کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
کی گفته من کلیر شدم؟؟
تشکر کنندگان: Daneshjo ، Iaccept ، bahar101
من میگم!کلییر شدید چند وقت پیش!
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دست شما درد نکنه!
این روحیه که شما نسبت به من دارین من ندارم خدایی!
خودم میگم اصلا کلیر نمیشم! :/
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، laleht ، p00ya2001 ، Daneshjo ، Iaccept ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 11:49)mfte.teacher نوشته:  دوستان مارچی از ابوظبی مطلع باشن که فقط ۸ کیس از ابوظبی مونده که آخرین آپ شون به طور کلی تو مارچ بوده . پرچم مارچی ها بالا
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 10:20)khalilkhah نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 08:57)p00ya2001 نوشته:  khalilkhah عزيز
يه تحليليم از وضعيت من بكنين ممنون ميشم
البته نگران نيستم ولي خوب 90 روز مصاحبه رو رد كردم
آخرين آپديتم هم 20 مارچ دوست داشتني و محبوب منه

خوشبختانه نسل 20 مارچی ها رو به انقراضه و از 50 نفر به 17 نفر رسیدید. اگه جز این 17 نفر هستی که به قول دوستان فعلا هش,

ولي ما منقرض نميشيم
امريكام بريم يه گروه دوست داشتني درست ميكنيم به اسم 20 مارچي ها دوره مهموني ميزاريم پشت همو داريم به ديگرانم كمك ميكنيم
هركي موافقه لايك كنه Smile
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، mfte.teacher ، Daneshjo ، vahid1432 ، arezoue ، hilda60 ، Iaccept ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 12:40)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 11:49)mfte.teacher نوشته:  دوستان مارچی از ابوظبی مطلع باشن که فقط ۸ کیس از ابوظبی مونده که آخرین آپ شون به طور کلی تو مارچ بوده . پرچم مارچی ها بالا

تیچر جان پستهای خودتو نقل قول میکنی؟Wink یدفه لایک هم بزن برا خودت SmileSmile
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، mfte.teacher ، Daneshjo ، Aghaman ، laleht ، arezoue ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 12:29)رضا2015 نوشته:  کی گفته من کلیر شدم؟؟

ببخشید, اشتباه تایپی بود
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، p00ya2001 ، Daneshjo ، Iaccept ، bahar101
سلام دوستان
کسایی که ۲ جون آپدیت شدن پنجم هم آپدیت شدن؟ ما آخرین آپدیتمون ۴ جون بوده (من که ویزا گرفتم) و همسرم که کلیرنس خورده ۲ جون.
اینکه دیگه آپدیت نداشتیم یعنی منتظر کلیر نباشیم به زودی؟
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: Daneshjo ، r.bazargan ، Iaccept ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 12:46)m.ghoreishi نوشته:  

کار سخت تری میخواستی داداش این لایک که کاری نداره

(2015-06-07 ساعت 12:46)m.ghoreishi نوشته:  

از دستم در رفت دوباره duplicae شد Cool
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Daneshjo ، Shaft ، Iaccept
(2015-06-07 ساعت 12:58)Marmad نوشته:  سلام دوستان
کسایی که ۲ جون آپدیت شدن پنجم هم آپدیت شدن؟ ما آخرین آپدیتمون ۴ جون بوده (من که ویزا گرفتم) و همسرم که کلیرنس خورده ۲ جون.

سلام معمولا اپدیت نفر اصلی که ویزا گرفته برا نفر دوم کیس خالی از لطف نیست مخصوصآ که مدت طولانی از مصاحبه گذشته باشه. پس امیدوار باشید که خبرهای خوبی در راه هست
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Daneshjo ، p00ya2001 ، r.bazargan ، Shaft ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 13:13)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 12:58)Marmad نوشته:  سلام دوستان

سلام معمولا اپدیت نفر اصلی که ویزا گرفته برا نفر دوم کیس خالی از لطف نیست مخصوصآ که مدت طولانی از مصاحبه گذشته باشه. پس امیدوار باشید که خبرهای خوبی در راه هست

سلام

خدا از دهنت بشنوه قریشی جان.
ایشالا خیلی زود همه کلیر بشن و دسته جمعی از این تاپیک بریم.
خدایا خودت مراد دل همه بچه های این تاپیک رو بده.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، p00ya2001 ، m.ghoreishi ، Daneshjo ، hilda60 ، bahar101
در تاریخ 02jun اکثر کیس های ارمنستان آپدیت شدند . این چه معنی داره ؟ یعنی خواستن بگن داریم کار میکنیم ؟ یا سر کاریه ؟ دل خوش کنک ؟ خلاصه چه نتیجه ای باید گرفت . لطفا مدیران و دوستان باتجربه یه گوشه چشمی به سوال من به اندازن . ثواب داره بخدا Big Grin
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، r.bazargan ، Daneshjo ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 13:34)ALISHARIFI نوشته:  در تاریخ 02jun اکثر کیس های ارمنستان آپدیت شدند . این چه معنی داره ؟ یعنی خواستن بگن داریم کار میکنیم ؟ یا سر کاریه ؟ دل خوش کنک ؟ خلاصه چه نتیجه ای باید گرفت . لطفا مدیران و دوستان باتجربه یه گوشه چشمی به سوال من به اندازن . ثواب داره بخدا Big Grin

اگر این آپدیت با فاصله بعد اخرین آپ بوده که قطعا میتونه مقدمه خبرهای خوبی براتون بااشه ایشالا. امیدوار باشین

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، r.bazargan ، ALISHARIFI ، m.ghoreishi ، Daneshjo ، Iaccept ، bahar101
دوستان با تجربه
سلام لطفاَ به این سوالم که شاید خودم جوابشو بدونم پاسخ بدین Wink
تازه سفارت کیس منو برای صدور ویزا شناخت توش نوشته مدیکال جدید میخواد
تئ ایمیل گفته بودن اگه ویزا با 6 ماه بخواهید مدیکال جدید میخواد
این مطابق معمول یه متن که برای همه میزنن دیگه درسته
آخه من ویزا رو دادم پیکاپ بشه خودم نیستم برم مدیکال Big Grin
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: بابراس ، mfte.teacher ، r.bazargan ، nima24 ، Daneshjo ، Iaccept ، samane1363 ، bahar101
(2015-06-07 ساعت 12:23)afshin.as نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 11:02)laleht نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 10:56)asal1372 نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 16:21)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 16:14)asal1372 نوشته:  الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
سلام
تبریک میگم
اول که خوب اون ریجکت شما در لاتاری اتون تاثیر نداره فقط اعلام میکنید که ریجکت شدین در فرم 260.
برای پرونده دانشجویی تون بنظرم وقت سفارت نگیرین چون لاتاری برنده شدین احتمال رجکتی بالاس چون یه بار هم ریجکت شدین!
برای ویزای داشنحویی همون طور که میدونید اکثر بچه ها با 214b ریجکت میشن! میگن بهش عدم تمکن مالی ولی در اصل افیسر تشخیص میده که شما برنمیگردی!
شاید بحوای برای ویزای بنظرم می تونی برای دانشجوییت اقدام کنی ولی به نظرم باتوجه به ریجکتی و لاتاری ات به نتیجه نمی رسی!
از اون طرف هم اگر لاتاری شما تبدیل به ویزا نشه کلا قید رفتن رو باید بزنید.
بنظرم با توجه به کیس نامبر خوبتون رو لاتاری تمرکز کنید.

موفق باشید.

از همه دوستان خوبم مچكرم كه من را راهنمايي كرديد. من قطعا" پروسه لاتاري رو جلو مي برم. اما تنها نگرانيم الان اينه كه من در شركت دولتي نفت و گازي و هم همسرم در شركت خصوصي نفت و گاز كار مي كنيم. سري قبل كه در پروسه ويزاي j1 ريجكت شدم بر اساس عدم تمكن مالي نبود بلكه بر اساس تحريم نفت و گاز بوذ. با وجود اينكه من و همسرم هر دو كارشناس در اين شركت ها هستيم نه يك مدير.

اصلا حرفتونو قبول ندارم نمیدونم دلیل ریجکتی شما چی بوده اما من کارمند رسمی وزارت نفت هستم و 21 روزه کلیر شدم یکی دیگه از بچه ها هم اگه اشتباه نگم atefeh ایشون هم مصاحبه آنکارا بودن ایشون هم مثل من کارمند رسمی وزارت نفت بودن و چند وقت پیش کلیر شدن
دلیل ریجکتی شما هر چی بوده کارمند دولت بودن اونم تو شرکت نفت نمیتونسته باشه
سلام در تایید حرف دوست عزیزم بگم که بله ایشون درست میگن روزی که بنده مصاحبه داشتم در 11 فوریه روز قبلش دوستم رفت سفارت که اونم دانشجو شرکت نفت در مقطع فوق لیسانس بود ایشون سربازیم نرفته بود و یه ضربم ویزا گرفت پس دانشجو بودن ویا شاغل بودن در این رشته دلیل کافی برای ریجکت شدن نیست .

دوستان خوبم من در مورد ويزاي j1‌ كه به نوعي ويزاي دانشجويي هست توسط آفيسر ارمنستان ريجكت شدم.در ايميلي هم كه به من زدن به صراحت گفتن كه به دليل تحريم شركت هاي نفت و گازي ريجكت شده اي. اما حالا كه برنده لاتاري 2016 با case number 26xx‌شدم نگرانم كه در مورد گرفتن ويزا آيا براي من مشكلي پيش مي آيد؟
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/  ارسال فرمds260  : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان