برایشان ایمیل کلیر امروز و فردا می آید یا امده است:
1573 (1) - 5139 (1) - 5142 (1) - 1032 (نفر دوم کیس) - 1135 (کیس اصلی) - 1358 (کیس اصلی) - 2181 (کیس اصلی) - 2278 (نفر دوم کیس) - 3047 (کیس اصلی) - 135 (نفر دوم کیس) - 329 (2) - 1663 (نفر دوم کیس) - 4494 (کیس اصلی)
از این تعداد گفته شده سه کیس از ایروان، یک کیس از ابوظبی و بقیه از آنکارا هستند.
البته در موارد فوق نکاتی را باید تذکر بدهم: یکسری کیسها مثل کیس 3047 که خدمتتشان ارادت دارم مدتهاست که کلیر شده اند ولی نفر دوم کیسشان کلیر نشده و مرتب هم دارند آپدیت میشوند ولی هنوز ایمیل دریافت نکرده اند. علت را نمیدانم ولی در ماه می چند مورد داشتیم که به همین شکل بودند و وقتی که نفر دوم کیس هم کلیر شد، هردو با هم ایمیل کلیر دریافت کردند. شاید این کیس هم به همین شکل باشد و شاید میخواهند بین همسران فرق نگذارند شاید دعواشون بشهBig GrinBig GrinBig Grin
کسانی که در این چند روز و با فاصله از مصاحبه آپدیت شده اند، چنانچه آپدیتشان ناشی از ایمیلشان نباشد، تا یک هفته تا ده روز دیگر به احتمال قوی منتظر ایمیل کلیر باشند، البته باید خاطرنشان کنم که کسانی که چند ریسک فاکتور با هم دارند مثلا سربازی، رشته تحصیلی های ریسک و یا مسافرتها و اقامتهای متعدد و زیاد به کشورهای دیگر ممکن است در چند سری آپدیتهای پیاپی با فاصله از مصاحبه داشته باشند و هر سری از این آپدیتها نشاندهنده اینست که بررسی یک ریسک فاکتورشان تمام شده، حالا هرکس خودش میداند چند تا ریسک فاکتور دارد و طبق آن میتواند وضعیتش را حدس بزند.
در این ماه ابوظبی تا الان حرکتی نشان نداده ولی بعید نمیدانم که این آرامش قبل از طوفان باشد و فکر کنم آپدیتها و کلیرهای ابوظبی مربوط به مارچ و حتی اوایل آپریل به زودی شروع شود، البته در ماه گذشته مصاحبه ابوظبی زیاد بوده و در دو سه هفته گذشته لود کاریشون بالا بوده و بعید نیست نوبت کلیرهاشون رسیده باشه.
ایروان فعالیتش خوب بوده ولی آنکارا بی حس و حاله کلا حالشون خوب نیست که البته علتش اینه که شتر گاو پلنگند همه نوع ویزایی میدهند ولی آنکارا هم به نظر یک تکونی به خودش میدهد چون خیلی عقبه
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-06-03 ساعت 11:15)Radwin نوشته:  دوستان کیسهای زیر کلیر شده اند که یا برایشان ایمیل کلیر امروز و فردا می آید یا امده است:
1573 (۱) - 5139 (۱) - 5142 (۱) - 1032 (نفر دوم کیس) - 1135 (کیس اصلی) - 1358 (کیس اصلی) - 2181 (کیس اصلی) - 2278 (نفر دوم کیس) - 3047 (کیس اصلی) - 135 (نفر دوم کیس) - 329 (۲) - 1663 (نفر دوم کیس) - 4494 (کیس اصلی)
از این تعداد گفته شده سه کیس از ایروان، یک کیس از ابوظبی و بقیه از آنکارا هستند.
البته در موارد فوق نکاتی را باید تذکر بدهم: یکسری کیسها مثل کیس 3047 که خدمتتشان ارادت دارم مدتهاست که کلیر شده اند ولی نفر دوم کیسشان کلیر نشده و مرتب هم دارند آپدیت میشوند ولی هنوز ایمیل دریافت نکرده اند. علت را نمیدانم ولی در ماه می چند مورد داشتیم که به همین شکل بودند و وقتی که نفر دوم کیس هم کلیر شد، هردو با هم ایمیل کلیر دریافت کردند. شاید این کیس هم به همین شکل باشد و شاید میخواهند بین همسران فرق نگذارند شاید دعواشون بشهBig GrinBig GrinBig Grin
کسانی که در این چند روز و با فاصله از مصاحبه آپدیت شده اند، چنانچه آپدیتشان ناشی از ایمیلشان نباشد، تا یک هفته تا ده روز دیگر به احتمال قوی منتظر ایمیل کلیر باشند، البته باید خاطرنشان کنم که کسانی که چند ریسک فاکتور با هم دارند مثلا سربازی، رشته تحصیلی های ریسک و یا مسافرتها و اقامتهای متعدد و زیاد به کشورهای دیگر ممکن است در چند سری آپدیتهای پیاپی با فاصله از مصاحبه داشته باشند و هر سری از این آپدیتها نشاندهنده اینست که بررسی یک ریسک فاکتورشان تمام شده، حالا هرکس خودش میداند چند تا ریسک فاکتور دارد و طبق آن میتواند وضعیتش را حدس بزند.
در این ماه ابوظبی تا الان حرکتی نشان نداده ولی بعید نمیدانم که این آرامش قبل از طوفان باشد و فکر کنم آپدیتها و کلیرهای ابوظبی مربوط به مارچ و حتی اوایل آپریل به زودی شروع شود، البته در ماه گذشته مصاحبه ابوظبی زیاد بوده و در دو سه هفته گذشته لود کاریشون بالا بوده و بعید نیست نوبت کلیرهاشون رسیده باشه.
ایروان فعالیتش خوب بوده ولی آنکارا بی حس و حاله کلا حالشون خوب نیست که البته علتش اینه که شتر گاو پلنگند همه نوع ویزایی میدهند ولی آنکارا هم به نظر یک تکونی به خودش میدهد چون خیلی عقبه
پست ک میزاری آدم حال میآد Smile

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: samane1363 ، Aghaman ، hilda60 ، bahar101 ، SAAM_60
(2015-06-03 ساعت 10:51)ehsanalavy نوشته:  

سلام . بنده ۴ مارچ مصاحبه ایروان داشتم. 2jun هم اپدیت داشتم. ولی نمیدونم از سفارت بوده یا از آمریکا!

بله فرق میکنه، آپدیت با فاصله از مصاحبه شبانه یعنی اینکه چکهای امنیتی که از جانب آمریکا صورت میگیرد کامل شده است و به سفارت اوکی میدهند که کلیر شدن انجام شده و این تاریخ هم در ویزایتان که دریافت میکنید بعنوان زمان پایان کلیرنستان ذکر خواهد شد و در حقیقت زمان واقعی کلیر شدنتان زمانی نیست که ایمیل کلیر دریافت میکنید بلکه زمانی است که آپدیت شبانه با فاصله از مصاحبه شده اید. البته در این میان یک نکته کنکوری وجود دارد که بعضی افراد که چندین ریسک فاکتور با هم دارند و باید از چند جنبه چک امنیتی شوند چند بار از این نوع آپدیت خواهند داشت
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: Iaccept ، samane1363 ، p00ya2001 ، hilda60 ، m.ghoreishi ، bahar101 ، Daneshjo ، ehsanalavy ، SAAM_60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان