کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
از مدیران محترم سایت خواهش می کنم ساعت سایت رو درست کنین ساعت رسمی کشور از اول فروردین یک ساعت جلو اومده اما ساعت سایت همچنان عقبه
تیز بینی در حد لا لیگا به این میگن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: HERMES7 ، mamal amrikaei ، behjat ، hilda60 ، maryamb ، jupiterx ، khalilkhah ، Daneshjo ، endeavour ، samane1363 ، jadooo
من که شخصا از خدامه از شر این 20 مارچ هرچه سریعتر خلاص شم ولی نمیدونم چرا چسبیده ول نمیکنه
باید یه تحقیقی در مورد این 20 مارچ بشه ببینیم از چه چسبی استفاده کرده
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، Daneshjo
سلام، این 20 مارچ ما رو ول میکنه به نظرتون؟؟
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-04 ساعت 21:17)satan نوشته:  من که شخصا از خدامه از شر این 20 مارچ هرچه سریعتر خلاص شم ولی نمیدونم چرا چسبیده ول نمیکنه
باید یه تحقیقی در مورد این 20 مارچ بشه ببینیم از چه چسبی استفاده کرده

چسبش احتمال رازی هستش،
دوستان به نظرتون احتمال نداره پرونده دهه آخر مارچ جریان پشت شوفاژ براش پیش اومده باشه، چون حالا فصل گرما هستش دیگه کسی سمت شوفاژ نمیره همین جور مونده باشهWink
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، kingaram ، Daneshjo ، hilda60
انشالا امروز فردا کله مارچیا و آورلیا ( بچه ها می یخته زوده Smile ) ولی ما ک بخیل نیستیم همگی دو اپ شبانه و دوشنبه صبح ایمیلو گرفتن Smile
بچه ها ماها قبل ک تاج سر ماهسن Smile
۲آم مستجاب بشه صلواآآآآت Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

جالبه که یه عده دوستان پشت سر هم آپدیت میخورن و ما با 3 تا آپدیت بقول دوستمون با چسب رازی چسبیدیم به 20 مارچ، بعضی دوستان به تعداد چک های آفیسر اشاره میکنن، اما اگه
اینطوریه پس ما چک کمتری خوردیم که آپدیت هم نداریم، ولی خوب "پس چرا کلیر نمیشیم؟؟"....
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: Iaccept ، Daneshjo ، hilda60 ، bahar101 ، samane1363 ، mfte.teacher
(2015-06-04 ساعت 21:33)Iaccept نوشته:  انشالا امروز فردا کله مارچیا و آورلیا ( بچه ها می یخته زوده Smile ) ولی ما ک بخیل نیستیم همگی دو اپ شبانه و دوشنبه صبح ایمیلو گرفتن Smile

خدا از زبونت بشنوه الهی. ممنون از فاز مثبتی که میدهید. همه بچه های مهاجرسرا گلن. خیلی گلن به مولا.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: Iaccept ، behjat ، hilda60 ، bahar101 ، samane1363 ، mfte.teacher
در این پروسه لاتاری من تازه متوجه شدم چه شخصیت مهمی بودم خودم خبر نداشتم
اینا سه ماهه دارن درباره چی تحقیق میکنن خوب بیان از خودم بپرسن . اصلا دنبال جی دارن میگردن
بچه ها من فکر کنم اینا کامپیوتراشونو آپدیت نکردنو از همون 386 های دهه 90 دارن استفاده میکنن. میگم بیاییم پول جمع کنیم بخدا واسشون
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، Daneshjo ، bahar101 ، kingaram ، bidaad
(2015-06-04 ساعت 21:33)Iaccept نوشته:  انشالا امروز فردا کله مارچیا و آورلیا ( بچه ها می یخته زوده Smile ) ولی ما ک بخیل نیستیم همگی دو اپ شبانه و دوشنبه صبح ایمیلو گرفتن Smile

یعنی اگه در مورد من این پیش بینی شما اتفاق بیفته ، یه کادو پیش من دارید. هر جا باشید به دستتون می رسونمWink
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: Daneshjo ، hilda60 ، Iaccept ، bahar101 ، samane1363
(2015-06-04 ساعت 21:59)satan نوشته:  در این پروسه لاتاری من تازه متوجه شدم چه شخصیت مهمی بودم خودم خبر نداشتم
اینا سه ماهه دارن درباره چی تحقیق میکنن خوب بیان از خودم بپرسن . اصلا دنبال جی دارن میگردن
بچه ها من فکر کنم اینا کامپیوتراشونو آپدیت نکردنو از همون 386 های دهه 90 دارن استفاده میکنن. میگم بیاییم پول جمع کنیم بخدا واسشون

واقعا همينه بعضي سيستم هاشون مين فريمه و با سيستم نوار كار ميكنه!
كم كم دارن بودجه ميگيرن اپ ديت ميكنن
تشکر کنندگان: Daneshjo ، hilda60 ، Iaccept ، bahar101
کسی نیست جواب سوال منو بده آیا ؟؟؟؟؟
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-04 ساعت 22:55)maryamb نوشته:  کسی نیست جواب سوال منو بده آیا ؟؟؟؟؟

سئوالتونو يه بار ديگه مطرح كنيد بدونيم جواب مي ديم[emoji3][emoji3]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101
(2015-06-04 ساعت 17:52)neda733 نوشته:  پس شما که اپ شدی،فردا کلییری!همه به نوبت پشت سر اقای ورچندی!

ندا شما که ویزا رو گرفتین شما چرا تو صف وایمیستین؟Big Grin
[color=#00BFFF][b]
کیس نمبر:2015as18/رویت قبولی:15aug/فرستادن فورم:3sep/کارنت شدن کیس:sep
تعداد افراد کیس:یک/نامه دوم:24 فوریه/مصاحبه:نیمه اول اپریل/ویزا:22 اپریل/ورود اول جون/اورنج کانتی
Tongue
تاریخ گرفتن سوشال یک هفته بعد از ورودBig Grin
گرین کارت 30 روز بعد از ورود
لیورپول نیویورک
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-04 ساعت 22:58)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 22:55)maryamb نوشته:  کسی نیست جواب سوال منو بده آیا ؟؟؟؟؟

سئوالتونو يه بار ديگه مطرح كنيد بدونيم جواب مي ديم[emoji3][emoji3]

میخواستم بدونم با توجه به این که آخرین آپ همسرم 19 می بوده که دقیقا فردای گرفتن ویزای من بود که جداگانه آپ شدن , و با توجه به جواب ایمیل سفارت ایشون تا هفته دیگه کلیر میشه ؟؟ ممنون از راهنماییتون

ایمیل سفارت در جواب ایمیل من :

Your husband’s administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101
دوستان گرامی اولا بسیار خوشحالم که این تاپیک از حالت رخوت ماه می درآمد و شور و حرکتی پیدا کرد و با توجه به ریتم آپدیتهایی که دوستان خبر میدهند گوش شیطون کر فکر کنم خیلی خوب باشه این جون. در ثانی دعایی میکنم همگی امین بگید. خدایا شر این 20 مارچیها را از سر این تاپیک کم کن خداییش من که دوماهه ویزامو گرفتم و دارم میپرم با کابوس 20 مارچ از خواب میپرم و مجبورم یک پارچ از دست 20 مارچ آب بخورم از بس اینها شاوغش کردن. توجه دیگه به ابوظبی هاست که گویا حسابی میخواد خوشبحالشون بشه کلهم آماده باش. در خطبه سوم ایندفعه روی صحبتم با سفارت فخیمه آنکاراست بابا این آنکاراییها گناه دارن انقدر اذیتتشون نکنین. اگر حالتون خوب نیست برید یکی دیگه بیاد کلیرشون کنه. در کل انشاء الله این جون همتون ببینین کلیرتون. دیدید اینم یک شعر فی البداهه بودBig GrinBig Grin
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان