کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-03 ساعت 12:06)Radwin نوشته:  دوستان گرامی برای کسانی که تازه به این دوره انتظار وارد شده اند و کسانی که انتظار به آنها فشار وارد میکند چند نکته را عرض میکنم:
این فرآیند آپدیت و کلیر پیچیده نیست و کاملا مشخص است ولی چیزی که ما نمیدانیم دیر و زود بودنش است. من خودم و بقیه دوستان آنهم با توجه به شواهد و قرائن فکر میکردیم آخر می یک کلیر بزرگ خواهیم داشت که درست از آب درنیامد. ولی اینجا این مسئله اهمیت ندارد. وقتی ما میبینیم که در ماه آپریل یک تعداد بسیار زیاد کلیر میشوند این به تنهایی نشان میدهد که امسال سال طلایی در لاتاری است چون در ماهی که به انتهای مهلت هم نزدیک نیست این اتفاق افتاده است و همین نشان میدهد روند امیدوارکننده است. در ضمن شما اگر به روند کلیر کردنهای امسال توجه کنید بصورت یک ماه در میان یک فوران کلیر داشته اند، حالا اینکه چرا این اتفاق می افتد من نمیدانم که البته تنظیم لود کاری سفارتها قطعا موثر میباشد. ولی چیزی که من میخواهم خدمت همه منتظران عرض کنم اینست که امسال قطعا بی نظیر یا حداقل کم نظیر است. انقدر به اینکه مثلا 20 مارچ آخرین آپدیت بوده یا سه ماهست که آپدیت نداشته اید فکر نکنید من خودم چهارماه و نیم حتی یک آپدیت هم نداشتم ولی وقتی چک امنیتیم تمام شد در عرض ده روز کلیر شدم. به دیر و زودش نگاه نکنید به این توجه کنید که امسال روند این پروسه دارد روی اصول پیش میرود. امیدوارم این ماه جون جان تازه ای به همه دوستان دمیده شود و این پست سرشار از شادی و هورا شود و لطفا انرژی منفی را کنار بگذارید و همراه هم تنها مثبت بیندیشید

شما واقعاً خيلي گليد كلي به آدم روحيه ميدين ، مرسي
شماره کیس : 3xxx - مصاحبه : 10 فوریه - آنکارا آپدیت ها :قبل از 20 مارچ یه چندتایی بوده - 4 جون فقط خودم ( برنده ) 5 جون هر دو ( ایمیل کلیرشدن من Big Grin ساعت حدودای 8 شب ) 9 جون هر دو - كليري همسر جان ١١ جون ساعت ٤ بعداز ظهر ( به دليل ايراد سيستم فعلاً ويزا نگرفتيم)
تشکر کنندگان: Iaccept ، samane1363 ، naghavisaeid ، p00ya2001 ، vahid1432 ، peyman55 ، bahar101 ، Daneshjo ، SAAM_60
(2015-06-03 ساعت 12:52)A L I R E Z A 67 نوشته:  همچنان منتظر و شدیدا امیدوار....

امیدت را از دست نده..به ضررتهBig GrinCool
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، samane1363 ، p00ya2001 ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
ممنون آقا رادوین عزیز ، ورچندی عزیز و دیگر سروران گرامی بابت این همه انرژی مثبتی که به ما میدید
امروز اصلا حال و حوصله نداشتم ولی وقتی اومدم پیامهای شما را خوندم کلی حالم خوب شد.
از اینکه میبینم تو این روزها بعضی از دوستان خوشحال شدن منم خوشحالم.
به امید اینکه هیچ کدوم از دوستان مهاجرسرا نا امید از اینجا بیرون نروند یه هووووووووورررررررراااااااااا
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: samane1363 ، p00ya2001 ، amindv15 ، Iaccept ، hilda60 ، varchandi ، m.ghoreishi ، bahar101 ، Daneshjo ، jadooo ، SAAM_60
(2015-06-03 ساعت 12:38)Radwin نوشته:  دوستان شکل و تعداد افرادیکه آپدیت دور از مصاحبه داشته اند در این اوائل جون به نظر خوبه و وضعیت اوائل آپریل را برای من تداعی میکند. در ضمن اگر تمایل داشتید پیام بگذارید تا وضعیت را بهتر آنالیز کنیم.
رادوين جان خيلي ممنون از وقت و حوصله اي كه مي گذاري. هر كاري كردم فقط از دكمه تبريك و تشكر استفاده كنم ، ديدم كه كمه . موفق باشي و به اميد اينكه يه روز شماره هاي ما رو بنويسي و بگي اين دوستان بزودي كلير مي شن.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
تشکر کنندگان: r.bazargan ، samane1363 ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo ، SAAM_60
آقا رادوین عزیز باتوجه به اینکه اپدیت 2 جون برای من که یکضرب گرفتم هست و همسرم که کلیرنس خورده اپدیت نشده تحلیل شما برای کیس ما چیه ممنون میشم
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 14:10)tandis_n_m نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 12:52)A L I R E Z A 67 نوشته:  همچنان منتظر و شدیدا امیدوار....

آدمی به امید زندست
امضا : صفدرBig GrinBig GrinBig Grin
❶کیس نامبر : 2015AS17XX
❷تعداد افراد کیس : 3 نفر (برنده اصلی: مادرم)
❸کارنت شدن : 12 آگوست (21 مرداد)
❹ارسال فرم 260 : 14 آگوست (23 مرداد)
❺دریافت نامه دوم : 23 ژانویه (3 بهمن)
❻تاریخ مصاحبه : 4 مارچ (13 اسفند)
❼سفارت : آنکارا
❽مادرم و خواهرم: یکضرب
❾پدرم: کلیر (آپدیت ها: 5 مارچ کل کیس - 6 مارچ کل کیس - 20 مارچ کیس کلیرنسی - شب 3 جون کیس اصلی - شب 8 جون کیس کلیرنسی - روز 9 جون کل کیس) ----> کلیر : 9 جون ساعت 7 شب
♣♣♣سفرنامه
تشکر کنندگان: samane1363 ، tandis_n_m ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo ، jadooo
(2015-06-03 ساعت 14:36)A L I R E Z A 67 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 14:10)tandis_n_m نوشته:  

آدمی به امید زندست
امضا : صفدرBig GrinBig GrinBig Grin
حالا چرا اینقدر عجله داری..مونده تا صفدر بشیBig Grin هنوز تا آخر خرداد وقت هست..
دوستان بیشتر دعا کنید که هرچه سریع تر کلیر بشیم،وگرنه اعتبار آقای علیرضا (صفدرWink ) در خطرهBig Grin
الانه که رضا بیاد اخطار بدهBig Grin
ابوظبي* 4000* مصاحبه 31 مارچ* کلیر بعد از 118 روز در 27 جولای...
به امید کلیری همه دوستان....
تشکر کنندگان: A L I R E Z A 67 ، p00ya2001 ، vahid1432 ، Iaccept ، HERMES7 ، bahar101 ، Daneshjo
دوستان و همراهان گرامی مهاجرسرا همینکه شماها در این سایت بسیار خوب عضو هستید به فال خوش بگیرید . فقط بدانید که باید این همدلی را از دوران سختی و انتظار به دوران خوشی و آرامش هم تسرّی بدهید. این دلداریهایی که به هم میدهید و این کمک روحی که به هم میکنید بسیار بسیار ارزشمند است و وقتی شما برای دیگر دوستانتان آنهم در مواقعی که خودتان در ناراحتی هستید خوب بخواهید قطعا خداوند هم برای شما خوب میخواهد. شما در حقیقت دارید تمرین زندگی آینده خود را در ایالات متحده میکنید. در حقیقت این دوره کلیرنس دوره پایلت شما برای سختیهای واقعی زندگی در ایالات متحده است. پس بیایید با هم از این تمرین سربلند خارج شویم. و در ضمن بعد از فراغت از این استرس و به سلامتی گرفتن ویزای زیبای آمریکا دیگر دوستانتان را فراموش نکنید و فراموش نکنید که چه دوران تب آلودی بر همه ما و در کنار هم گذشته است. سعی کنید این همراهی را به دوستیهای عمیقی در جامعه آمریکا بدل کنید. در انتها هم باز تکرار میکنم که اکثریت قریب به اتفاق دوستان از همین الان کار ویزای خودتان را تمام شده بدانید و زمینه های زندگی هدفمند و زیبا را در آینده ای بسیار نزدیک در سرزمین فرصتها را فراهم آورید. این را هم بدانید که این مسائلی که راجع به قطعی بودن کلیر خدمتتان عرض میکنم امید واهی و تنها انرزی مثبت نیست بلکه با توجه به شواهد عینی من بشخصه باور دارم که امسال لاتاری فوق العاده ای داریم و دوست دارم که همه دوستان هم به این باور برسند چون وقتی انسان به چیزی باور داشته باشد یعنی آن مسئله بطور قطع برای او محقّق خواهد شد ولی یأس و ناامیدی ثمره ای جز تباهی ندارد.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-06-03 ساعت 11:15)Radwin نوشته:  دوستان کیسهای زیر کلیر شده اند که یا برایشان ایمیل کلیر امروز و فردا می آید یا امده است:
1573 (۱) - 5139 (۱) - 5142 (۱) - 1032 (نفر دوم کیس) - 1135 (کیس اصلی) - 1358 (کیس اصلی) - 2181 (کیس اصلی) - 2278 (نفر دوم کیس) - 3047 (کیس اصلی) - 135 (نفر دوم کیس) - 329 (۲) - 1663 (نفر دوم کیس) - 4494 (کیس اصلی)
از این تعداد گفته شده سه کیس از ایروان، یک کیس از ابوظبی و بقیه از آنکارا هستند.
البته در موارد فوق نکاتی را باید تذکر بدهم: یکسری کیسها مثل کیس 3047 که خدمتتشان ارادت دارم مدتهاست که کلیر شده اند ولی نفر دوم کیسشان کلیر نشده و مرتب هم دارند آپدیت میشوند ولی هنوز ایمیل دریافت نکرده اند. علت را نمیدانم ولی در ماه می چند مورد داشتیم که به همین شکل بودند و وقتی که نفر دوم کیس هم کلیر شد، هردو با هم ایمیل کلیر دریافت کردند. شاید این کیس هم به همین شکل باشد و شاید میخواهند بین همسران فرق نگذارند شاید دعواشون بشهBig GrinBig GrinBig Grin
کسانی که در این چند روز و با فاصله از مصاحبه آپدیت شده اند، چنانچه آپدیتشان ناشی از ایمیلشان نباشد، تا یک هفته تا ده روز دیگر به احتمال قوی منتظر ایمیل کلیر باشند، البته باید خاطرنشان کنم که کسانی که چند ریسک فاکتور با هم دارند مثلا سربازی، رشته تحصیلی های ریسک و یا مسافرتها و اقامتهای متعدد و زیاد به کشورهای دیگر ممکن است در چند سری آپدیتهای پیاپی با فاصله از مصاحبه داشته باشند و هر سری از این آپدیتها نشاندهنده اینست که بررسی یک ریسک فاکتورشان تمام شده، حالا هرکس خودش میداند چند تا ریسک فاکتور دارد و طبق آن میتواند وضعیتش را حدس بزند.
در این ماه ابوظبی تا الان حرکتی نشان نداده ولی بعید نمیدانم که این آرامش قبل از طوفان باشد و فکر کنم آپدیتها و کلیرهای ابوظبی مربوط به مارچ و حتی اوایل آپریل به زودی شروع شود، البته در ماه گذشته مصاحبه ابوظبی زیاد بوده و در دو سه هفته گذشته لود کاریشون بالا بوده و بعید نیست نوبت کلیرهاشون رسیده باشه.
ایروان فعالیتش خوب بوده ولی آنکارا بی حس و حاله کلا حالشون خوب نیست که البته علتش اینه که شتر گاو پلنگند همه نوع ویزایی میدهند ولی آنکارا هم به نظر یک تکونی به خودش میدهد چون خیلی عقبه
آقای رادوین ممنون متشکرم خیلی به ما روحیه دادید قدردان زحمات شما هستیم
***4 CN/ رویت قبولی:۲ می/ ارسال فرم:۲۲ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:هفته اول اپریل/ ابوظبی/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۵ آپریل ۱۴ می
تشکر کنندگان: Iaccept ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo ، SAAM_60
دوستان وقتی از یه کیس 2 نفره بعد مصاحبه یکی apخورده جلو کیس اصلی و کیس دوم حالتready داره یعنی کیس دوم apنخورده؟؟
و در صورت کلیر شدن کیس اول هر دو ویزا همزمان صادر میشه؟

2015 as47xx.مصاحبه 9می.شغل دولتی.
تشکر کنندگان: Iaccept ، Daneshjo ، mohammad384
(2015-06-02 ساعت 14:22)laleht نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 14:07)smhh7441 نوشته:  یه سوال دیگه:

همراه پاسپورت‌ها آیا برگه آبی هم باید بفرستیم؟
بله حتما
دوست عزیز همیشه اینجور مواقع کامل بفرستین
برگه آبی و پرینت ایمیل کلیرنس (یا اگه ایمیل نزدن همون متن توی سایت) و اگه مدیکال جدید دارین همه رو ببرین.
قبلش یه کپی از برگه آبی بگیرین چون همه با هم کلیر نشدین و بعد که نفرات باقیمانده کلیر میشن اون کپی برگه آبی و دوباره پرینت ایمیل

خسته نباشي للاله جان
همسرتون كه كلير شدن چه متني براشون اومده بود كه متوجه شدين كلير شدن؟
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان:
از دوستان مارچی که آنکارا مصاحبه داشتن این روزا کسی آپدیت نشده؟
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Marmad
دوستان من اگه سپتامبر مصاحبم باشه و کلیرنس بخورم شانس ویزا گرفتنم صفر میشه عایا؟
شماره کیس: 2015AS000027xx
دریافت نامه قبولی:1may 2014
کنسولگری: ankara
ارسال فرمها:12may 2015 !
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:2july
مصاحبه:3 august
دیافت کلیرنس:
دریافت ویزا:به زودی Smile
هزینه ها:
ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: Daneshjo
اینجا پر از گله
همتون گل هستین
مخصوصاً مدیرای دلسوز
امیدوارم بتونیم همیشه همینطور با هم باشیم و به هم کمک کنیم
هر جا که باشیم
دوستان این 4 ماه آخر کلی خبر خوش خواهیم داشت
فقط انرژی ++++++++++++++++++++++++
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Shaft ، HERMES7 ، satan ، m.ghoreishi ، bahar101 ، mfte.teacher ، ginjer ، samane1363 ، Daneshjo ، SAAM_60
دوستان پيشنهاد ميكنم مثل دوران اول قبولي كه همه تو اين سايت اومديم و مدير ارشد يه لينك براي كمك به سازمان محك گذاشته بود
من دوباره اين لينك رو ميزارم و اميدوارم سهم كوچكي كه ما ادا ميكنيم بتونه كمك كنه اين مونده راه رو هم به سلامت طي كنيم
يا علي
http://www.mahak-charity.org/main/help-mahak
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، varchandi ، shahin2737 ، fa15 ، satan ، ginjer ، samane1363 ، Daneshjo ، SAAM_60 ، jupiterx

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان