کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-06 ساعت 22:52)arezoue نوشته:  دوستان این سایت CEAC چطوری باز میشه

شما وارد این سایت بشید و کیس نامبرتون رو بدون صفر وارد کنید:
مثلا: 2015as00001234 >>>> 2015as1234

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
کیس نامبر:  2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------

هزینه ها: کُلی Big Grin
شیراز: Rolleyes
تشکر کنندگان: arezoue ، hilda60 ، p00ya2001 ، Daneshjo ، damavand2015
ای کسانی که رتبه ها رو تقسیم کردی آیا رتبه ای هم برای من در نظر گرفته اید من معدود کیس هایی هستم که یکنفرمون ریجکت شده است
باشد که همه کلیر شوید
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: arezoue ، jadooo ، hilda60 ، khalilkhah ، samane1363 ، m.ghoreishi ، zohreh-gh ، بابراس ، Daneshjo
(2015-06-06 ساعت 12:44)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 12:37)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 12:34)mehrdad.kameron نوشته:  این هفته هم تموم شد. خیلی کلیر شدن و بعضی ها آپدیت.
ولی کیس من هنوز تو 20 مارچ گیر کرده.
دستمون هم به جایی بند نیست.

با آرزوی کلیر شدن همه دوستان

نگران نباشین مال ما هم تو 24 مارچ گیر کرده اما امیدوار باشین که ایشالا تو هفته های آینده خبرای خوبی در راهه
یه مطلب دیگه لطفا تعداد پست هاتون رو به ۱۰ تا برسونین تا بتونین امضا درست کنین که شرایط کیس تون رو بیشتر در دسترس قرار میده. چون با این وضعیت فعلی نمیشه شرایط شما رو دونست

دقيقا همينطوره كه تيچر عزيز گفتند
اگه بتونين امضاتونم بزارين بيشتر خوشحال ميشيم
ما 20 مارچي ها هنوز پرچممون بالاتر از همه هست خصوصا ابوظبي هاشونBig Grin
شما درست می گین باید تا لحظه آخر امید داشت ولی با این همه کلیر و آپدیت که هفته پیش شد هیچی نصیب ما نشد. آدم یه کمی ناامید میشه
تشکر کنندگان: Iaccept ، p00ya2001 ، Daneshjo

به سختیBig Grin
شوخی کردم
از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کن دوست من
یا بروزرتو عوض کن
بعضی موقع هاهم با چن بار رفرش میاد
یه کلیر ریسنت هیستوریم بزنی ضرر نداره
یا میخای شماره کیسو بده براتون چک کنمBig Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: arezoue ، hilda60 ، samane1363 ، Daneshjo
(2015-06-06 ساعت 22:54)vahid1432 نوشته:  

شما وارد این سایت بشید و کیس نامبرتون رو بدون صفر وارد کنید:
مثلا: 2015as00001234 >>>> 2015as1234

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==

همشهری عزیز من امریکا که بودم راحت باز میشد از ۲ روز پیش که شیرازم باز نمیشه
با فایرفاکس میرم
The server at ceac.state.gov is taking too long to respond
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-06 ساعت 22:57)mehrdad.kameron نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 12:34)mehrdad.kameron نوشته:  این هفته هم تموم شد. خیلی کلیر شدن و بعضی ها آپدیت.

نگران نباشین مال ما هم تو 24 مارچ گیر کرده اما امیدوار باشین که ایشالا تو هفته های آینده خبرای خوبی در راهه
یه مطلب دیگه لطفا تعداد پست هاتون رو به ۱۰ تا برسونین تا بتونین امضا درست کنین که شرایط کیس تون رو بیشتر در دسترس قرار میده. چون با این وضعیت فعلی نمیشه شرایط شما رو دونست

شما درست می گین باید تا لحظه آخر امید داشت ولی با این همه کلیر و آپدیت که هفته پیش شد هیچی نصیب ما نشد. آدم یه کمی ناامید میشه

اینم یادم رفت بگم که سرعت کلیر ارمنستان خیلی پایینه. اینم خودش مزید بر علته
(2015-06-06 ساعت 22:57)mehrdad.kameron نوشته:  

مهردادجان اگه همه تو هفته قبل چیزی نصیبشون میشد دیگه بودنه ما اینجا معنی نداشBig Grin
امضا رو کامل کن ببینیم این هفته هوراییییییییی هسی یا نه ب امید خدآآآآآآ
گودلاک
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: samane1363 ، p00ya2001 ، Daneshjo
بچه ها اینهایی که در لاتاری بعد از مصاحبه کلیرنس نمی شوند و رجکت می شوند چه دلیلی می تونه داشته باشه؟ کسی بوده از بچه های مهاجرسرا و یا اطرافیان اونها که خدایی نکرده این اتفاق واسشون افتاده باشه؟
(2015-06-06 ساعت 22:41)jadooo نوشته:  هورااااااااااااااااااااااا
من تازه انگار از خواب بیدار شدم و فهمیدم که بالاخره اتقافی که می خواستم و اینهمه منتظرش بودم دیشب افتاد و من کلیر شدم وااااااااااای دیشب انقدر گیج و منگ بودم که هنگ کرده بودم امیدوارم و دعا می کنم همه منتظرها مخصوصاً قدیمی ها و همچنین همسر جانم به زودی توی همین روزا کلیر بشن الهی آمییییییییین . امروز از دکتر اونگان برای دوشنبه هفته بعد وقت گرفتم فقط یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده اونم اینه که کسایی که رفتن برای تحویل ویزا چند روز منتظر موندن تا ویزا رو بگیرن می گن سه تا ۵ روز کاری درسته ؟ راستش من سری قبل خیلی تو فضا بودم و فکر میکردم یه ضرب می گیرم و خیلی بد برنامه ریزی کردم و کلی زمان اضافه آوردم و از لحاظ مالی هم به ضررم شد حالا نمی دونم ماکزیمم چند روز رو برای سفر به آنکارا در نظر بگیرم ؟؟؟می شه من رو راهنمایی کنید ؟

مبارکه
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: jadooo ، mfte.teacher ، p00ya2001 ، بابراس ، mohammad384 ، Daneshjo
من تازه انگار از خواب بیدار شدم و فهمیدم که بالاخره اتقافی که می خواستم و اینهمه منتظرش بودم دیشب افتاد و من کلیر شدم وااااااااااای دیشب انقدر گیج و منگ بودم که هنگ کرده بودم امیدوارم و دعا می کنم همه منتظرها مخصوصاً قدیمی ها و همچنین همسر جانم به زودی توی همین روزا کلیر بشن الهی آمییییییییین . امروز از دکتر اونگان برای دوشنبه هفته بعد وقت گرفتم فقط یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده اونم اینه که کسایی که رفتن برای تحویل ویزا چند روز منتظر موندن تا ویزا رو بگیرن می گن سه تا ۵ روز کاری درسته ؟ راستش من سری قبل خیلی تو فضا بودم و فکر میکردم یه ضرب می گیرم و خیلی بد برنامه ریزی کردم و کلی زمان اضافه آوردم و از لحاظ مالی هم به ضررم شد حالا نمی دونم ماکزیمم چند روز رو برای سفر به آنکارا در نظر بگیرم ؟؟؟می شه من رو راهنمایی کنید ؟

هوووورررراااا
مبارکه جادو جانبراتون بهترین آرزو ها رو دارم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: jadooo ، Daneshjo
(2015-06-06 ساعت 23:12)hassan8ir نوشته:  بچه ها اینهایی که در لاتاری بعد از مصاحبه کلیرنس نمی شوند و رجکت می شوند چه دلیلی می تونه داشته باشه؟ کسی بوده از بچه های مهاجرسرا و یا اطرافیان اونها که خدایی نکرده این اتفاق واسشون افتاده باشه؟
ریجکتی از همین جا داشتیم
اگه شرایط لاتاری نداشته باشی مثلا دیپلم دوازده ساله یا سابقه کار ریجکت میشی
اگه به هر نحوی آفیسر شک کنه که داری دروغ میگی ریجکت میکنه و........
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: hassan8ir ، samane1363 ، Daneshjo
(2015-06-06 ساعت 23:33)varchandi نوشته:  

هوووورررراااا
مبارکه جادو جانبراتون بهترین آرزو ها رو دارم

تبریک جادو خانم خوشحالم که از هول ولا در اومدی و حالا شاد و خوشحالی مبارکه تون باشه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: r.bazargan ، jadooo ، لیدا59 ، samane1363 ، بابراس ، Daneshjo
من هستم یه 20 مارچی این یک نوع بیماری هست ولیییییی واگیر که نداره پس چرا میترسین رتبه بدین آخه
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: r.bazargan ، arezoue ، ginjer ، Daneshjo
دوستان بیاید یک بررسی آماری انجام دهیم که کیا شانس بهتری برای کیلر شدن این ماه دارند:
1) کسانی که سه ماه اول (اکتبر, نوامبر و دسامبر) مصاحبه رفتند: تعداد آنها 35 عدد است که 32 کیس آن مال آنکارا 2 کیس ابوظبی و 1 کیس مربوط به ایروان است, از این 35 کیس 12 تای آنها مربوط به نصفه نیمه ها هستند. حدود 16 کیس آنها شانس خوبی برای کلیر شدن در این ماه دارند
2) ژانویه: 22 کیس هستند که 5 کیس آنها نصفه نیمه است. 18 کیس مربوطه به آنکارا و 4 کیس مربوط به ابوظبی است. 9 کیس از این 22 شانس خوبی برای کلیر شدن دارند
3) فوریه: شامل 50 کیس می شود که 10 کیس آنها نصفه نیمه است. 43 کیس آنها مربوط به آنکارا و 5 کیس مربوط به ابوظبی و 2 کیس ایروان است. از این تعداد 30 کیس شانس خوبی دارند
4) مارس: 88 کیس هستند که 19 کیس نصفه نیمه هستند.28 کیس مربوطه به آنکارا, 41 مربوطه به ابوظبی و 19 کیس مربوطه به ایروان است. 24 عدد از این 88 شانس دارند
5) آوریل: 83 کیس هستن که 17 کیس آن نصفه نیمه است. شامل: 58 ابوظبی, 23 ایروان و 2 کیس آنکارا. 27 کیس آن شانس خوبی جهت کلیر دارد

در مجموع 106 کیس شانس خوبی دارند که 63 تای آن مربوط به آنکارا, 20 ابوظبی و بقیه مربوط به ایروان است

شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-06-06 ساعت 23:33)satan نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 23:12)hassan8ir نوشته:  بچه ها اینهایی که در لاتاری بعد از مصاحبه کلیرنس نمی شوند و رجکت می شوند چه دلیلی می تونه داشته باشه؟ کسی بوده از بچه های مهاجرسرا و یا اطرافیان اونها که خدایی نکرده این اتفاق واسشون افتاده باشه؟
ریجکتی از همین جا داشتیم
اگه شرایط لاتاری نداشته باشی مثلا دیپلم دوازده ساله یا سابقه کار ریجکت میشی
اگه به هر نحوی آفیسر شک کنه که داری دروغ میگی ریجکت میکنه و........

ممنونم منظور من رفیوز شدن هست یعنی مصاحبه بره و برگ کلیر بهت بدند اما بعد از چندماه تو سایت بیاد که رجکت شدید. همچین اتفاقی تاحالا افتاده؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان