کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-06-08 ساعت 16:15)raminvet نوشته:  Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process.  Please continue to check our web page at
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/i
mmigrant_admin_processing.html.

اﻳﻦ ﺟﻮاﺑﺸﻮﻥ ﺑﻌﺪ اﺯ ﻫﻔﺖ ﻣﺎﻫﻪ,ﺁﻳﺎ اﻳﻤﻴﻞ ﺯﺩﻥ اﺻﻼ ﻓﺎﻳﺪﻩ اﻱﺩاﺭﻩ??????
اگه از تاریخ مصاحبتون 3 ماه کذشته باشه ، ایمیل زدن اگه سود نداشته باشه مطمینا ضرر هم نداره
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-06 ساعت 22:51)Iaccept نوشته:  
(2015-06-06 ساعت 22:41)jadooo نوشته:  هورااااااااااااااااااااااا
من تازه انگار از خواب بیدار شدم و فهمیدم که بالاخره اتقافی که می خواستم و اینهمه منتظرش بودم دیشب افتاد و من کلیر شدم وااااااااااای دیشب انقدر گیج و منگ بودم که هنگ کرده بودم امیدوارم و دعا می کنم همه منتظرها مخصوصاً قدیمی ها و همچنین همسر جانم به زودی توی همین روزا کلیر بشن الهی آمییییییییین . امروز از دکتر اونگان برای دوشنبه هفته بعد وقت گرفتم فقط یه چیزی ذهنم رو مشغول کرده اونم اینه که کسایی که رفتن برای تحویل ویزا چند روز منتظر موندن تا ویزا رو بگیرن می گن سه تا ۵ روز کاری درسته ؟ راستش من سری قبل خیلی تو فضا بودم و فکر میکردم یه ضرب می گیرم و خیلی بد برنامه ریزی کردم و کلی زمان اضافه آوردم و از لحاظ مالی هم به ضررم شد حالا نمی دونم ماکزیمم چند روز رو برای سفر به آنکارا در نظر بگیرم ؟؟؟می شه من رو راهنمایی کنید ؟

آهان
حالا شد Smile همچین هورآآآ کشیدی من گفتم ایمیله آقاروهم گرفتی Big Grin
من فقط تونسم یه رتبه بهتون تقدیم کنم جادو جان Smile
شما یه هفته بگیر
دوشمبه سب برو
بعد اگه مثل ابوضبی باشه ک سه شمبه و ۱شمبه فقط پاس بگیرن . ک شما حداقل چهارشمبه جواب مدیکالو میگری . شما حداقل ده روز باید حساب کنی
اگه ن ک یه هفته کافیه
یا علی
هورااااااآاااا مبارکه
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo ، jadooo
دوستان از چه ساعتی اپ ها شروع میشه?
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 16:42)neda733 نوشته:  دوستان از چه ساعتی اپ ها شروع میشه?

اگه منظورتون آپ شبانه باشه تقریبا 7 و 8 شب تا 3 و 4 صبح
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 16:11)joybar نوشته:  دوستان با سلام ، لطفا انهایبکه ابوظبی بودند ، ایا فرم خاصی هست که باید پر کنیم و تحویل بدیم . من از رو سایت اصلی یو اس این فو که صفحه س فارت ابوظبی میرم یک فرم نشون میده که مشخصات فردی و مشخصات کارفرما را میپرسد و یاداوری میکند این فقط مورد نیاز ایرانی ها است ! دوستان ایا شما هم همچنین فرمی را پر کردید و با مدارک تحویل دادید؟؟؟ تشکر فراوان از جوابتان

نه دوست من
هیچ فرمی نداره
یا حداقل من که تحویل ندادم فرمی رو و مشکلی هم نداشتم Big GrinBig GrinBig Grin
ولی تا جایی که میدونم فقط آنکارا یه فرم برای آدرس ها داره
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: HERMES7 ، joybar ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 14:30)damavand2015 نوشته:  سلام دوستان ما بعد از چهار ماه( ۶ جون) ایمیل پیگیری زدیم و ۷ جون ساعت 11 شب از سیس AP شدیم این ap به خاطر ایمیله

اصلا فک نمی کنم این به خاطر ایمیل تون بوده باشه چون اگه ایمیل بود نهایتا تا عصری باید جواب میومد نه 11 شب. پس خوشحال باشین خیلی هم خوشحال باشین که خبرای خوبی تو راه هستش.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

(2015-06-08 ساعت 16:11)joybar نوشته:  دوستان با سلام ، لطفا انهایبکه ابوظبی بودند ، ایا فرم خاصی هست که باید پر کنیم و تحویل بدیم . من از رو سایت اصلی یو اس این فو که صفحه س فارت ابوظبی میرم یک فرم نشون میده که مشخصات فردی و مشخصات کارفرما را میپرسد و یاداوری میکند این فقط مورد نیاز ایرانی ها است ! دوستان ایا شما هم همچنین فرمی را پر کردید و با مدارک تحویل دادید؟؟؟ تشکر فراوان از جوابتان

سلام
من چنین فرمی ندیدم. و چنین چیزی هم ازم نه خواسته شد و نه تحویل دادم.
البته فرد مصاحبه کننده شدیداً به کار و اشتغال حساس بود.

لینک فرم رو اگه زحمتی نبود بزارین. مرسی
تشکر کنندگان: joybar ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
میخواستم بدونم کلییر که بشیم ایمیل به ایمیل شخص برنده میاد یا ایمیل خود همون شخص؟ ایا ایروان ایمیل میزنه یا فقط از تو خود سایت سفارت اعلام میکنه؟
کیس نامبر : 2015AS56xx - تعداد افراد کیس : 2 - رویت قبولی : 1 می - ارسال فرم ها : نوامبر 2014 محل مصاحبه انکارا - ->ایروان - سربازی و کار دولتی خیر - تاریخ مصاحبه : 2جون - نفر اصلی یکضرب نفر دوم AP - اپدیتها : 2,3,4 جون و 23جون نفر دوم - کلیر 24 جون - دریافت ویزا 30 جون
(2015-06-08 ساعت 17:00)mfte.teacher نوشته:  
(2015-06-08 ساعت 14:30)damavand2015 نوشته:  سلام دوستان ما بعد از چهار ماه( ۶ جون) ایمیل پیگیری زدیم و ۷ جون ساعت 11 شب از سیس AP شدیم این ap به خاطر ایمیله

اصلا فک نمی کنم این به خاطر ایمیل تون بوده باشه چون اگه ایمیل بود نهایتا تا عصری باید جواب میومد نه 11 شب. پس خوشحال باشین خیلی هم خوشحال باشین که خبرای خوبی تو راه هستش.

دوست عزیز من تا جایی که مطالعه کردم و در جریان فرآیند قرار گرفتم سایت سیس از کشور امریکا آپدیت میشه که وقت محلی و ساعت کار اونجا یقیناً ظهر ایران نخواهد بود.
آپدیت های سیس شب هنگام و آپدیت های سفارت با توجه به تفاوت زمانی اندک سفارت ها باید روز صورت بگیره.

البته هر آپدیت خودش نشونه ی خوبی هستش چرا که حداقل خیالتون راحت میشه به پروندتون تلنگر خورده به قول دوستمون از پشت شوفاژ در اومده.

با هر بار آپدیت خوشحال باشین. که امسال روند کارشون بسیار عالی هست. ایشالا همه همدیگه رو اونطرف با دل خوش و لبخند به این روزا ملاقات کنیم.
بازم سلام
من یه سوال کردم کسی جواب نداد از دوستانی که آنکارا رفتن برای بار دوم و ویزا گرفتن با دونستن اینکه نیاز به تمدید مدیکال ندارم آیا دوباره باید مصاحبه بشم یا فقط باید برم و پاس و بدم؟
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
ضمنا یه سوال دیگه
فکر کنم برای خانواده هایی که یکی شون منتظر ویزا هستن و بقیه خانواده گرفتن خیلی مهم باشه: اگر به هر دلیلی نشه تا زمان اتمام ویزای نفر اول ( خدا نکنه ) ویزا بگیره چطور میشه کسی که ویزا گرفته ویزاشو تمدید کنه.(اینم میدونم که میتونه بره آمریکا و بعد یه هفته برگرده)
کیس:   36xx/ 2015سفارت: انکارا **مصاحبه: Feb** تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر** دریافت ویزا:خانومم گرفته خودم : کلیر 9 جون بعد از 10 آپدیت آخرین آپدیت 2 جون با همسرم دریافت ویزا 25 جون
(2015-06-08 ساعت 17:21)afshin.as نوشته:  بازم سلام
من یه سوال کردم کسی جواب نداد از دوستانی که آنکارا رفتن برای بار دوم و ویزا گرفتن با دونستن اینکه نیاز به تمدید مدیکال ندارم آیا دوباره باید مصاحبه بشم یا فقط باید برم و پاس و بدم؟
دوست من فقط میرین پاس، برگه آبی، و ایمیل سفارت رو بهشون میدی و تموم و مصاحبه ای چیزی در کار نیست
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: afshin.as ، Daneshjo ، jadooo
(2015-06-08 ساعت 17:36)mfte.teacher نوشته:  
دوست من فقط میرین پاس، برگه آبی، و ایمیل سفارت رو بهشون میدی و تموم و مصاحبه ای چیزی در کار نیست

دوست عزیز اگر مدارکی که قبلا بهتون گفتن همراهتون باشه شاید 10 تا 15 دقیقه بیشتر داخل سفارت نباشین در مورد من که این جور بود.

(2015-06-08 ساعت 17:36)mfte.teacher نوشته:  

دوست عزیز اگر مدارکی که قبلا بهتون گفتن همراهتون باشه شاید 10 تا 15 دقیقه بیشتر داخل سفارت نباشین در مورد من که این جور بود.
***/2015 .....1 نفر......آنکارا.......DS260:29 jun ......مصاحبه 12jan.....آپدیت:14jan و 2April ,3April , 8April , 10April
14April

کلیر 14April

تشکر کنندگان: afshin.as ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
فقظ باید پاسو تحویل بدی
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
تشکر کنندگان: afshin.as ، Iaccept ، bahar101 ، Daneshjo
(2015-06-08 ساعت 16:15)raminvet نوشته:  Dear Sir/Madam,

Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process.  Please continue to check our web page at
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/i
mmigrant_admin_processing.html.

اﻳﻦ ﺟﻮاﺑﺸﻮﻥ ﺑﻌﺪ اﺯ ﻫﻔﺖ ﻣﺎﻫﻪ,ﺁﻳﺎ اﻳﻤﻴﻞ ﺯﺩﻥ اﺻﻼ ﻓﺎﻳﺪﻩ اﻱﺩاﺭﻩ??????

دوست عزیز امکانش هست که اطلاعات بیشتری بهمون بدید در مورد زمان مصاحبه و اپدیت ها و همچنین چه احتمالی در مورد طولانی شدن پروستون میدید؟
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان