کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-05 ساعت 02:55)varchandi نوشته:  از همه دوستانی که برای من شادی کردن و تبریک و هورررراااا گفتن ممنونم
ببخشید که اسم تک تک تون رو نمی برم از بس تعداد دوستان زیاد بوده
امیدوارم لیاقت این همه محبت شما رو داشته باشم
بازامیدوارم این راه تشکر رو از من بپذیرید Big Grin

من تازه از سفر شمال برگشتم و باوجودیکه معمولا میگن تاپیک رو واسه تبریک شلوغ نکنین دلم نیومد بهتون تبریک نگم ایشالا در باقی مراحل هم موفق باشین
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
(2015-06-05 ساعت 12:02)laleht نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 11:54)hassan8ir نوشته:  بچه ها سلام، من چیزی که متوجه شدم کسانی که اسم و فامیل خاص تری دارند (یطورایی اسم و فامیل مشابه ندارند و یا خیلی کم مشابه باشه) زودتر کلیر می شوند و بلعکس. با توجه به تجربه شما این حدسم چقدر درست از آب در اومده ، بین بچه های ۲۰۱۵؟

خوب شرمنده که نظریه تون رو رد میکنم فامیلی من تو تمام شهرهای ایران بدون استثنا فراوون هست ولی در کوتاه مدت کلیر شدم

شاید برداشتتون فامیلی خاص بنده باشه
البته میتونه تا حدودی درست باشه ولی صد در صد نیست
خیلی بستگی به چک هایی که آفیسر میزنه داره
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: Daneshjo ، laleht ، mamal amrikaei ، hilda60
(2015-06-05 ساعت 12:06)laleht نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 02:55)varchandi نوشته:  از همه دوستانی که برای من شادی کردن و تبریک و هورررراااا گفتن ممنونم
ببخشید که اسم تک تک تون رو نمی برم از بس تعداد دوستان زیاد بوده
امیدوارم لیاقت این همه محبت شما رو داشته باشم
بازامیدوارم این راه تشکر رو از من بپذیرید Big Grin

من تازه از سفر شمال برگشتم و باوجودیکه معمولا میگن تاپیک رو واسه تبریک شلوغ نکنین دلم نیومد بهتون تبریک نگم ایشالا در باقی مراحل هم موفق باشین

ممنون لاله جان
خیلی لطف کردید ولی نمیشه شلوغ نکرد
من خودم دیروز کلی شوک بودم و شلوغ بازی درآوردم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، behjat ، Daneshjo ، laleht ، mamal amrikaei ، hilda60 ، بابراس ، samane1363
(2015-06-05 ساعت 11:54)hassan8ir نوشته:  بچه ها سلام، من چیزی که متوجه شدم کسانی که اسم و فامیل خاص تری دارند (یطورایی اسم و فامیل مشابه ندارند و یا خیلی کم مشابه باشه) زودتر کلیر می شوند و بلعکس. با توجه به تجربه شما این حدسم چقدر درست از آب در اومده ، بین بچه های ۲۰۱۵؟
من این موضوع را شنیدم که وقتی تشابه اسمی زیاد باشه کار چک امنیتی طولانی تر میشه چون برای یکی از فامیلای خودمون هم اتفاق افتاد البته اون ویزای لاتاری نبود ولی ظاهرا همه ویزا های امریکا این روند چک امنیتی را داره
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!Smile
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، hassan8ir ، samane1363
(2015-06-05 ساعت 12:15)zhila1393 نوشته:  
من این موضوع را شنیدم که وقتی تشابه اسمی زیاد باشه کار چک امنیتی طولانی تر میشه چون برای یکی از فامیلای خودمون هم اتفاق افتاد البته اون ویزای لاتاری نبود ولی ظاهرا همه ویزا های آمریکا این روند چک امنیتی را داره

البته تشابه اسمي با اشخاص خاص كه واسه دولت امريكا ممكنه مشكا ايجاد كنند نه اسامي خيلي عامSmile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: zohreh-gh ، bahar101 ، Daneshjo ، laleht ، mamal amrikaei ، hassan8ir ، samane1363
سایت انکارا هنوز 11 می رو نشون میده.... نکنه اینا تعطیلات تابستونی تشریف دارن.... به ما که رسید اسمون خدا تپید... Big Grin
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، ginjer
دوستان عزیزم سلام، چند روزی در جوار آبهای خزر و دور از استرس های کلیر و آپدیت و اینا بودم ... جای همگی خالی (یعنی زنده شدم دوباره)
نمیدونید چقدر احتیاج داشتم به آرامش و طبیعت.
سعی کردم این چندین صفحه ای که پیش رفتیم رو بخونم و با حس و حال جمع دوباره بر بخورم.
یه تبریییییییبیک و هوووووووراااااااااا به همه کلیر شده ها مخصوصا ورچندی عزیز.
آپدیت هم نداشتم و همون آدم 20 مارچی که بودم، هستم [emoji6] و در خدمت دوستان.
تشکر کنندگان: bahar101 ، behjat ، Daneshjo ، laleht ، mamal amrikaei ، hilda60 ، ginjer ، 2015reza
سلام
از دوستان کسی هست که مصاخبه تو سفارت ارمنستان باشه و آخرین آپدیتش 20 مارچ باشه؟
من هنوز از 20 مازچ آپدیت نشدم
ممنون میشم پاسخ بدید.
تشکر کنندگان: kingaram ، Daneshjo
(2015-06-05 ساعت 09:07)2015reza نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 03:37)khalilkhah نوشته:  دوستان من امشب بی خوابی زده به سرم, یکی از بچه های ماه می امروز کلیر شد به شماره 4795 سفارت انکارا
من فکر کنم با این وضعیتی که پیش امده چه اونی که ۸ ماه پیش رفته مصاحبه چه یک ماه پیش همه باید آماده کلیر شدن باشند

خليل جان از كجا فهميدي كه اين كيس كلير شده؟ سايت سفارت كه تكون نخورده.

توی سیس نوشته
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo ، nima24
(2015-06-05 ساعت 10:05)aria802 نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 04:04)khalilkhah نوشته:  دوستان از اول جون تا روز چهارم حدود 30 نفر کلیر شدند که در نوع خود رکوردی است و اگر همینطور ادامه یابد تا آخر ماه به عدد 300 می رسیم که باز اگر تا آخر سال به اینگونه ادامه یابد رسیدن به عدد 2800 ویزا دستیافتنی است

سلام از دادن روحیه و امیدواری واقعا ازت ممنونم
فقط یک سوال آفیسرها که مصاحبه میکنن از نعداد و رقم ویزاها خبر دارن که یوهو به یکی در میاد میگهذهیچ امیدی نداشته باش تا بخوای کلیر بشی ویزا تموم شده ویزا داره تموم میشه!!!!!
والا من خیلی اهل حساب و کتاب نیستم و لی عقلم میگه آفیسر داره بر اساس آمار پارسال یک چیزی رو هوا میگه و آفیسر از آمار اصلا هیچ اطلاعی نداره ، فقط میخواد دل طرف را خالی کنه بدجنس ، درست حدش میزنم؟

مگه به کسی همچنین چیزی گفتن
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: Daneshjo ، nima24
(2015-06-04 ساعت 16:21)varchandi نوشته:  چرا همه رفتن تعطیلات
تنهایی نمی تونم شادی کنم
خدایا قسمت همه بچه های منتظر بکن این شادی رو!

مبارک مبارک.Big GrinBig GrinBig Grinمبارک یاشهSmileSmileهوووووووووووووررررررررررررررراTongueSmileWink
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیاBig Grin
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، bahar101 ، Daneshjo ، nima24 ، mamal amrikaei ، ginjer
(2015-06-05 ساعت 12:47)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-05 ساعت 04:04)khalilkhah نوشته:  دوستان از اول جون تا روز چهارم حدود 30 نفر کلیر شدند که در نوع خود رکوردی است و اگر همینطور ادامه یابد تا آخر ماه به عدد 300 می رسیم که باز اگر تا آخر سال به اینگونه ادامه یابد رسیدن به عدد 2800 ویزا دستیافتنی است

فقط یک سوال آفیسرها که مصاحبه میکنن از نعداد و رقم ویزاها خبر دارن که یوهو به یکی در میاد میگهذهیچ امیدی نداشته باش تا بخوای کلیر بشی ویزا تموم شده ویزا داره تموم میشه!!!!!
والا من خیلی اهل حساب و کتاب نیستم و لی عقلم میگه آفیسر داره بر اساس آمار پارسال یک چیزی رو هوا میگه و آفیسر از آمار اصلا هیچ اطلاعی نداره ، فقط میخواد دل طرف را خالی کنه بدجنس ، درست حدش میزنم؟

مگه به کسی همچنین چیزی گفتن
بله دیروز آفیسر ارمنستان به دوست ما گفته بود
تشکر کنندگان: Daneshjo

جناب خلیل خواه عزیز هر چند آمار 300 ویزا هم خوبه اما برای اینکه سفارت ها بتونن 50000 هزار تا ویزا رو پر کنن باید ماهیانه 500 ویزا رو بدن چیزی که در آپریل و می این وضعیت رو تقریبا تجربه کردیم
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: r.bazargan ، Daneshjo ، nima24 ، mamal amrikaei ، farrokh33
(2015-06-05 ساعت 11:56)sadri54 نوشته:  و همچنان سایت سیس 29 آپریل را نشون میده!
فکر کنم باید تبلتمو عوض کنم و با یه device دیگه سایتو چک کنم.
شاید فرجی بشه.....
بابا کلاس Device Wink
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، sadri54 ، mamal amrikaei
(2015-06-05 ساعت 12:41)mehrdad.kameron نوشته:  سلام
از دوستان کسی هست که مصاخبه تو سفارت ارمنستان باشه و آخرین آپدیتش 20 مارچ باشه؟
من هنوز از 20 مازچ آپدیت نشدم
ممنون میشم پاسخ بدید.

دوست من، تعداد زیادی از دوستان از هر سه تا سفارت همین مشکل رو دارن، یعنی 20 مارچ!Sad
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo ، mamal amrikaei ، mehrdad.kameron

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان