کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-03 ساعت 07:59)nikoo2468 نوشته:  بیشتر کسایی که ۱جون و ۲ جون آپدیت خوردن سربازی ارتش بودن. کارمند دولت و سپاه آپدیت نداشتن
يكي از دوستان من كه سربازي س بوده و تو همين مهاجر سراست ٢ جون آپديت داشت

(2015-06-03 ساعت 11:23)Radwin نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 10:51)ehsanalavy نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 10:33)rz59 نوشته:  از دوستاني كه در ماه مارچ و آوريل مصاحبه داشتند كسي در اين ٢ ،٣ روز آپديتي از آمريكا داشته؟

سلام . بنده ۴ مارچ مصاحبه ایروان داشتم. 2jun هم اپدیت داشتم. ولی نمیدونم از سفارت بوده یا از آمریکا!
مگه فرقی داره ؟! نوع اپدیت به چه معنا میتونه باشه؟

بله فرق میکنه، آپدیت با فاصله از مصاحبه شبانه یعنی اینکه چکهای امنیتی که از جانب آمریکا صورت میگیرد کامل شده است و به سفارت اوکی میدهند که کلیر شدن انجام شده و این تاریخ هم در ویزایتان که دریافت میکنید بعنوان زمان پایان کلیرنستان ذکر خواهد شد و در حقیقت زمان واقعی کلیر شدنتان زمانی نیست که ایمیل کلیر دریافت میکنید بلکه زمانی است که آپدیت شبانه با فاصله از مصاحبه شده اید. البته در این میان یک نکته کنکوری وجود دارد که بعضی افراد که چندین ریسک فاکتور با هم دارند و باید از چند جنبه چک امنیتی شوند چند بار از این نوع آپدیت خواهند داشت
رادوين جان اكثر ، كيسهاي ايروان ٢ جون آپديت داشتن فكر كنم گروهي بوده
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: Iaccept ، samane1363 ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 11:14)varchandi نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 10:41)mehr.mehr نوشته:  ببخشید میشه بگید update خوردن به چه معناست ؟ کسی بوده با رشته نفت تایید شده باشه ؟ Sad

اپدیت شدن یعنی دارن رو پروندتون کار می کنن
اگه صبح به وقت ایران چک کردین سایت سیس رو وآپ نداشتین و همون روز بعد از ظهر هم چک کردین و آپ شده بودین یعنی سفارت رو پروندتون کار می کرده و اگه شب چک کردین و آپ نداشتین و صبح دوباره چک کردین و آپ داشتین یعنی تو یو اس رو پروندتون کار می کردن
نزدیک کلیر که باشین چند تا آپ پشت سر هم میخورین از آمریکا و سفارت و این یعنی دارن کلیرتون می کنن
در ضمن خیلی ها بودن با رشته و کار نفت که کلیر شدن
جای نگرانی نیست

خیلی ممنون از راهنماییتون ، میشه بدونم چقد زمان برده کلیر شن؟ من کیس نامبرم برای ۲۰۱۶ ، ۹** هستش برای آنکارا احتمالا میرم

ممنونم
تشکر کنندگان: Iaccept ، ALISHARIFI ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 11:24)Shaft نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 07:59)nikoo2468 نوشته:  بیشتر کسایی که ۱جون و ۲ جون آپدیت خوردن سربازی ارتش بودن. کارمند دولت و سپاه آپدیت نداشتن
يكي از دوستان من كه سربازي س بوده و تو همين مهاجر سراست ٢ جون آپديت داشت

(2015-06-03 ساعت 11:23)Radwin نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 10:51)ehsanalavy نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 10:33)rz59 نوشته:  از دوستاني كه در ماه مارچ و آوريل مصاحبه داشتند كسي در اين ٢ ،٣ روز آپديتي از آمريكا داشته؟

سلام . بنده ۴ مارچ مصاحبه ایروان داشتم. 2jun هم اپدیت داشتم. ولی نمیدونم از سفارت بوده یا از آمریکا!
مگه فرقی داره ؟! نوع اپدیت به چه معنا میتونه باشه؟

بله فرق میکنه، آپدیت با فاصله از مصاحبه شبانه یعنی اینکه چکهای امنیتی که از جانب آمریکا صورت میگیرد کامل شده است و به سفارت اوکی میدهند که کلیر شدن انجام شده و این تاریخ هم در ویزایتان که دریافت میکنید بعنوان زمان پایان کلیرنستان ذکر خواهد شد و در حقیقت زمان واقعی کلیر شدنتان زمانی نیست که ایمیل کلیر دریافت میکنید بلکه زمانی است که آپدیت شبانه با فاصله از مصاحبه شده اید. البته در این میان یک نکته کنکوری وجود دارد که بعضی افراد که چندین ریسک فاکتور با هم دارند و باید از چند جنبه چک امنیتی شوند چند بار از این نوع آپدیت خواهند داشت
رادوين جان اكثر كيسهاي ايروان ٢ جون آپديت داشتن فكر كنم گروهي بوده

دوست گرامی آپدیت گروهی به خودی خود نشانه هیچی نیست و وقتی از یک سفارت تعدادی با هم آپدیت میشوند بیشتر دال بر اینه که تازه مصاحبه داشته اند و این آپدیت گروهی هم آپدیت متعاقب مصاحبه در سفارتشان است
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: Iaccept ، p00ya2001 ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo
سلام من بازم آپدیت شدم به تاریخ 2 جون
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
تشکر کنندگان: Iaccept ، vahid1432 ، hilda60 ، nikoo2468 ، bahar101 ، Daneshjo
تو آپدیت دیروزم خانومم آپدیت شده ایشالا همه به زودی کلیر بشن
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
تشکر کنندگان: hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo
من شرایطم سربازی ارتش لیسانس سخت افزار کارمند شرکت خصوصی تا الان با آپ آخر 10 تا آپدیت
تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 11:41)afshin.as نوشته:  سلام من بازم آپدیت شدم به تاریخ ۲ جون

افشین جان مبارکه دادآش
ایشالا این جور ک بوش میاد ( ن او با مآ) Big Grin امروز فردا بچه ها فوریه از این تاپیک رفتنین Smile
خلاصه تبریک میگم بهتون
کلیر شدین رنک یادتون نره Big Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 11:09)varchandi نوشته:  

من امروز یه آپدیت از آمریکا داشتم و آپریلی هستم

سلام ورچندی جون
همون ک گفتی آفیسر cv خواست فمیدم ک خیلی زود کلیری
ایشالا ک خیره
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-03 ساعت 11:49)afshin.as نوشته:  من شرایطم سربازی ارتش لیسانس سخت افزار کارمند شرکت خصوصی تا الان با آپ آخر ۱۰ تا آپدیت
سلام من هم شرایط شما رو دارم و آخرین اپدیتم 17 آپریل و مصاحبه مارچ بوده. شما کی مصاحبه داشتین و کجا. لیسانس سخت و کارمند خصوصی هستم. میخام ببینم کی انتظار اپدیت داشته باشم ممنون
تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
دوستان گرامی برای کسانی که تازه به این دوره انتظار وارد شده اند و کسانی که انتظار به آنها فشار وارد میکند چند نکته را عرض میکنم:
این فرآیند آپدیت و کلیر پیچیده نیست و کاملا مشخص است ولی چیزی که ما نمیدانیم دیر و زود بودنش است. من خودم و بقیه دوستان آنهم با توجه به شواهد و قرائن فکر میکردیم آخر می یک کلیر بزرگ خواهیم داشت که درست از آب درنیامد. ولی اینجا این مسئله اهمیت ندارد. وقتی ما میبینیم که در ماه آپریل یک تعداد بسیار زیاد کلیر میشوند این به تنهایی نشان میدهد که امسال سال طلایی در لاتاری است چون در ماهی که به انتهای مهلت هم نزدیک نیست این اتفاق افتاده است و همین نشان میدهد روند امیدوارکننده است. در ضمن شما اگر به روند کلیر کردنهای امسال توجه کنید بصورت یک ماه در میان یک فوران کلیر داشته اند، حالا اینکه چرا این اتفاق می افتد من نمیدانم که البته تنظیم لود کاری سفارتها قطعا موثر میباشد. ولی چیزی که من میخواهم خدمت همه منتظران عرض کنم اینست که امسال قطعا بی نظیر یا حداقل کم نظیر است. انقدر به اینکه مثلا 20 مارچ آخرین آپدیت بوده یا سه ماهست که آپدیت نداشته اید فکر نکنید من خودم چهارماه و نیم حتی یک آپدیت هم نداشتم ولی وقتی چک امنیتیم تمام شد در عرض ده روز کلیر شدم. به دیر و زودش نگاه نکنید به این توجه کنید که امسال روند این پروسه دارد روی اصول پیش میرود. امیدوارم این ماه جون جان تازه ای به همه دوستان دمیده شود و این پست سرشار از شادی و هورا شود و لطفا انرژی منفی را کنار بگذارید و همراه هم تنها مثبت بیندیشید
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
(2015-06-03 ساعت 12:06)Radwin نوشته:  دوستان گرامی برای کسانی که تازه به این دوره انتظار وارد شده اند و کسانی که انتظار به آنها فشار وارد میکند چند نکته را عرض میکنم:
این فرآیند آپدیت و کلیر پیچیده نیست و کاملا مشخص است ولی چیزی که ما نمیدانیم دیر و زود بودنش است. من خودم و بقیه دوستان آنهم با توجه به شواهد و قرائن فکر میکردیم آخر می یک کلیر بزرگ خواهیم داشت که درست از آب درنیامد. ولی اینجا این مسئله اهمیت ندارد. وقتی ما میبینیم که در ماه آپریل یک تعداد بسیار زیاد کلیر میشوند این به تنهایی نشان میدهد که امسال سال طلایی در لاتاری است چون در ماهی که به انتهای مهلت هم نزدیک نیست این اتفاق افتاده است و همین نشان میدهد روند امیدوارکننده است. در ضمن شما اگر به روند کلیر کردنهای امسال توجه کنید بصورت یک ماه در میان یک فوران کلیر داشته اند، حالا اینکه چرا این اتفاق می افتد من نمیدانم که البته تنظیم لود کاری سفارتها قطعا موثر میباشد. ولی چیزی که من میخواهم خدمت همه منتظران عرض کنم اینست که امسال قطعا بی نظیر یا حداقل کم نظیر است. انقدر به اینکه مثلا 20 مارچ آخرین آپدیت بوده یا سه ماهست که آپدیت نداشته اید فکر نکنید من خودم چهارماه و نیم حتی یک آپدیت هم نداشتم ولی وقتی چک امنیتیم تمام شد در عرض ده روز کلیر شدم. به دیر و زودش نگاه نکنید به این توجه کنید که امسال روند این پروسه دارد روی اصول پیش میرود. امیدوارم این ماه جون جان تازه ای به همه دوستان دمیده شود و این پست سرشار از شادی و هورا شود و لطفا انرژی منفی را کنار بگذارید و همراه هم تنها مثبت بیندیشید

جناب رادوین عزیز بی نهتایت از صحبت های امیدوار کننده و زحماتی که برای استخراج آمار کلیرنس ها و بقیه امور می کشید ممنون و سپاسگزارم.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: sunn789 ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo ، hamed shayan ، SAAM_60
ممنون که این همه انرژی میدین ، یه مشورت: من هم از اپدیتهای مصاحبه-137 روز قبل- تا حالا اپدیت به درد بخوری نداشتم ، اخرین ایمیلی که زدم یک ماه و نیم بوده ، به نظر دوستان ایمیل زدن تاثیری داره ؟
ایا دوباره ایمیل بزنم؟
نمیدونم!!
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: Iaccept ، mfte.teacher ، Daneshjo
اینجورکه بوش میاد باید دوباره اهنگ "امشب شبه کلیر شدنه مبارکه و مبارکه مبارکه" رو بخونیم !!!
ایشالا که تو این چند روز خبراي خوب میرسه بهتون ....

--> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
تشکر کنندگان: Iaccept ، ALISHARIFI ، varchandi ، samane1363 ، p00ya2001 ، mfte.teacher ، bahar101 ، Daneshjo
بچه ها سلام من همین الان از سفارت برگشتم هتل و میخوام با اجازتون از این لحظه بیام تو این تاپیک چون به منم ap زد این آفیسر خوش زبون سفارت آنکار
من سربازی نیروی انتظامی داشتم و احتمالشو میدادم الانم زیاد نگران نیستم به امید خدا به هممون ویزا میرسه امسال
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
تشکر کنندگان: Iaccept ، 2015reza ، behjat ، p00ya2001 ، hilda60 ، mfte.teacher ، m.ghoreishi ، bahar101 ، Daneshjo ، rbrb-2015 ، SAAM_60
(2015-06-03 ساعت 12:06)Radwin نوشته:  دوستان گرامی برای کسانی که تازه به این دوره انتظار وارد شده اند و کسانی که انتظار به آنها فشار وارد میکند چند نکته را عرض میکنم:

رادوین عزیز سلام

دوست من از قوت قلبت و مثبت گفتنت خیلی ممنونم به شخصه و منم خیلی به امسال خوشبینم و مطمعنم همه دوستان امسال کلیر میشن به زودی و اگر بشه آمریکا هم با هم ارتباط داشته باشیم به این روزامون میخندیم و از خاطراتش برای هم تعریف میکنیم.
به امید کلیر همه دوستان منتظر.
هورااااااااااااااااااااااااااااااااا
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: Iaccept ، samane1363 ، jadooo ، sadri54 ، 2015reza ، p00ya2001 ، hilda60 ، mfte.teacher ، m.ghoreishi ، bahar101 ، Daneshjo ، SAAM_60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان