موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 19:15)endeavour نوشته: سلام....دوستان عایا کسی هست من رو راهنمایی کنه که چه طور رتبه بدم عایا؟
زیر اسم هر کاربر عدد سبزرنگی هست که تعداد رتبه های اون شخصه. روی اون عدد کلیک کن بعد کلید رتبه دادن رو بزن و یک جمله بابت تشکر یا هر چیزی که دوست داشتی و در اخر تایید نهایی و بستن پنجره. موفق باشی. در ضمن رتبه پنجم شما رو تقدیم کرده بودم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 19:00)ziba_sunset نوشته: (2015-06-06 ساعت 18:35)zohreh-gh نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:45)mfte.teacher نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:14)asal1372 نوشته: الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
دوست عزیز الهام خانم
کل جواب بنده را فقط یک نظر شخصی در نظر بگیرین
در ابتدا قبولی تون رو تبریک عرض می کنم و باید بگم که کیس نامبر تون هم عدد خوبی هستش. بر این اساس و واقعیت لاتاری می گم اگر بنده جای شما بودم ویزای تحصیلی رو به خاطر اینکه احتمال سیتیزن شدن در نهایت به اندازه لاتاری جدی نیست رد می کردم و وارد پروسه لاتاری می شدم ( اگر قصد موندن ندارین همون ویزا تحصیلی رو استفاده کنین) چون علاوه بر داشتن اجازه تحصیل و اجازه کار به شما به همسر تون هم مانند یک سیتیزن آمریکایی اجازه کار و تحصیل تعلق می گیره در حالیکه اگر شما با ویزای دانشجویی برین همسرتون بالاجبار باید خونه نشین بشه و طی یک پروسه به نسبت پیچیده تری نسبت به لاتاری میتونین اقامت دایم یو اس رو بگیرین. در مورد شغل تون همین امسال دوست عزیزی به نام جناب ورچندی بودند که با وجود کار در یک شرکت نفت و گاز خصوصی کلیر شدن اونم طی 20 روز با وجود داشتن خدمت سربازی ( که شما خوشبختانه این آیتم که معمولا اف بی چک سنگینی رو هم داره شامل نمی شوید) در نهایت من برنامه قبولی در لاتاری رو نسبت به ویزا تحصیلی بسیار بسیار بهتر می دونم چون به طوز خودکار تمام مزایای مربوط به تحصیلات، کار کسب اقامت راحت تر رو در خودش داره. با آرزوی موفقیت برای شما
ضمن تبریک به شما به نظر من شما پروسه دانشگاه رو انجام بدید و کارای مربوط به لاتاری رو هم انجام بدید ولی اگه میشه از دانشگاه بک مرخصی شش ماهه بگیرید تا وضعیت لاتاری شما هم معلوم شه. به نظر من از هیچکدام انصراف ندهید.
فکر کنم شما اگه ویزای تحصیلی رو هم زودتر بگیرید و تشریف ببرید آمریکا. تو آمریکا هم میتونید کارهای مربوط به لاتاری انجام بدید و گرین کارتتون رو بگیرید. اسمش هم به گمانم aos میشه. نظر من اینه که حتما پیگیر ویزای تحصیلی باشید و تشریف ببرید آمریکا. اونجا دیگه دردسر کلیرنس و این استرسهارو ندارید
من هم با اين نظر موافقم و اين بهترين راهه. مطمئن باشيد اينكه در آمريكا زندگي كنيد قبل از مصاحبه تون يا بهتون چك نمي خوره و يا اينكه پروسه بسيار كوتاهي خواهيد داشت.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوتا سوال غیر مرتبط با تاپیک و یک کامنت مرتبط که خیلی بیربط نگفته باشم !!!!
اول رتبه فایده اش چیه انقد همه دنبالشن ??
بعدشم به هر کس فقط یه بارمیشه رتبه داد کلا ?? چون رفتم به یکی از دوستان مجدد رتبه بدم فقط متن قبلی ویرایش شد ! رتبه اضافه نشد به نظرم
ضمنا به نظر من ۲۰ مارچی ها خوشحال باشن چون خیلی از اپ و کلیر های اخیر از ۲۰ مارچی ها بوده اون بقیه هم باز خوشحال باشن که بالاخره یه عده از بلاتکلیفی در اومدن ! من که خیلی خوشحالم شما چطووووووووررررررررر????
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 19:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-06 ساعت 19:54 توسط HERMES7.)
بابا جون چرا به این بنده خدا که لاتاری قبول شده ادرس اشتباه میدین!
اگر اطلاعات مکفی داشته باشین! کیس های دانشجویی حتی اگر لاتاری شرکت کرده باشن بعضی مواقع ریجکت میشن!
حالا با دو تا ریجکتی پاشه بره مصاحبه لاتاری؟ شما بودین چه حسی داشتین؟
دلتون خوش نباشه که با کلیرنس دانشجویی میره تو کلیرنس لاتاری! کلا بحث این دو کیس از هم جداس ! کلا میشه دو تاپرونده!
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 19:52)رضا2015 نوشته: بابا جون چرا به این بنده خدا که لاتاری قبول شده ادرس اشتباه میدین!
اگر اطلاعات مکفی داشته باشین! کیس های دانشجویی حتی اگر لاتاری شرکت کرده باشن بعضی مواقع ریجکت میشن!
آقا ما اشتباه كرديم. ببخشيد[emoji22][emoji22][emoji22]
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
آقا رضا کیس 814 و 3892 ابوظبی با شما تماس گرفتن ؟
میخوام ببینم فهمیدی که با ایمیل آپ شده بودند یا نه ؟
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی تو 20 می مصاحبه داشته ابوظبی کلییرنس بخوره؟
2015ad49xx
مصاحبه 15 می
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 19:52)رضا2015 نوشته: بابا جون چرا به این بنده خدا که لاتاری قبول شده ادرس اشتباه میدین!
دلتون خوش نباشه که با کلیرنس دانشجویی میره تو کلیرنس لاتاری! کلا بحث این دو کیس از هم جداس ! کلا میشه دو تاپرونده!
دوست ما سه بار توریستی رجکت شده بود لاتاری کلیر شد الانم امریکاس. سارا گرو هم تو مصاحبه اخرش گفت پرونده لاتاری ربطی به پرونده های دیگه نداره. اگه الان اقدام کنن میتونن هردو پروسرو باهم دنبال کنن. اگه به قول شما رجکت هم شدن لاتاری سر جاشه و روند کلیر شدنشون طی میشه. اگر هم رجکت نشدن که هم به تحصیلشون سر موقع میرسن و هم بلافاصله گرین کارت میگیرن.
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
توریستی با دانشجویی فرق میکنه!
کیس تا کیس فرق میکنه!!
این گوی و میدان
بسم االه
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
اقا رضا من شنیدم ویزای تحصیلی خیلی سخت میگیرن ولی فکر نمیکنم ریجکتیش تو ویزای لاتاری اثر منفی بزاره
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر
; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 20:49)رضا2015 نوشته: توریستی با دانشجویی فرق میکنه!
کیس تا کیس فرق میکنه!!
این گوی و میدان
بسم االه
ما هم چون فرق میکنه میگیم هر دو باهم دنبال کنه مشکلی پیش نمیاد. گمان کنم چون باید واسه ترم اینده ثبت نام کنن جواب کیس دانشجویی زودتر میاد.
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun