موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت همه دوستان و آرزوى هرچه زودتر كلير شدن همه منتظران
لطفاً جواب اين سوالم رو بديد .
اگر بنده فقط ٢ ماه فرصت براى ورودم به امريكا داشته باشم يعنى ٤ ماه از تاريخ مديكالم گذشته باشه
و توى همين فرصت بخوام برم ، آيا باز هم نياز به تمديد مديكال هست يا نه ؟؟؟
واگر سفارت ازم بخواد مديكال رو تمديد كنم و من اين كار رو نكنم مشكلى پيش مياد ؟؟؟
با تشكر از همه دوستان .
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-07 ساعت 15:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-07 ساعت 15:23 توسط p00ya2001.)
نمونه مكاتبه با سفارت كه از دوستان ديگه كمك گرفتم
Case Number
Last name ,first name
preference Category : DV Diversity
Foreign State : IRAN
Interview date : MMM DD , YYY
Dear Sir/Madam
I would like to inform you that I had my visa interview at the U.S Embassy in Ankara/Abu Dahabi / Yeravan on MMM DD , YYY and now after XXX days , my administrative processing has been still pending . In addition after XXX days there have been no changes in my application status.
I will appreciate you if you could inform me about the latest status of my case
I am looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance
Sincerely yours
First name , Last name
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
44
1 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 15:17)Amir shayan نوشته: باسلام خدمت همه دوستان و آرزوى هرچه زودتر كلير شدن همه منتظران
اگر بنده فقط ٢ ماه فرصت براى ورودم به امريكا داشته باشم يعنى ٤ ماه از تاريخ مديكالم گذشته باشه
واگر سفارت ازم بخواد مديكال رو تمديد كنم و من اين كار رو نكنم مشكلى پيش مياد ؟؟؟
با تشكر از همه دوستان . اخ اخ لطفا حتما اینو جواب بدین ! سوال منم هست پیشاپیش از پاسخ دهندگان عزیز کمال تشکر و امتنان را دارم
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 15:26)vahid1432 نوشته: (2015-06-06 ساعت 23:43)khalilkhah نوشته: دوستان بیاید یک بررسی آماری انجام دهیم که کیا شانس بهتری برای کیلر شدن این ماه دارند:
۱) کسانی که سه ماه اول (اکتبر, نوامبر و دسامبر) مصاحبه رفتند: تعداد آنها 35 عدد است که 32 کیس آن مال آنکارا ۲ کیس ابوظبی و ۱ کیس مربوط به ایروان است, از این 35 کیس 12 تای آنها مربوط به نصفه نیمه ها هستند. حدود 16 کیس آنها شانس خوبی برای کلیر شدن در این ماه دارند
۲) ژانویه: 22 کیس هستند که ۵ کیس آنها نصفه نیمه است. 18 کیس مربوطه به آنکارا و ۴ کیس مربوط به ابوظبی است. ۹ کیس از این 22 شانس خوبی برای کلیر شدن دارند
۳) فوریه: شامل 50 کیس می شود که ۱۰ کیس آنها نصفه نیمه است. 43 کیس آنها مربوط به آنکارا و ۵ کیس مربوط به ابوظبی و ۲ کیس ایروان است. از این تعداد 30 کیس شانس خوبی دارند
۴) مارس: 88 کیس هستند که 19 کیس نصفه نیمه هستند.28 کیس مربوطه به آنکارا, 41 مربوطه به ابوظبی و 19 کیس مربوطه به ایروان است. 24 عدد از این 88 شانس دارند
۵) آوریل: 83 کیس هستن که 17 کیس آن نصفه نیمه است. شامل: 58 ابوظبی, 23 ایروان و ۲ کیس آنکارا. 27 کیس آن شانس خوبی جهت کلیر دارد
در مجموع 106 کیس شانس خوبی دارند که 63 تای آن مربوط به آنکارا, 20 ابوظبی و بقیه مربوط به ایروان است
دوست عزیز بچه های مارچ کیس هایی که اوایل رفتند مصاحبه شانس بیشتری دارند یا ربطی به این موضوع نداره؟؟
سلام میشه بگید بر چه اساسی شانس کلیر شدن رو براورد کردین ? اخرین اپدیت ??
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 15:26)vahid1432 نوشته: (2015-06-06 ساعت 23:43)khalilkhah نوشته: دوستان بیاید یک بررسی آماری انجام دهیم که کیا شانس بهتری برای کیلر شدن این ماه دارند:
۱) کسانی که سه ماه اول (اکتبر, نوامبر و دسامبر) مصاحبه رفتند: تعداد آنها 35 عدد است که 32 کیس آن مال آنکارا ۲ کیس ابوظبی و ۱ کیس مربوط به ایروان است, از این 35 کیس 12 تای آنها مربوط به نصفه نیمه ها هستند. حدود 16 کیس آنها شانس خوبی برای کلیر شدن در این ماه دارند
۲) ژانویه: 22 کیس هستند که ۵ کیس آنها نصفه نیمه است. 18 کیس مربوطه به آنکارا و ۴ کیس مربوط به ابوظبی است. ۹ کیس از این 22 شانس خوبی برای کلیر شدن دارند
۳) فوریه: شامل 50 کیس می شود که ۱۰ کیس آنها نصفه نیمه است. 43 کیس آنها مربوط به آنکارا و ۵ کیس مربوط به ابوظبی و ۲ کیس ایروان است. از این تعداد 30 کیس شانس خوبی دارند
۴) مارس: 88 کیس هستند که 19 کیس نصفه نیمه هستند.28 کیس مربوطه به آنکارا, 41 مربوطه به ابوظبی و 19 کیس مربوطه به ایروان است. 24 عدد از این 88 شانس دارند
۵) آوریل: 83 کیس هستن که 17 کیس آن نصفه نیمه است. شامل: 58 ابوظبی, 23 ایروان و ۲ کیس آنکارا. 27 کیس آن شانس خوبی جهت کلیر دارد
در مجموع 106 کیس شانس خوبی دارند که 63 تای آن مربوط به آنکارا, 20 ابوظبی و بقیه مربوط به ایروان است
دوست عزیز بچه های مارچ کیس هایی که اوایل رفتند مصاحبه شانس بیشتری دارند یا ربطی به این موضوع نداره؟؟
اگه فاصله یکی دو روز باشه که نه, ولی اونیکه اول رفته تا اونی که آخر رفته یک ماه توفیره
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 13:59)p00ya2001 نوشته: (2015-06-07 ساعت 13:54)varchandi نوشته: دوستان با تجربه
سلام لطفاَ به این سوالم که شاید خودم جوابشو بدونم پاسخ بدین 
تازه سفارت کیس منو برای صدور ویزا شناخت توش نوشته مدیکال جدید میخواد
تئ ایمیل گفته بودن اگه ویزا با ۶ ماه بخواهید مدیکال جدید میخواد
این مطابق معمول یه متن که برای همه میزنن دیگه درسته
آخه من ویزا رو دادم پیکاپ بشه خودم نیستم برم مدیکال 
اگه از مصاحبه ات خيلي نگذشته يا واضحتر بگم تو بازه ۶ ماهه از مصاحبه ات وارد امريكا ميشي مديكال جديد نميخواد وگرنه بايد مديكال جديد ميرفتي
مباركت باشه
فرمایش شما درسته
من 4 ماه از مدیکالم مونده
ولی تو سایت ابوظبی نوشته که مدیکال مجدد میخوان
حدس خودم این بود که این یه فرمت سفارت برای اطلاع رسانی میخواستم فقط مطمئن بشم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 15:36)p00ya2001 نوشته: (2015-06-07 ساعت 15:28)zhila1393 نوشته: (2015-06-07 ساعت 15:17)Amir shayan نوشته: باسلام خدمت همه دوستان و آرزوى هرچه زودتر كلير شدن همه منتظران
با تشكر از همه دوستان . اخ اخ لطفا حتما اینو جواب بدین ! سوال منم هست پیشاپیش از پاسخ دهندگان عزیز کمال تشکر و امتنان را دارم 
خير شما نياز به تمديد مديكال نخواهيد داشت اگه قبل از انقضاي مديكالتون وارد امريكا بشيد هروقت به شما ويزا تعلق گرفت به تاريخ مديكالتون مراجعه كنيد اگر فرصت داريد بپريد به سوي امريكا اگه نه يه مديكال انجام بديد ۶ ماه فرصت واسه رفتن خواهيد داشت
پوياى عزيز ازتون خيلى ممنونم و اميدوارم هرچه زودتر كلير بشين
با سپاس فراوان .
شماره كيس: **38 / تعدادافراد: 3 / رويت قبولى: 2 مى / ارسال فرم ها: 25 مى / كارنت كيس: 9 دسامبر / نامه دوم: 12 دسامبر / مصاحبه: 11 فوريه / محل سفارت : آنكارا / وضعيت: كليرنس / آپديتها: فوريه (12-17-19-26-27 ) مارچ ( 2-9-20 ) - 1 jun فقط نفر دوم كيس - 2 jun كل كيس يعنى هر سه نفر و 5 jun نفر اول و
دوم كيس و 9 jun دوباره كل كيس / كلير: پنجشنبه 11 jun
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-07 ساعت 16:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-07 ساعت 16:53 توسط khalilkhah.)
(2015-06-07 ساعت 14:53)بابراس نوشته: (2015-06-07 ساعت 14:25)khalilkhah نوشته: دوستان نمی دانم کدامتان مصاحبه آقا محمد (کانال کاملی) را با سارا گرو دیدید, من این مصاحبه را چندین بار دیدم, یک نکته که تو این مصاحبه وجود داشت, مدت زمان کلیرنس بود که می گفت به شش هفته کاهش یافته. در اصل تعداد انگشت شماری از کیس ها ممکن است شش هفته کلیر شوند, از طرفی مقامی همچون سارا گرو, غیرممکن است حرفی تو هوا بزنه, پس یک سری منسه, بگذریم من می گم صحبتش کاملا صحیح است و منظورش شش هفته کاری هست, یعنی تقریبا دو ماه, حالا سوالی که اینجا پیش می آید این است که پس چرا در واقعیت دو ماهه کلیر نمی شویم؟ از طرفی معمولا افراد خبره می گویند اگر زمان کلیر از دو ماه گذشت ایمیل پیگیری بزنید (حتی افسر در سفارت به متقاضیان گفته)
حالا نتیجه گیری: من فکر می کنم به دلیل حجم کاری ممکن است پرونده ها دچار فراموشی شود, که با ایمیل دوباره به چرخه بررسی بر می گردند, ولی در عمل می بینیم که این ایمیل ها هم نتیجه خاصی نمی دهد. من فکر می کنم برای رفع این مشکل موارد ذیل باید مد نظر قرار گیرید:
۱) محتوای ایمیل: نامه نگاری در انگلیسی از اهمیت بسیار بالایی برخورداست. اگر محتوای نامه و کلمات بکار رفته صحیح انتخاب نشود. ممکن است به ایمیل شما توجه نشود.
۲) دومین مسئله به کی ایمیل زدن است: سارا گرو می گفت برخی وقت ها تعداد ایمیل ها بقدری زیاد است که آنها را نمی خواند, از طرفی سازمان هایی که مسئول رسیدگی پرونده هستند, در جایی دیگر قرار دارند. اگر می شد لیستی از آنها تهیه کرد و مستقیما به آنها ایمیل زد شاید فرجی شود
نظر دوستان چیست؟
به نظرم اولاً در اوردن ليست اونا به هيچوجه امكان پذير نيست چون افسر مصاحبه كننده ليست بلند بالايي از نهاد هاي مختلف داره كه در زمان مصاحبه با توجه به ديد خودش بعضي از اونا رو تيك ميزنه پس عملاً مشخص نيست كه پرونده به كدوم نهاد ارسال شده ....
ثانياً ايميل زدن به اين نهاد ها با توجه به ساختار پيچيده اونها كار بيهوده ايي است چون مثلاً شما به كدوم بخش اون سازمان ميخواهيد ايميل بزنين
ولي در خصوص محتواي ايميل نظرم با شما موافقه يعني مي بايست حتماً محتواي ايميل در عين كوتاه بودن از جملات صحيح انگليسي و اداري پيروي كنه و دقيقاً با شفافيت كامل درخواست عنوان گردد لذا از دوستان اگر كسي مسلط به نامه نگاري به زبان انگليسي است ،اگر زحمت بكشه و يك متن كاملن دقيق و حساب شده تهيه كنه جهت استفاده دوستان ديگه خيلي خيلي خوب وبدرد بخور خواهد بود. 
اتفاقا قرار نیست لیستی استخراج شه به دلایل زیر:
1. شما فکر می کنی افسری که لیست را تیک می زنه شروع می کنه به ارسال مدارک به یک به یک سازمانها. منکه بعید می دونم, درسته که افسر تیک می زنه ولی به یک سازمان ارسال می کنه و اون سازمان مسئول ارسال به سازمان های ذی ربط و جمع آوری تمامی مدارک از آن سازمانها است
2) در تایید صحبت بالا, اصولا این آپ شبانه به چه معنی است, یعتی هر سازمانی به مجردی که کارش تمام شد آپ می زنه برای سفارت یا نه سازمان جمع کننده هر مرحله که به دستش رسید را آپ یا گزارشی برای سفارت می نویسه؟
3) سازمانش را همه می شناسیم, سازمان امنیت داخلی آمریکاست, جالب اینجاست که یک جا برای وارد کردن سریال نامبر داره که می گه در چه مرحله ای هستید.
4) به همین خاطر است که می بینیم غالب جواب های سفارت یک فرمت دارد, به دلیل همین مشغله زیاد کاری است (که سارا گرو هم تایید کرد) و کارمندان وقت یا حوصله ای برای خواندن نامه شما ندارند. این وسط زمان است که از دست می رود, و یک شانس بزرگ برای شما
5) از اینها گذشته مگر چکار می کنند, تمامی مراحل کامپیوترایز شده است و به جرات می توان گفت که یک روزه قابل انجام, حالا ما می گیم یک روزه نه دو ماه
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 13:39)mfte.teacher نوشته: (2015-06-07 ساعت 13:34)ALISHARIFI نوشته: در تاریخ 02jun اکثر کیس های ارمنستان آپدیت شدند . این چه معنی داره ؟ یعنی خواستن بگن داریم کار میکنیم ؟ یا سر کاریه ؟ دل خوش کنک ؟ خلاصه چه نتیجه ای باید گرفت . لطفا مدیران و دوستان باتجربه یه گوشه چشمی به سوال من به اندازن . ثواب داره بخدا 
اگر این آپدیت با فاصله بعد اخرین آپ بوده که قطعا میتونه مقدمه خبرهای خوبی براتون بااشه ایشالا. امیدوار باشین
تشکر اپدیت اولی دو روز بعد از مصاحیه بود و این هم 28 روز بعد ولی همه کیس های ارمنستان فکر کنم تو اون روز اپدیت شدن . جای امیدواری هست یا نه ؟ البته نا امید شیطان هست .
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 16:51)khalilkhah نوشته: (2015-06-07 ساعت 14:53)بابراس نوشته: (2015-06-07 ساعت 14:25)khalilkhah نوشته: دوستان نمی دانم کدامتان مصاحبه آقا محمد (کانال کاملی) را با سارا گرو دیدید, من این مصاحبه را چندین بار دیدم, یک نکته که تو این مصاحبه وجود داشت, مدت زمان کلیرنس بود که می گفت به شش هفته کاهش یافته. در اصل تعداد انگشت شماری از کیس ها ممکن است شش هفته کلیر شوند, از طرفی مقامی همچون سارا گرو, غیرممکن است حرفی تو هوا بزنه, پس یک سری منسه, بگذریم من می گم صحبتش کاملا صحیح است و منظورش شش هفته کاری هست, یعنی تقریبا دو ماه, حالا سوالی که اینجا پیش می آید این است که پس چرا در واقعیت دو ماهه کلیر نمی شویم؟ از طرفی معمولا افراد خبره می گویند اگر زمان کلیر از دو ماه گذشت ایمیل پیگیری بزنید (حتی افسر در سفارت به متقاضیان گفته)
حالا نتیجه گیری: من فکر می کنم به دلیل حجم کاری ممکن است پرونده ها دچار فراموشی شود, که با ایمیل دوباره به چرخه بررسی بر می گردند, ولی در عمل می بینیم که این ایمیل ها هم نتیجه خاصی نمی دهد. من فکر می کنم برای رفع این مشکل موارد ذیل باید مد نظر قرار گیرید:
۱) محتوای ایمیل: نامه نگاری در انگلیسی از اهمیت بسیار بالایی برخورداست. اگر محتوای نامه و کلمات بکار رفته صحیح انتخاب نشود. ممکن است به ایمیل شما توجه نشود.
۲) دومین مسئله به کی ایمیل زدن است: سارا گرو می گفت برخی وقت ها تعداد ایمیل ها بقدری زیاد است که آنها را نمی خواند, از طرفی سازمان هایی که مسئول رسیدگی پرونده هستند, در جایی دیگر قرار دارند. اگر می شد لیستی از آنها تهیه کرد و مستقیما به آنها ایمیل زد شاید فرجی شود
نظر دوستان چیست؟
به نظرم اولاً در اوردن ليست اونا به هيچوجه امكان پذير نيست چون افسر مصاحبه كننده ليست بلند بالايي از نهاد هاي مختلف داره كه در زمان مصاحبه با توجه به ديد خودش بعضي از اونا رو تيك ميزنه پس عملاً مشخص نيست كه پرونده به كدوم نهاد ارسال شده ....
ثانياً ايميل زدن به اين نهاد ها با توجه به ساختار پيچيده اونها كار بيهوده ايي است چون مثلاً شما به كدوم بخش اون سازمان ميخواهيد ايميل بزنين
ولي در خصوص محتواي ايميل نظرم با شما موافقه يعني مي بايست حتماً محتواي ايميل در عين كوتاه بودن از جملات صحيح انگليسي و اداري پيروي كنه و دقيقاً با شفافيت كامل درخواست عنوان گردد لذا از دوستان اگر كسي مسلط به نامه نگاري به زبان انگليسي است ،اگر زحمت بكشه و يك متن كاملن دقيق و حساب شده تهيه كنه جهت استفاده دوستان ديگه خيلي خيلي خوب وبدرد بخور خواهد بود. 
اتفاقا قرار نیست لیستی استخراج شه به دلایل زیر:
۱. شما فکر می کنی افسری که لیست را تیک می زنه شروع می کنه به ارسال مدارک به یک به یک سازمانها. منکه بعید می دونم, درسته که افسر تیک می زنه ولی به یک سازمان ارسال می کنه و اون سازمان مسئول ارسال به سازمان های ذی ربط و جمع آوری تمامی مدارک از آن سازمانها است
۲) در تایید صحبت بالا, اصولا این آپ شبانه به چه معنی است, یعتی هر سازمانی به مجردی که کارش تمام شد آپ می زنه برای سفارت یا نه سازمان جمع کننده هر مرحله که به دستش رسید را آپ یا گزارشی برای سفارت می نویسه؟
۳) سازمانش را همه می شناسیم, سازمان امنیت داخلی آمریکاست, جالب اینجاست که یک جا برای وارد کردن سریال نامبر داره که می گه در چه مرحله ای هستید.
۴) به همین خاطر است که می بینیم غالب جواب های سفارت یک فرمت دارد, به دلیل همین مشغله زیاد کاری است (که سارا گرو هم تایید کرد) و کارمندان وقت یا حوصله ای برای خواندن نامه شما ندارند. این وسط زمان است که از دست می رود, و یک شانس بزرگ برای شما
۵) از اینها گذشته مگر چکار می کنند, تمامی مراحل کامپیوترایز شده است و به جرات می توان گفت که یک روزه قابل انجام, حالا ما می گیم یک روزه نه دو ماه
به نظر من که فقط باید منتظر ماند و همانند اثر انگشت انسان ها , هیچ یک از روند اداری کسانی که برنده شده اند یکی نیست . کشوری مانند آمریکا مطمئنا از سیستم اداری قوی برخوردار است و تنها کاری که در این زمان از دستمان بر می آید مثبت اندیشی است .
2015as9xx
محل مصاحبه : آنکارا
تاریخ روئیت قبولی خودم : بعد 3 ماه
تاریخ روئیت فبولی همسرم : هوراا
محل اقامت : یه جای گرررررم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
هفده آپریل کسی اپ نداشته...