کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-07 ساعت 17:22)p00ya2001 نوشته:  دوستان جواب ايميل پيگيري منو سفارت ابوظبي اينجوري جواب داده
جالبه كه امروز فرستادن و يه آپ هم واسم زدن Big Grin

Dear Sir or Madam,

Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.

Thank you,
IV Unit, Abu Dhabi

واسه منم همين رو فرستادن دقيقن، يه آپديت هم زدن

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: Iaccept ، Daneshjo ، بابراس
(2015-06-07 ساعت 19:35)amj7 نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 17:22)p00ya2001 نوشته:  دوستان جواب ايميل پيگيري منو سفارت ابوظبي اينجوري جواب داده

Dear Sir or Madam,

Thank you for your email. Your case remains pending under administrative processing. We will update the website we gave you as soon as its been concluded.

Thank you,
IV Unit, Abu Dhabi

ببخشید کی ایمیل زدید
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
سلام دوستان بعد از ایمیلی که دیشب واسه سفارت ابوظبی زدم امروز ابدیت داشتم در ضمن یه خبر هم دیدم گفتم خالی از لطف نیست بزارم...

یکشنبه, ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ | ۷ ژوئن ۲۰۱۵ | ایران ۱۹:۲۰
آمريکا

اوباما: نظام مهاجرت در آمریکا باید اصلاح شود

رئیس جمهوری ایالات متحده بر اصلاح نظام مهاجرت در آمریکا تاکید کرد.

باراک اوباما در سخنرانی هفتگی خود به ماه میراث فرهنگی مهاجران اشاره کرد و از شهروندان آمریکایی خواست سرگذشتها و ماجراهایی را که بر پدران و مادران مهاجرشان رفته بازگو کنند و آنها را در تارنمای کاخ سفید بنویسند.

آقای اوباما گفت: «ما ملتی مهاجر هستیم. مهاجرت مایه قدرت ما است و ما می‌توانیم به آن افتخار کنیم. بنابراین تنها نباید به برپا کردن مراسم اکتفا کنیم بلکه باید نظام در هم شکسته مهاجرت را اصلاح کنیم.»

او افزود : «دو سال پیش سناتورهای هر دو حزب با ارائه لایحه‌ای که راه را برای شهروندی مهاجران هموار می‌کند به وظیفه خود عمل کردند، اما طی این دو سال رهبران جمهوریخواه در مجلس نمایندگان حتی از به رأی گذاردن این لایحه امتناع کرده‌اند. »

رئیس جمهوری آمریکا گفت که هر آنچه در توان دارد برای اصلاح و عادلانه‌تر کردن نظام مهاجرت در آمریکا انجام خواهد داد، زیرا این کار آمریکا را نیرومندتر خواهد کرد.
کیس نامبر:2015َAS20XX
رویت قبولی: may20
ارسال فرم : 1 Oct
کارنت شدن کیس: Oct
تعداد افراد کیس:یک
نامه دوم: 24 feb
مصاحبه: 12 April
آبدیت :
13 Apr
24 June
27 July
کلییر : 27 July
(2015-06-07 ساعت 19:43)ali-2015 نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 19:35)amj7 نوشته:  

Dear Sir or Madam,

Thank you,
IV Unit, Abu Dhabi

ببخشید کی ایمیل زدید
دوستان دیروز یه تحلیل کردم و گفتم اگه قرار باشه یک کلیر بزرگ تو راه باشه باید تو این هفته و نهایتا تا دو یا سه شنبه هفته آینده تموم بشه. این تحلیل رو هم بر اساس تاریخی که در ایمیل دوستان اومده گفتم.
پس فعلن عجله نکنین ببینیم چی به چیه.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: Iaccept ، mamal amrikaei ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس
❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس
(2015-06-07 ساعت 18:42)رضا2015 نوشته:  ندا جان واسه 17 اپریلی ها ابوظبی خوبه چون قطعا طی دو هفته اپ میخورن و بعد انشاله کلیر بشن .
البته بگم وسط کار افریقا و اروپا یکی یه دونه ریفیوز داشتن که توی می بوده! بنظرم بچه های 17 اپریل این پیچ رو رد کردن
یه چیز بسیار جالب تر اینکه اول اروپا داستانش ردیف شده بعد رسیده به افریقا و الان هم ما!
یعنی اگر یه ۳ کیس همزمان تو اروپا و افریقا و اسیا کلیرنس بخورن ، اول مال اروپا میاد به احتمال زیاد بعد افریقا بعد اسیا! اسیا هم که از کیس نامبر مرتب کرده داره میره جلو.

من فکر میکنم هر کی گیر کرده احتمالا یه hit تو پروسه داشته که باعث شده پروسش بیشت طول بکشه . قبلا فکر میکردن اگر تو کلیرنس به مشکل بخورن کیس رو فریز میکنن یعنی میزارن رو AP بمونه!
ولی دیدم نه تعارف ندارن ، ریفیوز باشه میزنه ریفیوز! حالا این داستان hit رو اونقدر دنبال کنن که طرف کلیر بشه یا کیس به ته 30 سپتامبر میخوره و استوپ میشه!
hit = یعنی در جریان پروسس کیس شما تشابه اتی در بیاد ( مثلا اسم شما با اسم یک نفر که نباید وارد بشه یکی میشه! حالا باز میگردن که اون شخص شمایی یا نه ، الی اخر.... )
با باجون ب من چ یارو اسمش شبیه منهBig Grin
چ گیری کردیم از دسه ایناBig Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: mamal amrikaei ، samane1363 ، hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo

Dear Sir or Madam,

Thank you,
IV Unit, Abu Dhabi

با سلام به شما دوست عزیز. این یک جوا ب کلیشه ایست که به همه کیسهای در مرحله AP که ایمیل بزنن میدهند. اما به امید خدا انشاالله هرچه سریعتر ایمیل اصلی کلیر شدنتون بیاد. الهی آمین.
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
تشکر کنندگان: hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس
تا امروز خیال می کردم که نتیجه کلیر شدن رو اول در CEAC میشه فهمید و بعد به سفارت اعلام میشه، امروز به طور اتفاقی یکی از دوستان رو چک کردن که از اینکه شماره کیس رو میزارم معذرت اما عجیبه CEAC هنوز وضعیت AP اما در سفارت وضعیت Issure شده.

ایشون اگه در بین بچه ها هستن لطفا بگن چیکار کردن که وضعیت توسط سفارت اتغییر کرده و آیا نامه نگاری شده ؟؟
سایت ها
http://abudhabiivo.net/
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/D...spx?App=IV

کیس نامبر
44Xx

دوستان چرا سفارت بدون تغییر وضعیت CEAC وضعیتو تغییر داده؟!
شماره كيسو بنا ب درخواست دوستان حذف كردم
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-07 ساعت 15:36)p00ya2001 نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 15:28)zhila1393 نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 15:17)Amir shayan نوشته:  باسلام خدمت همه دوستان و آرزوى هرچه زودتر كلير شدن همه منتظران
لطفاً جواب اين سوالم رو بديد .
اگر بنده فقط ٢ ماه فرصت براى ورودم به امريكا داشته باشم يعنى ٤ ماه از تاريخ مديكالم گذشته باشه
و توى همين فرصت بخوام برم ، آيا باز هم نياز به تمديد مديكال هست يا نه ؟؟؟
واگر سفارت ازم بخواد مديكال رو تمديد كنم و من اين كار رو نكنم مشكلى پيش مياد ؟؟؟
با تشكر از همه دوستان .
اخ اخ لطفا حتما اینو جواب بدین ! سوال منم هست Big Grin پیشاپیش از پاسخ دهندگان عزیز کمال تشکر و امتنان را دارم Cool

خير شما نياز به تمديد مديكال نخواهيد داشت اگه قبل از انقضاي مديكالتون وارد امريكا بشيد هروقت به شما ويزا تعلق گرفت به تاريخ مديكالتون مراجعه كنيد اگر فرصت داريد بپريد به سوي امريكا اگه نه يه مديكال انجام بديد ۶ ماه فرصت واسه رفتن خواهيد داشتSmile

یه سوال دوستان: یعنی تاریخ اکسپایری که تو ویزا درج میشه، شش ماه بعداز تاریخ مدیکاله؟
یا شش ماه بعداز ایشود شدن،که اونوقت خودمون باید حواسمون به تاریخ انقضای مدیکالمون باشه؟

(2015-06-07 ساعت 15:17)Amir shayan نوشته:  باسلام خدمت همه دوستان و آرزوى هرچه زودتر كلير شدن همه منتظران
اگر بنده فقط ٢ ماه فرصت براى ورودم به امريكا داشته باشم يعنى ٤ ماه از تاريخ مديكالم گذشته باشه
واگر سفارت ازم بخواد مديكال رو تمديد كنم و من اين كار رو نكنم مشكلى پيش مياد ؟؟؟
با تشكر از همه دوستان .
اخ اخ لطفا حتما اینو جواب بدین ! سوال منم هست Big Grin پیشاپیش از پاسخ دهندگان عزیز کمال تشکر و امتنان را دارم Cool

خير شما نياز به تمديد مديكال نخواهيد داشت اگه قبل از انقضاي مديكالتون وارد امريكا بشيد هروقت به شما ويزا تعلق گرفت به تاريخ مديكالتون مراجعه كنيد اگر فرصت داريد بپريد به سوي امريكا اگه نه يه مديكال انجام بديد ۶ ماه فرصت واسه رفتن خواهيد داشتSmile

یه سوال دوستان: یعنی تاریخ اکسپایری که تو ویزا درج میشه، شش ماه بعداز تاریخ مدیکاله؟
یا شش ماه بعداز ایشود شدن،که اونوقت خودمون باید حواسمون به تاریخ انقضای مدیکالمون باشه؟
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-07 ساعت 20:18)samane1363 نوشته:  
با تشكر از همه دوستان .

با تشكر از همه دوستان .

نه فقط به تاریخ انقضای مدیکال تون ربط داره
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر

تشکر کنندگان: samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس
فکر می کنم تنها راه رهایی از این 20 مارچ لعنتی! ارسال ایمیله که با اینکه فایده ای نداره ولی حداقل از اثرات روانی دیدن این تاریخ مصون می مونیم، میرم که تمهیدات لازم رو به عمل بیارم!
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..Big Grin
تشکر کنندگان: hilda60 ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس
(2015-06-07 ساعت 20:29)kingaram نوشته:  فکر می کنم تنها راه رهایی از این 20 مارچ لعنتی! ارسال ایمیله که با اینکه فایده ای نداره ولی حداقل از اثرات روانی دیدن این تاریخ مصون می مونیم، میرم که تمهیدات لازم رو به عمل بیارم!
شاه آرام. آرام شاه عزیز
دست نگه دار من میگم این هفته میادخبرای خوش میاد

تشکر کنندگان: kingaram ، hilda60 ، mamal amrikaei ، Iaccept ، p00ya2001 ، samane1363 ، bahar101 ، Daneshjo ، بابراس
سلام خدمت همگي.
يك سوال فني داشتم! ممنون ميشم پاسخ بديد. با گرين كارت همون ابتدا در امريكا ميشه شركت مهندسي ثبت كرد؟
تشکر کنندگان: Daneshjo ، a.farzad
تا جایی که من اطلاع دارم گرین کارت ممنوعیت کاری نداره. احتمال زیاد می تونین.

راستی من آخرین آپدیت های همین هفته اخیر رو چک کردم واسه ی ایرانیا و جالب اینکه اکثراً 99% کلیر شدن و ویزا گرفتن. نگران نباشین

هنوز سوال قبلمم که کسی جواب نداده!
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-07 ساعت 20:32)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 20:29)kingaram نوشته:  فکر می کنم تنها راه رهایی از این 20 مارچ لعنتی! ارسال ایمیله که با اینکه فایده ای نداره ولی حداقل از اثرات روانی دیدن این تاریخ مصون می مونیم، میرم که تمهیدات لازم رو به عمل بیارم!
شاه آرام. آرام شاه عزیز
دست نگه دار من میگم این هفته میادخبرای خوش میاد

من خودم هم یه 20 مارچی هستم. هواستم ایمیل یزنم ولی بازهم به امید این هفته پیش رو دست نگه داشتم که ایشالا یه خبر خوب بیاد واسمون.
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان