کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
دیشب ، دیشب ، دیشب مثه هر شب، اپ نداشتیم!؟ Smile

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: varchandi ، p00ya2001 ، mfte.teacher ، bahar101 ، Daneshjo ، ehsan_pars ، hilda60 ، samane1363
دیشبم که خبری نشد. خدایا به حق این روز عزیز جمعه قسمت میدهیم تا جمعه دیگه انتظار همه منتظران را به خوبی و خوشی پایان ببخش و دلشان را خوشحال کن. به زن و بچه های منتظر ماهم که منتظرن باباشون زودتر کلیر بشه تا باهم برن عنایتی بفرما. الهی آمین یا رب العالمین.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
(2015-06-05 ساعت 10:06)SAMBAR نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 22:27)fariborzzzzzz80 نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 22:11)hamidrezamg نوشته:  
(2015-06-02 ساعت 20:34)satanicboy1 نوشته:  كسايي كه مثل من از نوامبر و اكتبر موندن دستشون بالا ??

من از ژانویه....
منم از نوامبر............................................... و خسته از 20 مارچ

منم از دسامبرم.
منم از ژانویه
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس
(2015-06-05 ساعت 10:14)بابراس نوشته:  هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
چند روز نبودم چه غوغایی شده اینجا
خیلی خوشحال شدم
varchandi عزیزم
خیلی خیلی بهت تبریک میگم امیدوارم در ادامه مسیر زندگی همیشه موفق و پیروز باشی

بابراس
Ginjer
Mamal amrikaei
Kingaram
Mahmoud 129
Zola
و بقیه دوستام سپاسگذارم و به امید شادی خودتون
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، sadri54 ، ginjer ، bahar101 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، hilda60 ، samane1363
چرا اپ نمیشیم?!!!!!!!!!!!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo ، ehsan_pars ، mamal amrikaei
(2015-06-05 ساعت 11:10)neda733 نوشته:  چرا اپ نمیشیم?!!!!!!!!!!!

اگه كلير شدي آپ ميخواي چيكار برين ويزاتونو بگيرينSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: Daneshjo ، mamal amrikaei
سلام دوستان
من برنده ٢٠١٦ هستم با توجه به تجربتون ميخواستم سوالي بپرسم.بسيار بسيار هم مضطربم. من كيس نامبرم ٩** هستش خداروشكر سه رقمي ست؛ تا زماني كه فرم رو پر ميكردم(حدود يكماه قبل) آخرين مدركم ليسانس نفت بود.ولي تا يكماه ديگه ارشد نفت از ايران ميشه، و از مهر phd نفت در انگليس شروع ميشه.من بايد وقتي رفتم سفارت بعنوان مدرك تحصيلي چي ببرم؟!ايراد نميگيرن؟! و اينكه اصن شانسي دارم براي كلير شدن با اين رشته!؟؟؟ كسي بوده با نفت كلير شه؟ البته هيچ شغلي نداشتم فقط دانشجو بودم. سرباز هم نرفتم. كيليرنسم چند ماه طول ميكشه با اين حساب؟ بسيار مضطربم...
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ginjer ، mfte.teacher ، bahar101 ، Daneshjo ، samane1363
(2015-06-05 ساعت 11:24)mehr.mehr نوشته:  سلام دوستان
من برنده ٢٠١٦ هستم با توجه به تجربتون ميخواستم سوالي بپرسم.بسيار بسيار هم مضطربم. من كيس نامبرم ٩** هستش خداروشكر سه رقمي ست؛ تا زماني كه فرم رو پر ميكردم(حدود يكماه قبل) آخرين مدركم ليسانس نفت بود.ولي تا يكماه ديگه ارشد نفت از ايران ميشه، و از مهر phd نفت در انگليس شروع ميشه.من بايد وقتي رفتم سفارت بعنوان مدرك تحصيلي چي ببرم؟!ايراد نميگيرن؟! و اينكه اصن شانسي دارم براي كلير شدن با اين رشته!؟؟؟ كسي بوده با نفت كلير شه؟ البته هيچ شغلي نداشتم فقط دانشجو بودم. سرباز هم نرفتم. كيليرنسم چند ماه طول ميكشه با اين حساب؟ بسيار مضطربم...

سلام دوست عزيز چرا اضطراب؟
كدوم مدركتونو ميتونين آزاد كنين كه بتونين ترجمه اش كنين با ليسانس هم كارتون در مياد بزارين وقت مصاحبه كدوم مدركتون آماده تره همون رو ارائه كنين با كيس نامبر 3 رقمي شانس خوبي دارين سربازيم كه نرفتين اگه كار نميكنين و سربازي نرفتين رشته تحصيليتون خيلي تو كليرنس اثر نميزاره
من يه ضربي رو واستون پيش بيني ميكنم
موفق باشينSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: mehr.mehr ، bahar101 ، Daneshjo ، ehsan_pars ، samane1363
(2015-06-05 ساعت 11:10)neda733 نوشته:  چرا اپ نمیشیم?!!!!!!!!!!!

اندکی صبر سحر نزدیک است
ان شا ا... به زودی همه از انتظار در بیان
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: sadri54 ، bahar101 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، hilda60 ، بابراس ، m.ghoreishi
(2015-06-05 ساعت 02:40)varchandi نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 02:06)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 02:03)varchandi نوشته:  رضا جان من سربازی داشتم فک نکنم یه ضرب بوده باشم

ورچندی جان ضمن تبریک مجدد اگه ممکنه بگو سربازیت کدوم ارگان و چند سال پیش بوده؟ با این حساب خدارو شکر خیلی زود کلییر شدی.ممنون

قریشی عزیز ممنون بابت تبریک
من نیروی زمینی ارتش یگان تکاور بودم
سال 87 سربازیم تموم شد
درست شوک خودمم از همینه
فقط امیدوارم ویزا دبی روزود بدنبرم برای سفارت
خیلی کم وقت دادن برای دریافت ویزا

(2015-06-04 ساعت 10:37)i.rainy نوشته:  سلام به همه
بچه ها الان ايميل كليري من اومد
هوراااااااااااا [emoji6]

هوررررراااا
مبارکت باشه دوست من

ولش كن بابا حوصله داري. پيك آب كن بره ديگه. منتظر ويزاي امارات نمون به نظرم ورچندي جان
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Daneshjo ، lotttery2015 ، samane1363
(2015-06-05 ساعت 11:29)p00ya2001 نوشته:  

كدوم مدركتونو ميتونين آزاد كنين كه بتونين ترجمه اش كنين با ليسانس هم كارتون در مياد بزارين وقت مصاحبه كدوم مدركتون آماده تره همون رو ارائه كنين با كيس نامبر ۳ رقمي شانس خوبي دارين سربازيم كه نرفتين اگه كار نميكنين و سربازي نرفتين رشته تحصيليتون خيلي تو كليرنس اثر نميزاره
موفق باشين:)

خيلي خيلي ممنون بابت جوابتون ، از اضطرابم كم شد، جفت مدركامو ميتونم آزاد كنم يعني براي انگليس بايد آزاد كنم كه برم، گواهي اشتغال به تحصيل انگليس هم بايد ببرم؟
اضطرابم زياد بود چون ١ماه در پروسه كليرانس انگليس بودم حالا اين يكي.خسته شدم از اضطراب :(
راستي يك سوال ديگه با اجازتون، من محل مصاحبه رو استانبول زدم ولي گويا آنكارا بايد ميزدم اطلاعي نداشتم كه از بين گزينه هاي پيشنهاديه فرم ds260 استانبول رو زدم، آيا بايد به كي سي سي ميل بدم؟؟ ممنونم .
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo ، samane1363
دوستان ما هم 3 ماه آفیسر خیلی وقته برامون تموم شده، این ایمیل پیگیری فایده ای هم داره با وجود اینکه میدونیم همون جواب رباتیک همیشگی بهش داده میشه؟

(2015-06-05 ساعت 11:37)mehr.mehr نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 11:29)p00ya2001 نوشته:  

كدوم مدركتونو ميتونين آزاد كنين كه بتونين ترجمه اش كنين با ليسانس هم كارتون در مياد بزارين وقت مصاحبه كدوم مدركتون آماده تره همون رو ارائه كنين با كيس نامبر ۳ رقمي شانس خوبي دارين سربازيم كه نرفتين اگه كار نميكنين و سربازي نرفتين رشته تحصيليتون خيلي تو كليرنس اثر نميزاره
موفق باشينSmile

خيلي خيلي ممنون بابت جوابتون ، از اضطرابم كم شد، جفت مدركامو ميتونم آزاد كنم يعني براي انگليس بايد آزاد كنم كه برم، گواهي اشتغال به تحصيل انگليس هم بايد ببرم؟
اضطرابم زياد بود چون ١ماه در پروسه كليرانس انگليس بودم حالا اين يكي.خسته شدم از اضطراب Sad
راستي يك سوال ديگه با اجازتون، من محل مصاحبه رو استانبول زدم ولي گويا آنكارا بايد ميزدم اطلاعي نداشتم كه از بين گزينه هاي پيشنهاديه فرم ds260 استانبول رو زدم، آيا بايد به كي سي سي ميل بدم؟؟ ممنونم .

نگران نباشید، خودشون اتوماتیک براتون میزنن آنکارا، چون استانبول اصلا بخش مهاجرتی نداره...
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: Daneshjo
بچه ها سلام، من چیزی که متوجه شدم کسانی که اسم و فامیل خاص تری دارند (یطورایی اسم و فامیل مشابه ندارند و یا خیلی کم مشابه باشه) زودتر کلیر می شوند و بلعکس. با توجه به تجربه شما این حدسم چقدر درست از آب در اومده ، بین بچه های 2015؟
تشکر کنندگان: zhila1393 ، ginjer ، bahar101 ، Daneshjo ، ariana80 ، hilda60 ، Iaccept
و همچنان سایت سیس 29 آپریل را نشون میده!
فکر کنم باید تبلتمو عوض کنم و با یه device دیگه سایتو چک کنم.
شاید فرجی بشه.....
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، hilda60
(2015-06-05 ساعت 11:54)hassan8ir نوشته:  بچه ها سلام، من چیزی که متوجه شدم کسانی که اسم و فامیل خاص تری دارند (یطورایی اسم و فامیل مشابه ندارند و یا خیلی کم مشابه باشه) زودتر کلیر می شوند و بلعکس. با توجه به تجربه شما این حدسم چقدر درست از آب در اومده ، بین بچه های ۲۰۱۵؟

خوب شرمنده که نظریه تون رو رد میکنم فامیلی من تو تمام شهرهای ایران بدون استثنا فراوون هست ولی در کوتاه مدت کلیر شدم
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، hilda60 ، بابراس ، hassan8ir ، samane1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان