موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک خبر کمی تا قسمتی بد, به دلیل عدم افزایش در تعداد افراد کلیر شده در واحد زمان, تعداد چک امنیتی از 650 ایرانی به 800 عدد تا دیروز افزایش یافت (خدا رحم کند)
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2015-06-07 ساعت 10:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-07 ساعت 10:48 توسط SAMBAR.)
یکی به من بگه کی کلیر میشم ۴ماهه که اپدیت هم نشدم دیگه دارم قاط میزنم اینا خودشون دلشون میخواد برم اونجا کاسه کوزه شون رو بهم بریزم ها. نگید نگفتی.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 10:56)asal1372 نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:21)رضا۲۰۱۵ نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:14)asal1372 نوشته: الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
سلام
تبریک میگم
اول که خوب اون ریجکت شما در لاتاری اتون تاثیر نداره فقط اعلام میکنید که ریجکت شدین در فرم 260.
برای پرونده دانشجویی تون بنظرم وقت سفارت نگیرین چون لاتاری برنده شدین احتمال رجکتی بالاس چون یه بار هم ریجکت شدین!
برای ویزای داشنحویی همون طور که میدونید اکثر بچه ها با 214b ریجکت میشن! میگن بهش عدم تمکن مالی ولی در اصل افیسر تشخیص میده که شما برنمیگردی!
شاید بحوای برای ویزای بنظرم می تونی برای دانشجوییت اقدام کنی ولی به نظرم باتوجه به ریجکتی و لاتاری ات به نتیجه نمی رسی!
از اون طرف هم اگر لاتاری شما تبدیل به ویزا نشه کلا قید رفتن رو باید بزنید.
بنظرم با توجه به کیس نامبر خوبتون رو لاتاری تمرکز کنید.
موفق باشید.
از همه دوستان خوبم مچكرم كه من را راهنمايي كرديد. من قطعا" پروسه لاتاري رو جلو مي برم. اما تنها نگرانيم الان اينه كه من در شركت دولتي نفت و گازي و هم همسرم در شركت خصوصي نفت و گاز كار مي كنيم. سري قبل كه در پروسه ويزاي j1 ريجكت شدم بر اساس عدم تمكن مالي نبود بلكه بر اساس تحريم نفت و گاز بوذ. با وجود اينكه من و همسرم هر دو كارشناس در اين شركت ها هستيم نه يك مدير.
اصلا حرفتونو قبول ندارم نمیدونم دلیل ریجکتی شما چی بوده اما من کارمند رسمی وزارت نفت هستم و 21 روزه کلیر شدم یکی دیگه از بچه ها هم اگه اشتباه نگم atefeh ایشون هم مصاحبه آنکارا بودن ایشون هم مثل من کارمند رسمی وزارت نفت بودن و چند وقت پیش کلیر شدن
دلیل ریجکتی شما هر چی بوده کارمند دولت بودن اونم تو شرکت نفت نمیتونسته باشه
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 11:04)بابراس نوشته: (2015-06-07 ساعت 10:46)SAMBAR نوشته: یکی به من بگه کی کلیر میشم ۴ماهه که اپدیت هم نشدم دیگه دارم قاط میزنم اینا خودشون دلشون میخواد برم اونجا کاسه کوزه شون رو بهم بریزم ها. نگید نگفتی.
آقا چرا انقدر عصباني....
يه ايميل پيگيري بزنيد به سفارت بد نيستا ...ثواب هم داره
زدم برادر ولی نتیجه نداره واقعا همه تو انکارا خوابیدن من رفتم شیشه بیارم پایین.:-!
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
اصلا حرفتونو قبول ندارم نمیدونم دلیل ریجکتی شما چی بوده اما من کارمند رسمی وزارت نفت هستم و 21 روزه کلیر شدم یکی دیگه از بچه ها هم اگه اشتباه نگم atefeh ایشون هم مصاحبه آنکارا بودن ایشون هم مثل من کارمند رسمی وزارت نفت بودن و چند وقت پیش کلیر شدن
دلیل ریجکتی شما هر چی بوده کارمند دولت بودن اونم تو شرکت نفت نمیتونسته باشه
[/quote]
لاله جان به ویزای لاتاری نگاه نکن اینقدر ساده میگیرن رو ویزای J , F راحت به همه چی گیر میدن!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 10:56)asal1372 نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:21)رضا۲۰۱۵ نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:14)asal1372 نوشته: الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
سلام
تبریک میگم
اول که خوب اون ریجکت شما در لاتاری اتون تاثیر نداره فقط اعلام میکنید که ریجکت شدین در فرم 260.
برای پرونده دانشجویی تون بنظرم وقت سفارت نگیرین چون لاتاری برنده شدین احتمال رجکتی بالاس چون یه بار هم ریجکت شدین!
برای ویزای داشنحویی همون طور که میدونید اکثر بچه ها با 214b ریجکت میشن! میگن بهش عدم تمکن مالی ولی در اصل افیسر تشخیص میده که شما برنمیگردی!
شاید بحوای برای ویزای بنظرم می تونی برای دانشجوییت اقدام کنی ولی به نظرم باتوجه به ریجکتی و لاتاری ات به نتیجه نمی رسی!
از اون طرف هم اگر لاتاری شما تبدیل به ویزا نشه کلا قید رفتن رو باید بزنید.
بنظرم با توجه به کیس نامبر خوبتون رو لاتاری تمرکز کنید.
موفق باشید.
از همه دوستان خوبم مچكرم كه من را راهنمايي كرديد. من قطعا" پروسه لاتاري رو جلو مي برم. اما تنها نگرانيم الان اينه كه من در شركت دولتي نفت و گازي و هم همسرم در شركت خصوصي نفت و گاز كار مي كنيم. سري قبل كه در پروسه ويزاي j1 ريجكت شدم بر اساس عدم تمكن مالي نبود بلكه بر اساس تحريم نفت و گاز بوذ. با وجود اينكه من و همسرم هر دو كارشناس در اين شركت ها هستيم نه يك مدير.
همینطور که جناب رضا2015 عزیز گفتند.
با توجه به شرایط شما ویزای دانشجویی گرفتن بسیار احتمالش کمه براتون در مقابل شرایط لاتاری کاملا متفاوته اما موارد زیر رو در نظر داشته باشید:
1. موقع پر کردن فرمها و مستندات دقیقا مراقب باشید بین اطلاعاتی که قبلا برای ویزای قبلی دادین با این اطلاعات هیچ تناقضی نباشه.
2. خودتون را برای دوره انتظار و خدای نکرده عواقب احتمالیش آماده کنید.
3. شاید / فقط شاید بشه همزمان هر دو درخواست رو پیش ببرید ( ممکنه به شما توصیه هم بشه ) اما خاطرتون باشه در یکی از این درخواست ها شما باید نشون بدی که فقط میری برای یک مدت کوتاه و قطعا بر میگردی و رشته تحصیلیت هم از نظر اونها مشکل ساز نیست و ...
و در دیگری میگی می خواهی برای همیشه بری اونجا و کار کنی که کارت و رشته ات هم باید یک استانداردی طبق نظر اونها داشته باشه ( رنک مشاغل در http://www.onetonline.org/) که خوب خودش یک جورایی با هم زیاد سازگار نیست.
توصیه من اینه که اگه واقعا تصمیم دارید مهاجرت کنید لاتاری رو انتخاب کنید ولی اگر فقط برای یک دوره کوتاه و ادامه تحصیل و برگشتن به همین کار فعلی می خواهید اقدام کنید تحصیلی . نتیجه هرچی بشه همیشه از رضایت درون کافی و آرامش برخوردار میشید 
با آرزوی موفقیت
موفق باشید
Interview: October ---- Embassy: Ankara -----Status: Issued (After 7 month)
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 11:18)بابراس نوشته: (2015-06-07 ساعت 10:41)khalilkhah نوشته: دوستان یک خبر کمی تا قسمتی بد, به دلیل عدم افزایش در تعداد افراد کلیر شده در واحد زمان, تعداد چک امنیتی از 650 ایرانی به 800 عدد تا دیروز افزایش یافت (خدا رحم کند)
همه ما اينجا خودمونو سپرديم به دست خدا
انشالله همه كلير ميشيم....
اين واحد زمان كه فرمودين شامل چند روز ميشه؟
ایشالا با این بیگ بنگی که شما مژدش رو دادین این آمار رو به زیر 500 تا می رسونیم. بله ما می تونیم فقط کافیه یکم این سفارت ها دست بجنبونن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان
یک توصیه همراه با کمی اطلاعات برای منتظران عزیز:
سفارت آنکارا دوره های کاریش بین ویزاهای لاتاری، دانشجویی، خانوادگی و ..... یک جور بالانس شده هست. یعنی اگر در یک ماه کیس لاتاری رو تو سایت اعلام نمیکنند خواهشا نگران نشید. البته مطمئن باشید یک تعدادی رو با ایمیل خبر می کنند. اما بدلیل حجم ویزاهای دیگه بخصوص دانشجویی ( من دو روز سفارت بودم هر دو روز ساعت 11 صبح سالن کیپ کیپ بود تقریبا از هر 10 نفر 7 تا دانشجویی ) در این ماه اعلام طوفانی نکردند.
امیدوارم بزودی خبر کلیر شدنتون رو اعلام کنید
Interview: October ---- Embassy: Ankara -----Status: Issued (After 7 month)