موضوعها: 0
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
ای کسانی که رتبه ها رو تقسیم کردی آیا رتبه ای هم برای من در نظر گرفته اید من معدود کیس هایی هستم که یکنفرمون ریجکت شده است
باشد که همه کلیر شوید
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر
; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اینهایی که در لاتاری بعد از مصاحبه کلیرنس نمی شوند و رجکت می شوند چه دلیلی می تونه داشته باشه؟ کسی بوده از بچه های مهاجرسرا و یا اطرافیان اونها که خدایی نکرده این اتفاق واسشون افتاده باشه؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 22:41)jadooo نوشته: هورااااااااااااااااااااااا
من تازه انگار از خواب بیدار شدم و فهمیدم که بالاخره اتقافی که می خواستم و اینهمه منتظرش بودم دیشب افتاد و من کلیر شدم وااااااااااای دیشب انقدر گیج و منگ بودم که هنگ کرده بودم امیدوارم و دعا می کنم همه منتظرها مخصوصاً قدیمی ها و همچنین همسر جانم به زودی توی همین روزا کلیر بشن الهی آمییییییییین . امروز از دکتر اونگان برای دوشنبه هفته بعد وقت گرفتم فقط یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده اونم اینه که کسایی که رفتن برای تحویل ویزا چند روز منتظر موندن تا ویزا رو بگیرن می گن سه تا ۵ روز کاری درسته ؟ راستش من سری قبل خیلی تو فضا بودم و فکر میکردم یه ضرب می گیرم و خیلی بد برنامه ریزی کردم و کلی زمان اضافه آوردم و از لحاظ مالی هم به ضررم شد حالا نمی دونم ماکزیمم چند روز رو برای سفر به آنکارا در نظر بگیرم ؟؟؟می شه من رو راهنمایی کنید ؟
مبارکه
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 22:41)jadooo نوشته: هورااااااااااااااااااااااا
من تازه انگار از خواب بیدار شدم و فهمیدم که بالاخره اتقافی که می خواستم و اینهمه منتظرش بودم دیشب افتاد و من کلیر شدم وااااااااااای دیشب انقدر گیج و منگ بودم که هنگ کرده بودم امیدوارم و دعا می کنم همه منتظرها مخصوصاً قدیمی ها و همچنین همسر جانم به زودی توی همین روزا کلیر بشن الهی آمییییییییین . امروز از دکتر اونگان برای دوشنبه هفته بعد وقت گرفتم فقط یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده اونم اینه که کسایی که رفتن برای تحویل ویزا چند روز منتظر موندن تا ویزا رو بگیرن می گن سه تا ۵ روز کاری درسته ؟ راستش من سری قبل خیلی تو فضا بودم و فکر میکردم یه ضرب می گیرم و خیلی بد برنامه ریزی کردم و کلی زمان اضافه آوردم و از لحاظ مالی هم به ضررم شد حالا نمی دونم ماکزیمم چند روز رو برای سفر به آنکارا در نظر بگیرم ؟؟؟می شه من رو راهنمایی کنید ؟
هوووورررراااا
مبارکه جادو جانبراتون بهترین آرزو ها رو دارم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 23:12)hassan8ir نوشته: بچه ها اینهایی که در لاتاری بعد از مصاحبه کلیرنس نمی شوند و رجکت می شوند چه دلیلی می تونه داشته باشه؟ کسی بوده از بچه های مهاجرسرا و یا اطرافیان اونها که خدایی نکرده این اتفاق واسشون افتاده باشه؟
ریجکتی از همین جا داشتیم
اگه شرایط لاتاری نداشته باشی مثلا دیپلم دوازده ساله یا سابقه کار ریجکت میشی
اگه به هر نحوی آفیسر شک کنه که داری دروغ میگی ریجکت میکنه و........
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 23:33)varchandi نوشته: (2015-06-06 ساعت 22:41)jadooo نوشته: هورااااااااااااااااااااااا
هوووورررراااا
مبارکه جادو جانبراتون بهترین آرزو ها رو دارم
تبریک جادو خانم خوشحالم که از هول ولا در اومدی و حالا شاد و خوشحالی مبارکه تون باشه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
من هستم یه 20 مارچی این یک نوع بیماری هست ولیییییی واگیر که نداره پس چرا میترسین رتبه بدین آخه
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 23:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-06 ساعت 23:45 توسط khalilkhah.)
دوستان بیاید یک بررسی آماری انجام دهیم که کیا شانس بهتری برای کیلر شدن این ماه دارند:
1) کسانی که سه ماه اول (اکتبر, نوامبر و دسامبر) مصاحبه رفتند: تعداد آنها 35 عدد است که 32 کیس آن مال آنکارا 2 کیس ابوظبی و 1 کیس مربوط به ایروان است, از این 35 کیس 12 تای آنها مربوط به نصفه نیمه ها هستند. حدود 16 کیس آنها شانس خوبی برای کلیر شدن در این ماه دارند
2) ژانویه: 22 کیس هستند که 5 کیس آنها نصفه نیمه است. 18 کیس مربوطه به آنکارا و 4 کیس مربوط به ابوظبی است. 9 کیس از این 22 شانس خوبی برای کلیر شدن دارند
3) فوریه: شامل 50 کیس می شود که 10 کیس آنها نصفه نیمه است. 43 کیس آنها مربوط به آنکارا و 5 کیس مربوط به ابوظبی و 2 کیس ایروان است. از این تعداد 30 کیس شانس خوبی دارند
4) مارس: 88 کیس هستند که 19 کیس نصفه نیمه هستند.28 کیس مربوطه به آنکارا, 41 مربوطه به ابوظبی و 19 کیس مربوطه به ایروان است. 24 عدد از این 88 شانس دارند
5) آوریل: 83 کیس هستن که 17 کیس آن نصفه نیمه است. شامل: 58 ابوظبی, 23 ایروان و 2 کیس آنکارا. 27 کیس آن شانس خوبی جهت کلیر دارد
در مجموع 106 کیس شانس خوبی دارند که 63 تای آن مربوط به آنکارا, 20 ابوظبی و بقیه مربوط به ایروان است
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت