کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-04 ساعت 17:14)varchandi نوشته:  تیچر جان و زهره عزیز ممنون
آرش جان به امید خدا نوبتی هم باشه نوبت شما مارچی هاست
من از دستشون در رفتم Big Grin

مخلصم قربان.توکل به خدا.
دسته راستت بالا سره ما
برو تا دیر نشده ویزا رو بزن تو پاس دلت حال بیاد
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: Daneshjo ، hilda60 ، varchandi ، samane1363
(2015-06-04 ساعت 19:52)tajhizgaran نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 11:07)arash56 نوشته:  سلام به همه دوستان

کیس نامبر 3055 از ارمنستان کلیر شد.از دوستان مهاجر سرایی هستن ایشون؟

ایشون برادر من بودند که بعد از دو ماه کلیر شدندBig Grin

تبریک میگم قربان
ایشالا موفق باشن.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، Daneshjo ، Iaccept ، bahar101 ، samane1363
امید جان هنوز همسرم ویزا نگرفته!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: omid man ، Daneshjo
(2015-06-04 ساعت 23:05)maryamb نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 22:58)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 22:55)maryamb نوشته:  کسی نیست جواب سوال منو بده آیا ؟؟؟؟؟

سئوالتونو يه بار ديگه مطرح كنيد بدونيم جواب مي ديم[emoji3][emoji3]

میخواستم بدونم با توجه به این که آخرین آپ همسرم 19 می بوده که دقیقا فردای گرفتن ویزای من بود که جداگانه آپ شدن , و با توجه به جواب ایمیل سفارت ایشون تا هفته دیگه کلیر میشه ؟؟ ممنون از راهنماییتون

ایمیل سفارت در جواب ایمیل من :

Your husband’s administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.
سلام
با این اپدیت و ایمیلی که گفتید چیزی بنفع اینکه تا هفته اینده همسرتون کلیر بشن ،دیده نمیشه
ولی نا امید نباشید از این ستون ت اون ستون فرجه
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101
(2015-06-04 ساعت 23:07)arash56 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 17:14)varchandi نوشته:  تیچر جان و زهره عزیز ممنون
آرش جان به امید خدا نوبتی هم باشه نوبت شما مارچی هاست
من از دستشون در رفتم Big Grin

مخلصم قربان.توکل به خدا.
دسته راستت بالا سره ما
برو تا دیر نشده ویزا رو بزن تو پاس دلت حال بیاد

ورچندي جان شما به ضرب بودي الكي سر كار رفتي
اميدوارم اين ماه ديگه قبل بولتن خبر هاي توپ بشه كه به استقبال بولتن بريم
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، Daneshjo ، hilda60 ، varchandi ، Iaccept ، bahar101 ، samane1363
تبریک به همه دوستانی که این چند روز کلیر شدن و با ارزوی کلیر شدن همه دوستان منتظر تا پایان ماه جون
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، i.rainy ، Nima4185 ، Daneshjo ، hilda60 ، m.ghoreishi ، varchandi ، Iaccept ، bahar101 ، samane1363
(2015-06-04 ساعت 23:05)maryamb نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 22:58)1362amin1362 نوشته:  
(2015-06-04 ساعت 22:55)maryamb نوشته:  کسی نیست جواب سوال منو بده آیا ؟؟؟؟؟

سئوالتونو يه بار ديگه مطرح كنيد بدونيم جواب مي ديم[emoji3][emoji3]

میخواستم بدونم با توجه به این که آخرین آپ همسرم 19 می بوده که دقیقا فردای گرفتن ویزای من بود که جداگانه آپ شدن , و با توجه به جواب ایمیل سفارت ایشون تا هفته دیگه کلیر میشه ؟؟ ممنون از راهنماییتون

ایمیل سفارت در جواب ایمیل من :

Your husband’s administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

دوست گرامی این ایمیل که نشاندهنده هیچ چیز نیست. و آن آپدیت فردای ویزای شما هم ربطی به الان ندارد ولی کلا چون زمان زیادی از مصاحبشون گذشته با ایمیل دائما پیگیر باشید و پیاپی پیگیری کنید. با توجه به زمان طولانی انتظار کم کم باید کلیر بشوند ولی اینکه هفته دیگر باشد یا نه هیچکس نمیتونه بگه. شما باید دائم سیس را چک بفرمائید و منتظر اولین آپدیت طلایی شبانه باشید
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Daneshjo ، hilda60 ، bahar101
ساغي اين ماه اپ بده پيمونه پيمونه
دست غم كوتاه كن از كنج اين خونه
اونقدر اپ كن تا من ببينممممم باز
هر چه عاقل مثل خود ديونه ديووونه ؛)

همه بخونن Smile
(2015-06-05 ساعت 00:00)رضا2015 نوشته:  

همه بخونن Smile
ممنون از بداهه زیباتون موجبات خنده و خوشحالی مارا فراهم نمود Big GrinBig GrinBig Grin
بقول یکی از دوستان:
دل ما رو شاد کردی خدا دلت رو شاد کنه

همه بخونن Smile
ممنون از بداهه زیباتون موجبات خنده و خوشحالی مارا فراهم نمود Big GrinBig GrinBig Grin
بقول یکی از دوستان:
دل ما رو شاد کردی خدا دلت رو شاد کنه
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: HERMES7 ، Daneshjo ، hilda60 ، behjat ، mfte.teacher ، SAAM_60

همه بخونن Smile

آپ آپم کن ویزا رو ببر بالا بده به دست ما
آپدیتم کن تو ماه جونی این ماه، ماه کلیرهاست
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: sadri54 ، Daneshjo ، hilda60 ، Iaccept ، bahar101 ، 2015reza
(2015-06-04 ساعت 17:52)maryamb نوشته:  آقایان مدیر به نظرتون پس کی آنکارا آپ میشه ؟؟

دوستان اينكه ميگيد مثلن آنكارا كى آپديت ميشه مگه زمان خاصى داره؟ مگه هر كيس واسه خودش زمان نداره؟ همه باهم آپديت ميشه؟
من ابوظبى بودم، تو سايت abudhabiivo كه كيس خودت رو وارد ميكنى. لطفن راهنمايى بفرماييد

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: Daneshjo ، bahar101
دوستان سلام. الان داشتم رتبه م رو چك مي كردم ديدم رو رتبه ١٣ موندم. يه لطف كنيد رتبه بديد من با اين عدد اصلاً حال نمي كنم. مي گم چرا كلير نمي شم[emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Daneshjo ، hilda60 ، m.ghoreishi ، Iaccept ، bahar101 ، samane1363
(2015-06-04 ساعت 10:37)i.rainy نوشته:  سلام به همه
بچه ها الان ايميل كليري من اومد
هوراااااااااااا [emoji6]
هوراااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک میگم
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13Cool---ورود به آمريكا:7OCT Big Grin
تشکر کنندگان: Daneshjo ، shayan seyfi ، mel ، bahar101 ، samane1363 ، mfte.teacher
(2015-06-04 ساعت 11:22)smhh7441 نوشته:  
(2015-06-03 ساعت 23:16)Daneshjo نوشته:  از صب تا حالا من و همسرم دو تا سایت سیس و سفارت رو چک کردیم ببینیم کیس نامبرایی اعلام کلیری میکنن چطوری متوجه میشن از چند تا از دوستان هم پرسیدم زحمت کشیدن جواب دادن ولی باز ما همون مشکل قبلی داریم و مشکلمون اینه که کیس نامبرای کلیر شده رو چک میکنیم نه ready میبینیم و نه اصلا خود کیس نامبرا رو !!!Sad
میشه یکی از دوستانی که کلیر شده زحمت بکشه آدرس دقیقی که چک کرده و دیده کلیر شده رو بزاره
والااااا شاید ما اشتباهی یه جای دیگه رو چک میکنیم CoolSad
ممنون

سلام دوست عزیز
ما روز ۲ جون اول از طریق ایمیل کلییر شدیم و بعد هم چند ساعت بعد توی سایت سفارت اعلام کلییر شدن شد. ولی تا حالا هم وضعیت ما توی سیس همون ap است.
دوست عزیز تا ویزاتون صادر نشه هیچ تغییری توی سیس ایجاد نمیشه فقط تاریخهای اپدیدتون عوض میشه.در ضمن تبریک میگم و یک هوررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا براتون میکشم.
شماره كيس: 2015ASXXX---كنسولگري: آنكارا--تاريخ رويت قبولي: 1 MAY--ارسال فرمهاي اول: 18 MAY--تعداد افراد كيس: فقط خودم---كارنت شدن كيس:Aug --دريافت نامه دوم: 15 aug--مصاحبه: oct 8,آپديت ها: -4Nov-7Nov-8Jan-12Jan-18Jan-16 Mar-24- Mar25(by email)--April 27rd(by --email)-April28-April29-May5-May6-May7---کلیرنس :-May 7---دريافت ويزا: May13Cool---ورود به آمريكا:7OCT Big Grin
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Daneshjo ، shayan seyfi ، bahar101 ، nimanoush
انشا الله . امیدوارم .
منم واقعا از ته دلم دعا میکنم همیشه که ان شا الله همه دوستان مخصوصا دوستان نصفه و نیمه هرچه زودتر تا یکی دوماه آینده ویزا بخوره تا پاس هاشون .
به امید خدا
[/quote]

انشالا به زودی زود خدا جواب ویزای شوهرامونو میده ....
[/quote]

انشااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالهSmileWink
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: hilda60 ، behjat ، shayan seyfi ، mel ، bahar101 ، samane1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان